Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Matt Flynn's 1-yr deal with the Bills is for the league min ($715k). Raiders will save $42,059 for each week Flynn is on Bills' roster

Matt McCants played 44 snaps and gave up just one quarterback hurry. And that was against a very good Chiefs' pass rush.deyell
Mekkora túlélő ez a Flynn - nekünk meg ebben is szerencsénk van! Alakul ez... 😉toxique
Ennyi ev bo nyallal torteno szopas utan lehetne is szerencsenk vegre...

De nekem meg mindig az a bajom, ahogy korabban is iratatok, hogy jok vagyunk, jok vagyunk, ide oda kell meg egy egy ember, meg kell tartani ezt vagy azt, de en egy ilyen KC es Denver de meg SD melett sem latom azt, hogy hogy lehetnenk "kiemelkedo", playoff csapat.
Latom a fejlodest, es nagyon tetszik amit latok, (a playcall, a D) de nem tudom eldonteni, hogy ez most egy lesajnalt D-tol, es lesajnalt O-tol jovo fellangolas, vagy hosszutavu...
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Matt Flynn's 1-yr deal with the Bills is for the league min ($715k). Raiders will save $42,059 for each week Flynn is on Bills' roster

Matt McCants played 44 snaps and gave up just one quarterback hurry. And that was against a very good Chiefs' pass rush.deyell
Mekkora túlélő ez a Flynn - nekünk meg ebben is szerencsénk van! Alakul ez... 😉
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Az még komoly kérdőjel számomra. Mit tud TP mutatni a hátralévő meccseken? Tud-e sérülés nélkül játszani? Tud-e folyamatosan fejlődni passer-ként? Tud-e javítani a mentális hibáin? Ha úgy fejlődik tovább, mint tette a tavalyi SD meccs óta akkor lehet, h csak back up irányítóban kell gondolkodnunk. Ez pedig kurva nagy fegyvertény lenne.
Ha nem tudja levetkőzni a KC ellen is mutatott sack és sérülés mágnes fölösleges futkosásait, a meccs közbeni időmanagelési gondjait, akkor jó eséllyel első körben is akár jöhet a QB és akkor a többi poszton nem tudunk akkorát erősíteni...Rolni
Igaz, de a lyukak nagy részét most megoldhatjuk majd minőségibb roninokkal.

Ha TP nem találja meg sürgősen az egyensúlyt a biztonsági és a futkosós foci között, akkor borítékolhatóan padra fogják küldeni párszor egy idényen belül. Ilyenkor nem mindegy, hogy milyen a back-up. Főleg úgy, hogy jövőre lesz pénzünk minőségi emberanyagra is erősítésnek, szóval, kár lenne elfuserálni egy - akár - elit szintű falat egy alsó-közép szinvonalú pótkubéval.
Nálam Bridgewater lenne a pótkúbé befutó, de hajlok arra, hogy jövőre QB lesz a first pick (franchise-nak vagy pótnak - sok franchise-nál hiányposzt és idén jó az eresztés) és őt az 1/1 tuti lenyúlja előlünk. Ennek tudatában Manziel nem lenne rossz.
több mint 12 éve
csak felve kerdezem meg, de mit szolnatok ahoz, ha pl. Manziel hullana az olunkbe?
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
itt egy cikk:  www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2013/10/15/jones-one-of-the-best-in-the-league/

Korábban írtam én is az Al Davis draftoknál, hogy Taiwan Jones kimondottan jó spec teamer játékos. Lassan lassan már Cartwright-i magasságokba emelkedhet 😊
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
Pryor a meccs után: "megérdemeltem, hogy ennyiszer megüssenek, mert nem szabadultam meg időben a labdától, és volt, hogy rossz protectiont hívtam"

Alex Smith a Raiders védelméről: "jók voltak, egész héten néztük őket videón, de így is megleptek minket néhányszor"

16 sackünk van eddig, 12 különböző védőtől

a drafton az első körben az én választásom Sammy Watkins vagy Mike Evans.

internal primates forever

több mint 12 éve
Mondtam már, hogy DE posztra Clowney kell nekünk. Kész, más opciót nem látok.

RT posztra én hoznék a 2-3. körben valakit. A sec-be hoznék még ebből a két kőrből valakit. A többi úgyis depth lesz.

Tehát:
1 kör Clowney
2 kör CB/S
3 kör RTBruce
Ha Clowney elérhető lesz és a mentális kérdéseket tisztázzák felőlem jöhet, de a mostani állás szerint nem lesz benn mire jövünk sztem.
Ha Ő jön, akkor a Houston-Clowney kezdő páros nagyon komoly lehetne. Hunter és Crawford\Sanford lehetne a back up. Na az erős lenne!!

2. körben CB nem lenne rossz, ha BPA, mert akkor DJ mellett lenne egy másik tehetséges fiatal prospect, de ott sztem WR-t is erősen meg kéne fontolni, ha tehetségre hasonlít.

RT-t nem érzem fontosnak jelenleg. Elvileg Watson lesz a hosszútávú megoldás ott...persze ha addigra kiderül, h nem megy neki az más...Rolni
Hát lehet hogy nem lesz bent már Clowney, de lehet hogy csúszik annyit a mostani teljesítménye miatt.
2. körben a WR is lehet opció természetesen, de inkább én egy BPA FS-re gondoltam, aki hosszú távú megoldás lenne Branch mellett.
RT-t azért írtam, mert Watson szerintem semmit sem mutatott eddig és amúgy is nyers még, én örülnék a legjobban ha beválna, de erre egyelőre semmi jel.
De mint írtam ez a McCants dolog meglepett amit deyell írt és ha így folytatja, akkor tényleg nem lesz olyan nagy kérdés a T pozíció.

Guardot is lehet húzni a falba, ahogy TST is írja, de kellenek a kezdő szintű játékosok a falba mindenképpen.
több mint 12 éve

Ez a McCants dolog meglepett...
több mint 12 éve

Matt McCants played 44 snaps and gave up just one quarterback hurry. And that was against a very good Chiefs' pass rush.

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Én nekem per pillanat Phasos az akit RT-ben el tudnék képzelni. Szerintem jó kis playa, jobb mint Barnes. Inkább G-ket kellene hozni mert nekem nem nagyon tetszik a NIX-Brisiel duo.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 363 — Raiders fan

RT posztra én hoznék a 2-3. körben valakit. A sec-be hoznék még ebből a két kőrből valakit. A többi úgyis depth lesz.

Tehát:
1 kör Clowney
2 kör CB/S
3 kör RTBruce
Ha Clowney elérhető lesz és a mentális kérdéseket tisztázzák felőlem jöhet, de a mostani állás szerint nem lesz benn mire jövünk sztem.
Ha Ő jön, akkor a Houston-Clowney kezdő páros nagyon komoly lehetne. Hunter és Crawford\Sanford lehetne a back up. Na az erős lenne!!

2. körben CB nem lenne rossz, ha BPA, mert akkor DJ mellett lenne egy másik tehetséges fiatal prospect, de ott sztem WR-t is erősen meg kéne fontolni, ha tehetségre hasonlít.

RT-t nem érzem fontosnak jelenleg. Elvileg Watson lesz a hosszútávú megoldás ott...persze ha addigra kiderül, h nem megy neki az más...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve

Tehát:
1 kör Clowney
2 kör CB/S
3 kör RT
több mint 12 éve
Amúgy itt a DE posztra ránézve az is eszembe jutott, hogy egy jó offseason után kezdhetünk NFL csapatnak kinézni majd. Arra gondolok, hogy kezdjük szépen a csapatot feltölteni hasznos depth-el. Ehhez kell majd még némi szerencse, egy-két játékos berobbanása és máris lehet egy ütőképes csapat...

Mire gondolok:
OT poszton elvileg jövőre kezdhetjük a TC-t egy Veldheer-Watson kezdőpárossal mögöttük egy Barnes-Pashos\McCants cserepárossal\trióval. Ez már elég pofás, ha Watson is tud villantani.
OC poszton a fix kezdő Wiz mögött Gurode jelenthet stabil veterán csere opciót.
DE posztot leírtam már
DT poszton, ha Walker és Sims visszatér Kidi és McGee elé az már szintén egész korrektnek fest. Jöhet ide még igazolás, draft esetleg és már kezd erős poszt lenni.
LB poszton a Burnett-Roach-Moore 3-as sztem rendben van és mögöttük a Maiava-Burris páros nem rossz megoldás. Kell még ide 1-2 playa, de nem fest rosszul
S poszton CWood sztem ha bírja még fizikailag marad és akkor továbbra is erős egység lehetne Branch és az utóbbi meccseken sztem jól teljesítő Ross játékával, illetve Usama kiegészítő jelenlétével.

Ezek mellett van egy egész vállalhatónak tűnő WR corp, ahova vagy egy komoly igazolás, draft vagy további folyamatos Moore-Streater fejlődés kell ahhoz, h itt is jó egységről beszéljünk.
TE poszton is Rivera-Kasa elé ha tudnánk szerezni vkit vagy ők tudnak eleget fejlődni jók lehetünk
FB poszt pipa
RB poszton kérdés lesz DMC, Jennings jövője, de azért az látszik, h amikor a fal rendben dolgozott\zik akkor mindkettő tudott haladni. Murray jövőre elvileg bevethető lesz. Ettől a poszttól nem tartok, amíg Sparano össze tud rakni egy jó\jobb falat.
CB poszton év végére meglátjuk mink van. Én bízom benne, h DJ év végére szolid kezdő szintre eljut és jövőre már jó lesz. Porter eddig nekem kellemes meglepi mint nickel CB. Jenkins helyére kéne egy jobb kezdő CB és akkor a Chekwa, Adams kiegészítő személyzettel ez a csapatrész is rendben lehet már.

És igen a QB posztot hagytam ki...
Az még komoly kérdőjel számomra. Mit tud TP mutatni a hátralévő meccseken? Tud-e sérülés nélkül játszani? Tud-e folyamatosan fejlődni passer-ként? Tud-e javítani a mentális hibáin? Ha úgy fejlődik tovább, mint tette a tavalyi SD meccs óta akkor lehet, h csak back up irányítóban kell gondolkodnunk. Ez pedig kurva nagy fegyvertény lenne.
Ha nem tudja levetkőzni a KC ellen is mutatott sack és sérülés mágnes fölösleges futkosásait, a meccs közbeni időmanagelési gondjait, akkor jó eséllyel első körben is akár jöhet a QB és akkor a többi poszton nem tudunk akkorát erősíteni...

több mint 12 éve
Sok lesz az FA:

Phillip Adams
Khalif Barnes
Jacoby Ford
Andre Gurode
Lamarr Houston
Jason Hunter
Mike Jenkins
Rashad Jennings
Darren McFadden
Jamize Olawale
Tony Pashos
Tracy Porter
Brandian Ross
Brian Sanford
Pat Sims
Jeremy Stewart
Jared Veldheer
Vance Walker
Charles Woodson
Usama Young

És ez még nem is az összes...

Aki kell:
1. Jared Veldheer--Visszatér még idén és akkor mindenki láthassa majd rajtunk kívül is mekkora plussz. TOP 10 LT sztem. Ennek megfelelően nem is lesz olcsó!
2. Lamarr Houston--Eddig nagyon jól megy neki. Kicsit tartottam tőle, h RDE posztra nem lesz elég, de remekel. Komoly DE szerződés lesz ez, de megérdemli sztem.
Aki fontos lenne sztem megfelelő áron:
Vance Walker, Jason Hunter, Pat Sims, Tracy Porter, Charles Woodson, Tony Pashos, Brandian Ross
Aki maradhatna megfelelő pénzért:
DMC, Phillip Adams, Khalif Barnes, Usama Young, Jacoby Ford, Rashad Jennings
Aki eddig nem gyűzött meg és csak olcsón érdekelne:
Mike Jenkins, Jamize Olawale, Brian Sanford, Jeremy Stewart, Andre Gurode

Jared Allen nem igazán hoz lázba. Kérne komoly pénzt is vszeg, annyit az Ő korában nem adnék neki főleg, hogy sztem Houston hatékonyabb lesz már a jövőben.
Nekem ha Houston és Hunter visszatér nem lesz égető már a DE kérdés annyira...pedig szezon előtt úgy tűnt ez a legnagyobb need...Crawford kezd rendes időt kapni és nem rossz eddig. Ott van még Sanford és Robinson. Kell még ide egy draftcetli és már komoly verseny lenne a 53keretért...

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Volt szó pár napja a leendő FA célpontokról, fel is merült nem is egy név. Kicsit én is utánanéztem a dolgoknak és igaz, hogy lesz pár jó név akinek egyenlőre nincs jövőre szerződése, de azt is néztem, hogy nekünk 25 játékosunkkal van olyan szerződésünk, aki érdekelt lehet a FA piacon. Lesz itt McKenzie-nek még dolga bőven, főleg ha ezek közül páran jól játszanak.

Nekem Jared Allen neve tűnt ki a sorból a már említetteken kívül, aki mögé nyugodtan lehetne húzni egy későbbi körös pass rusher-t, mert pár évig tanulhatna az öregtől.

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
En nem ertem Janoval, mi van...50valemnnyirol nem birt elrugni a kapuig, rengeteget hibazik...hihetetlenul visszaesett a formaja...lehet ha a mile high-ban megprobalta volna az a 68 korulit, meg a celteruletre se esett volna be a labda??
rossz ilyennek latni...remelem csak atmeneti, vagy mas dolog van a hatterben...Pari
Lehet hogy utálja a négereket 😀Bruce
Csak "véletlenül" nehogy a labda helyett Kinget rúgja fel...
több mint 12 éve
En nem ertem Janoval, mi van...50valemnnyirol nem birt elrugni a kapuig, rengeteget hibazik...hihetetlenul visszaesett a formaja...lehet ha a mile high-ban megprobalta volna az a 68 korulit, meg a celteruletre se esett volna be a labda??
rossz ilyennek latni...remelem csak atmeneti, vagy mas dolog van a hatterben...Pari
Lehet hogy utálja a négereket 😀
több mint 12 éve
rossz ilyennek latni...remelem csak atmeneti, vagy mas dolog van a hatterben...
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
Tracy Porter’s coverage numbers: 38 snaps, four targets, zero receptions.

erre nem számítottam a meccset megelőzően, bár mindig így teljesítene.deyell
javul azért Porter is. Én Jenkins-t illetően vagyok elégedetlen.
több mint 12 éve
Tracy Porter’s coverage numbers: 38 snaps, four targets, zero receptions.

erre nem számítottam a meccset megelőzően, bár mindig így teljesítene.

több mint 12 éve
Flynn -> Billsdeyell
gondolom kellett egy kezdő QB 😀Amadeus91
1 hétre kb... 😀

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
Flynn -> Billsdeyell
gondolom kellett egy kezdő QB 😀
több mint 12 éve
Flynn -> Bills

több mint 12 éve
Jó volt látni, hogy amíg nem hullott szét az OL, addig tűrhető szinten tartottuk a Chiefs védelmét. A következő offfseason kiemelkedő pontja kell, hogy legyen az OL mélyítése. Sparano szerintem jól összerakta az ittlevőket, de a folyamatos cserélődés miatt nem érződik a munkája. A Veldheer - Barnes (Gurode) - Wisniewski - Briesel - Pashos fal jól hangzik, ráadásul, ha Watson valaha egészséges lesz, talán még nem is halnak ki a meccs végére.

Moore-t nagy dícséret illeti, mert amilyen rossz volt a vezetés véleménye róla a szezon előtt, annyira pozitívan vélekedhetünk róla. Lehet csak észhez akarták téríteni, azokkal a nyilatkozatokkal. Most úgy tűnik jó párost alkotnak Streeter-rel, lassan Holmes is szerezhet némi rutint az eltiltás után. Ha a fal kicsit jobb lesz, nem lesz szerintem a második félidőben sem olyan agyhalott az O#.

több mint 12 éve
A meccsről a véleményem annyi, hogy szerintem a védelem megint jól teljesített. Idén már többször is felülmúlták a várakozásaimat. Nem mondom hogy nem voltak hibák, de azért a futás ellen továbbra is remekül védekeznek és most még a passz ellen is jól ment. Alex Smith tudott jó átlaggal futni, de Charles-t 3,5 yardos átlagon tartottuk, ami elég jónak számít, csak a Dallas tudott jobbat. A két TD-je azért mondjuk fájó, de hát mindkettőt közelről vitte be és ez benne van. A levegőben Smith 128 yardot passzolt, ami nagyon jó. Szóval azt mondom hogy a védelem megtette a magáét. Erre lehet építeni hosszútávon is. A misstackle-k számának csökkentése és egy kicsit jobb teljesítmény a secondaryban már már TOP 10-es védelmet jelentene.

A támadó oldalon most voltak bajok, de ezt már több soron is leírtuk itt is és az eredménykövetőben is, hogy a mérkőzés kezdetekor is olyan falunk volt, hogy más csapatnál az edzésen a második csapatnak is jobb fala van és erre jött a két sérülés.
A kezdő fal:
Barnes, aki ugye kezdő RT volt a szezon elején, de Veldheer kiválásával ő lett az elsőszámú opció az LT poszton. Mindenképpen visszalépés Veldheerhez képest
Nix a kezdő LG volt, de valahogy idén még nem sikerült azt a teljesítményt nyújtania ami miatt ő nyerte ezt a posztot. Amikor nem játszott idén, akkor a helyén szereplő játékos jóval jobb teljesítményt nyújtott, azonban a sérülések miatt az ő játéka nem volt kérdés.
Gurode volt a C, aki már az előző meccsen is játszott itt, de azért nem egy Whiz, felbuktatta néha Pryort, de alapvetően rendben volt a teljesítménye. A meccs elején most sem volt rossz.
Briesel volt az RG, ő volt a tegnapi nap előtt a legjobb a saját posztján a mostani kezdők közül úgy, hogy Pashos sérüléssel játszott, mert amúgy 100%-osan Pashos lenne a legjobb.
Pashos, mint fentebb is említettem sérüléssel (questionable) játszott, ez meg is bosszulta magát, mert újból rásérült.

A sérülések után Briesel ment be C-nek, Mady lett az RG és McCants az RT lett, tehát teljesen kicserélődött a jobb oldala a falnak, a bal oldalon G poszton pedig bennmaradt a leggyengébb láncszem, Barnesnak meg megoldhatatlan problémát jelentett Hali semlegesítése, bár amikor helyet cserélt Houston és Hali, akkor a jobb oldal sem tudta megtartani Hali-t, tehát teljesen nyomás alatt tudták tartani Pryort, aki még így is csinált az első félidőben szép dolgokat. Futásai élményszámba mentek valamint voltak szép passzok is és egy pontokat érő átadásai is volt.
Sajnos a futás megint nem segítette a munkáját, ez egyrészt a gyengébb falmunkának, másrészt a Chiefs remek futás elleni védelmének köszönhető. Azért volt néhány futás DMC-től, ami jó volt, de leginkább 1-2 yardokat tudott haladni, Jennings meg nagyon limitáltan volt használva. Ami még feltűnt, hogy Reece-t megint nem használtuk szinte semmire... (Why???)
Az elkapóknál Moore kezd első számú elkapóvá avanzsálni a rossz offseasonja után, megint megközelítette a 100 yardot, remélem marad is ilyen konzisztens a teljesítménye. Rajta kívül Streater volt még észrevehető.

Azonban ami hibát még felfedeztem, hogy a második félidőben teljes csődöt mondott a támadóalakzat, tehát Olsonnak ez egy achilles ina, valahogy mindig azt veszem észre, hogy túljárnak az eszén a félidőben és ő nem igazán tud váltani. Jó, tudom, hogy ez most kényszerűségből is így alakult a fal miatt, de ötlettelenség jellemezte a második félidőben a játékunkat O oldalon.

Az eladott labdákért nem okolom Pryort, bár az első INT az csúnya volt és az ő hibájából történt, de a többi az inkább a nagy akarás rovására ment. Kicsi hiányzott hogy meglegyen a labda az elkapónak.

Jano megint hibázott egyet, ami nem bizonyult most döntőnek, de azért jó lenne ha nem hibázgatna ennyit. King hozta magát, egész jól szerepel, de én ezt vártam tőle. Volt egy gyatra puntja, de azon kívül jó volt.

Jól jön a bye week, mert remélem a falban a sérüléseink rendbe jönnek. Fontos lenne, hogy Whiz és Pashos teljesen 100%-os legyen. Aztán lassan várhatjuk vissza Veldheert is, akkor talán egy ilyen falat tudnék elképzelni, ami már jobb teljesítményre lenne képes, mind pass protection-ben, mind futás blokkolásban: Veldheer - Barnes (Gurode) - Wisniewski - Briesel - Pashos

Amin meg feltétlenül javítani kell, bár ez is összefüggésben van a fallal és az összeszokatlansággal, hogy az egyik legtöbb pre-snap penalty-t kaptuk az NFL-ben. Ebben is javulni kellene.