Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Én bízom benne, hogy csak holtpont volt a védelemnél és sikerül túllendülni rajta.

Pryor pedig... azért megnézném egy olyan fal mögött, ami legalább 3 másodpercig tartja a zsebet.
Ezek a futkározások, meg ugrásból dobások... szerencsénk van, hogy csak 9 INT-je van eddig.
Egyetértek Bruce-szal, a passz nem az erőssége, sőt ki merem jelenteni, hogy Flynn jobb QB - a tradicionális értelemben, természetesen - bár a jó fal neki is létszükséglet.
Hosszútávon nem megoldás, és jöhet Amadeus a "just win"-nel, de láttuk 2011-ben, hogy mire megyünk vele. Gyakorlatilag most is amiatt szívunk még a kerettel...
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Idén most mihálylott meg először a D, ráadásul ez a Kelly féle felgyorsult rendszer ellen. Tudom, hogy a 8 passzolt TD marha sok de véleményem szerint nem kellene elkönyvelni egyből, hogy szarok vagyunk...TST
Nem hiszem hogy valaki is elkönyvelte volna hogy szarok vagyunk. Vannak hiányosságaink a labda mindkét oldalán, ami most ki is jött mindkét oldalon. Az ellenfél meg ihletett formában volt ez csak növelte a különbséget.

Csak az O fal jönne már rendbe vagy látnánk hogy ott ki lóg ki, mert ez a toldozott foldozott fal nem segít semmit.

Ez meg a napi szakértő hülye kategória:
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Idén most mihálylott meg először a D, ráadásul ez a Kelly féle felgyorsult rendszer ellen. Tudom, hogy a 8 passzolt TD marha sok de véleményem szerint nem kellene elkönyvelni egyből, hogy szarok vagyunk...
több mint 12 éve
Tulajdonképpen ahol csak lehetett kudarcot vallottunk.

Pryor lábbal megint jó volt, de most is, mint eddig mindig, túl sokat akart megoldani csak lábbal. 53.7%-os pontosság nagyon gyenge. A passzolt yardok mennyisége elfogadható, de ebből sok volt az elkapás utáni yard, tehát itt sem 100%-ban az ő érdeme ez. Túl sok nyomást kapott és sajnos nem csak szélről, hanem középről is. Nem igazán figyeltem, hogy ki volt a gyenge láncszem, de véleményem szerint mindenki hibázott a falban.

Jenning jó volt. De még itt is mindig azt tudom mondani, hogy Jenningset kell az ilyen brusztolós témákra használni, DMC-t pedig inkább szélek felé. Persze lehet kevergetni, de nem ennyire, hogy DMC szinte csak egyet futott szélre és azt is annulálták holding miatt.

Elkapók közül Streater és Moore is csinált szép dolgokat, de Criner pozitív meglepetés volt mindenképpen. Jól blokkolt, volt elkapása is és mindezt első éles meccsén idén. Meglátjuk.

A védelem az no comment kategória. A sec fogalmatlan volt. Talán egy-két emlékezetes megmozdulás volt, de inkább hibák. A fal gyakorlatilag nulla nyomást tudott helyezni Foles-ra, de legalább a futást megfogták nagyjából (bár a 128 yard szvsz sok valamint az 5,3-as átlag inkább a gyenge)
Az LB-kre is az igaz, hogy futás ellen többnyire jobban teljesítettek, de a passzok ellen nulla volt. Ugye sok sok rövid passzot hívtak, így ezek levédekezése elsősorban az LB-k feladata lenne, de ez nem ment.

Sajnálom a csapatot, hogy pont most futottak bele az Eagles-be, mert sztem nem sok csapat vette volna fel a harcot velük. Max egy jobb csapat több pontot rak fel a táblára, de kapni közel ennyit kapott volna bárki... Nagyon durva volt, hogy azt csináltak amit akartak és "csak" 2 és fél negyedet játszottak, ha ezt nyomják végig, akkor szerintem 70 pontot is kapunk.

És senki ne értse félre, szeretem Pryort, élvezem nézni ahogy játszik, azt mondjuk már kevésbé, hogy szenved egy csomót, de mindig magában hordozza a nagy play lehetőségét, akár lábbal, akár kézzel, de sajnos azt akkor is be kell látni, hogy kevésbé tud passzolni és ugyanúgy benne van az is a játékában, hogy eladja a labdát. Most mondjuk inkább szerencsétlenség okozta az INT-eket, de akkor is benne van a játékában nagyon a labdaeladás. A futás miatt meg a sérülés van még pluszban benne a játékában, tehát a tartóssága is megkérdőjelezhető.
Szerintem ahogy fejlődik a fal, úgy fog ő is fejlődni. Ha a fal átjáróház, mint pl most, akkor ő is gyengébben teljesít, sőt azt mondom, hogy futkároznia kell többet, amiatt jobban fárad és így hibás döntéseket hoz.
Tehát nem kell kikiáltani engem Pryor hater-nek, csak próbálom reálisan nézni a dolgokat.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 363 — Raiders fan
Meccsel nem igazán akarok foglalkozni...benéztük nagyon. Edzők is mindkét oldalon, Allen is és a playák is...

Reality check a D számára ha úgy tetszik...nem vagyunk akkora királyok mint kezdtük elhinni...

Menelik Watsont ki mennyire figyelte...én meg voltam vele elégedve ahhoz képest, h frissen tért vissza a sérülésből és edzeni is alig tudott még...van fantázia a gyerekben

McGloin nem nagyon tűnik valid megoldásnak, így ha TP nem javul előbb utóbb Wilson-t is meg kéne nézni majd élesben...

Jennings jobb volt sztem, mint DMC lett volna...persze ez így nehéz és nincs is értelme...arra akarok kilukakadni, hogy sztem DMC mehet amerre lát szezon végén...Jennings-et vissz kell hozni, Murray-t mellé tenni és hozni még valakit majd, lehet Reece-t is futtatni...

Hayden kurva nagyot égett, remélem tanul belőle és fejlődik...Ross is nagyon gyengén játszott...ma először jutott eszembe, hogy hol van Branch?? Reméljük ő is tanul belőle...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 533
több mint 12 éve
Legalább leszállunk a magas lóról. Sok kell még hogy jó csapat legyünk. Legalább az lett volna, hogy a második félidőben tudunk valamit reagálni, de semmi.
több mint 12 éve
560 yardot ment az offense, mégis bőnyálas lett. Hayden 4 TD-ben volt benne alsó hangon a 7-ből... így nehéz
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 380 — Sworn to the Dark
The Oakland Raiders have declared WR Andre Holmes, C Andre Gurode, DL Brian Sanford, WR Brice Butler, DL Ryan Robinson, OT Tony Pashos, SS Tyvon Branch inactive for Week 9.

Kicsit aggasztó, hogy nem játszik se Butler, se Holmes, de ez azt jelenti, hogy lesz Criner és végre megmutathatja, hogy van helye a csapatban.
Korábban írták, hogy ha játszana Holmes, akkor több szerepet kapna, de hát így maradt a feltételes mód.
Másik gond, hogy megint kevés DL emberrel fogunk játszani, bár jobb a helyzet mint a legutóbbi meccsen.Bruce
és Martez Wilson is lesz

internal primates forever

több mint 12 éve
The Oakland Raiders have declared WR Andre Holmes, C Andre Gurode, DL Brian Sanford, WR Brice Butler, DL Ryan Robinson, OT Tony Pashos, SS Tyvon Branch inactive for Week 9.

Kicsit aggasztó, hogy nem játszik se Butler, se Holmes, de ez azt jelenti, hogy lesz Criner és végre megmutathatja, hogy van helye a csapatban.
Korábban írták, hogy ha játszana Holmes, akkor több szerepet kapna, de hát így maradt a feltételes mód.
Másik gond, hogy megint kevés DL emberrel fogunk játszani, bár jobb a helyzet mint a legutóbbi meccsen.
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
általában fikázni szokta a Raiderst. de most

Warren Sapp says the Raiders take the final playoff spot in the AFCdeyell
Jó lenne, de kétlem, hogy 3 csapat is bejutna az AFC Westből...
De legyen igaza!
több mint 12 éve
általában fikázni szokta a Raiderst. de most

Warren Sapp says the Raiders take the final playoff spot in the AFC

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Na ez nem egy jo hir...
több mint 12 éve
Hochuli lesz a bíró a mai meccsen.

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Az O oldalon egyedül TP-nek köszönhetjük amink van úgyhogy számomra felháborító ez a susmogás körülötte. Ha lesz előtte akár egy közepesnél gyengébb fal és az mögött sem tud dobni/olvasni etc. akkor majd lehet dumálni de addig én nem sokat adok a fúrók szavára...
Amikor hellyel-közzel megvédték akkor nem volt Ő olyan rossz, mondom Én aki eléggé szkeptikus volt vele szemben.
több mint 12 éve
Oakland Raiders OT Menelik Watson (calf) is expected to be the primary backup at both left and right tackle in the team's Week 9 game.
több mint 12 éve
mai matchupok:

Jason Peters vs Lamarr Houston - Peters All-Pro tehetségű, de nem az idei a legjobb szezonja - sérülten játszik - Houstonnak viszont igen. Foles ha nyomás alatt van, 69.8-as QB ratinggel dobál, szét kell zúzni a zsebet
LeSean McCoy vs Vance Walker - McCoy az A gapot támadja legsikeresebben, amit Walker fog védeni. McCoy akkor nagyon jó, ha van Vick, most nem lesz. Walker Houston után a legjobb a d-line-ban.
Terrelle Pryor vs Mychal Kendricks - Kendricks lesz a spy, aki atletikus, de sok missed tackle-t csinál. Pryor megtévesztő sebessége sok védőt rossz szögek választására sarkall, remélhetőleg Kendricks sem lesz kivétel
Darren McFadden vs Bennie Logan - Sopoagát eltradelték a Patriotsnak, így a rookie Logan lesz a nose tackle. Logan eddig 22 snapet átlagolt meccsenként, és gyenge volt futás ellen.

ami még fontos: DeSean Jacksont kettőzni + Nick Roach eddig gyenge a futás ellen, fontos az, hogy jól játsszon.

summa summarum: nyerünk.deyell
Csak úgy mint múlt héten most is nekem is van egy ilyen érzésem! Most már csak ténylegesen is be kellene gyűjteni a W és akkor 4-4 a mérlegCubehead
s a későbbi ellenfeleink közül csak a Broncos az, akik ellen azt mondanám, hogy nincs esélyünk. a Chiefset meg lehet verni hazai pályán, csak ép támadófal kell hozzá, akik nem engednek 10 sacket, és nem Brájzel a center. a védelem bizonyította, hogy nem múlik rajta a siker. a Cowboys idegenben lesz még kemény dió, de a Chargers pl. megverte őket. a többi meccsen nem érzem magunkat esélytelennek, csak JV jöjjön vissza (november közepére várható)

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 746
mai matchupok:

Jason Peters vs Lamarr Houston - Peters All-Pro tehetségű, de nem az idei a legjobb szezonja - sérülten játszik - Houstonnak viszont igen. Foles ha nyomás alatt van, 69.8-as QB ratinggel dobál, szét kell zúzni a zsebet
LeSean McCoy vs Vance Walker - McCoy az A gapot támadja legsikeresebben, amit Walker fog védeni. McCoy akkor nagyon jó, ha van Vick, most nem lesz. Walker Houston után a legjobb a d-line-ban.
Terrelle Pryor vs Mychal Kendricks - Kendricks lesz a spy, aki atletikus, de sok missed tackle-t csinál. Pryor megtévesztő sebessége sok védőt rossz szögek választására sarkall, remélhetőleg Kendricks sem lesz kivétel
Darren McFadden vs Bennie Logan - Sopoagát eltradelték a Patriotsnak, így a rookie Logan lesz a nose tackle. Logan eddig 22 snapet átlagolt meccsenként, és gyenge volt futás ellen.

ami még fontos: DeSean Jacksont kettőzni + Nick Roach eddig gyenge a futás ellen, fontos az, hogy jól játsszon.

summa summarum: nyerünk.deyell
Csak úgy mint múlt héten most is nekem is van egy ilyen érzésem! Most már csak ténylegesen is be kellene gyűjteni a W és akkor 4-4 a mérleg

több mint 12 éve
mai matchupok:

summa summarum: nyerünk.

több mint 12 éve
Nagy kérdés, hogy hányadik helyen húzhatunk. A WR draftot nem vetem el én sem, mert soha nem árt egy nagyon domináns WR, bár én ennek fontosságát mindig háttérbe helyeztem. Leginkább 3-4 azonos képességű WR-t tartok a legjobb megoldásnak ezen a területen, ami jelenleg majdnem megvalósul a Raidersnél, bár Moore és Streater kiemelkedik egy kicsit, így ha húzunk egy jó WR-t, akkor már 3-an lesznek.

Az is igaz, hogy G-t nem lehet és nem is kell az első körben húzni és hogy ez a legnagyobb hiányunk idén (még a sérülésekkel együtt is). Egy nagyon kiemelkedő T-t viszont lehetne húzni, bár úgy gondolom fölösleges, hiszen tényleg ott van Veldheer, Watson (bár addig kiderülhet, hogy injury prone, és lehet kivágjuk)

Ami még szóba jöhet bizonyos feltételek teljesülése esetén, az a HB draft, de én szeretem DMC-t és ha már innentől kezdve megússza a sérüléseket akkor felőlem maradhat.
A másik értelmes draft lehetőség az első körben egy kiváló pass rusher DE vagy OLB, attól függően hogy kívánunk e átállni 3-4-re gyakrabban mint idén. Ha ez utóbbi megvalósul, akkor viszont egy domináns NT sem ártana.

Mindent összefoglalva nálam még mindig a DE draft az első, de elégedett lennék egy nagyon jó WR-rel is és egy kiváló T is jöhetne az első körben. De ennek még most nincs itt az ideje, mert egyrészt még azt sem tudjuk milyen magasan fogunk húzni és hogy akkor ki lehet még számunkra elérhető, de azt hiszem WR-t első körben fogunk tudni húzni akárhol választunk, tehát lehet deyellnek lesz igaza.Bruce
DE, DT, OLB, OL, TE (Szerintem), WR.
remélem FA-n fogunk tudni most már alkotni okosan.
több mint 12 éve
Sajnos van meg hova erositeni ...
En sem leszek szomoru ha meg erosebbe teszik a vedelmet, mindig is def homer voltam, de a WR hiany gyakran kiutkozik a csapaton, ezt mindenkepp folgotzni kell, a fal pedig orok problema, futocsapathoz eros O fal dukal.
több mint 12 éve
Nagy kérdés, hogy hányadik helyen húzhatunk. A WR draftot nem vetem el én sem, mert soha nem árt egy nagyon domináns WR, bár én ennek fontosságát mindig háttérbe helyeztem. Leginkább 3-4 azonos képességű WR-t tartok a legjobb megoldásnak ezen a területen, ami jelenleg majdnem megvalósul a Raidersnél, bár Moore és Streater kiemelkedik egy kicsit, így ha húzunk egy jó WR-t, akkor már 3-an lesznek.

Az is igaz, hogy G-t nem lehet és nem is kell az első körben húzni és hogy ez a legnagyobb hiányunk idén (még a sérülésekkel együtt is). Egy nagyon kiemelkedő T-t viszont lehetne húzni, bár úgy gondolom fölösleges, hiszen tényleg ott van Veldheer, Watson (bár addig kiderülhet, hogy injury prone, és lehet kivágjuk)

Ami még szóba jöhet bizonyos feltételek teljesülése esetén, az a HB draft, de én szeretem DMC-t és ha már innentől kezdve megússza a sérüléseket akkor felőlem maradhat.
A másik értelmes draft lehetőség az első körben egy kiváló pass rusher DE vagy OLB, attól függően hogy kívánunk e átállni 3-4-re gyakrabban mint idén. Ha ez utóbbi megvalósul, akkor viszont egy domináns NT sem ártana.

Mindent összefoglalva nálam még mindig a DE draft az első, de elégedett lennék egy nagyon jó WR-rel is és egy kiváló T is jöhetne az első körben. De ennek még most nincs itt az ideje, mert egyrészt még azt sem tudjuk milyen magasan fogunk húzni és hogy akkor ki lehet még számunkra elérhető, de azt hiszem WR-t első körben fogunk tudni húzni akárhol választunk, tehát lehet deyellnek lesz igaza.
több mint 12 éve
En osztom hogy WR nagyon kell a csapatba, enelkul Pryort is nehez felmerni, mert keves csapat van aki gyengebb elkapobrigaddal rendelkezne mint a Raiders.

Pryornak sokat kell fejlodnie, de egy ido utan eloszor erzem megint azt hogy elvezem a meccseket. (ilyenkor szoktak ramcafolni)
több mint 12 éve
mondjuk a WR draft is kilőve nálam. Kell RT, 2 OG. Amíg nincs összerakva egy kurva jó fal, addig tárgytalan minden támadóoldalon.Amadeus91
RT posztra ott van Watson, Pashos, McCants, ha Veldheerrel hosszabbítunk. mindhárom jól teljesített, amikor játszott (Watson csak az előszezonban, de ma pályára léphet). a fal belseje gyenge, de az nagyon. első körben viszont túlzás a guard, talán csak Cyril Richardson lesz, aki első kört ér. Yankey meg lehet, hogy nem jön ki, így a másodikban Gabe Jackson, Zack Martin is szóba jöhet (ők viszont asszem inkább ZBS-be valók). az elsőben viszont playmaker kell, ehhez lesz pár megfelelő WR a drafton.

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 746
nagyon jol osszeszedte, jol latja
sztem is ennyi a story ha nem javul, sot gyengul akkor elso kor QB draft siman kepben van.Rolni
Ebben én,mint TP fun is egyetértek, sőt azt sem tartom elképzelhetetlennek,hogy ha nem is az elsőbe de jön majd egy újabb QB pick, aki hasonló skill set-l van megáldva egy egy sérülés esetén való jobb helyettesítés véget.
De amúgy ahogy idényre is sokat fejlődött szerintem tartani fogja ezt a potenciált az elkövetkezőkben is.Cubehead

Éppen az a baj, hogy most nem látszik a fejlődés már azokon a területeken, ahol kellene. Az olvasási képességei nem túl jók és a passzokba sem áll bele rendesen és néha felelőtlenül dobja el a labdát úgy, hogy bele sem áll. Az atletikus képességeit nem vitatja senki, de egyedül ebből nem fog tudni megélni, mert erre tudnak készülni. Ha az olvasási képességek és a passzolásai is jelentenek majd veszélyt (főként zsebből), akkor lehet beszélni fejlődésről, de ez egyelőre nem látszik nála.
Élmény nézni ahogy játszik, ezt nem vitatom, de ahhoz hogy franchise irányító legyen ennél azért több kell.Bruce
én előbb az OL-be draftolnék, akár első 2 körben is. Amíg az nincs (egy normális OL), addig értelmetlen a QB draft.Amadeus91
a második körben jöhet David Yankey LG posztra a Stanfordról. első körben nálam WR.deyell
mondjuk a WR draft is kilőve nálam. Kell RT, 2 OG. Amíg nincs összerakva egy kurva jó fal, addig tárgytalan minden támadóoldalon.Amadeus91
Szerintem Deyell arra gondolt,hogy Watson jövőre össze legóza magát és akkor Veldheer - Whiz - Watson tengely mellé inkább csak OG kell, Back Upnak meg vissza lehet hozni 1éves deal-l a veteránokat akár (Barnes,Pashos).
Így ebben az aspektusban én is azt mondom,hogy első körben vagy egy igazi legitim #1 WR-t kellene húzni vagy egy brutál pass rusher RDE-t s akkor Houston vissza bal oldalra és reszkess ellenfél QB-ja 😊. (ami a divíziónkba nem is ártana).
Másodikban meg jöhetne egy igazi PBS OG aki rookie-ként harcban lehetne a kezdő posztért.