Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak a tisztánlátás kedvéért DMC nem edz 😊
több mint 12 éve
Pryor edz, és nem látszik rajta, hogy sérült lenne a térde. McCants viszont nem tud edzeni, így Watson újra játszhat majd. remélhetőleg úgy nyomja majd, mint az Eagles ellen. eddig annyi pozitívum mindenképpen van, hogy a két rookie, Sio és Watson korrekt teljesítményt nyújt (utóbbi lehetne kevésbé üveg mondjuk). Gurode is visszatért, remélem leváltja Nixet
internal primates forever
több mint 12 éve
Sio Moore was only Raiders player to make the PFF AFC West midseason all-division team.Jó, mondjuk ebben a csoportban most (félidőben) nagyon nehéz a Chiefs védők és Broncos támadók jelölését elvenni. (kettő KC RB van bent offense oldalon) Erre ott a Chargers pár kiváló teljesítménye is, szal más divízióból is tudnék csapatokat, ahonnan nem sok játékos jutna be, ha Raiders helyére tenném őket:
Sio > alldeyell
www.profootballfocus.com/blog/2012/10/31/mid-season-all-afc-west-team/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Sio Moore was only Raiders player to make the PFF AFC West midseason all-division team.Sio > all
több mint 12 éve
Nem hiszem, h barmi pluszt tudna adni Aso...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
És talán kiszaladna neki egy-két momentum, mint Woodson-nak.Nem vagyok valami nagy cap tudós de mit szólnátok Aso-hoz valami minimumért?TSTnapok óta sírok érte. Nem hiszem, hogy ne férne be EBBE a secondarybe.Amadeus91
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Nem vagyok valami nagy cap tudós de mit szólnátok Aso-hoz valami minimumért?TSTnapok óta sírok érte. Nem hiszem, hogy ne férne be EBBE a secondarybe.
több mint 12 éve
Nem vagyok valami nagy cap tudós de mit szólnátok Aso-hoz valami minimumért?
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/11/04/refo-eagles-raiders-week-9/The Raiders may not have any other options behind Nix, but he’s pushing toward some historically bad play. His -7.5 grade on the day pushes him to -32.5 overall for the season, a grade that would represent the worst ever given to a guard in since PFF’s inception in 2008.
Raiders rookie RT Menelik Watson made his debut grading at +2.3 on 57 snaps.
több mint 12 éve
Amúgy OL vonalon gondolkodok kicsit...Menelik Watson nekem tetszett vasárnap. Remélem innentől egészséges és év végéig ő lesz már a kezdő RTnk. Akkor is, ha Pashos ready, akkor is ha McCants ready, akkor is, ha Barnes visszatérhet, mert Jared ready...kell neki a PT nagyon.
Barnes LT amíg Jared vissza nem tér, ez tiszta sor. Utána nálam LT back up, nem tudom mennyire menne neki az OG dolog ennyi év OT play után...
Pashos RT back up Watson mögött még akkor is, ha a veterán rutin miatt bizonyos helyzetekben jobb, stabilabb lehet...a fiatalt kell nyomni, úgysem PO-ért játszunk...
Matt McCants az egyik legérdekesebb figura most nekem. Kicsit utánanéztem és egyetemen ő végig LT volt, most pedig nálunk bemutatta, h NFL szinten is megállja a helyét RT poszton...Scouting reportokon több helyen előjött, h NFL szinten OG lehet belőle. LT múlt miatt én szívesen megnézném LG poszton. Akár már a Giants ellen is, ha Watson és ő is egészséges.
Nix-et nem nagyon szeretném látni már back up poszton kívül sehol...
Gurode nálam csere ember, de ha McCants-ot hosszútávon OT back up szerepkörre tartjuk, akkor akár lehet beugró LG posztra...
Brisiel eléggé inkonzisztens sajnos...néha vannak kurva jó megmozdulásai inkább futásoknál, aztán meg bünti vagy homály play...idén maradna RG nálam, de főleg a fizujával jövőre sztem utilapu...
Giants ellen ezt a falat szeretném látni:
Barnes-McCants-Wiz-Brisiel-Watson
Aztán Titans ellen már nagyon örülnék neki, ha Jared is pályára léphetne...
több mint 12 éve
Szerintem is kár vitázni. Sok aspektus van amit mind figyelembe kell venni (Oline, első igazi éve, legitim #1wr hiánya,futó játék gyengesége,stb). Annyi biztos,hogy amíg volt némi védelme jobban ment neki. Meglátjuk majd ha újra alakul a fal akkor ugye javul a futó játék is és neki is több ideje lesz. Még van hátra bőven meccs ahol meglátjuk mennyi is van benne,hogy üde szimfolt vagy akár csiszolandó hosszabb távú megoldás. Többet nem fűznék hozzá,mert én elfogult vagyok de annyi azért fix,hogy jelenleg Ő az egyik aki mozgatja az Offense-t legyen bármilyen is.

több mint 12 éve
Én szerintem elég kritikus voltam és vagyok TPvel kapcsolatban...JMR óta minden QBval tulajdonképpen, mert ott bíztam, hittem és kurvára pofára estem...Denver, SD meccs után elindult vmi, de azóta nagyon visszakerültem megint a másik oldalra...
Annyit remélek a hátralévő meccseken, hogy szépen összeáll egy vállalható fal Watson , Pashos, Jared, Gurode visszatérésével és meglátjuk mit tud TP mutatni rendesebb fal mögött...nincs elsőszámú WR, de Streater és Moore is elég megbízható, szóval ha rendes fal mögött velük nem tud semmit mutatni nálam lefő a kávé végleg...
Amíg nem játsza le az összes meccset kár vitázni ezen sztem.
több mint 12 éve
Raiders coach Dennis Allen banned the so-called hazing of rookies during training camp, which happened every year before he arrived in '12.jól tette ezt is. csak annyi van, hogy a veteránok vállvédőit cipelik, illetve egy talent showt kell előadniuk, mint pl. az idei Hard Knocksban is a Bengals újoncainak, de az móka.
egyébként Bill Romanowskit is baszogatták, amikor rookie volt, méghozzá Charles Haley.
több mint 12 éve
Aso cut hivatalosan is.
több mint 12 éve
NFL voids contract of Bengals Christo Bilukidi. He is a Canadian citizen, doesn't have proper work permit.
több mint 12 éve
Incognito sem lesz Raider már. (remélem legalább is)
több mint 12 éve
Én is értem Bruce amit Black_Adder írt. Sőt azt is amit Te és BMG kolléga is! Csak marhára nem értek vele egyet!Jelenleg aktív O játékosaink közül aki kezdő szintet hoz (TP mellett- álláspontom szerint) az egyedül Wisniewski és ebben túl sok túlzás nincs. Kérdem én? Ez alapján, hogy tudjátok megállapítani, hogy TP mennyire jó vagy SZAR???? Persze hoz rossz döntéseket, de háttal az endzone-nak 3 védővel a seggében ki ne tenné? Ráadásul az első éles szezonja...
Milyeneket menekült tegnap is az a szerencsétlen ember... 😕
Az a lényeg, hogy Én csak azt mondom amit látok. Életben tartja a játékot és sokkal többet kihoz a csapatból mint az előző években bármelyik Raider QB. Nem is értem mit kell vitatkozni ezen- persze nem ezen vitatkozunk.
Én akkor fogok véleményt alkotni a passzolási képességeiről ha minimum 2 mp-ig megmarad a zseb és 10-ből 9-szer nem futásból kell passzolnia.
több mint 12 éve
Mondjuk én QB draftot nem említettem - sőt, nem is örülnék neki -, csak annyit írtam, hogy Pryor nem hosszútávú megoldás. Ha úgy tetszik, szerintem nem ő lesz a franchise QB-nk.Ennek ellenére én is bírom, tényleg ő az egyik ok, hogy nem az 1/1-ért harcolunk.
De felmerül a kérdés, hogy mi lesz, ha rendesen felkészülnek belőle az ellenfelek? Kaepernick, Wilson, RG3 nevét sem hallani már annyit idén...
A második félidei leolvadások is érdekesek, de lehet, hogy csak Olson a gyökér.
Mindegy, a lehetőség adott, örülnék, ha élne vele és nem lenne igazam.
több mint 12 éve
Én értem amit Black_Adder ír!De úgy látszik más nem igazán. Meg engem sem értetek meg. Itt elvitatkozhatunk azon, hogy Pryor jó e avagy nem. Én szeretem és szurkolok neki, hogy ő legyen az irányítónk hosszú távon, mert szimpatikus a hozzáállása és a győzni akarása. A védelem is meríthet erőt belőle, mert elhiszik róla, hogy meg tudja nyerni a meccset és akkor jobban felpörög a védelem is. (Bár tegnap ennek ellenkezőjét is láttuk)
Meglátjuk mi lesz. Lehet jövőhéten hoz egy 75%-os 3 TD-s meccset és akkor mindenki dicsérni fogja.
több mint 12 éve
TELJESEN félreértesz, egyáltalán nem volt szándékomban leszólni TP-t.A QB a legfontsoabb láncszem. Ha van lehetőségetek olyan QB-t hozni, aki 10+ évig vezényelheti a csapatot, nem kell habozni. A jobb QB szarabb OL mögött is többet tud, szarabb elkapó sorral is többet tud, futó játék néklül is többet tud. Ha ezek előre megvannak, akkor egy közepes QB is összehoz annyit, h esély se legyen Luckot draftolni... -> út a középszerűségbe.1. Manning nálatok sem +10 évet fog játszani.
A legszebb az egészben, h Pryor sorsa a saját kezében van. Ha összehoz annyi győzelmet h már ne legyen bent Bridgewater, Mariota, stb... akkor rászolgált, h még egy évet ő lehessen a QB, ha nem, akkor nem. Összeszedtek még 2-3 győzelmet és máris nem tudjátok jobbra cserélni, és kap még egy évet bizonyítani. Ha innentől kikaptok minden meccsen, akkor lesz alkalom hozni franchiseQBvárományost, és a sorozatos vereségek után nem sokan fogják marasztalni TP-t se... Ilyen egyszerű ez ...kívülállókéntBlack_Adder
2. "A jobb QB szarabb OL mögött is többet tud, szarabb elkapó sorral is többet tud, futó játék néklül is többet tud."
Lehet Én vagyok a hülye de most is ezt látjuk.
Na mind1 csak nekem nem tetszik, hogy ezer sebből vérzik ez a csapat (amit Amadeus is taglalt) és ahhoz képest várakozáson felül teljesít egy olyan D-vel ami annyi pénzbe került mint a Sertés McFarm szendvics. Persze emellett TP a legnagyobb baja mindenkinek mert hibázik. Soroljatok fel olyan QB-kat akik többet tudnának itt mutatni per pillanat (jah és akkor ne felejtsük el az ár/érték arányt).TST
1.) Manning nem tudom hogy jön most ide, én draftról beszéltem, ott első körben olyan QB-kat húznak, akitől 10+ évet remélnek. Ennél kevesebbért nem éri meg leváltani TP-t.
2.) Pontosan. TP is jobbat nyújt most mint Flynn. Azonban ha az FO úgy gondolja, h Bridgewater vagy akárki jobb mint TP, akkor ha igazuk van, akkor ők jobbak lesznek a jelenlegi kerettel is mint TP. A fal esetleg kivétel lehet futkározós QB vs zsebirányító összevetésben.
Én csak arról akartam írni, h ha nem lesznek elégedettek TP-vel nem fogják megvárni míg a teljes csapat felépül körülötte, mert
1.) ha kész a teljes csapat, utána nehezebb jó QB-t draftolni. Mert hiába lehet 6/199-re Bradyt húzni az ritkább, mint 1/1-re Manninget.
2.)mert a jelenlegi gyengébb keretből is többet kihoz, többet lendít a csapaton, nagyobb az esély, h megtarthatják az állásukat. Független attól, h perpill veszélyben van-e.
peace.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
A QB a legfontsoabb láncszem. Ha van lehetőségetek olyan QB-t hozni, aki 10+ évig vezényelheti a csapatot, nem kell habozni. A jobb QB szarabb OL mögött is többet tud, szarabb elkapó sorral is többet tud, futó játék néklül is többet tud. Ha ezek előre megvannak, akkor egy közepes QB is összehoz annyit, h esély se legyen Luckot draftolni... -> út a középszerűségbe.1. Manning nálatok sem +10 évet fog játszani.
A legszebb az egészben, h Pryor sorsa a saját kezében van. Ha összehoz annyi győzelmet h már ne legyen bent Bridgewater, Mariota, stb... akkor rászolgált, h még egy évet ő lehessen a QB, ha nem, akkor nem. Összeszedtek még 2-3 győzelmet és máris nem tudjátok jobbra cserélni, és kap még egy évet bizonyítani. Ha innentől kikaptok minden meccsen, akkor lesz alkalom hozni franchiseQBvárományost, és a sorozatos vereségek után nem sokan fogják marasztalni TP-t se... Ilyen egyszerű ez ...kívülállókéntBlack_Adder
2. "A jobb QB szarabb OL mögött is többet tud, szarabb elkapó sorral is többet tud, futó játék néklül is többet tud."
Lehet Én vagyok a hülye de most is ezt látjuk.
Na mind1 csak nekem nem tetszik, hogy ezer sebből vérzik ez a csapat (amit Amadeus is taglalt) és ahhoz képest várakozáson felül teljesít egy olyan D-vel ami annyi pénzbe került mint a Sertés McFarm szendvics. Persze emellett TP a legnagyobb baja mindenkinek mert hibázik. Soroljatok fel olyan QB-kat akik többet tudnának itt mutatni per pillanat (jah és akkor ne felejtsük el az ár/érték arányt).
több mint 12 éve
Év elején mondták a szakik, ha összehozunk egy 5-11-t ezzel a kerettel akkor DA legitim év edzõje lehet…Tény, hogy evés közben jön meg az étvágy, de ez az év már csak akkor lesz csalódás ha összeesünk és minden 2. meccsen egy ilyen performanszot hozunk.
Amellett, hogy gyenge a keret, még a sérülések is durvábban jönnek, mint az utóbbi években. Pryor meg igen, vannak hibái, és fõleg az utolsó meccsein, amikor a fal már tényleg kabaré nem is teljesít úgy, mint a Bolts ellen az elsõ félidõben (nekem nagyon szembetūnõ, hogy mennyire magabiztosabb volt amíg a fal Pashosokkal is de jól tartotta), de nem hisztizik, nem omlik össze és egy szolid védelem mellett csak lemanagelt 3wint 7meccsbõl - magánvélemény de egy statikus irányítóval EZ a csapat 1-7el állna. Nem hiszem, hogy lehetne olyan "szexi" irányító, mint Rodgers v Luck, annyira sose fogja olvasni ezt a játékot, de minden adott benne, hogy nem egy statgyilkos de különleges skillsettel megáldott alázatos gyõzelemre törekvõ kezdõQB legyen, akivel lehet nyerni, ha van egy jó védelem. Én bevallom azt hittem ennél kevésbé lesz kompetitív a korábbi dolgai alapján. Kérdés az év további részében tud-e fejlõdni, és hogy Reggie egyáltalán milyen profilú csapatot tervez.
A D bizonyítson jövõ héten, mindenki lesajnált minket, hogy nem lesz passrush, csak Branch es Houston lehetne máshol kezdõ, hogy gondoljuk ezt, erre a kõzvetítésben mondták, h tegnapi meccs elõtt top10 a D, Branch nélkül. Haydent szétszopatták, de ez van, ha minden meccsünk ilyen lett volna akkor azt hallgathatnánk, hogy ezt eloõre lehetett látni stb.
Szóval a lényeg, hogy tegyék túl magukat a fiúk ezen és toljunk le egy tisztességes második félszezont, 5-6 win minimum, hogy inkább arról beszéljenek a holtszezonban, hogy vajon Lee-t vagy Watkins-t draftoljuk és h mekkora fasza edzõi munka folyt itt mintsem h ki lesz jövõre a 9. wannabe franchise Qb meg kell e új edzõ. TP es Meki sérülése remélem nem komoly (bár utóbbinál mindegy úgyis a 13. héten jön vissza)

több mint 12 éve
A QB a legfontsoabb láncszem. Ha van lehetőségetek olyan QB-t hozni, aki 10+ évig vezényelheti a csapatot, nem kell habozni. A jobb QB szarabb OL mögött is többet tud, szarabb elkapó sorral is többet tud, futó játék néklül is többet tud. Ha ezek előre megvannak, akkor egy közepes QB is összehoz annyit, h esély se legyen Luckot draftolni... -> út a középszerűségbe.az a baj, hogy egyik sem NFL méretű Qb (Mennyi Bridgewater? 90 kiló?). (Oregon QB-t pedig nem draftolnék szívesen, még akkor sem, ha prototípus méret lenne)
mellesleg tavaly ilyenkor még Barkley 1/1 volt, sok víz le fog még az öbölben folyni a draftig.
több mint 12 éve
A QB a legfontsoabb láncszem. Ha van lehetőségetek olyan QB-t hozni, aki 10+ évig vezényelheti a csapatot, nem kell habozni. A jobb QB szarabb OL mögött is többet tud, szarabb elkapó sorral is többet tud, futó játék néklül is többet tud. Ha ezek előre megvannak, akkor egy közepes QB is összehoz annyit, h esély se legyen Luckot draftolni... -> út a középszerűségbe.A legszebb az egészben, h Pryor sorsa a saját kezében van. Ha összehoz annyi győzelmet h már ne legyen bent Bridgewater, Mariota, stb... akkor rászolgált, h még egy évet ő lehessen a QB, ha nem, akkor nem. Összeszedtek még 2-3 győzelmet és máris nem tudjátok jobbra cserélni, és kap még egy évet bizonyítani. Ha innentől kikaptok minden meccsen, akkor lesz alkalom hozni franchiseQBvárományost, és a sorozatos vereségek után nem sokan fogják marasztalni TP-t se... Ilyen egyszerű ez ...kívülállóként
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
+1Én bízom benne, hogy csak holtpont volt a védelemnél és sikerül túllendülni rajta.most érted, ha nincs egy fal előtte, 0-24 rohangálnia kell és úgy dobnia, akkor persze, hogy benne van az INT a játékában. Idő kell neki meg egy tisztességes fal. Megnézném őt jövőre egy OL draft után, de addig amíg lukas a Dline, Oline, nincs WR1 (mert nincs), nincs TE (mert az sincs), megkérdőjelezem, hogy van-e no1 RB (és egész pontosan akkor ki is az), amíg az 1. körös cornerünkre 4 TD-t dobnak (abból hármat 1 félidő alatt), addig - szerintem - tárgytalan a QB draft. (pláne, hogy egy Luck szintű QB, aki egyedül a hátára vesz egy gyenge keretet, jó ha 10 évente kijön). Terrelle Pryornak köszönhető momentán, hogy nem szopunk versenyt a Jax-szel az 1/1-ért.
Pryor pedig... azért megnézném egy olyan fal mögött, ami legalább 3 másodpercig tartja a zsebet.
Ezek a futkározások, meg ugrásból dobások... szerencsénk van, hogy csak 9 INT-je van eddig.
Egyetértek Bruce-szal, a passz nem az erőssége, sőt ki merem jelenteni, hogy Flynn jobb QB - a tradicionális értelemben, természetesen - bár a jó fal neki is létszükséglet.
Hosszútávon nem megoldás, és jöhet Amadeus a "just win"-nel, de láttuk 2011-ben, hogy mire megyünk vele. Gyakorlatilag most is amiatt szívunk még a kerettel...BMG
Tavaly Palmer Gannon után a 2. legjobb QB teljesítményt rakta össze, mi lett a vége? Nem fejezte be a szezont, mert agyonütötték + 4-12-vel top3 pick. Továbbra is következetesen ülök a Bandwagonon.Amadeus91