Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
R.I.P. 😕
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Nyugodjék békében. Nagykirályok voltak Morissonnal.
több mint 12 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Basszus:

KRON 4 News ‏@kron4news 22m
KRON 4 sources say former #Raiders #ThomasHoward was killed in a fatal car crash Monday.  news.kron4.com/?p=31020 pic.twitter.com/qCIE07GmXj

R.I.P. HowardRolni
R.I.P.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Basszus:

KRON 4 sources say former #Raiders #ThomasHoward was killed in a fatal car crash Monday.  news.kron4.com/?p=31020 pic.twitter.com/qCIE07GmXj

R.I.P. HowardRolni
Nyugodjon békében.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Egyik kedvenc LB-m volt, nagyon sajnálom, nyugodjék békében. 😕

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 363 — Raiders fan
Basszus:

R.I.P. Howard

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell ez kurva jó poszt volt!

Adams tavaly is villantott év végén csak akkor folyton lesérült...
Nagy húzás lenne, ha tudna kezdő szinten mozogni, mert akkor esetleg az Adams-Hayden duo lehetne a széleken hosszabbtávon...ugye Jenkinstől nem vagyunk hasra esve...
Bár ez egy elég manó páros lenne és Bowe, DT, Decker...

King folyamatosan fejlődik, tegnap kimondottan jó volt...sztem egy rossz puntja volt össz vissz...

McLovin gyors volt és a TD passzokat jó előre ellőtte nem TPsen várakozott a sült galambra...mondjuk erős sec ellen lehet ebből INTeket is összeszedni majd, ha kicsibe belelövöldözik...

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
Phillip Adams
Thrown at: 6
Receptions: 1
Yards: 5
TD's allowed: 0

4/6-ból Andre Johnsonon volt. én mindig mondtam, hogy tud játszani, kérdés, Haydennel mi legyen. mondjuk gyakrabban dobtak Porterre, amit nem értettem, de ez legyen az ő problémájuk

Marquette King: 11 punts, 49.1 average, 4 inside 20, 0 touchbacks
Shane Lechler: 9 punts, 49.1 average, 2 inside 20, 2 touchbacks

főleg a 4 inside 20-as jelent sokat, egyértelműen fejlődik, már nem csak picsán tudja rúgni a labdát, hanem rövid puntokat is megoldja anélkül hogy touchbackre menne, remek mezőnypozícióhoz juttatva ezzel a csapatot.

Pryor averaged NFL high 3.47 seconds before pass, sack or scramble. McGloin is 2.44 is more than only 3 starters .

ezért is volt jobb a fal.

az "anticipation" az első TD-nél:

internal primates forever

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 538
8. helyen vagyunk jelenleg az AFC-ben, a két 5-5-ös csapatot (Jets, Dolphins) kell befogni a wild card helyért. ők még kétszer játszanak egymás ellen. a többi 4-6-os csapatnál jobb a mérlegünk a konferenciaellenfelek ellen. Titanst, Jetst, Chargerst verni kéne a play-offhoz, esetleg a Chiefset hazai pályán.deyell
én nem akarok PO-ról beszélni.
több mint 12 éve
8. helyen vagyunk jelenleg az AFC-ben, a két 5-5-ös csapatot (Jets, Dolphins) kell befogni a wild card helyért. ők még kétszer játszanak egymás ellen. a többi 4-6-os csapatnál jobb a mérlegünk a konferenciaellenfelek ellen. Titanst, Jetst, Chargerst verni kéne a play-offhoz, esetleg a Chiefset hazai pályán.

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hat mi is halat adunk majd 😊

Igen screennel nagyon foledob. Majd 4-5 meccs utan tisztabban latunk.
Remelhetoleg lesz meg benne par gyozelem.
több mint 12 éve
Megnéztem Ninjagoro blogján a dobásait McGloinnak. Hát azért voltak hibái jócskán. Volt drop is, meg a screeneket nagyon rosszul dobja. De középtávolra meg kiválóan dob. Érdekes játékos, remélem fejlődik még.

Hulkot én is várom vissza nagyon. Remélem jövőhéten már tud játszani is, de ha nem, akkor a kövi héten már biztos. Valahol olvastam is hogy akkorra várják vissza (hálaadás)
több mint 12 éve
Mint a messiast ugy varom JV-t.
Watson remelem serules nelkul tud jatszani majd.
több mint 12 éve
Ja és, ha McLovin tényleg berobban ide mint vmi üstökös akkor megvan a 2. körös pickem Allen Robinson (Penn State) személyében WR 6'3 205...magas és jól emelkedik, jó kezek és koordináció...nem egy villám, de arra ott lenne Moore

Streater-Robinson-Moore 3-as már egész pofás lehetne...

több mint 12 éve
a Titans jóval keményebb dió lesz számára, mint a Texans. mondogatják, hogy a Texansé a no 1. pass def, de közel sem, átlag 90-es ratinget engedélyeznek az ellenfél irányítóinak (20)., míg a Titans 80-ast (10.) - ott kemény a secondary.

de hogy pozitívumot is mondjak, hogy jövő héten elvileg visszatér JV!deyell
Na igen kemény teszt lesz a Titans, de kell, hogy kiderüljön mink van!!

JV gondolod, h kezd is rögtön? Múlt héten edzett rendesen már?

Most persze kérdés, h mi lesz Brisiel-el (térd)??

Barnes sorsa is érdekes lesz JV visszatérésével...

Amúgy figyeltétek, h tegnap Watson nem csak swing tackle volt, hanem rendszeresen fenn volt RTben is Pashos helyén...mintha váltogatták volna őket...

több mint 12 éve
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a mostani edzői kar jó. Lehetne e jobb? Tuti, de vezetőedző és a két koordinátor fiatal sok sok idejük van még tanulni, fejlődni. Vannak idősebb pozíciós edzők, akik hozzák a rutnit.

A GM személye eddig nálam erősen pozitív irányba mutat. Nem csak azért mert sok jó döntést hoz, hanem mert ha hibázik, akkor beismeri és változtat rajta. Ez azért nem volt jellemző az Al Davis érában.

Mark Davis szerintem mint tulajdonos van jelen, ő nem nagyon szól bele a footballba, azért is van itt RM.

Ha még lesz egy két győzelem, akkor szerintem maradhatnak jövőre is és ugye hatalmas mozgásterünk lesz cap terén.

Mondjuk nekem nagyon megmaradt az amit itt valaki beírt a QB kérdésre, hogy mindenképpen kell egy nagyon jó irányítót szerezni, akire hosszú távon lehet számolni, aztán őrá felhúzni a csapatot.

Drafton már sajnos lehet hogy nem fogunk tudni húzni jó irányítót, mert ahhoz már sok győzelmünk van és lehet TOP 10-ben sem leszünk benn. De mindenképpen kell egy jó irányító, mert anélkül csak topogni fogunk egy helyben, hiába javítjuk a falat, hiába javítjuk az elkapóállományt, hiába fejlődik minden, ha nincs normális irányító, akkor nagyobb eredmény sem lesz.
Viszont ha egy jó irányítód van, aki tegyük fel hogy még fiatal is, akkor minden egyes fejlődési lépés (új falember, új elkapó) mind mind nagyot dob a fejlődésen, mivel az alap, a jó irányító már megvan.

Csak hol van az az irányító?Bruce
Ez a kulcs kérdés!
Sztem is rendben van a staff és egyben kell tartani.

Meg kell nézni mit tud McGloin a hátralévő meccseken, aztán megnézni, hogy az elérhető irányítók a drafton jelentenének-e upgrade-t...TOP15ben tuti draftolunk és azért van pár QB, aki ott hozható lehet, pl a már többször említett Derek Carr...

Az is lehet opció, h építjük a csapatot egy korrekt game manager QBval és aztán ha jön vki akibe belezúgunk akkor azt megszerezzük bármi áron, mert már csak Ő kell...illetve pont GB alapján látható, h nem csak TOP10ben lehet franchise QB-t húzni...

több mint 12 éve
Nekem ami feltunt nagyon szuk helyekre dobta be erosen a labdat. En neha feltem elkapja az ellen, de szerencseje is volt. Nem mondtam vona meg hogy rookie a jateka alapjan.
Olyan lasereket dobott amit regen lattunk.Delonso_
kb. Rich Gannon dobott utoljára ilyen zippel egy Raiders meccsen. na jó, esetleg Palmer a jobb meccsein, pl. a Steelers ellen. de nem voltak felkészülve az elkapók arra, hogy ilyen erővel jön a labda, Pryortól nem ezt szokták meg. sztem egy kis gyakorlás, és kevesebb lesz a drop. ugyebár Réce nem szokott droppolni.

viszont azt meg kell említeni, hogy az első négy meccsén Pryor is kurva jó volt. aztán már összegyűlt róla elég film, lehetett ellene készülni, és alaposan visszaesett a teljesítménye. remélem McLovinnal nem ez lesz. ami nagyon jó neki, ahhoz képest, hogy újonc: pocket presence, eye manipulation, zip, pontosság. ezek Pryornál nem voltak meg. ami gond, hogy McGloin volt hogy az egyetemen is beszarás hogy játszott, 4 TD a Northwestern ellen, aztán a következő meccsen meg dobta az inteket. az előszezonban is láttam azt, hogy 1-2 jó play, aztán jött az int. igazából tegnap csak egy buta dobása volt, az az ominózus screen passz, de ennyi. a Titans jóval keményebb dió lesz számára, mint a Texans. mondogatják, hogy a Texansé a no 1. pass def, de közel sem, átlag 90-es ratinget engedélyeznek az ellenfél irányítóinak (20)., míg a Titans 80-ast (10.) - ott kemény a secondary.

de hogy pozitívumot is mondjak, hogy jövő héten elvileg visszatér JV!

több mint 12 éve
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a mostani edzői kar jó. Lehetne e jobb? Tuti, de vezetőedző és a két koordinátor fiatal sok sok idejük van még tanulni, fejlődni. Vannak idősebb pozíciós edzők, akik hozzák a rutnit.

A GM személye eddig nálam erősen pozitív irányba mutat. Nem csak azért mert sok jó döntést hoz, hanem mert ha hibázik, akkor beismeri és változtat rajta. Ez azért nem volt jellemző az Al Davis érában.

Mark Davis szerintem mint tulajdonos van jelen, ő nem nagyon szól bele a footballba, azért is van itt RM.

Ha még lesz egy két győzelem, akkor szerintem maradhatnak jövőre is és ugye hatalmas mozgásterünk lesz cap terén.

Mondjuk nekem nagyon megmaradt az amit itt valaki beírt a QB kérdésre, hogy mindenképpen kell egy nagyon jó irányítót szerezni, akire hosszú távon lehet számolni, aztán őrá felhúzni a csapatot.

Drafton már sajnos lehet hogy nem fogunk tudni húzni jó irányítót, mert ahhoz már sok győzelmünk van és lehet TOP 10-ben sem leszünk benn. De mindenképpen kell egy jó irányító, mert anélkül csak topogni fogunk egy helyben, hiába javítjuk a falat, hiába javítjuk az elkapóállományt, hiába fejlődik minden, ha nincs normális irányító, akkor nagyobb eredmény sem lesz.
Viszont ha egy jó irányítód van, aki tegyük fel hogy még fiatal is, akkor minden egyes fejlődési lépés (új falember, új elkapó) mind mind nagyot dob a fejlődésen, mivel az alap, a jó irányító már megvan.

Csak hol van az az irányító?
több mint 12 éve
utoljára 2011-ben nyertünk, mikor magyar idő szerint 19 órakor kezdődött a meccs. idén ez az első idegenbeli siker, rookie QB-k amúgy ritkán nyernek idegenben az első meccsüköndeyell
És Novemberben sem nyertünk vagy 2 éve!!

több mint 12 éve
Sajnálatos módon csak a második félidőt láttam, de azt is telefonon. Így nem igazán tudom megítélni McGloin produkcióját. A statisztikája magáért beszél, de amikor én láttam, akkor nem igazán tudtunk haladni előre.

Aki úgy tudta végignézni, hogy oda tudott figyelni rá, az írja már le legyen szíves, hogy milyen kilátásai vannak a srácnak?

Nagy most a hype úgy látom körülötte, de örülnék, ha külső szemlélő is leírná erről a véleményét.Bruce
Mindig ez van. Russell hype, Campbell meg Palmer "na majd a rutin", Pryor hype. Sucks!!!
Kellene végre egy hozzáértő edző, fiatal és tehetséges irányító, megbízható védelem; aztán végre adni nekik pár évet az építkezésre.
+ Lehet rosszul gondolom, de én Mark Davis-re egy csomag cukrot se bíznék.gaben
a mostani coaching staff szerintem teljesen jó, rég nem volt ilyen jó. Egyben kell tartani.
több mint 12 éve
Nekem ami feltunt nagyon szuk helyekre dobta be erosen a labdat. En neha feltem elkapja az ellen, de szerencseje is volt. Nem mondtam vona meg hogy rookie a jateka alapjan.
Olyan lasereket dobott amit regen lattunk.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Sajnálatos módon csak a második félidőt láttam, de azt is telefonon. Így nem igazán tudom megítélni McGloin produkcióját. A statisztikája magáért beszél, de amikor én láttam, akkor nem igazán tudtunk haladni előre.

Aki úgy tudta végignézni, hogy oda tudott figyelni rá, az írja már le legyen szíves, hogy milyen kilátásai vannak a srácnak?

Nagy most a hype úgy látom körülötte, de örülnék, ha külső szemlélő is leírná erről a véleményét.Bruce
Mindig ez van. Russell hype, Campbell meg Palmer "na majd a rutin", Pryor hype. Sucks!!!
Kellene végre egy hozzáértő edző, fiatal és tehetséges irányító, megbízható védelem; aztán végre adni nekik pár évet az építkezésre.
+ Lehet rosszul gondolom, de én Mark Davis-re egy csomag cukrot se bíznék.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Egy meccs alapján nem szabad messzire menő következtetéseket levonni, de a tegnapi meccsen mutatott játékát lehet értékelni.

Tegnap:
-szerintem igazán jól játszott összességében
-többnyire igen pontos labdákat adott, kellő erővel...párszor erősen fölédobta az elkapót, mikor nagyobb volt a nyomás rajta...ezen biztosan dolgoznia kell, mert ezekből könnyen jöhetnek az INT-ek később
-nagyon szépen vitte a hudle-t, nem volt delay, zűrzavar, amik TPnél megszokottak voltak
-nem volt hibás átadása futónak, ilyen TP féle rossz oldalra playaction passz bemutatás sem...
-nem látszott rajta, hogy élete első NFL meccse kezdőként és az sem, hogy UDFA rookie volt
-amikor a futást fogta a Houston akkor nem tudtunk annyira haladni, de voltak droppok is szépen (részben talán azért, mert TP passzaihoz képest jóval erősebben passzolt)
-mind3 TD passz szép olvasás, dobás volt sztem, főleg a Rivera féle hosszú
-zsebben jól mozgott sztem, fellépett többször is szépen, nem zuhant szét a fal, mint mondjuk Flynnel, 2 sack volt azt hiszem J.J. részéről összesen, annyit meg Ő simán bárkin megcsinál egy jobb napján...
-tegnapi meccse alapján nem tudnék negítvumot kiemelni...egyszer ütötték csak le passzát a vonalon ha jól emlékszem, pedig ettől féltem pl én is, h ez komoly gond lesz.
-man-to-man cover-t nagyon szépen olvasta

Ezzel együtt várjunk még mielőtt Jeff Garcia vagy Rich Gannon 2.0-nak kikiáltjuk (kinn már van aki megtette 😊), mert TP is jól indított, de amint lett róla gametape erősen megállt...
Kiváncsi leszek mit tud hozni jövő héten, mert szinte biztos vagyok benne, hogy Ő kezd...
Futójáték amikor működött akkor egész NFL offense feelinge volt a dolognak 😊
Jennings a másik playa aki nálam marad kezdő akkor is, ha DMC 100%-os...DMC meg lehet kiegészítő X-faktor...remekül lehetnek mozgatni...erre is kiváncsi leszek...

több mint 12 éve

nézd, én Pryor-buzi vagyok, de ez a srác azért nem semmi, mármint MMc14. Első félidőben, meg Rivera TD is laser volt, egyszerűen azokba a dobásokba nem lehet belekötni, olyan erővel mentek. Rémlik is 1. negyedből, hogy Reece droppolt, mert olyan bombát kapott, hogy szerintem ő is meglepődött. Kurva jó karja van a gyereknek, az a helyzet.
több mint 12 éve

Nagy most a hype úgy látom körülötte, de örülnék, ha külső szemlélő is leírná erről a véleményét.