Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
még a végén lecsúszik

Clowney cited for driving 110 mph in 70 zone.deyell
kérdés, h kell-e nekünk egy megkérdőjelezhető motiváltságú, munkamorálú, értelmű srác...Rolni
ilyet még nem draftoltunk úgysem...Amadeus91
😀
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
 www.silverandblackpride.com/2013/12/10/5195292/oakland-raiders-week-14-ballers-busters

Lucas Nix a ballers listán.

gondoltátok volna?

internal primates forever

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
még a végén lecsúszik

kérdés, h kell-e nekünk egy megkérdőjelezhető motiváltságú, munkamorálú, értelmű srác...Rolni
ilyet még nem draftoltunk úgysem...
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 365 — Raiders fan
még a végén lecsúszik

kérdés, h kell-e nekünk egy megkérdőjelezhető motiváltságú, munkamorálú, értelmű srác...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Hol marad a "Just win Baby!"??Rolni
hiányzik belőle momentán a Win.
több mint 12 éve
még a végén lecsúszik

Clowney cited for driving 110 mph in 70 zone.

több mint 12 éve
Hol marad a "Just win Baby!"??

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Általában egy új edző 3 évet szokott kapni a bizonyításra, meg a stratégiájához megfelelő emberkék kiválasztására. Szerintem erre a helyzetre ez igazán érvényes. Allen még nem csinált olyan ordenáré baromságokat ami miatt mennie kellene. Jövőre lesz pénz és rutint is kezd szerezni a stáb, úgyhogy jöhet a draft-ról egy igazi irányító pár jó veteránnal. Hagyni kellene ezeket a meccseket a picsába, az egókon kívül mást már úgyse lehet javítani velük.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
McGloin képbe kerülésével és a passzjáték életre kelésével reménykedtem egy 6 győzelmes szezonban, így már jó ha az 5. meglesz valami módon. 3 csoportmeccs következik, ha ezeken nem lesz elfogadható játék és a csapat nem hal meg a pályán akkor DA pozíciója meginoghat. Pedig szerintem van benne kurázsi és fantázia. Ennek az évnek ez ékes bizonyítéka, mert ha a saját elvei alapján válogatott játékosokból állna a védelem akkor nem így nézne ki a dolog, főleg ha lenne mélysége a csapatnak.

Tavaly mindenki Pryor-t akarta kezdőnek, de Allen-ék folyamatosan azt sugározták, hogy nem elég jó, hoztak egy veteránt, aki nem vált be és betették kezdőnek, megadták a lehetőséget, mindenki bólogatott, hogy jó húzás, de (sajnos) bejött a vezetőség sugallata, hogy nem NFL QB a srác. Ez a húzás a vezetőség részéről egy kis tükör is lehetne a szurkolóknak. Meglépték amit a szurkolók akartak, mert lehet Pryor nélkül már akkor is McGloin kezdett volna, de szerintem nyitottak a szurkolók igényének egy olyan szezonban amikor megtehették. Mert ez a szezon nem a PO-ról szólt, hanem a megtisztulásról. Ezért én tisztelem McKenzie-t és Allen-t, mert meghúzták. Ezért nem is váltanám le egyiküket sem, sőt még a koordinátorokat is megtartanám. Én megadnám nekik a bizalmat, de a következő szezonban már komoly elvárásokat állítanék eléjük.

Az idény előtt hangoztatott "McFadden-re építjük a stratégiánkat" dogmát kis túlzással átírhatnánk Reece-re! Tavaly is megmutatta, hogy nagyon érzi az RB posztot! Remélem Olsen eszénél lesz a gameplan összerakásánál!

több mint 12 éve
Én egyike vagyok a türelmet hirdető arcoknak, de a tegnapi meccs után azért végig futott a agyamon, hogy Mark Davis helyében mit tennék...
RM-t hagynám, h működjön tovább a pénzzel a FA piacon, meg utána a drafton, de a HC munkabiztonságát nagyon komolyan függővé tenném az utolsó 3 meccsen mutatott játéktól...
.Rolni
RMC ft. Gruden combo ütős lenne.
én DA-n azt érzem, hogy rutintalan, az az 1. negyedes TO is mi a frász volt?
Nehéz belőni, hogy a coaching staffnak vannak kihagyásai, vagy a depth kevés már, vagy mind2. Uborkaszezonban orvosolható mind a kettő.
több mint 12 éve
Védelem talán leggyengébb meccse idén a Philly meccs után.
Kibaszott kevés volt ez így...

Támadó oldal legalább második félidőben élt meccsek óta először, de végül szarra se mentünk vele.

McGloinban továbbra is van fantázia, de nagy utolsó 3 meccs kell, h ne QBért kiabáljak az első 2 körben...

Ez a TP drive mi a faszra volt jó, azon kívül, h láttuk továbbra sem tud rendesen passzolni?!?!

Reece végre volt használva sokat és meg is hálálta. Remélem Jennings visszatérése után is használjuk majd rendszeresen.

T.Jones nem több mint ST Ace, annak remek és ezért kell, de RB posztra kurva kevés

Streater jó volt ma is...lassan fasza elkapó lesz belőle

Holmes egész jó volt ma is...meg kell őt is tartani...

Védelemből senkit nem tudok kiemelni...mindenki szar volt leginkább. Houston hova a picsába tűnt el??? Sajnos szolid LTk ellen már nem megy neki...kiváncsi leszek a deal-re amit kap. Remek LDE a srác, azon a poszton top pénzt ér, de az igazi RDE-k közelében sincs és a pénzének sem szabadna ott lennie...

Janoval faszom ki van...

Blokkolt punt megint, de milyen tisztán...hihetetlen...Return game megint nulla volt...April kezdi leírni magát...

Én egyike vagyok a türelmet hirdető arcoknak, de a tegnapi meccs után azért végig futott a agyamon, hogy Mark Davis helyében mit tennék...
RM-t hagynám, h működjön tovább a pénzzel a FA piacon, meg utána a drafton, de a HC munkabiztonságát nagyon komolyan függővé tenném az utolsó 3 meccsen mutatott játéktól...
Kicsit azt érzem, h szétesett a csapat...ami az elején jó volt a sok 1 éves dealben az most sztem visszaüt. Nem harcolnak eléggé, jövőre úgysem leszünk itt felkiáltással (?)...lehet van aki úgy gondolja már eleget tett egy pofás ajánlathoz a köv szezon(ok)ra vonatkozólag és most már nem akar komoly sérülést összeszedni...faszom tudja, de ezt a Jets O-t, ezt a Genyo gyereket ennyire elengedni...szánalmas...és ugye védelmi guru a HCnk elvileg...

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Úgy látom akkor nem baj hogy nem igazán tudtam követni a meccset... 😕

De legalább jobb helyen draftolunk akkor már...
több mint 12 éve
gurulósban használatos kifejezéssel fogok élni: kurvagyenge.

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 747
Röviden: a támadás későn indult be, a védelem meg szar volt.BMG
Sajnos a védelem ma nagyon fogalmatlan volt passz ellen. Nagyon sok volt az elváltás/rossz olvasás és felállás. Motionőket rendre rosszul vettük fel, nem egyszer két ember ment el a keresztbe mozgóval. 😕 Pláne annak a ténynek a függvényében gáz,hogy mi készülhettünk többet.

O oldalon egyet nem értek csak de sajnos ez McGloinnál vissza térő elem. Amikor a srimmage-n levő elkapót/Te-t passzolja meg hosszas várakozás után s itt most nem arra gondolok amikor nézi a mélységi célpontjait és nem nyílnak meg és check down passzt ad hanem amikor első szándékból is oda szánja a lasztit. Kvázi mint egy sreen passz de azt baromi lassan előadva. Pláne,hogy nem egyszer kapásból halva született a sztori mert szoros ember fogásnál játssza be, szóval ha meg is van a passz 1 vagy max 2 yard után vége a playnek.

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 747
McGloin-ban van perspektíva. Nem tudom mit kellett az elején gecizni a QB-kal.Amadeus91
Szerintem csak a Jets védelmét akartuk egy kicsit zavarba hozni, több kevesebb sikerrel.

több mint 12 éve
McGloin-ban van perspektíva. Nem tudom mit kellett az elején gecizni a QB-kal.
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Röviden: a támadás későn indult be, a védelem meg szar volt.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
3 ember aktiválva a PS-ből.empty taxi
Chanse Casey CB, Shelton Johnson S és Marshall McFadden LB.

Kíváncsi leszek rájuk, ha pályára kerülnek.

Casey előszezonban nem volt rossz, McFadden a Steelers-től jött anno, Johnson-ra nem emlékszem, milyen volt előszezonban, de Woodson és Ross igen kevés lesz S posztra, úgyhogy szurkolok neki, hogy elfogadható teljesítményt nyújtson.peterbadbone
Kösz a kiegészítést ezek szerint lehagytam a linket az előző hsz-emből 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
3 ember aktiválva a PS-ből.empty taxi
Chanse Casey CB, Shelton Johnson S és Marshall McFadden LB.

Kíváncsi leszek rájuk, ha pályára kerülnek.

Casey előszezonban nem volt rossz, McFadden a Steelers-től jött anno, Johnson-ra nem emlékszem, milyen volt előszezonban, de Woodson és Ross igen kevés lesz S posztra, úgyhogy szurkolok neki, hogy elfogadható teljesítményt nyújtson.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
3 ember aktiválva a PS-ből.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Raiders put S Usama Young on IR

deyell
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Én sem haragszom DMC-re, sajnos üveg és ezt nem tudta megcáfolni az eddigi karrierje során. Örülnék ha maradna nálunk olcsó pénzen, de sajnos szerintem nem fog és igazából nem is kell.

De sok szép momentumot köszönhetünk neki és tényleg nem volt a hozzáállásával baj, mint mondjuk JaMarcus-nak pl.Bruce
Szépen meg kell köszönni a játékát. Kár érte, lehetett volna franchise arc sokáig. A draft-on nem lesznek playmaker futók, úgyhogy bízzunk Reece-ben.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Raiders put S Usama Young on IR

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Én sem haragszom DMC-re, sajnos üveg és ezt nem tudta megcáfolni az eddigi karrierje során. Örülnék ha maradna nálunk olcsó pénzen, de sajnos szerintem nem fog és igazából nem is kell.

De sok szép momentumot köszönhetünk neki és tényleg nem volt a hozzáállásával baj, mint mondjuk JaMarcus-nak pl.
több mint 12 éve
 www.silverandblackpride.com/2013/12/7/5184934/has-darren-mcfadden-played-his-last-game-for-oakland-raiders

Has Darren McFadden played his last game for the Raiders?

ha így lenne, akkor 65 meccsért sikerült 60 milliót fizetni (923 ezer dollár/game és 2,2 M $ / TD)Amadeus91
A kurva anyját... már bocsánat! Rosszabb mint 1 politikus.TST
Én nem tudok haragudni rá. Amikor a pályára került akart játszani és amikor játszott nem is volt rossz, de ennyi sérüléssel nem lehetett nálunk eredményesebb. Akkor sem fogok rá haragudni, ha jövőre lesz csapata és ott ki tudják használni. Nekünk nem sikerült... kár érte.

Én is remélem amúgy, hogy Reece lesz a kezdő RB és nem fogunk egy Jones-szal szerencsétlenkedni.