Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
Leigazoltuk DE Sam Montgomery-t. Texans 3körös ide draft pickje.Cubehead
első körös tehetség, de a mentalitása miatt csúszott. erről van szó:

meg a combine-on azt nyilatkozta, hogy a gyengébb ellenfelek ellen nem tette oda magát.

internal primates forever

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Leigazoltuk DE Sam Montgomery-t. Texans 3körös ide draft pickje.

www.youtube.com/watch?v=q6n_sFZxySI
 www.youtube.com/watch?v=s9gk-Xb7dtUCubehead
ezen elbillegtetek vagy két hónapot, SonicSam, kantárt neki! :cool:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 747
Leigazoltuk DE Sam Montgomery-t. Texans 3körös ide draft pickje.

www.youtube.com/watch?v=q6n_sFZxySI
 www.youtube.com/watch?v=s9gk-Xb7dtU

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
ennyi volt.

Titans sign Tyler Wilson off Raiders practice squaddeyell
Mi történt Wilsonnal, hogy nem tudott beférni a Raiders rosterbe? Ennyire reménytelen a fiú?Nandito
Az előszezonban ugye volt egy Flynn mint első számú QB, aztán voltak 3-an a backup pozícióra. Egy Pryor, egy Wilson és egy McGloin. Az hamar kiderült, hogy Pryor a legjobb hármójuk közül, így már csak a 3. pozícióért volt harcban. Szerencsétlenségére egy elég keményen küzdő és alázatos draftolatlan játékossal kellett megharcolnia, akinek jobban ment ezen időszakban, így Wilson bekerült a PS-be.

Ami számomra érthetetlen, hogy Veldheer aktiválása esetén miért éppen őt raktuk vissza PS-be, ha már aktiváltuk. Bár a sok sérülés miatt nem mertek O-line embert visszatenni a PS-be. Így jártunk.
Valószínűleg jó játékos lesz belőle már így, hogy más elvitte! 😀
több mint 12 éve
Nandito Tennessee Titans 3 323 — Titans fan
ennyi volt.

Mi történt Wilsonnal, hogy nem tudott beférni a Raiders rosterbe? Ennyire reménytelen a fiú?

Music City Miracle
több mint 12 éve
napi bölcsesség: "It's not coaching that Burris can't stick with Charles, it's talent. It's not talent that Burris is covering Charles, it's coaching."

több mint 12 éve
ennyi volt.

világ omlott összeAmadeus91
3 évre igazolták le, komolyan számolnak vele ezek szerint. legalábbis komolyabban mint mi

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
ennyi volt.

világ omlott össze
több mint 12 éve
ennyi volt.

Titans sign Tyler Wilson off Raiders practice squad

több mint 12 éve
So, as you might imagine, it's no coincidence that all four of the Chiefs' interceptions came by reading McGloin's eyes.

“Oh, I was reading them,” said safety Eric Berry, who had two interceptions, including his second pick-six of the season.

“He takes some chances … we know he's gonna try to throw through some tight windows, sometimes he can't see back there,” Johnson said. “He trusts his reads and he will just throw it blindly a little bit (ez történt a picksixnél). He's a shorter quarterback, so he dropped back, and I was just standing in the window and I was waiting, I was waiting for him to throw the ball. He threw it, and my old legs jumped as high as you can and I bobbled it in there and hit the ground really hard, but I made sure I caught the ball.”

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/aw8rkmsrabywcudeyix3
Dennis Allen on hot seat; Reggie McKenzie likely safe
Oakland Raiders GM Reggie McKenzie is likely safe for 2013, but coach Dennis Allen's job is on the line, Michael Silver reports. Is change imminent for the Silver and Black?
több mint 12 éve
According to @PFF, Brandian Ross grades out as the NFL's worst strong safety.

Deone Bucannont elnézném helyette.

több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Tom Coughlin + 1/1 trade Bridewater-ért. HC és QB.toxique
Coughlinért is trade?

jönne inkább az öreg Schottenheimer. nem tudom vállalná-e, már 70 éves, de gatyába rázná a társaságot.deyell
Billst úgy nem vállalata 3 éve, hogy Nix a legjobb barátja! 😕
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Cutler nem illene ide.
Olyan mint egy oriasbaby. Sir ha rossz a fal, duzzog, csak jo fallal effektiv, de azzal ki nem?
A serulekenyseget nem is mondom.
több mint 12 éve
itt egy forgatókönyv, hogy mire költsük a nagy lét jövőre. $27 millióval számolnak csak az új szerzeményekre. azt mondja, Orakpo és Cutler, a drafton Clowney első körben és Houstont bemozgatjuk. Orakpo, Sims, Houston, Clowney fal lenne akkor, ez nem rossz, Cutlerben nem vagyok már biztos.

raidernationtimes.com/article.php?id=9849

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 366 — Raiders fan
Allen said Raiders had three different defensive calls on each of the 3 KC screen plays that went for TDs.

jól van. így még rosszabbdeyell
Jaja 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
egy pozitív stat legalább: Since becoming starter Matt McGloin has NFL-high 15 passes of 25+ yards. Carson Palmer No. 2 with 13.

igazi gunslinger!

Allen said Raiders had three different defensive calls on each of the 3 KC screen plays that went for TDs.

jól van. így még rosszabb

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 366 — Raiders fan
Coughlin nagyon nem kéne...

Teddy még nem official, h ne jönne sztem...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Ugyanakkor az is a munkájukat fémjelzi és egyben a tapasztalatlanságukat is és itt kicsit hiányolom Sparano bácsi rutinját,mint asszisztens HC,hogy ok,hogy kitaláltunk valamit ami a szezon elején megy de amikor egyre inkább azt látni a szezon közepétől,hogy egy az egybe kiismerték ezt az ellenfelek és sorra használják is ki akkor nem tovább kellene erőltetni hanem váltani a stratégián még ha nem is megy egyik hétről a másikra.Cubehead
Miamiban konkrétan ebbe bukott bele... Bukott 7 meccset zsinórban.. 0 adjust.. Végére már a Nolan féle defet is feltörték annyira egysíkú volt a csapat. Aztán kicsit gatyába rázta a csapatot nyert pár meccset de két 7-9es szezon után amint meglett a 9. vereség repült. Szóval Sparano nem rossz edző én valahol csíptem, meg a Wildcates 11-5 ös Pats verős szezont nem felejtem el neki. De pont amit hiányoltál az nincs meg benne.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
nem jön ki a draftra.Amadeus91
A cbs-en 4. picknek várják Bridgewater-t (overall). Ha a Giants drukkerek kiharcolják Coughlin menesztését... én bepróbálnám (ha elvállalná).

A prospect list (qb):
 walterfootball.com/draft2014QB.php
több mint 12 éve
Coughlinért is trade?

jönne inkább az öreg Schottenheimer. nem tudom vállalná-e, már 70 éves, de gatyába rázná a társaságot.

több mint 12 éve
nem jön ki a draftra.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Tom Coughlin + 1/1 trade Bridewater-ért. HC és QB.
több mint 12 éve
McGloinról meg annyit, hogy ha azon tudna fejleszteni, hogy nem csak egy célpontját nézi, akkor még akár jó QB is lehetneBruce
az a gáz, hogy nem mindig csinálja ezt, lásd a Holmes TD. megvolt a progression, harmadik számú célpontja volt Holmes, észrevette -> touchdown, de ehhez az kell, hogy sok ideje legyen. ha nincs, akkor jönnek a hibák. Streatert többszört bámulta végig, 2 INT belőle, illetve még a Titans ellen ugyanez. McGloinnal nekem csak az a bajom, amin nem tud változtatni, nem lesz magasabb, mint 180 cm és nem tud fürgébben mozogni a zsebben. Brees is alacsony, de jobban mozog.deyell
UDFA rookie, már ez is csoda. Én megadom neki az időt, fejlődjön nyáron, meglátjuk jövőre. McGloin legyen a legnagyobb bajunk.Amadeus91
ezzel én is így vagyok. meg hát hiába draftolunk QB-t az első körben, McGloin úgyis ki fogja játszanideyell
jön ki olyan QB, akit megérné elvinni az első körben, vagy olyan lesz mint a tavalyi év?
több mint 12 éve
McGloinról meg annyit, hogy ha azon tudna fejleszteni, hogy nem csak egy célpontját nézi, akkor még akár jó QB is lehetneBruce
az a gáz, hogy nem mindig csinálja ezt, lásd a Holmes TD. megvolt a progression, harmadik számú célpontja volt Holmes, észrevette -> touchdown, de ehhez az kell, hogy sok ideje legyen. ha nincs, akkor jönnek a hibák. Streatert többszört bámulta végig, 2 INT belőle, illetve még a Titans ellen ugyanez. McGloinnal nekem csak az a bajom, amin nem tud változtatni, nem lesz magasabb, mint 180 cm és nem tud fürgébben mozogni a zsebben. Brees is alacsony, de jobban mozog.deyell
UDFA rookie, már ez is csoda. Én megadom neki az időt, fejlődjön nyáron, meglátjuk jövőre. McGloin legyen a legnagyobb bajunk.Amadeus91
ezzel én is így vagyok. meg hát hiába draftolunk QB-t az első körben, McGloin úgyis ki fogja játszani