Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
DA on TP's agent's comments: "that's the stupidest thing I've ever freaking heard. This isn't the Real Housewives of Beverly Hills. This is football."
internal primates forever
több mint 12 éve
nincs valóság alapja (Nem tudok róla, hogy lenne), csupán csak bedobom vitaindítónak;Rex Ryan?
több mint 12 éve
The Raiders now know all 13 of their opponents for next season.Their eight home games are: Broncos, Kansas City Chiefs, Chargers, Buffalo Bills, Miami Dolphins (in England), Houston Texans, Arizona Cardinals and 49ers.
Their eight away games are: Broncos, Chiefs, Chargers, Cleveland Browns, Seattle Seahawks, St. Louis Rams, New York Jets and New England Patriots.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
. Mondogattam a "szar a fal előtte" dumát, de az a helyzet, hogy MM14 előtt is többé-kevésbé az a fal volt, ehhez képest 32.helyről az 1. re ugrott a 20+ yardos passzjátékok számában az offense. (tegnap volt pont a meccsen a stat)Amadeus91
több mint 12 éve
Hát nekem az a véleményem, hogy McGloin backupnál nem több egyelőre. Egy jó offseasonnal még akár több is lehet belőle, de nem gondolnám, hogy ő lesz a következő Brees. Egy bármikor hadrendbe állítható játékos, aki rövid távon akár még pluszot is hozhat egy csapat számára, de ennél nem több. Tartósan nem tud átlag felettit nyújtani és jönnek a hülye hibák.ha az a kérdés, hogy egy a coaching szempontjából jó off-seasonnel kiben van nagyobb lehetőség arra, hogy normális QB legyen NFL szinten, akkor egyértelműen MM14. UDFA rookie, de így is mutatott játékintelligenciát ill. nfl qb-ra illő megoldásokat, a hibák mellett.
Pryorról az a véleményem, hogy egy nagyon fura játékos, aki sajnos pont azokban az elemekben nem jó, amik fontosak egy QB-nál Ezeknek egy része fejleszthető, egy része viszont nem igazán és így limitáltan tud jó teljesítményt nyújtani. Nála is sokat lendíthet egy offseason a teljesítményen.
Bruce
TP2 esetében kérdőjel, hogy tud-e fejben fejlődni, 3 éve volt rá már. Mondogattam a "szar a fal előtte" dumát, de az a helyzet, hogy MM14 előtt is többé-kevésbé az a fal volt, ehhez képest 32.helyről az 1. re ugrott a 20+ yardos passzjátékok számában az offense. (tegnap volt pont a meccsen a stat)
McGloin nem reménytelen, lehet belőle egy jó munkásember, semmiképp sem tartom őt szar játékosnak.
(Holmes és Rivera sehol nem voltak TP2-ral)
több mint 12 éve
Pat Sims teljesítményét +7,2-re értékelte a PFF a Chargers ellen. McGloint negatívan, nyomás alatt 2/11, 14 yard volt. de ettől még biztatónak tartják az első szezonját: "McGloin has done far more than you’d reasonably expect out of any player with his stock and outperformed some considerably higher drafted quarterbacks in the process."
több mint 12 éve
Én is ezt gondolom inkább, bár nagyon nagy game kellene, h kapjunk vmit érte sztem...Pryor ügynöke beszólt Allen-nek, hogy azért teszi be Terrelle-t, hogy elbukjon... számomra ez nagyon szánalmas dolog, persze védenie kell az ügyfelét, de ez szánalmas.peterbadboneinkább azért teszi be, mert hátha jól játszik, és sikerül majd eltradelni.deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Pryor ügynöke beszólt Allen-nek, hogy azért teszi be Terrelle-t, hogy elbukjon... számomra ez nagyon szánalmas dolog, persze védenie kell az ügyfelét, de ez szánalmas.peterbadboneinkább azért teszi be, mert hátha jól játszik, és sikerül majd eltradelni.
több mint 12 éve
Hát nekem az a véleményem, hogy McGloin backupnál nem több egyelőre. Egy jó offseasonnal még akár több is lehet belőle, de nem gondolnám, hogy ő lesz a következő Brees. Egy bármikor hadrendbe állítható játékos, aki rövid távon akár még pluszot is hozhat egy csapat számára, de ennél nem több. Tartósan nem tud átlag felettit nyújtani és jönnek a hülye hibák.Pryorról az a véleményem, hogy egy nagyon fura játékos, aki sajnos pont azokban az elemekben nem jó, amik fontosak egy QB-nál Ezeknek egy része fejleszthető, egy része viszont nem igazán és így limitáltan tud jó teljesítményt nyújtani. Nála is sokat lendíthet egy offseason a teljesítményen.
De sajnos egyikük sem franchise QB kaliber, így kell egy újat szerezni, akár most, akár a következő drafton. Ezzel tisztában van RM is és az edzői kar is.
Az elején ugye jó volt Pryor, aztán meg nagyon szar, utána McG volt jó, de most már nagyon szar. Ez a teljesítmény nem elég. Csak hát ki lesz az új? Szerintem egy új rezsim nem fog bevállalni egy FA QB-t, hanem újat akar magának, aki még alakítható. A mostani edzői kar akár még be is újíthat egy Cutler féle QB-ra a gyors eredmények érdekében. Bár ha úgy vesszük RM-nek is kell az eredmény gyorsan és így egy új edzői kar nem biztos hogy számára életbiztosítás lesz.
több mint 12 éve
Pryor kezd a Broncos ellen.Lehet,hogy Davis keze. De azt is eltudnám képzelni,hogy csak azért kerül be kezdőbe ismét,hogy tiszta képet kapjanak róla. Mert hát az elején amikor volt előtte fal ment neki. Nem volt tökéletes de mozgatta a csapatot. Hogy ez az ő és a fal érdeme vagy csak azért volt mert még nem igazán volt róla film ami alapján kilehetett elemezni ez a legnagyobb kérdés. Eltudnám képzelni,hogy erre akarnak pontot tenni úgyse vagyunk versenybe a rájátszásért.
Mark Davis keze megint?deyell

több mint 12 éve
Pryor kezd a Broncos ellen.Jelenlegi állapotban McGloinnak sok volt ez az év. Én nagyon megkedveltem és remélem ha maradnak Allen-ék - amit szintén szeretnék, bár egyre kevesebb biztató jel van erre - backup-ként még bizonyíthat jövőre, mert ennél több van benne.
Mark Davis keze megint?deyell
Pryor ügynöke beszólt Allen-nek, hogy azért teszi be Terrelle-t, hogy elbukjon... számomra ez nagyon szánalmas dolog, persze védenie kell az ügyfelét, de ez szánalmas.
több mint 12 éve
Pryor kezd a Broncos ellen.Mark Davis keze megint?
több mint 12 éve
www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24384241/jon-gruden-remains-intrigued-by-the-oakland-raidersAmy is elmondja a véleményét a videó végén.
több mint 12 éve
Én nem hiszem, h Gruden visszatér.Az sztem jogos, h nem hosszabbítanak az assistant edzőkkel, amíg nem eldöntött a HC sorsa. MD azt nyilatkozta, hogy a szezon után beszél majd RM-el ezügyben. Ha elküldenék DA-t, akkor vszeg meg a stáb legnagyobb része is, szóval hülyeség lenne most hosszabbítani velük. Ha marad DA akkor ez várhatóan (remélhetőleg) hamar kiderül a szezon után és simán visszaigazolhatóak lesznek...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Ha mar szobahoztad, Tony D mekkora fogas lenne. Kar hogy nem akar edzoskodni mar.
több mint 12 éve
borzalmasan szar meccs volt, bánom, hogy megnéztem. a színvonalhoz jelentősen hozzájárultak a seggtitán zebrák is. With 15 tackles (and a sack), Raiders NT Pat Sims made (or assisted) a tackle on 22% of San Diego's offensive snaps.
több mint 12 éve
Ezt a dolgot csak azert nem ertem, mert Gruden lenyilatkozta hogy iden sem nagyon gondolkodik azon hogy HC-kent vallal munkat, bar vissza fog terni valamikor. Tudom hogy elotte meg azt mondta hamarosan HC lesz, de nekem ugy tunik elvezi a rivaldafenyt nagyon.Delonso_
Gruden nevét nagyon emlegetik (99%-ban az ügynöke lefogadom), mintha valami megváltó lenne. nálunk nem nyert SB-t (jó, volt tuck rule meg Gannont kiütötték a Ravens ellen), aztán Tampában nyert, de a Dungy által felépített csapattal. ezt követően egyszer tudott 10+ győzelmet elérni egy szezonban, a franchise QB-t nem találta meg.DeyellCsak annyival egészíteném ki a dolgokat,hogy a kedvenc egyetemi csapatom (USC) most váltott HC-t és ott is szóba jött a neve Grudennek mondván a pénz nem akadály és ott lenyilatkozta,hogy igen vissza akar térni de csak profi szinten azaz csak Nfl csapat HC posztja érdekli. Meg is nevezett 2 vagy 3 csapatott amiből az egyik a Raiders.
Ami mellette szólna:
- nagy offense guru
- az összes mostani ncaa játékost jól ismeri (a személyében lenne plusz egy kiváló scout-unk)
- van Hc tapasztalata
Személy szerint vagy hagynám Alllent dolgozni még egy évet avagy ha váltásra kerül a sor akkor csak Grudennek örülnék.

több mint 12 éve
Ezt a dolgot csak azert nem ertem, mert Gruden lenyilatkozta hogy iden sem nagyon gondolkodik azon hogy HC-kent vallal munkat, bar vissza fog terni valamikor. Tudom hogy elotte meg azt mondta hamarosan HC lesz, de nekem ugy tunik elvezi a rivaldafenyt nagyon.Delonso_én csak annyit remélek, hogy MD nem fogja elbarmolni Mc munkáját.
Grudennek én örülnék, ráfér a csapatra, hogy újra címlapokra kerüljön. (Jót tenne FA szempontjából is)
több mint 12 éve
Ezt a dolgot csak azert nem ertem, mert Gruden lenyilatkozta hogy iden sem nagyon gondolkodik azon hogy HC-kent vallal munkat, bar vissza fog terni valamikor. Tudom hogy elotte meg azt mondta hamarosan HC lesz, de nekem ugy tunik elvezi a rivaldafenyt nagyon.
több mint 12 éve
Hmm... ez mondjuk erdekes hir. Akkor lehet komoly valtozasok lesznek. Vagy megnezzuk akasztunk-e nagy nevet az edzokeringoben es ha nem akkor jonnek az ujraszerzodesek.Delonso_Gruden nevét nagyon emlegetik (99%-ban az ügynöke lefogadom), mintha valami megváltó lenne. nálunk nem nyert SB-t (jó, volt tuck rule meg Gannont kiütötték a Ravens ellen), aztán Tampában nyert, de a Dungy által felépített csapattal. ezt követően egyszer tudott 10+ győzelmet elérni egy szezonban, a franchise QB-t nem találta meg.
több mint 12 éve
Hmm... ez mondjuk erdekes hir. Akkor lehet komoly valtozasok lesznek. Vagy megnezzuk akasztunk-e nagy nevet az edzokeringoben es ha nem akkor jonnek az ujraszerzodesek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 10mp Fordítás megtekintéseRaiders owner Mark Davis recently rejected HC Dennis Allen's request to give extensions to Oakland asst coaches in last year of their deal.
több mint 12 éve
tegnapi meccs alapján nem kell Derek Carr. lábmunkája gyenge, ezért pontatlan, üresen álló elkapókat dobott túl. mintha kicsit beszékelt volna az USC védelmétől, bár azt meg kell jegyezni, hogy a támadófala nem segítette. sok rolloutot hívtak, de futás közben nem dobott jól. aki viszont jó volt, az a Trojans safety-je, Dion Bailey. nem tudni, hogy jelentkezik-e a draftra, de ha igen, jó prospect lesz. most is jól szerelt, blitzekkel nyomást rakott az irányítóra és coverage-ben is jeleskedett. Deone Bucannon szintén a Colorado State ellen, szerzett egy interceptiont, és a passzvédekezésére nem lehetett panasz, bár missed tackle volt a futás ellen.
több mint 12 éve
silver&blackpride-on a szavazás állása jelenleg:Should Dennis Allen be given a third season in Oakland?
67% Yes (keep him) (392 votes)
33% No (fire him) (192 votes)
több mint 12 éve
Volt pár tökös húzása. Esküszöm, néha olyan játékokat hívott, hogy az ellendrukkerek is bepitéztek az örömtől 😊 (ez már foci, maddafakka!). Volt pár meccs, ahol a balszerencsén múlott, volt pár ahol esélye sem volt és megint 1-2, ahol leszerepelt. Valami nagyon nem állt össze, de - szerintem - a tehetségével nincs gond.ki kell rúgni Dennis Allent, vagy maradjon? itt egy cikk erről a Sports Illustrateden:Egyszerűen nincsenek megfelelő eszközei a sikerhez. Nem mondom, hogy nem hibázott idén; de szerintem rosszabb az emberanyag mint tavaly.gaben
mmqb.si.com/2013/12/19/dennis-allen-oakland-raiders-mark-davis/deyell