Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Tuck sajtótájékoztató: Nem gondolt arra, hogy a Raidershez igazol, nem szerepelt a tervben még a múlt héten. Tudja, hogy McKenzie a Packersnél volt, azt gondolja, hogy hasonló csapatot fog építeni Oaklandben is. Szerinte RM igaz ember, őszinte. Megpróbál védőket toborozni, Először is megpróbálja rábírni Woodley-t és Hatchert, hogy csatlakozzanak hozzá. (ők hárman egyszerre voltak látogatóban, együtt is reggeliztek ma)deyell
Ez a Tuck nyilatkozat nagyon tetszik.Úgy néz ki, hogy McKenzie-nek és a Raiders-nek nincs hitele a piacon, de egy-egy ilyen nyilatkozat sokat segíthet a megítélésünkön. Ebben a csapatban már nem hisznek a játékosok. Én ekkora alábecsülésre nem számítottam, mert azt hittem a pénz majd megoldja ezt a problémát. Azt hiszem ezt a negatív kisugárzást több évbe telik majd levetkőzni, mint a cap-et rendbe tenni. Kellene már egy pozitív szezon amikor az új játékosok be is válnak. Kellenek a csapatba vezéregyéniségek, kell pl. Woodson vissza!

Donald Penn jön hozzánk látogatóba!Cubehead
Lehet akkor Watson-t mégsem szeretnék a mélyvízbe dobni? Én szeretném, ha egy veterán LT-t sikerülne igazolni, hogy a TC nagyon komoly kihívásnak ígérkezzen Watson-nak.

Mack (Browns OC) iránt mindenhol 4 olyan csapatot írnak, akik érdeklődtek iránta és csak 2 volt megnevezve(Colts,Ravens). Mivel transition tag-et tettek rá, "csak" többet kellene ajánlani a Browns-nál, illetve a többi kérőnél. Kérdés, hogy McKenzie-nek képben van-e még az OL továbbfejlesztése, vagy már csak a drafton akar új játékost szerezni a belső posztok valamelyikére?

nocsak, alakul a D.. akkor még jöhetne egy Raji, draftról Clowney, egy elit corner.... ja jóreggelt.. 😕 😀Bay Area
Pat Sims >>>>>> Raji

egyébként Vance Walkert több csapat is kinézte magának, még a Packerst is emlegették. Hatcher pedig, akit a legszívesebben láttam volna, $27,5 milliós szerződést kapott, 4 évredeyell
Az nagyon árulkodó, hogy a Packers 1 év $4M-s szerződést ajánlott csak Raji-nak, de ha Sims-et nem sikerül megtartani, akkor nálam ő az első jelölt a pótlására.

több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 941
Woodley nagyszerű játékos, bár ami tény: sérülékeny.
Azt gondolom ennyiért vállalható ez, leginkább LDE nek tudom elképzelni, nálunk pályafutása során végig LOLB volt. Korábban sokat ment bliccelni, de az öreg nagyon szerette őt cover-ben használni és bizony ott sem teljesített rosszul. Ha nincs az átkozott makacs sérülése (calf) eljátszogatna nálunk még évi 12 milla körül. Így azonban találtunk neki helyettest Worilds személyében aki fiatalabb is.
Sok sikert kívánok neki!!
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Donald Penn jön hozzánk látogatóba!

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Na, belelendult vegre Meki. Ha ezt tudom, elobb kezdem el szidni. Csak be is jojjenek.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Na Woodley mar le is nyilatkozta, h DE lesz nalunk...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 543
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Hatchert túlfizették. 32 éves, és 4 éves kontraktot kapott. nem bánom, hogy nem igazoltuk le így.

ez az ember pedig karakterből elit:

profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/13/mcfadden-takes-peanuts-to-return-to-the-raiders/

McFadden gets a mere $100,000 guaranteed. With a salary of $1.25 million and a roster bonus of $144,000, the deal has a base value of $1.494 million.

internal primates forever

több mint 12 éve
nocsak, alakul a D.. akkor még jöhetne egy Raji, draftról Clowney, egy elit corner.... ja jóreggelt.. 😕 😀Bay Area
Pat Sims >>>>>> Raji

egyébként Vance Walkert több csapat is kinézte magának, még a Packerst is emlegették. Hatcher pedig, akit a legszívesebben láttam volna, $27,5 milliós szerződést kapott, 4 évredeyell
Amugy erdekes Hatchertol, h a kiugroan sikeres 4-3as ev utan visszavalt 3-4re...

Walker hasznos arc a posztok kozotti atjarasa miatt...ezert is orulnek neki.

több mint 12 éve
Pat Sims >>>>>> Raji

egyébként Vance Walkert több csapat is kinézte magának, még a Packerst is emlegették. Hatcher pedig, akit a legszívesebben láttam volna, $27,5 milliós szerződést kapott, 4 évre

több mint 12 éve
"Washington giving former Dallas DL Jason Hatcher a 4-year deal."

jobb is, hogy ebbe nem szálltunk be érdemileg.
több mint 12 éve
En ugy gondolom, h Tuck lesz az LDE es Woodley fogja atvenni a RDE posztot, ami nalunk ugye allasbol torteno rohamozast jelent, amiben otthonosan mozog.

Tetszik ez a ket igazolas es a penzek sem eszetlen osszegek. Szinte biztos vagyok benne, h elso ev utanra nem marad garantalt resz...

DT poszttal kell foglalkozni meg. Egy Sims resign nem volna rossz es en Walkert is szivesen latnam viszont. Ha valamelyik helyett Raji jon nem fogok sirni, hatha a kornyezetvaltozas jot tenne neki.
DL akkor kesz lenne es eleg lenne drafton kesobb melyiteni.

Secondaryval kellene meg foglalkozni a vedelmi oldalon. DRC esetleg?
Nekem Thurmond is szimpi, de semmi hir rola hozzank...
Tarrell Brown-nak nem kene koltoznie sem 😊
Illetve Tuck rabeszelheti Thomast is egy dealre bar O azert inkabb depth csak sztem.

több mint 12 éve
2010-ben gyilkos lett volna ez a pass rusher kombó. 2014-ben? majd meglátjuk. mindenesetre egyik szemem sír, a másik nevet. nem örülök annak, hogy Hatcher és Munnerlyn máshova igazolt (tudom, utóbbi nem volt képben, de kellett volna egy jó slot CB Porter távozása után)deyell
Cortland adná hasonló diszkont áron.
több mint 12 éve
2010-ben gyilkos lett volna ez a pass rusher kombó. 2014-ben? majd meglátjuk. mindenesetre egyik szemem sír, a másik nevet. nem örülök annak, hogy Hatcher és Munnerlyn máshova igazolt (tudom, utóbbi nem volt képben, de kellett volna egy jó slot CB Porter távozása után)

több mint 12 éve
Zsivany!!

Hatcher kozben Redskin lett

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Lamarr off, Lamarr on, zsírzsírzsír

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
nocsak, alakul a D.. akkor még jöhetne egy Raji, draftról Clowney, egy elit corner.... ja jóreggelt.. 😕 😀

több mint 12 éve
"LaMarr Woodley két évre a Raiders játékosa lett, $12 millió dollárért. "

na...valami végre.
több mint 12 éve
LB LaMarr Woodley agreed to a two-year deal with the Raiders with a max value of $12 million dollars.

több mint 12 éve
na amíg én egy kolleginával korzózok a budai parton, addig itt van egy igazolás... végre valami.
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
játszunk idén az Arizonával? Akkor Jarednak megvan az idei anal atTUCKer...
több mint 12 éve
Amúgy én azt gondoltam, hogy a falba csak egy G-t kellett volna hozni és maradt volna minden jól.

Veldheer - egy kurva jó G - Wiz - Briesel/Berg/Barnes - Watson

Barnes tud játszani sérülés esetén bármelyik T poszton. McCants is elevickél, de főleg jobb oldalon.
Ha hozunk egy G-t (vagy draft vagy FA) akkor még csere is van aztán le is főtt.

Erre igazolunk egy RT-t és egy sérülékeny LT-t, tehát látszólag nem számolunk Watsonnal mint kezdő és kiderül, hogy a sérülékeny LT konkrétan műtétre szorul.
Tehát a csapatvezetés úgy gondolja Watson nem kezdő szint (egyelőre), tehát akkor most lóg egy LT a levegőben. Viszont az is igaz, hogy drafton most elhozhatjuk a legjobb T-t, nem úgy mint tavaly.Bruce
Sztem meg éppenhogy az van, hogy a vezetés ennyire bízik Watsonban. Ő lesz az LT és Saffold lett volna a remek LG...

Kiderül...ha nem jön OT, hanem esetleg OG akkor ez lett volna a terv. Ha most kukázunk egy LT-t akkor nem, viszont akkor abszolút nem érthető Jared elengedése...

Tuck vajon LE vagy RE lesz??

Giantsnál LE volt, de per pill a legjobb passrusherünk, így logikus lehet a jobb oldal...vagy oda jöhetne még ugyebár Woodley állásból indulva...

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Amúgy én azt gondoltam, hogy a falba csak egy G-t kellett volna hozni és maradt volna minden jól.

Veldheer - egy kurva jó G - Wiz - Briesel/Berg/Barnes - Watson

Barnes tud játszani sérülés esetén bármelyik T poszton. McCants is elevickél, de főleg jobb oldalon.
Ha hozunk egy G-t (vagy draft vagy FA) akkor még csere is van aztán le is főtt.

Erre igazolunk egy RT-t és egy sérülékeny LT-t, tehát látszólag nem számolunk Watsonnal mint kezdő és kiderül, hogy a sérülékeny LT konkrétan műtétre szorul.
Tehát a csapatvezetés úgy gondolja Watson nem kezdő szint (egyelőre), tehát akkor most lóg egy LT a levegőben. Viszont az is igaz, hogy drafton most elhozhatjuk a legjobb T-t, nem úgy mint tavaly.
több mint 12 éve
Nice!

Woodley??Rolni
elmentek Tennessee-be Hatcherrel együtt. de persze még nem dőlt el semmi, reméljük, kevesebbet ajánlanak nekik, mint RM.

Tuck sajtótájékoztató: Nem gondolt arra, hogy a Raidershez igazol, nem szerepelt a tervben még a múlt héten. Tudja, hogy McKenzie a Packersnél volt, azt gondolja, hogy hasonló csapatot fog építeni Oaklandben is. Szerinte RM igaz ember, őszinte. Megpróbál védőket toborozni, Először is megpróbálja rábírni Woodley-t és Hatchert, hogy csatlakozzanak hozzá. (ők hárman egyszerre voltak látogatóban, együtt is reggeliztek ma)deyell
Na mondjuk egy ilyen 3-as sokat dobna a Dn...

Kiváncsi leszek Pennt megnézzük-e. Ha igen akkor Saffold mégis LTnek jött volna vszeg és Watsonról nem vagyunk jó véleménnyel. Ha nem akkor sztem Watson a LT és "csak" OGt keresünk...

több mint 12 éve
Nice!

Woodley??Rolni
elmentek Tennessee-be Hatcherrel együtt. de persze még nem dőlt el semmi, reméljük, kevesebbet ajánlanak nekik, mint RM.

Tuck sajtótájékoztató: Nem gondolt arra, hogy a Raidershez igazol, nem szerepelt a tervben még a múlt héten. Tudja, hogy McKenzie a Packersnél volt, azt gondolja, hogy hasonló csapatot fog építeni Oaklandben is. Szerinte RM igaz ember, őszinte. Megpróbál védőket toborozni, Először is megpróbálja rábírni Woodley-t és Hatchert, hogy csatlakozzanak hozzá. (ők hárman egyszerre voltak látogatóban, együtt is reggeliztek ma)

több mint 12 éve
Nice!

Woodley??