Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Remélem pont ott leszek abban a pillanatban 😀Egy bevallottan 18-1es szezon óta Pats-nek drukkoló ember azt mondta rám, hogy idézem: "divat szurker" vagyok!Ez csak egy kis gyökér lehet, de reménykedem, hogy az ilyen kis buzik, majd engem is divatszurkolónak néznek valamikor! 😀Bruce
Komolyan mondom kifordult a világ, tehén b@ssza a bikát.TST

több mint 11 éve
a Schaub és a Woodson szerződés után $15,1 millióval vagyunk a sapka alatt. az overthecap szerint a draftolt újoncok fizetése $3,4 millió lesz összesen nálunk, azaz $11,8 milliót lehet elkölteni még az FA-kra. tavaly a sok dead money miatt 72%-ot költöttünk, ezért a következő három évben 95% százalék felett kell. idén van $9,3 millió döglött lé, ami ugyebár nem számít bele a limitbe, ezért el kell költeni a hátralévő $11,8 milliót szabadügynökökre. június 1 körül sok játékost kivágnak majd, akkor majd lehet szemezgetni.deyellNa jó, egy évre beáldozom magam, hogy leigazoljanak 11,8 millióért. LB poszton jól jön a depth. 😀
több mint 11 éve
a Schaub és a Woodson szerződés után $15,1 millióval vagyunk a sapka alatt. az overthecap szerint a draftolt újoncok fizetése $3,4 millió lesz összesen nálunk, azaz $11,8 milliót lehet elkölteni még az FA-kra. tavaly a sok dead money miatt 72%-ot költöttünk, ezért a következő három évben 95% százalék felett kell. idén van $9,3 millió döglött lé, ami ugyebár nem számít bele a limitbe, ezért el kell költeni a hátralévő $11,8 milliót szabadügynökökre. június 1 körül sok játékost kivágnak majd, akkor majd lehet szemezgetni.
internal primates forever
több mint 11 éve
Nem kell aggódni. Az ilyeneknek Tölgyföldön fényes nappal golyót repítenek a fejébe, nekem meg sört hoznak! XDEgy bevallottan 18-1es szezon óta Pats-nek drukkoló ember azt mondta rám, hogy idézem: "divat szurker" vagyok!Ez csak egy kis gyökér lehet, de reménykedem, hogy az ilyen kis buzik, majd engem is divatszurkolónak néznek valamikor! 😀Bruce
több mint 11 éve
Egy bevallottan 18-1es szezon óta Pats-nek drukkoló ember azt mondta rám, hogy idézem: "divat szurker" vagyok!Ez csak egy kis gyökér lehet, de reménykedem, hogy az ilyen kis buzik, majd engem is divatszurkolónak néznek valamikor! 😀
több mint 11 éve
Ha McGee-t szánjuk kezdőnek akkor is kell mögé egy másik DT a rotációba aki futás ellen használható. Lehet Sims-nek nem ízlene a csere-szerep és a fizetés amivel ez járna? Vagy Troup-ban látják a megoldást? Meglátjuk.Ha nem Matthews-t draftoljuk az első körben akkor én szívesen látnám a 4. körben James Hurst-öt. Hasonlókat írnak róla, mint amit Matthews-ról mondtok, csak ő egy lábtörés után lábadozik. A Penn/Barnes kettős mögé tanulni simán behúznám. Bár sokan azt írják, hogy Guard-nak jobb lehet az NFL-ben.
több mint 11 éve
Egy bevallottan 18-1es szezon óta Pats-nek drukkoló ember azt mondta rám, hogy idézem: "divat szurker" vagyok!Komolyan mondom kifordult a világ, tehén b@ssza a bikát.
több mint 11 éve
Igen Matthewsról én is olvastam illetve hallgattam egy scout beszámolót ami szerint gyenge és technikából oldja meg. Ami egyfelől jó de nflbe önmagában kevés.Jaja, de Matthewsról meg olyat olvastam vhol, hogy elég gyenge...Ha mondjuk Robinson vagy Matthews benn van és Watkins, Clowney, QBk nincsenek...akkor inkább Matthewst választanám. Robinson nem tetszik annyira, pass protectionben erősen project. nehogy Jason Smith legyen belőle.deyell
Tanul, ül Penn mögött és jövőre átveszi...érdekes lenne...Rolni
Rolni
Robinson meg pont ellenkezőleg, teljesen mértékben erő blokkoló. Magasabb szinten muszáj képezni technikailag mert egy technikából és sebességből dolgozó Rde komoly fejtörés lehet neki.

több mint 11 éve
-Q: Do you think you still need to add a run-stuffing DT/nose tackle-type?Vagy pont vissza lesz 😀
-ALLEN: Not really. We feel very comfortable Stacy McGee in there. He’s big, he’s strong, he’s a hard worker and you saw him improve as the season went on.
akkor Sims nem lesz visszahozva, ha jól sejtem.deyell
több mint 11 éve
-Q: Do you think you still need to add a run-stuffing DT/nose tackle-type?-ALLEN: Not really. We feel very comfortable Stacy McGee in there. He’s big, he’s strong, he’s a hard worker and you saw him improve as the season went on.
akkor Sims nem lesz visszahozva, ha jól sejtem.
több mint 11 éve
Jaja, de Matthewsról meg olyat olvastam vhol, hogy elég gyenge...Ha mondjuk Robinson vagy Matthews benn van és Watkins, Clowney, QBk nincsenek...akkor inkább Matthewst választanám. Robinson nem tetszik annyira, pass protectionben erősen project. nehogy Jason Smith legyen belőle.deyell
A jövőévi QB class jónak tűnik, de ilyenkor mindig a köv tűnik jónak általában 😊Nem kívánom, hogy rosszul szerepeljen a csapat, sőt!!!De egy Mariotával biztos jobban járnátok, mint a mostani felhozatallal. Jövőre milyen QB-k jöhetnek ki?Mert Schaub közel nem olyan szar irányító, mint azt hangoztatja mindenki. Egy 8-8-as szezon is összejöhet nektek még egy ilyen csoportban is.aztecKivancsian varom mi lesz ez a Howard OG posztos dolog...RolniRaiders.com lehozott egy "cikket" az eddigi FA igazolásoknak és Howard, mint OL van feltüntetve, míg Penn T. Boothe is OL.
1\5 mégis OL lenne esetleg??
Ha mondjuk Robinson vagy Matthews benn van és Watkins, Clowney, QBk nincsenek...
Tanul, ül Penn mögött és jövőre átveszi...érdekes lenne...
A nyerni kell most FA stratégia után drafton első körben nem impact playát hozni furcsa lenne nekem, hacsak nem QB of the future a felkiálltás...Rolni
8-8 a sorsolásunkkal kisebb csoda lenne, de örülnék 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Charles Woodson's one-year deal with Oakland has a base value of $2.5M ($1.15M as signing bonus). His cap number is $3.5M because of LTBEs.
több mint 11 éve
Nem kívánom, hogy rosszul szerepeljen a csapat, sőt!!!De egy Mariotával biztos jobban járnátok, mint a mostani felhozatallal. Jövőre milyen QB-k jöhetnek ki?Mert Schaub közel nem olyan szar irányító, mint azt hangoztatja mindenki. Egy 8-8-as szezon is összejöhet nektek még egy ilyen csoportban is.Kivancsian varom mi lesz ez a Howard OG posztos dolog...RolniRaiders.com lehozott egy "cikket" az eddigi FA igazolásoknak és Howard, mint OL van feltüntetve, míg Penn T. Boothe is OL.
Ha mondjuk Robinson vagy Matthews benn van és Watkins, Clowney, QBk nincsenek...
A nyerni kell most FA stratégia után drafton első körben nem impact playát hozni furcsa lenne nekem, hacsak nem QB of the future a felkiálltás...Rolni
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Ha mondjuk Robinson vagy Matthews benn van és Watkins, Clowney, QBk nincsenek...akkor inkább Matthewst választanám. Robinson nem tetszik annyira, pass protectionben erősen project. nehogy Jason Smith legyen belőle.
több mint 11 éve
Kivancsian varom mi lesz ez a Howard OG posztos dolog...RolniRaiders.com lehozott egy "cikket" az eddigi FA igazolásoknak és Howard, mint OL van feltüntetve, míg Penn T. Boothe is OL.
A nyerni kell most FA stratégia után drafton első körben nem impact playát hozni furcsa lenne nekem, hacsak nem QB of the future a felkiálltás...
több mint 11 éve
mit tippeltek, kapunk ma kompenzációs picket? az én tippem, hogy nem, legfeljebb egy 7. köröset.deyelljól tippeltél amúgy, nincs comp. pick...
több mint 11 éve
Igaza van.En kedvelem Incot, de nagyon eretlen es hiperagressziv gyerek, a pozitivuma az, hogy a jatekban is ilyen es baromi eros.
több mint 11 éve
Raiders brainstrust has been pretty careful about who they've let in locker room. Incognito, Jackson not a fit. McKenzie has made allowances - 6th round pick Stacy McGee had issues - but he was a `kid.' Incognito, Jackson are established vets.. (Jerry McDonald)
több mint 11 éve
Owner Mark Davis indicated at the league meetings that the Raiders could be open to the idea of signing free agent OG Richie Incognito.Bebaszna... :/ nem kell ő ide...
peterbadbone
több mint 11 éve
www.nationalfootballpost.com/What-happened-in-Oakland.html
több mint 11 éve
Owner Mark Davis indicated at the league meetings that the Raiders could be open to the idea of signing free agent OG Richie Incognito.egész pontosan röhögött rajta.
McKenzie amikor kérdezték Richie-vel kapcsolatban akkor nem nagyon akart válaszolni. Azt hiszem az OL erősítése nem fejeződött még be...peterbadbone
több mint 11 éve
Owner Mark Davis indicated at the league meetings that the Raiders could be open to the idea of signing free agent OG Richie Incognito.McKenzie amikor kérdezték Richie-vel kapcsolatban akkor nem nagyon akart válaszolni. Azt hiszem az OL erősítése nem fejeződött még be...
A comp. pickeket évről-évre egész pontosan megjósoló ember azt írta, hogy nem valószínű, hogy nekünk jutni fog, max ha a bizottság nem ítél nekünk is egyet a 7. kör végén. Én pl az utolsó picknek tudnék örülni.
több mint 11 éve
mit tippeltek, kapunk ma kompenzációs picket? az én tippem, hogy nem, legfeljebb egy 7. köröset.
több mint 11 éve
Kivancsian varom mi lesz ez a Howard OG posztos dolog...