Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
 newballpark.org/2014/04/02/the-growing-black-hole/

LA?Amadeus91
Mi elé?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
skat Las Vegas Raiders 287

LA?Amadeus91
Előbb vagy utóbb az lesz!gaben
remélem,hogy nem... :/
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!

LA?Amadeus91
Előbb vagy utóbb az lesz!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
DHB -->Vasas. (szeretik kukázni az ex-raidereket)
több mint 11 éve

LA?
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Raidernek felkészül Sammy Watkins 😀Rolni
Watkins instagramen::

instagram.com/p/mRhFn0o2za/#deyell
Tökre örültem a minap ennek a képnek egészen mostanáig amíg meg nem néztem Watkins kép gyűjteményét.
Kicsit biztosra ment és van róla egy Browns, Bucs és Lions kép is 😀.
Mondjuk ettől függetlenül szívesen látnám magunknál!!

https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yR/r/hexDR1NOpRC.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azért ha nem menne ki az első 4 helyen QB, akkor eléggé égnének a vonalak abban a 10 percben amíg választanunk kellene 😀Bruce
De még mennyire! Sokan felfedeznék maguknál a QB need-et.😊 Kevés jobb forgatókönyv lenne számotokra, az 1/5 kvázi 1/1-nek számítana.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Azért ha nem menne ki az első 4 helyen QB, akkor eléggé égnének a vonalak abban a 10 percben amíg választanunk kellene 😀

Szerintem Watkins nem fog kimenni az első 4 helyen az tuti. Az összes QB sem, az is biztos, de sajnos egyre biztosabb vagyok Clowney-ban, hogy 1/1 lesz és abban is, hogy az 1/3-ért fel fog jönni valaki. Bár nem tudom kit lehet ezen a drafton annyira szeretni a QB-k közül, hogy megérje érte feljönni egy ilyen drága pozícióba. Mondjuk ezzel magunk ellen is beszélek, mert így nem hiszem hogy lesz az 1/5-ért feltrade.

Szóval, egy szó mint száz barátkozok a gondolattal, hogy Watkins lesz az emberünk. És nem is leszek szomorú, annak ellenére sem, hogy én soha nem húznék első 10-ben WR-t (egyedül Calvint sajnálom)
több mint 11 éve
Úgy gondolom, hogy így már tényleg elég sanszos a Watkins draft. De még benne van a QB is a pakliban, de én inkább későbbi körben húznék egyet, akinek van több ideje Schaub mögött.

Azért azt látni kell, hogy ha 1/5-re húzunk QB-t, akkor egy rosszabb Schaub teljesítmény után már követelni fogja a nép, hogy az újonc legyen a kezdő és az megint nem vezet jóra. Én támogatom egyébként a versenyt bármelyik poszton, de a QB téren ez nagyon ritkán sül el jól.

Úgyhogy jöjjön a legjobb skill pozíciós játékos a drafton vagy ha sikerül akkor meg cseréljük el az 5. helyet rosszabbra és BPA-zzunk. De inkább WR.Bruce
Ha benn lesz Watkins sztem visszük...
Clowney csoda lenne...
Ha nincs Watkins akkor Mack lehet a célpont sztem

Ettől a forgatókönyvtől fosok eléggé:

1) Clowney
2) Robinson
3) Mack
4) Watkins

Hát ha Clowney, Mack és Watkins is kimegy és nem tudunk letradelni nem tom kit húzunk...ha így alakul lehet be kell rántani a legjobb QB-t és kész...Rolni
Manziel legkésőbb 4-re kimegy, tehát valaki fog benn maradni.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Carlos Rogers one-year Raiders deal: $2.5 million, $1M bonus, $1.05M salary, $15,625 per game roster bonus, $200K workout bonus, $1M incentive.

tavaly ugyanennyit kapott Tracy Porter is.

internal primates forever

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."

1) Clowney
2) Robinson
3) Mack
4) Watkins

Hát ha Clowney, Mack és Watkins is kimegy és nem tudunk letradelni nem tom kit húzunk...ha így alakul lehet be kell rántani a legjobb QB-t és kész...Rolni
Na akkor kéne letradelni a picsába! Elég jó trágyalási pozícióban lennénk a QB needes csapatokkal szemben.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Úgy gondolom, hogy így már tényleg elég sanszos a Watkins draft. De még benne van a QB is a pakliban, de én inkább későbbi körben húznék egyet, akinek van több ideje Schaub mögött.

Azért azt látni kell, hogy ha 1/5-re húzunk QB-t, akkor egy rosszabb Schaub teljesítmény után már követelni fogja a nép, hogy az újonc legyen a kezdő és az megint nem vezet jóra. Én támogatom egyébként a versenyt bármelyik poszton, de a QB téren ez nagyon ritkán sül el jól.

Úgyhogy jöjjön a legjobb skill pozíciós játékos a drafton vagy ha sikerül akkor meg cseréljük el az 5. helyet rosszabbra és BPA-zzunk. De inkább WR.Bruce
Ha benn lesz Watkins sztem visszük...
Clowney csoda lenne...
Ha nincs Watkins akkor Mack lehet a célpont sztem

1) Clowney
2) Robinson
3) Mack
4) Watkins

Hát ha Clowney, Mack és Watkins is kimegy és nem tudunk letradelni nem tom kit húzunk...ha így alakul lehet be kell rántani a legjobb QB-t és kész...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Raiders defensive end C.J. Wilson one-year deal: $795,000, $730,000 salary, $65,000 bonus. Salary-cap $635,000 on minimum salary benefit

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto

Úgyhogy jöjjön a legjobb skill pozíciós játékos a drafton vagy ha sikerül akkor meg cseréljük el az 5. helyet rosszabbra és BPA-zzunk. De inkább WR.
több mint 11 éve
Raidernek felkészül Sammy Watkins 😀Rolni
Watkins instagramen::

instagram.com/p/mRhFn0o2za/#

több mint 11 éve
Na akkor DJax Washingtonban marad pár évre...

Raidernek felkészül Sammy Watkins 😀

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ford-nak sok sikert a Jets-ben!

Brisiel valószínűleg ígyis-úgyis ki lett volna téve, de szerintem McKenzie fair volt vele és még időben elengedte, hogy találhasson csapatot magának. Valószínűleg csere nem érdekelte volna a többi csapatot.

Pryor is hamarosan erre a sorsra juthat, de szerintem őt még megpróbálja elpasszolni valakinek.

több mint 11 éve
"According to the source, the San Francisco 49ers and the Oakland Raiders have asked the LAPD about Friday's NJ.com story. Jackson was cut less than an hour after the story was published."

www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/04/washington_redskins_appear_to_sign_desean_jackson_despite_not_reaching_out_to_la_police.html
több mint 11 éve
Brisiel cut.deyell
ideje volt.Amadeus91
sok spórolást nem jelent, $1,38 m mindössze + ennél jóval több a DM utána. ő volt McKenzie legrosszabb igazolása eddig.deyell
Varhato volt, ennyi penzert nem tartjuk meg cserenek...annak Bergstrom is jo lesz kevesebbert...Rolni
vagy Incognito.

komolyra fordítva a szót, ez minimális spórolás, ennyi erővel megtarthattuk volna. volt pár jó meccse tavaly, falemberből úgysem lehet elég. offseason elején az volt a duma, hogy Brisielnek fel kell híznia, most meg kivágják. + $4m dead money utána

Ford -> Jets

több mint 11 éve
Brisiel cut.deyell
ideje volt.Amadeus91
sok spórolást nem jelent, $1,38 m mindössze + ennél jóval több a DM utána. ő volt McKenzie legrosszabb igazolása eddig.deyell
Varhato volt, ennyi penzert nem tartjuk meg cserenek...annak Bergstrom is jo lesz kevesebbert...

több mint 11 éve
 www.lockerpulse.com/News/Report-DeSean-Jackson-expected-to-visit-the-Raiders-if-he-doesnt-sign-with-the-Redskins-today-S10034574/

kezdődik. Remélem nem velünk fogják a Skinst* zsarolni.
több mint 11 éve
Brisiel cut.deyell
ideje volt.Amadeus91
sok spórolást nem jelent, $1,38 m mindössze + ennél jóval több a DM utána. ő volt McKenzie legrosszabb igazolása eddig.

több mint 11 éve
Brisiel cut.deyell
ideje volt.
több mint 11 éve
Brisiel cut.

több mint 11 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
DJax szerződés nélkül eljött Washingtonból.Amadeus91
Ez biztos? Én inkább azt olvastam, hogy szinte 100% h aláír washingtonban, és holnap lesz az orvosija... de lehet az én forrásom a rossz