Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Remek nap volt ez.
Jo jatekosok jottek + egy kellemes pick meg.
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Gabe Jacksonnal zártuk a második napot, akinek örülök és lesz két választásunk a 4. körben.deyell
eddig varakozas felett teljesit az FO szerintem
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Gabe Jacksonnal zártuk a második napot, akinek örülök és lesz két választásunk a 4. körben.

internal primates forever

több mint 11 éve
szerintem a 3.ba egy db fog jonni, ha csak vmi ertekes wr nem csuszik tul nagyot...
több mint 11 éve
Caplan szerint ha Carr kimegy, Savage jött volna. így már tényleg örülök Carrnakdeyell
az lett volna az orbitalis reach...ha itt jott volna Savage.
több mint 11 éve
Caplan szerint ha Carr kimegy, Savage jött volna. így már tényleg örülök Carrnak

több mint 11 éve
remelem jo lesz...idot fog kapni, hogy tanuljon, szeretnem hogy egy rodgers szeru vki legyen belole...
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Carr!!

En birom a picket!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Carr lesz az....vagy wr (utobbinak jobban orulnek talan, de az elsovel is kiegyeznek)
több mint 11 éve
ez kurva nagy 😀

Khalil Mack didn't realize Raiders GM Reggie McKenzie has twin (who scouted him all year). When it came up, Reggie said, "No that wasn't me buddy"

több mint 11 éve
Albert Breer szerint Mark Davis kedvence Derek Carr. ennek egy oka van, mégpedig az, hogy Jon Gruden is őt kedveli.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Chargers első körös cornerbackje:

deyell
A vak vagy a nő?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Chargers első körös cornerbackje:

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Remélem hosszú idő után végre sikerült az első körben egy igazi instant impact playát húzni!Rolni
Az azonnali impacttel azért vigyázzatok, tavaly a hasonlóan nagy tehetség Fishernek is idő volt a MAC-ről átszokni az NFL-be.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nekem Su'a-Filo is egy kicsit "könnyűnek" tűnik azokhoz képest akiket mostanában a falba hoztunk. Ezért is gondolom azt, hogy Gabe Jackson lesz az az OG akit be fogunk húzni, ha OL draft lesz. Őt talán a senior bowl-on meg is nézték Allen-ék és eddig is LG poszton játszott, nálunk is ide kerülne szerintem. Persze nincs ez kőbe vésve. Nálam így néz ki egy Rolniéhoz hasonló lista:

1. Gabe Jackson OG
2. David Carr QB
3. trade down
4. Jordan Matthews WR
5. Allen Robinson WR
6. Scott Crichton DE
7. Marcus Martin OG/OC

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Úgy is van, először a védelmet kell szintre hozni! Szép húzás volt.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
1. Carr
2. Crichton
3. XSF
4. Nix\Jernigan\Tuitt
5. trade down
6. TE\WR\DBRolni
Bitonio esetleg? csak azért gondolom, mert több poszton bevethető, Sparanónak ilyen típusú falember kell.deyell
Viszont méreteivel nem nagyon passzol bele a mostani fal stratégiába sztem...bár most, h jobban megnézem végülis 5 font a difi közte és XSF között...fene tudja...őt kicsit inkább ZBS srácnak gondoltam eddig, de lehet működhet itt a PBSben is, max nem day 1, hanem némi combosodás után 😊

több mint 11 éve
1. Carr
2. Crichton
3. XSF
4. Nix\Jernigan\Tuitt
5. trade down
6. TE\WR\DBRolni
Bitonio esetleg? csak azért gondolom, mert több poszton bevethető, Sparanónak ilyen típusú falember kell.

több mint 11 éve
1. Carr
2. Crichton
3. XSF
4. Nix\Jernigan\Tuitt
5. trade down
6. TE\WR\DB

több mint 11 éve
Én azt kívánom, hogy ha őt húzzuk, akkor most az egyszer ne legyen igaz a megérzésed! De sztem ezzel te is így vagy 😊Bruce
hát nézd, Wilsonnak örültem tavaly, és mégis hogy jártunk vele. 8-) tehát ez lehet jó ómen is. egyébként mint ember szimpatikus Carr, jó gyerek. személyisége alapján illeszkedik az RM által kialakított QB profilba. a mutatott játékával vannak fenntartásaim, aztán ki tudja, mire lehet képes egy-két év tanulás után.

Wilsonról egyébként nemrég olvastam egy cikket egy TItans oldalon, hogy mi volt a probléma vele, amiért ilyen korán megszabadultunk tőle, az, hogy nem tudta megtanulni az offense-t. smart QB kell, ha húzunk.deyell
Igen Carr intelligens, kimondottan jó gyerek. Nagyon elszánt, szorgos srác. Méretei rendben vannak, atletikus és kimondottan jó keze van. A nagy kérdés a lábmunkája és az, hogy hogyan kezeli majd a nyomást. Lábmunka is akkor esett szét, amikor nyomás alatt volt és ebben a tavalyi offensebe (2 meccset néztem, többi infom csak olvasás alapján van) nyomásból bőven jutott neki. Egyfelől szar volt a fala, másfelől rengeteg screen passzal operáltak és a fal átengedte a nyomást, ment fel blokkolni. Emiatt nem (volt ideje se) állt bele a dobásokba sokszor és pánikolósnak tűntek a gyors passzai, mintha eldobná a laszdit a nyomás elől...
Korábbi pro style meccsét nem néztem (ha elhozzuk esetleg, majd nézünk eleget mind 😊), de azt olvastam, h abban sokkal jobban kezelte a nyomást. Valahol azt olvastam, hogy a középről érkező nyomást kezeli rosszul, a szélek elől fel tud lépni, ha van hova és elég atletikus egy-egy szabaduláshoz is. Én úgy gondolom, hogy egy erős középső fal mögé, szolid futójáték mellé kimondottan veszélyes QB lehet belőle. Schaub-ra elvileg erős futójátékos play actionos támadó játékot építünk és eléggé felerősítették a falat általánosságban és annak a belsejét is. Ez a rendszer sztem Carrnak is feküdhetne.

www.footballoutsiders.com/futures/2014/futures-fresno-state-qb-derek-carr nagyon alapos elemzés róla...

több mint 11 éve
Én azt kívánom, hogy ha őt húzzuk, akkor most az egyszer ne legyen igaz a megérzésed! De sztem ezzel te is így vagy 😊Bruce
hát nézd, Wilsonnak örültem tavaly, és mégis hogy jártunk vele. 8-) tehát ez lehet jó ómen is. egyébként mint ember szimpatikus Carr, jó gyerek. személyisége alapján illeszkedik az RM által kialakított QB profilba. a mutatott játékával vannak fenntartásaim, aztán ki tudja, mire lehet képes egy-két év tanulás után.

Wilsonról egyébként nemrég olvastam egy cikket egy TItans oldalon, hogy mi volt a probléma vele, amiért ilyen korán megszabadultunk tőle, az, hogy nem tudta megtanulni az offense-t. smart QB kell, ha húzunk.

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Ha nem viszi ki vki előlünk gyaníthatólag Carr érkezik...legalábbis annyira mondták páran, h őt nagyon kedvelik RM-ék...persze még kiviheti a Houston is 2\1-re vagy valaki feltradelhet 2\1, 2\2 vagy 2\3-ra elénk...Rolni
nagyon nem örülnék neki. ahogy Carr kezeli a pass rush-t, abból ordít, hogy bust lesz. remélem a Texans elviszi, csak hogy RM ne tegye.

nekem a 2. körös játékosok közül a favoritom Crichton, de most inkább az O#-be várok egy húzást.deyell
Ha ordít hogy bust lesz, akkor még 7. körben is hülyeség behúzni, szóval ebben azért én nem értek egyet.
Ha kb abban mindenki egyetért, hogy 2. körben kimegy Carr, akkor azért nem ordíthat annyira róla hogy bust. De ez az én véleményem csak.Bruce
ez csak az én véleményem, ahogy néztem Carrt a Fresno State-en, felsejlett néhány leendő bust QB, akik hasonlóan játszottak az egyetemen. ami még aggasztó lehet, hogy idén viszonylag gyenge a class ezen a poszton, de elég sok irányítóhiányban szenvedő csapat van. ennek ellenére Carr nem kelt el az első körben, pedig oda várták, illetve ha a Texans sem húzza majd be, az már egy kicsit gyanús lesz. RM mérlege eddig nem jó irányítók terén, tehát nem leszek boldog, ha ő látja meg Carrban a messiást.deyell
Én azt kívánom, hogy ha őt húzzuk, akkor most az egyszer ne legyen igaz a megérzésed! De sztem ezzel te is így vagy 😊
több mint 11 éve
Ha nem viszi ki vki előlünk gyaníthatólag Carr érkezik...legalábbis annyira mondták páran, h őt nagyon kedvelik RM-ék...persze még kiviheti a Houston is 2\1-re vagy valaki feltradelhet 2\1, 2\2 vagy 2\3-ra elénk...Rolni
nagyon nem örülnék neki. ahogy Carr kezeli a pass rush-t, abból ordít, hogy bust lesz. remélem a Texans elviszi, csak hogy RM ne tegye.

nekem a 2. körös játékosok közül a favoritom Crichton, de most inkább az O#-be várok egy húzást.deyell
Ha ordít hogy bust lesz, akkor még 7. körben is hülyeség behúzni, szóval ebben azért én nem értek egyet.
Ha kb abban mindenki egyetért, hogy 2. körben kimegy Carr, akkor azért nem ordíthat annyira róla hogy bust. De ez az én véleményem csak.Bruce
ez csak az én véleményem, ahogy néztem Carrt a Fresno State-en, felsejlett néhány leendő bust QB, akik hasonlóan játszottak az egyetemen. ami még aggasztó lehet, hogy idén viszonylag gyenge a class ezen a poszton, de elég sok irányítóhiányban szenvedő csapat van. Carr nem kelt el az első körben, pedig oda várták, illetve ha a Texans sem húzza majd be, az már egy kicsit gyanús lesz. RM mérlege eddig nem jó irányítók terén, tehát nem leszek boldog, ha ő látja meg Carrban a messiást.

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto

Ha kb abban mindenki egyetért, hogy 2. körben kimegy Carr, akkor azért nem ordíthat annyira róla hogy bust. De ez az én véleményem csak.
több mint 11 éve

Carr-al kapcsolatban azt olvastam elég sok helyen, h tavaly a playbook volt béna és szar nagyon a fala, de tavaly előtt pro style playbookkal jobban kezelte a nyomást. Nem tudom ez mennyire nevelhető dolog egy QBnál. Ha ül kicsit, lassabban szoktatják hozzá és kap egy jó falat...
Sírni nem fogok, ha nem Ő jön, mert ha nem nézem, h QB akkor azért van nála jobb playa...

Akár Crichton, akit én is nagyon bírok. Sztem belőle jóféle RDE lehetne.