Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Justin Ellis NTRolni
nagyon örülök neki, kinéztem magamnak régóta, bár azt hittem, 3-4-es csapatba megy majd. mentalitására csak jókat írnak neki is

ahhoz képest, milyen nagy darab, egész jól mozog.deyell
negatívum nála, hogy rövidek a karjai, pass rusherként semmit nem ad és a súlya el tud szállni...Rolni
igen, utóbbi gond, de az offseasonban 20 fontot leadott a hírek szerint. 33 inch hosszú karok rövidek egy DT-nél? szerintem nem.

Ellis beceneve: Jelly. 😀

internal primates forever

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Justin Ellis NTRolni
nagyon örülök neki, kinéztem magamnak régóta, bár azt hittem, 3-4-es csapatba megy majd. mentalitására csak jókat írnak neki is

ahhoz képest, milyen nagy darab, egész jól mozog.deyell
negatívum nála, hogy rövidek a karjai, pass rusherként semmit nem ad és a súlya el tud szállni...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nagyon jó választás! Anno McKenzie azt nyilatkozta, hogy a football alapja a 2 fal, tesz is azért, hogy megfelelő mélysége legyen mindkét oldalnak. Ráadásul egy ekkora emberrel középen nyugodtan lehet 3-4-es felállásokat is nyomni.

Azt megfigyeltétek, hogy mennyire tartózkodunk a top ncaa csapatok játékosaitól? Fresno, Buffalo, Miss State, Louisiana Tech eddig és tavaly DJ Hayden is a Houstonról jött.

több mint 11 éve
Justin Ellis NTRolni

ahhoz képest, milyen nagy darab, egész jól mozog.

több mint 11 éve
Én örülök neki!

Fasza run stopper NT lesz. Sims mögött tud tanulni egy évet és McGeevel remek páros lehet futás ellen a későbbiekben is.
A súlyára kell majd figyelnie...

6'1 334 a csöppség 😊

https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/wduokcrngi613rdgwqbf
Justin Ellis Stats, News and Video - DT | NFL.com
Latest on DT Justin Ellis including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

több mint 11 éve
Justin Ellis NT

több mint 11 éve
Kell is majd a jó fal: Last season at Fresno State, Carr completed just 30.9 percent of his passes when under duress, the worst mark of any quarterback prospect in this draft.
 espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/127039/inside-slant-nfl-draft-day-2-matches

több mint 11 éve
Silver and Mack 😊

több mint 11 éve
dat window

deyell
Kurva jó keze van ennek a srácnak
kicsit dolgozni kell rajta, össze kell rakni előtte a falat és szerintem jó lesz

több mint 11 éve
dat window

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Nagy dózerolások lesznek itt kérem szépen. Kíváncsian fogom figyelni a penkékeket. 😊
több mint 11 éve
Ha jól tudom ő RG volt eddig és a statikussága miatt nem is biztos, h való LGnek, de RG posztra meg elvileg Howard lett hozva.Rolni
Jackson LG volt a Bulldogsban.vassadi
Hú köszi szépen!
Akkor ezt benéztem rendesen 😊

Akkor nem kérdés, h Boothe és Barnes kapott egy komoly kihívót az LG posztért folytatott kűzdelemben.Rolni
ha Jackson és Howard lesz a kezdő, akkor a két guardunk összesen 670 fontot nyom majd. erős futójátékra számítokdeyell
Wiz se kicsi Cnek és Watson és Penn se madársúlyú éppen...komoly run heavy mentalitás lesz itten 😊

több mint 11 éve
Ha jól tudom ő RG volt eddig és a statikussága miatt nem is biztos, h való LGnek, de RG posztra meg elvileg Howard lett hozva.Rolni
Hú köszi szépen!

Akkor nem kérdés, h Boothe és Barnes kapott egy komoly kihívót az LG posztért folytatott kűzdelemben.Rolni
ha Jackson és Howard lesz a kezdő, akkor a két guardunk összesen 670 fontot nyom majd. erős futójátékra számítok

több mint 11 éve
Hú köszi szépen!

Akkor nem kérdés, h Boothe és Barnes kapott egy komoly kihívót az LG posztért folytatott kűzdelemben.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 822
Jackson LG volt a Bulldogsban.
több mint 11 éve
Gabe Jackson scouting reportjából: "Did not give up a sack his last two seasons." egyik legkevésbé atletikus falember a drafton, de ez nem baj, jó a technikája, erős, hosszúak a karjai. azonnal kezdő lehet.deyell
Kérdés, hogy hol?
Ha jól tudom ő RG volt eddig és a statikussága miatt nem is biztos, h való LGnek, de RG posztra meg elvileg Howard lett hozva.
Howard menne LGnek?
Vagy Howard RT és Watson megy át bal oldalra (akár LTnek Penn elé, ha minden nagyon összejön)

több mint 11 éve
Gabe Jackson scouting reportjából: "Did not give up a sack his last two seasons." egyik legkevésbé atletikus falember a drafton, de ez nem baj, jó a technikája, erős, hosszúak a karjai. azonnal kezdő lehet.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
Túl szép, hogy igaz legyen
több mint 11 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 577 — Amerikai sportok rajongója
Egy rossz szavam nem lehet (az elmúlt éveket figyelembe véve; idén a legőszintébb a mosolyom)...toxique
Egyelőre ez most nekem is nagyon tetszik, kívételesen!😊
több mint 11 éve
Várható volt a 2 játékos érkezése, de nem hittem, hogy sikerül behúzni őket. Eddig nagyon jó munkát végez a vezetés, pláne, hogy van +1db 4. körös húzásunk. Szerintem lesz még csere és lesz 5. vagy 6. körünk is.

Nálam 3 játékos van aki a következő kör(ök)ben potenciális jelöltek lehetnek:

- Jared Abbrederis WR
- Bruce Ellington WR
- EJ Gaines CBpeterbadbone
én egy CB-t mindenképpen várok a 4. körben, Breeland, Reynolds vagy Mitchell közül.

több mint 11 éve
Benci Las Vegas Raiders 27
na még DT,WR,CB posztokra egy fiatal tehetséget aztán örülhetünk is
több mint 11 éve
Jacksonnak is orulok!
Jo kis OG lesz o es akar mar iden szerephez juthat.

több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Interjúm a tegnapi választott Derek Carr edzőjével:  insidehandoff.com/2014/04/15/the-coachs-view-derek-carr/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Egy rossz szavam nem lehet (az elmúlt éveket figyelembe véve; idén a legőszintébb a mosolyom)...
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Várható volt a 2 játékos érkezése, de nem hittem, hogy sikerül behúzni őket. Eddig nagyon jó munkát végez a vezetés, pláne, hogy van +1db 4. körös húzásunk. Szerintem lesz még csere és lesz 5. vagy 6. körünk is.

Nálam 3 játékos van aki a következő kör(ök)ben potenciális jelöltek lehetnek:

- Jared Abbrederis WR
- Bruce Ellington WR
- EJ Gaines CB