Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Meg is van Mack szerződése
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/sulhij9hxma2m1fn10ms
Oakland Raiders sign Khalil Mack to four-year contract
The Oakland Raiders wasted no time locking up their prized pass rusher. No. 5 overall selection Khalil Mack becomes the second first-round pick to sign with his new team.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Dereknél nem csak lózung, hogy Raidernek született

internal primates forever

több mint 11 éve
Gil Brandt (nfl.com) told Dennis Allen on SiriusXMNFL that "Raiders should be put in jail for stealing" safety Jonathan Downling in 7th round. Brandt told Allen he guarantees that Dowling will be "a special teams demon"

DA Gabe Jacksonról: "52 meccset játszott zsinórban a SEC-ben, erős, nagydarab. ilyen játékos kell a támadófalba. Justin Ellisről: "Ahogy haladunk a drafton, egyre nehezebb minőségi játékosokat találni, de Jelly azonnal impact lehet, mint rotációs DT. robbanékony első lépése van, remek atléta."

Tuck és Woodley nem a Sapp-féle offseason programon vannak - futnak felfele a San Francisco-i dombokon

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Megváltunk pár játékostól:

DE Chris McCoy, S Tony Dye, LB Eric Harper

több mint 11 éve
a kinti fórumokon a legnépszerűbb UDFA igazolásunk Carlos Fields, OLB, Winston Salem State. itt egy elemzés róla + videó

www.silverandblackpride.com/2014/5/13/5714034/raiders-udfa-profile-olb-carlos-fields

több mint 11 éve
deyell
OFF: Ezek a statiszikák honnan elérhetők?Black_Adder
 mockdraftable.com/players/2014/

több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 463
deyell
OFF: Ezek a statiszikák honnan elérhetők?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
UDFA igazolások combine számai összevetésben:

George Atkinson III, RB - számainak egyezése: Mikel Leshoure (85,5%)

Jake Murphy, TE - számainak egyezése: Brent Celek (89,7%), Dennis Pitta (86,6%)

Mike Davis, WR - számainak egyezése: LaVon Brazill (87,5%), Stedman Bailey (86,7%)

több mint 11 éve
Persze HL, de attól még látható, hogy milyen erős a karja, milyen jól helyezi a labdát...

több mint 11 éve
Gondolom elsősorban a 9 INT és a 8 FF az oka annak, hogy sokan komálják. Levi
jó a labdaérzéke, ezt nem vitatom el tőle, láttam a Kentucky ellen szerzett 3 interceptionjét is. de egy safetynek sokkal jobban kell szerelnie ahhoz, hogy a védelem utolsó mentsvára lehessen az NFL-ben. jelen pillanatban leendő practice squad tagnak gondolom.

viszont a 330+ fontos Justin Ellissszel nincs ilyen gond 😀

több mint 11 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
igen, elég lehangoló volt, amit láttam tőle a Tennessee elleni meccsen. Höri és még néhányan írták, hogy komálják Dowlingot, de ezek után nem értettem, miért. nagyon rossz a szerelési technikája, és mintha félt volna odaállni szerelni Rajion Neal ellen. missed tackle-je miatt TD-t kapott a WKU. sokat kell fejlődnie, hogy kijátssza a végső keretből Rosst, aki nem egy ász. itt a cutup a Vols elleni játékáról:

www.youtube.com/watch?v=rijEmuvZNKYdeyell
Gondolom elsősorban a 9 INT és a 8 FF az oka annak, hogy sokan komálják.
több mint 11 éve
Jonathan Dowling: Szerelésben tud-e eleget fejlődni? Fejben rendben lesz-e?

(Dowling kapcsán deyellel azt nézegettük, h nagyon rosszul szerel. Rossz szögből, mintha nem merne rendesen odaállni. Sztem sokszor inkább ütközni akar oldalról, mintsem, h szemből szereljen rendesen.)Rolni
igen, elég lehangoló volt, amit láttam tőle a Tennessee elleni meccsen. Höri és még néhányan írták, hogy komálják Dowlingot, de ezek után nem értettem, miért. nagyon rossz a szerelési technikája, és mintha félt volna odaállni szerelni Rajion Neal ellen. missed tackle-je miatt TD-t kapott a WKU. sokat kell fejlődnie, hogy kijátssza a végső keretből Rosst, aki nem egy ász. itt a cutup a Vols elleni játékáról:

www.youtube.com/watch?v=rijEmuvZNKY

több mint 11 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Mindent egybevéve jól sikerült a toborzás. Bízom benne, hogy Carr év végére kiszorítja a kezdőből azt a pancsert. Sok sikert a fiataloknak, remélem vért itatnak velük minden meccs előtt!gaben
Schaub azért egyáltalán nem pancser, volt egy rossz szezonja, de az átlagnál szerintem így is jobb, game manager QB-nak pedig tökéletes. Alex Smith is milyen fasza szezont tolt le a KC-ben, pedig szerintem nem jobb, mint Schaub.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Minden draft pickhez írtak kérdést(eket), amik meghatározóak lesznek szerintem a jövőjüket illetően:

Khalil Mack: Tud-e elég gyors és fürge lenni, hogy igazán jó pass rusher legyen?

Derek Carr: Fogja tudni kezelni a nyomást?

Gabe Jackson: Elég atletikus-e a sikerességhez?

Justin Ellis: Súllyát fogja tudni kontrollálni? Pass rush terén bármit hozzá tud majd rakni?

Keith McGill: Beválik-e CB-nek az említett merevsége ellenére? Ha nem tud-e elég jól dolgozni futás ellen, h S legyen?

Travis Carrie: Teste bírni fogja? ST-n kívül bármi más értéket tud adni majd?

Shelby Harris: Fejben össze tudja magát szedni és tartani?

Jonathan Dowling: Szerelésben tud-e eleget fejlődni? Fejben rendben lesz-e?

(Dowling kapcsán deyellel azt nézegettük, h nagyon rosszul szerel. Rossz szögből, mintha nem merne rendesen odaállni. Sztem sokszor inkább ütközni akar oldalról, mintsem, h szemből szereljen rendesen.)

több mint 11 éve
Deyell jok ezek az osszehasonlitok! McGill 3cone-ja valoban kicsit aggaszto, de boven nagyobb mint a tobbiek es emiatt valamilyen szintig termeszetes sztem, h gyengebb ebben. Mas nagy CB-k eredmenyeit lenne erdemes meg elohalaszni...ma, holnap nem hiszem, de lehet szerdan meg tudom nezni...Rolni
magas cornerbackek 3 cone eredményei a combine-on:

Keith McGill (6-3) - 7,29 sec
Richard Sherman (6-3) - 6,82 sec
Brandon Browner (6-4) - 7,20 sec
Stanley Jean-Baptiste (6-3) - 6,69 sec (az adat nem a combine-ról való, ott nem vállalta ezt a gyakorlatot, hanem a Pro Dayről, ahol jobb szokott lenni. McGill Pro Dayen 6,9 sec alatt teljesítette)
Dominique Rodgers-Cromartie (6-2) - 6,74 sec

tehát ezzel lehet gondja McGillnek, ha CB lesz a posztja.deyell
Ja bár Browner-t olvastam vhol mint legjobb párhuzam neki és a ,09 nem akkora difi...

Sztem McGill legjobb esetben egy frankó #2 CB lehet, olyan kinek kell a safety help over the top.
Ha Hayden tud igazi #1 shut down CB lenni, akkor ez elég is lenne 😊

több mint 11 éve
Deyell jok ezek az osszehasonlitok! McGill 3cone-ja valoban kicsit aggaszto, de boven nagyobb mint a tobbiek es emiatt valamilyen szintig termeszetes sztem, h gyengebb ebben. Mas nagy CB-k eredmenyeit lenne erdemes meg elohalaszni...ma, holnap nem hiszem, de lehet szerdan meg tudom nezni...Rolni
magas cornerbackek 3 cone eredményei a combine-on:

Keith McGill (6-3) - 7,29 sec
Richard Sherman (6-3) - 6,82 sec
Brandon Browner (6-4) - 7,20 sec
Stanley Jean-Baptiste (6-3) - 6,69 sec (az adat nem a combine-ról való, ott nem vállalta ezt a gyakorlatot, hanem a Pro Dayről, ahol jobb szokott lenni. McGill Pro Dayen 6,9 sec alatt teljesítette)
Dominique Rodgers-Cromartie (6-2) - 6,74 sec

tehát ezzel lehet gondja McGillnek, ha CB lesz a posztja.

több mint 11 éve
Atkinson sztem is csak mint KR erheti meg a keretet.
TJ meg leginkabb, mint PR es gunner.
De T.Jones melle 2 ST only playa azert luxus lenne sztem...

Deyell jok ezek az osszehasonlitok! McGill 3cone-ja valoban kicsit aggaszto, de boven nagyobb mint a tobbiek es emiatt valamilyen szintig termeszetes sztem, h gyengebb ebben. Mas nagy CB-k eredmenyeit lenne erdemes meg elohalaszni...ma, holnap nem hiszem, de lehet szerdan meg tudom nezni...

több mint 11 éve
Méretéhez képest atletikus

Deyell, playmaker-e?Amadeus91
mint RB vannak vele fenntartásaim a profik között, de KR-ként még playmaker is lehet, legalábbis jó esélye van, hogy emiatt megérje a rostert, miután Ford távozott. egyébként valóban atletikus, szinte minden száma jó, kivéve a 20 yard shuttle-t, az nagyon rossz. csak érdekességképpen, Atkinson III combine számainak összehasonlítása más mostani futójátékosokkal: Mikel Leshoure (85.5%), James Starks (77.8%)-ban egyezik.

több mint 11 éve

Méretéhez képest atletikus

Deyell, playmaker-e?
több mint 11 éve
rookie-jaink combine számainak összehasonlítása az azonos poszton lévő más prospectekkel.

Khalil Mack

Derek Carr - tenyere elég kicsi, de nem annyira, mint Tyler Wilsonnak vagy McGloinnak.

Gabe Jackson

Justin Ellis

Keith McGill - nagyon aggasztó a 3 cone drillje. ez alapján kérdés, hogy elég laza-e a csípője, hogy CB lehessen az NFL-ben.

Travis Carrie - sérülés miatt csak ennyi van a combine-ról, de a Pro Daye alapján a többi száma is elég jó. 40-yard dash: 4.45-4.51 sec, broad jump of 10'3", vertical jump: 41". Gil Brandt ezek után azt mondta, hogy 2. napos prospect. gondolom, nem nézett utána a sérüléseinek

Jonathan Dowling - Brandian Rosst csak kijátssza, nem?

ha van igény, összeszedem az UDFA igazolásokat is. addig is itt Mike Davis (WR) egyik csintalansága tavalyról, az Iowa State elleni meccsen. ez után kapott elég sok sarat, úgy kommentálta, hogy ha egy DB lazsál, akkor megérdemli, ő a sípszóig játszik.

több mint 11 éve
nekem nagyon bejön, ahogy az öregek fogadjak a rookiekat twitteren meg a kopaszok is egymást.

#teamAmadeus91
igen, utóbbit én is észrevettem, és örültem neki, ahogy Carr azonnal nekiállt haverkodni az összes Raiders rookie-val, felvette a kapcsolatot velük twitteren, gratulált nekik stb. reméljük, vezér lesz.

több mint 11 éve
nekem nagyon bejön, ahogy az öregek fogadjak a rookiekat twitteren meg a kopaszok is egymást.

#team
több mint 11 éve
Justin Ellist mielőtt kiválasztotta a Raiders, McKenzie-ék megpróbálták felhívni, de elérhetetlen volt, mert a többi csapatok is ezt tették, és velük beszélt. így amikor Ellis neve megjelent a képernyőn, nem akarta elhinni, mert épp egy másik csapat GM-jével beszélt telefonon, és a Raidersszel aznap nem. elmondása szerint hívta a Patriots, Cowboys, Texans, Panthers, Dolphins is. tudta, hogy van érdeklődés az Oakland részéről, mert a Pro Dayen találkozott Terrell Williamsszel, aki a DL edző. D’Anthony Smith után a legmagasabban kiválasztott LA Tech prospect.

több mint 11 éve
Keith McGill bemutatja 39 inches súlypontemelkedését