Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Video: Reggie McKenzie son Kahlil dominant in Oakland Nike Football Training Camp

www.silverandblackpride.com/2014/5/29/5761874/video-reggie-mckenzie-son-kahlil-dominant-in-oakland-camp

itt van 3 vine róla, nem nagyon tudták blokkolni. 4 csillagos recruit, korosztályában a 2. legjobb DT és a 10. legjobb prospect. még nem committolt egy egyetemhez sem, de az összes powerhouse program bejelentkezett érte. állítólag a Tennessee-hez fog menni, mert az apja is ott végzett. a Bay Areában található De La Salle középiskolába járt, mint Jones-Drew és Travis Carrie, ennek a suli futballcsapatáról készül a When the Game Stands Tall c. film, amit idén augusztusban mutatnak be a mozikban. itt a postban azt írják, hogy 330 fontos, de ez szerintem nem lehet igaz, egy másik oldal szerint 6'4", 309 font, ez közelebb állhat a valósághoz.

egy highlights róla:

Kahlil McKenzie elég atletikus, Reggie nevelése révén megvan a jó mentalitás is nála, nem lepődnék meg, ha 3-4 év múlva magasan kelne el a draffon.

internal primates forever

több mint 11 éve
végül a FootballGamePlan oldal is értékelte az idei draftunkat + az UDFA igazolásokat. asszem nekünk adták a legjobb értékelést az összes közül.

több mint 11 éve
Jermichael Finleyhez mit szólnátok?TST
akár szóba is jöhet. pénteken lesz látogatóban egy eddig meg nem nevezett csapatnál. és ugye az idei igazolásokból tudjuk, hogy a péntek Reggie napja...

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Jermichael Finleyhez mit szólnátok?
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
akárhogy is, a tavalyi TP-Flynn-MMc trióhoz képest beljebb vagyunk. Schaub egy jó fallal jó lesz, amíg DC#4 betanul.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Te hogy látod az INT-eket?Rolni
szerintem a playhívás több esetben is kiszámítható volt, a védők leolvasták, hogy mi lesz, és megcsinálták a playt. mondjuk azért betenném Schaub tavalyi meccsvideóját a Seahawks ellen, hogy ne csak az inteket nézzük, mert erős védelem ellen játszott jól. kár a 4. negyed végi choke-ért

deyell
Az biztos, h leolvasták többször...más kérdés, h ez azért van-e, mert ő lockol a célpontra vagy mert kiszámítható a playcalling...ehhez valóban teljes gametapek kellenek.
Olson tavaly ebben sztem egész jó volt, márhogy nem volt kiszámítható túlzottan a dolog...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Te hogy látod az INT-eket?Rolni
szerintem a playhívás több esetben is kiszámítható volt, a védők leolvasták, hogy mi lesz, és megcsinálták a playt. mondjuk azért betenném Schaub tavalyi meccsvideóját a Seahawks ellen, hogy ne csak az inteket nézzük, mert erős védelem ellen játszott jól. kár a 4. negyed végi choke-ért

több mint 11 éve
Tavalyi INT rohama Schaubnak:

www.youtube.com/watch?v=TBsTAJn7Ezg
Rolni
a playcallingról mi a véleményed?deyell
1. play-el nincs gondom. Sima curl route, ami a CB által hagyott nagy tér miatt jó megoldásnak tűnik...

2. playnél nem tudom ki hibázott...a hely ahova bedobta végül a laszdit az vagy a slot WRnek lehetett volna egy curl vagy inkább a keresztbe érkezőnek egy crossing route, amiben megállt középen és elindult vissza...ha nem jön át a nyomás és megy tovább a TE akkor amúgy tetszik, mert elvitték a CB-t és a TE jó helyzetben lehetett volna. Ha a TE csinálta jól a visszafordulással csak Schaub már eldobta a befosás miatt, akkor megint jó, mert a védő arról lecsúszott volna. Én szeretem ezeket a TE crossing route-okat, amikor szét van húzva a pálya és nem középre védők gyűrűjébe megy a bőr...

3. nem tudom itt se teljesen eldönteni mi volt a terv. Sztem ez a szélső WRnek és a TEnek is go-route lehetett, és működött is volna, ha nincs csúnyán alul dobva. WR-re kimozdult a CBnek segíteni a SS, így lehet, hogy a TE-t szerencsésebb lett volna dig-el befele mozgatni, mert a LB mögé befért volna és a SS a WR-re segített az FS meg nagyon mélyen volt...

4. kedvelem a bunch formációt és már írtam, h a TE cross-okat is, bár ez inkább hitch lehetett, amit olvasott az LB. Nagyon jó volt a védelem itt amúgy. Nem tudom hova mehetett volna a laszdi, nyomás is jött...itt nem sok esélye volt amúgy az Onak sztem.

5. dupla out jó elképzelés, de sztem a külsőnek kellett volna vonalhoz dobni nem oda be...

6. play action ha beszívják remek, ha nem az szopás...ez szopás volt...mondjuk, ha nem a bemozgó WRnek dobja alulra, hanem a keresztező TEnek akkor nagy play...

7. ezeket a Slot WRnek Flatbe a saját RZban én nem kedvelem...

8. nagy helyet hagy a CB, részemről OK a comeback, hívás, de a WR leállt és várt, ami azért NFLben nem nagyon mükszik...ahhoz nagyobb hely kell...

9. 2 TE-s felállás 2 crossing route. Ezt alapból kedvelem. Dobást sztem elkapkodta Schaub nem volt akkora a nyomás, várni kellett volna kicsit, h kifele elinduljanak, a középre visszalépő védő ne legyen már képben, mert a másik két védő a TEk mögött volt, nem lett volna INT veszély...

Te hogy látod az INT-eket?

több mint 11 éve

Rolni
a playcallingról mi a véleményed?

több mint 11 éve

1. A WR üresen volt, de vszeg nem látta az OLB-t aki beleütött a passzba, ami kis szerencsével pont ellenfél kezébe esett...a OLB mondjuk szépen olvasta a szemét és lépett vissza a rush-ból. Nem szabad ennyire rálockolni a targetra...

2. Csúnyán átjöttek a falon a Titan védők, Ő meg csúnyán befosott és elszórta a laszdit rövidre...itt vagy ki kellett volna dobni vagy beülni a zsákba...reméljük nem ezt fogja Carr-nak tanítani 😊

3. Na ez ölég csúnya. Jött a nyomás, de nem volt annyira vészes. Ha hosszabb a passz TD is lehetett volna, mert a S nagyon lejött...Ilyen közel az ENDZONEhoz ilyet nem szabad dobni...ez elég CP-s dobás volt...

4. Itt is nagyon leolvasta az LB, hogy hova, kinek dobja...

5. Nem a legjobb helyre dobta be a labdát, mert a szélen tisztább volt a WR, de azért befért éppen. Utána a TE nem tudta rendesen megszelídíteni, kitépték a kezéből és a levegőből lehúzta a védő. Ezt nem Schaubnak rónám fel...

6. Jött a nyomás nagyon, mert nem ették meg a play action-t...nem tudott beleállni, így a dobás gyenge lett, volt ideje a CBnek bemenni a WR elé, akit azért biztos lebasznék, mert csúnyán nem csinált semmit...

7. Itt is leolvasta a CB, h hova jön a zsuga, de a WR megint nem nagyon tette oda magát, h ne legyen INT...saját RZben ilyen passzt nem értem miért kell erőltetni...CP szerű dobás volt ez is...

8. Megint leolvassa a védő, de a WR megint csak áll és várja a labdát, miközben a CB mozog a labda felé és megelőzi...ha a WR mozgott volna alabda felé ez sztem simán completion INT helyett...

9. Szar passz középre a tömegbe...

Reméljük idén jobban megy majd neki...az elkapói mondjuk hozzá vannak szokva ahhoz, hogy ki kompenzálni kell a QB gyenge dobásait és küzdeni kell minden labdáért. Ez INT-ek elkerülésében azért segíthet.
A célpontok lockolásán dolgoznia kell, de valószínűleg ebben ennyi idősen már nem fog fejlődni. Limitálnia kell Olsonnak a saját RZnkben ezeket az out routokat, amiket a CBk faszán megugorhatnak pick6-re...

több mint 11 éve
itt egy cikk, amely számításai szerint jövőre több lesz a Raiders helye a capben, mint ami idén volt a FA piac megnyitása előtt. az idei cap space-ünk jelenleg $9,3 millió az overthecap szerint, amiből lehet majd rollover

raidersbeat.com/2014/04/08/raiders-2015-salary-cap-space-likely-to-exceed-2014/deyell
Igaza van, de mondjuk nem túl alapos munka...Nick Roach pl 2016ban is még szerződés alatt van, sza jövőre tuti nem lesz UFA...
Komoly mozgástere lesz és ha sikerül fejlődést mutatni már idén, akkor végre lehet, hogy sikerül FA-ról vmi fiatal tehetséget is elhozni...

Én nagyon bízom benne, hogy Wiz-t nem engedjük el, mint Jared-et és Houston-t. DMC, Brown és Moore ha idén tud bizonyítani maradhat, amúgy nem létkérdés egyik sem a mostani állapot szerint...CWood lassan csak leteszi a lantot...

Az idei deal-ek szerkezetéről már beszéltünk többször, de valóban komoly fegyvertény, hogy DM nélkül elküldhető mindegyik "öreg"...ha lerobban a testük, legalább nem szívunk pénzügyileg...

A 2015-ös FA class mondjuk nekem nem fest annyira mélynek, de azért pár playa lesz aki nagyon dobna a csapaton...

Jurrell Casey DT Titans...az új def sémában majd kiderül mennyire passzol Tennessee-ben. Ha nem fekszik neki lehet szívesen lelép majd...fiatal remek belső pass rusher 4-3ba

Greg Hardy DE Panthers...lehet már az utódjának hozták Kony-t idén a draftról...ha lelép top pénzt kér\kap majd vszeg, de ritkán jut FAra fiatal, premier pass rusher...

Justin Houston OLB Chiefs...persze nem valószínű itt sem, hogy elengedik végül, de ha mégis akkor rá kell repülni. Houston-Mack már arra is elég ok lehetne, hogy 3-4 legyen a base D 😊

Brian Orakpo OLB Redskins...hasonló ügy mint Houston. Kicsit idősebb, de nagy fogás lehetne Ő is...

több mint 11 éve
itt egy cikk, amely számításai szerint jövőre több lesz a Raiders helye a capben, mint ami idén volt a FA piac megnyitása előtt. az idei cap space-ünk jelenleg $9,3 millió az overthecap szerint, amiből lehet majd rollover

raidersbeat.com/2014/04/08/raiders-2015-salary-cap-space-likely-to-exceed-2014/

több mint 11 éve
Nem lesz éppen fiatal a kezdő line up egyik oldalon sem, de ugyanakkor van már több poszton is ígéretes fiatal depth.

QB: Schaub 32, de Carr 23, McGloin 24
RB: MJD 29, de DMC még mindig csak 26 és Murray 24
FB: Reece 28, Jamize 25
TE: Ausberry 26 és Rivera+Kasa csak 23
WR: Jones 30, de Streater 26, Moore+Holmes 25
OT: Penn 31, Barnes 32(vszeg nem kezd), de Watson 25, McCants 24
OG: Boothe 30(vszeg nem kezd), de Howard 27, Berg 27, Gabe 22
OC: Wiz csak 25

DE: Tuck 31, Woodley 29, de Crawford 25, CJ 27,
DT: Smith 32, Sims 28, de McGee 24, Ellis 23
LB: Burnett 31(de vszeg nem is kezd), Maiava 27(vszeg nem kezd), Roach 28, de Moore 24, Mack 23, Burris 25
CB: Brown 29, Rogers 32, de Hayden 23, McGill 25, Casey 23, Chekwa 26, Jones 25
S: Woodson 37, Usama 29, Branch 27, de Ross 24, Dowling 22

DE posztot és a secondary-t érzem kicsit öregnek, de ha jól halad RM továbbra is, akkor ez kezelhetőnek tűnik a köv 1-2 offseasonban.

több mint 11 éve
DJ:  www.raiders.com/news/article-1/DJ-Hayden-Rebooted-and-Ready-for-2014/8b40bdfd-c730-4a40-9db0-d6b701a22b66

Schaub:  www.raiders.com/news/article-1/Schaub-Looking-to-Bounce-Back/fc602d91-2b07-45ce-acc6-0953508219a4

Woodley:  www.raiders.com/news/article-1/Woodley-Asserting-Himself-as-a-Leader/cabcced9-a9ab-482e-b60b-f744bf1523a8

több mint 11 éve
A PFF szerint a Raiders idei titkos sztárja/meglepetése... | Pat Sims | lehet majd.

Minden évében pozitív grade-et kapott a futás ellen, és pass rushban is rendben volt. Mack, Tuck, Woodley és Smith érkezése miatt biztos hogy kevesebb snaphez jut, de nagyon nagyot dobhat rajta, ha ugyesen hasznaljuk ki kepessegeit (nem 0/1tech-kent), valamint a kevesebb rairanyulo figyelmet.

www.profootballfocus.com/blog/2014/05/28/secret-superstars-2014-raiders/Pari
a 2012-es titkos szupersztár náluk Tyvon Branch lett, a 2013-as Phillip Adams. utóbbi nem jött be, előbbinek pedig a legjobb szezonja 2012 előtt volt. Simsnek tudjuk, hogy megvan a tehetsége, a Bengalsban a sérülések voltak a problémák, meg az, hogy ritkán teszi oda magát igazából. meg lehet nézni a Chargers elleni 2. meccsét tavaly, amikor az új szerződéséért játszott, akkor hogy nyomta, és összehasonlítani a korábbi teljesítményeivel. korábban sem volt rossz a Raidersben, de azon az egy meccsen emlékezeteset nyújtott.

több mint 11 éve
A PFF szerint a Raiders idei titkos sztárja/meglepetése... | Pat Sims | lehet majd.

Minden évében pozitív grade-et kapott a futás ellen, és pass rushban is rendben volt. Mack, Tuck, Woodley és Smith érkezése miatt biztos hogy kevesebb snaphez jut, de nagyon nagyot dobhat rajta, ha ugyesen hasznaljuk ki kepessegeit (nem 0/1tech-kent), valamint a kevesebb rairanyulo figyelmet.

www.profootballfocus.com/blog/2014/05/28/secret-superstars-2014-raiders/Pari
Meglássuk.
Tavaly év végére szépen bepörgött. Kevesebbet lesz pályán az biztos, így lehet folyamatosan tud impactot jelenteni.
Justin Ellis, Stacy McGee komolyan rámehetnek a snap számaira és ha a két fiatal elég jó akkor lehet secret superstar helyett eltűnő depth playa lesz...

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!

www.profootballfocus.com/blog/2014/05/28/secret-superstars-2014-raiders/
több mint 11 éve
Vic Tafur ‏@VicTafur 7m
More
D.J. Hayden said he's gained 5-10 pounds "just eating and lifting." It will help CB "take on blocks & deal with bigger receivers"

Scott Bair ‏@BairCSN 33m
LaMarr Woodley isn't backing off stance that #Raiders are a playoff team. "If you think anything else, I don't want you on my team."

Vic Tafur @VicTafur · 4h
All three quarterbacks looked solid today. Best pass was probably Matt McGloin 20-yarder to tight end Nick Kasa in a tight window. #Raiders

John Middlekauff ‏@JohnMiddlekauff 8h
I liked #raiders TE Nick Kasa coming out of colleg...He's 6-6 265lbs and can run. Player to keep an eye on for sure
Még a végén a TE erős pontunk lesz 😊

több mint 11 éve
Steve Corkran ‏@CorkOnTheNFL 1h
DL Antonio Smith and LB Kevin Burnett are the only two players not on the field at the Raiders OTA. Impressive turnout.

Smith ugye műtve volt, Burnett nem tudom miért nincs ott, de komoly létszám OTA-nRolni
Burnett az egyetlen kérdés, lehet, hogy ki van akadva, mert kiszorult a kezdőből. eddig Ausberry a sztár az OTA-n, persze ez nem jelent semmit, mert tavaly T. Wilson volt, előtte meg Criner. DA elmondta, hogy gondolkodik azon, hogy MJD visszahord majd puntokat... kicsit furcsállom eztdeyell
Vagy esetleg vmi trade lehet előkészületben??
Mondjuk nem fiatal már Burnett és idén 4.142.500 lenne a fizuja...

Eddig ezt nem is realizáltam amúgy, h ennyit kap. Így kinézhet neki egy cut is ha nem tudják vhova elsütni egy 7. körért...ennyit cserének azért nem szoktak fizetni...mondjuk cap meg van rá bőven...a depth meg úgyis kurva fontos...

Sean Lee kidőlt Boys-nál...oda esetleg el lehetne sütni, bár nem tudom lenne-e cap helyük hozzá...

Ha Ausberry mégis robbanna tökön döfön magam, mert simán kiraktam GM játékban 😊
De persze úgy legyen!!
Képeken jóval nagyobbnak néz ki, mint korábban. Ha tud blokkolásban fejlődni és egészséges maradni...ha...

több mint 11 éve
több mint 11 éve
sajtótájékoztató élőben most

Schaub, Woodley, Hayden

www.csnbayarea.com/page/csnbayareacom-live

több mint 11 éve
Matt Schaub had a pick-6 returned by Justin Tuck late in practice.deyell
kezdődik
több mint 11 éve
Matt Schaub had a pick-6 returned by Justin Tuck late in practice.

több mint 11 éve
DL Antonio Smith and LB Kevin Burnett are the only two players not on the field at the Raiders OTA. Impressive turnout.

Smith ugye műtve volt, Burnett nem tudom miért nincs ott, de komoly létszám OTA-nRolni
Burnett az egyetlen kérdés, lehet, hogy ki van akadva, mert kiszorult a kezdőből. eddig Ausberry a sztár az OTA-n, persze ez nem jelent semmit, mert tavaly T. Wilson volt, előtte meg Criner. DA elmondta, hogy gondolkodik azon, hogy MJD visszahord majd puntokat... kicsit furcsállom ezt

több mint 11 éve

Smith ugye műtve volt, Burnett nem tudom miért nincs ott, de komoly létszám OTA-n