Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
King mitol piros en sem ertem...DMC nem 2nd RB-nek átlag alatti, hanem összességében, ahogy Reece is nem FB-nek nem elit, hanem poszttól függetlenül van x (talán 50) jobb játékos nála. A PFFnél egyébként azt hiszem top1 FB (és igen, mivel poszttól függetlenül osztogatják ezeket a jeleket, nincs náluk elit FB)
Schaub legyen atlag alatti kezdoba tavalyi rossz ev utan ezt el tudom fogadni, de DMC atlag alatti 2. szamunak? Ilyen listaba a serulekenyseget nem nagyon lehetne sztem igy besulyozni...
Reece miert nem elite FB poszton?
Barnes tavaly atlagos kezdo LT szintet hozott sztem. LGben sem volt rossz, amikor a vegen bekerult keszules nelkul. Miert lesz o atlag alatti kezdo LG?
Roach miert is atlag alatti kezdo MLB?Rolni
Elite is as advertised. Broadly it’s the best 50 players in the NFL but that doesn’t mean its two or three from each position group across the board. There may be none or there may be seven or eight. That’s just the nature of it; some periods are good for one position, some others. Additionally, remember that our “Top 101 Players” series is based solely on their performance in 2013. These charts, as described above, take more than just last season into account.pff| mondjuk azért vegyük figyelembe, ha saját grade-jeik alapjn sorrendezik a játékosokat, és az első X elit, a második Y highquality, stb..., és minden csapat szurkolói kb minden játékosukat alulértékeltnek érzik, ebből következik, h vagy a szurkolók egy nagy tábora bizony téved amikor saját kedvence képességét próbálja belőni, vagy tényleg mindenki elit. Ha viszont mindenki elit, akkor az az átlagos, amit máris mindenki felháborítóan alacsonynak tartana, szóval maradnak a szurkolói tévedések... (én is több játékost jobbra értékelnék a saját csapatomból, szóval nem ítélkezni akarok) |
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Jo vegulis csak statok alapjan dolgoznak ok...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
King mitol piros en sem ertem...lehet, hogy Kinggel az volt a bajuk, hogy sok touchbacket rúgott, nála csak Ryan Allen rúgott többet, ő is poor starter lett náluk. az értékelésnél nem veszik figyelembe, hogy hányadik számú játékos, DMC meg valljuk be, elég rossz átlaggal futott az elmúlt években. vannak pletykák hogy idén az offseason során végre neki áll normálisan edzeni, végre lábazni is fog, így talán nem lesz combizom-húzódása megint, bírja majd a strapát. eddig nem láttam náluk, hogy valamely fullbacket elitre értékeljenek, mert egy FB nem kap olyan magas grade-t, hogy elit besorolású legyen a PFF-nél, csak a top 50 játékos elit náluk poszttól függetlenül. Barnest gondolom a sok büntetés húzta le, Roach meg elég véleményes, mert csinál jó dolgokat, de azt nem hiszem, hogy beleszámítják az értékelésbe, hogy jól hívja a playeket... márpedig ő a védelem esze, coverage-ben is jó, emellett a top blitzelő LB-k között van a PFF-nél (csak Bobby Wagner van előtte a 4-3-as MLB-k közül), de ezek szerint utóbbi nem nyom annyit a latba. a 18 elhibázott szerelés a gond, meg az, hogy gyakran nem tud lejönni a blokkokról. nem elég nagy darab "mike"-nak, itt a gond.
Schaub legyen atlag alatti kezdoba tavalyi rossz ev utan ezt el tudom fogadni, de DMC atlag alatti 2. szamunak? Ilyen listaba a serulekenyseget nem nagyon lehetne sztem igy besulyozni...
Barnes tavaly atlagos kezdo LT szintet hozott sztem. LGben sem volt rossz, amikor a vegen bekerult keszules nelkul. Miert lesz o atlag alatti kezdo LG?
Roach miert is atlag alatti kezdo MLB?Rolni
Roach’s profootballfocus.com grade is -11.6 and specifically in the run game his grade is an abysmal -18.6. As mentioned before, there are several reasons why this grade is so low, but most importantly it is because he is not a real “mike “linebacker. As primarily a “sam” linebacker for the Bears in 2012 his grade was -2.5 with a -1.7 grade versus the run. Even the “sam” is not the position for Roach and when we look at his blitzing and coverage skill that will become apparent. To put a final touch on how he struggled versus the run, Roach also had 18 missed tackles.
internal primates forever
több mint 11 éve
Carr 61 mph-val passzol (idei Combine-on a legmagasabb: 60 - Logan Thomas)Kaep elvileg 59-et tolt anno...
instagram.com/p/nv3ftUpB2v/#deyell
profootballtalk.nbcsports.com/2011/02/28/source-radar-gun-says-kaepernick-had-combines-strongest-arm/
Cam 56...
Nem mintha ez onmagaban sokat szamitana, de jobb mintha Flynn szeru keze lenne 😊
több mint 11 éve
King mitol piros en sem ertem...
King piros? ezt hogyan?deyell
Roach miert is atlag alatti kezdo MLB?
több mint 11 éve
Carr 61 mph-val passzol (idei Combine-on a legmagasabb: 60 - Logan Thomas)internal primates forever
több mint 11 éve
Elite - 0
High - 1 😥
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Ez már megint egy tipikus Raiderses összeállítás. Azzal hogy valaki a Raidersbe igazol legalább egy kategóriát visszaesik a teljesítménye... Szar
több mint 11 éve

King piros? ezt hogyan?
több mint 11 éve
Ennyire reménytelen Atkinson?...Tehát gondolnak a fantasy tulajokra és már szezon előtt leamortizálják. 😀BMG
McFaddent kipróbálták KR poszton is.deyell
több mint 11 éve
...Tehát gondolnak a fantasy tulajokra és már szezon előtt leamortizálják. 😀
McFaddent kipróbálták KR poszton is.deyell
több mint 11 éve
Donald Penn interjú:www.raiders.com/news/article-1/Penn-We%E2%80%99re-going-to-play-like-the-old-Raiders/9ac83ea1-4c0e-4203-969a-2d8676916787
mondott pár jó dolgot. más csapatokkal ellentétben itt az öltözőben nincsenek nagy egóval rendelkező játékosok. szárnyai alá vette Watsont és McCantset, azt mondja, Watson még nem tudja, mennyire jó játékos tudna lenni. a támadófal old school Raiders lesz, fizikális, keményen játszó, futásorientált. beszélt Mackről is.
több mint 11 éve
nehéz megmondani, hogy Hayden tud-e edzeni a training camp előtt - mondta Allen. ennyit a "full offseasonról", ideje lenne hozni egy veterán szabadügynök cornerbacket biztosításképpenGabe Jackson az első csapat baloldali guardja az edzéseken. Watson sokat fejlődött DA szerint. nem örült annak, hogy részt vettek a játékosai a kosárlabdameccsen. D. Moore-t korábban is kritizálta, és most is: "többet kéne figyelnie a részletekre." McFaddent kipróbálták KR poszton is.
több mint 11 éve
Ha van hozzáférésed az insiderhez, bemásolnád nekem a teljes sorrendet? Elég az NFL-csevegőbe is 😊a Vikings meg a Rams sem jó, mert az újoncokat nem értékelik, előbbinél Brigewater, Barr lesz kezdő, utóbbinál Robinson, Donald, Joyner, náluk nincs grade. de nem ez a lényeg, csak összehasonlítás végett tettem be, tavaly ugye egyértelműen utolsók voltunk minden szakértőnél, a rotoworldos Evan Silva ilyet írt, hogy amióta figyeli a futballt, ez a leggyengébb keret az NFL-ben. aztán mégis összejött 4 win, és lehetett volna több is, aki látta meccseket, tudja. ehhez képest elég nagy upgrade idén a 28. és szerintem ezt is túlteljesítik majd a srácok.deyella PFF besorolásai szerint a Raiders kerete a 28. legerősebb a ligában. nálunk gyengébb a Vikings, Falcons, Rams, Jaguars - szerintük. épp előttünk a Steelers, Redskins, Texans.deyellEzek csak számok, bár nem értelmetlen számok, fontos adatokat próbálnak mérni. Viszont ebből a listából lehet lesz PO csapat nem is egy. Illetve a Raiderst lehetetlen megítélni míg pályára nem lépnek, főleg a szerint, hogy a játékosok más sémákban, mindenki máshonnan mit játszott máshol. Ebből lehet következtetni ,de nem arra, kinek milyen számai lesznek itt. És akkor máris minden másképp jön ki összesítve is. Nem hülyeség ez teljesen, de a Raidersre pont nem jó.ulpianus

több mint 11 éve
a Vikings meg a Rams sem jó, mert az újoncokat nem értékelik, előbbinél Brigewater, Barr lesz kezdő, utóbbinál Robinson, Donald, Joyner, náluk nincs grade. de nem ez a lényeg, csak összehasonlítás végett tettem be, tavaly ugye egyértelműen utolsók voltunk minden szakértőnél, a rotoworldos Evan Silva ilyet írt, hogy amióta figyeli a futballt, ez a leggyengébb keret az NFL-ben. aztán mégis összejött 4 win, és lehetett volna több is, aki látta meccseket, tudja. ehhez képest elég nagy upgrade idén a 28. és szerintem ezt is túlteljesítik majd a srácok.a PFF besorolásai szerint a Raiders kerete a 28. legerősebb a ligában. nálunk gyengébb a Vikings, Falcons, Rams, Jaguars - szerintük. épp előttünk a Steelers, Redskins, Texans.deyellEzek csak számok, bár nem értelmetlen számok, fontos adatokat próbálnak mérni. Viszont ebből a listából lehet lesz PO csapat nem is egy. Illetve a Raiderst lehetetlen megítélni míg pályára nem lépnek, főleg a szerint, hogy a játékosok más sémákban, mindenki máshonnan mit játszott máshol. Ebből lehet következtetni ,de nem arra, kinek milyen számai lesznek itt. És akkor máris minden másképp jön ki összesítve is. Nem hülyeség ez teljesen, de a Raidersre pont nem jó.ulpianus
több mint 11 éve
a PFF besorolásai szerint a Raiders kerete a 28. legerősebb a ligában. nálunk gyengébb a Vikings, Falcons, Rams, Jaguars - szerintük. épp előttünk a Steelers, Redskins, Texans.deyellEzek csak számok, bár nem értelmetlen számok, fontos adatokat próbálnak mérni. Viszont ebből a listából lehet lesz PO csapat nem is egy. Illetve a Raiderst lehetetlen megítélni míg pályára nem lépnek, főleg a szerint, hogy a játékosok más sémákban, mindenki máshonnan mit játszott máshol. Ebből lehet következtetni ,de nem arra, kinek milyen számai lesznek itt. És akkor máris minden másképp jön ki összesítve is. Nem hülyeség ez teljesen, de a Raidersre pont nem jó.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
a PFF besorolásai szerint a Raiders kerete a 28. legerősebb a ligában. nálunk gyengébb a Vikings, Falcons, Rams, Jaguars - szerintük. épp előttünk a Steelers, Redskins, Texans.
több mint 11 éve
Mégis van egy hülye gyerek nálunk is?egy valami jut erről eszembe. Allent kérdezték tavasszal egy interjú során, hogy mit gondol az RB-kről, azt mondta, hogy jók, említette MJD-t, DMC-t, Reece-t, Sheetset.. de Murrayt nem.
Előtte van MJD és DMC. Vele kb egy szinten van Sheets és Stewart ez meg pihenget és hülyeségeket csinál ahelyett, h kaparna a roster helyért...Rolni
több mint 11 éve
Persze meg az is, h hétfőn hagyott ki edzést ez meg péntek és kedd-péntekig edzhetett már...majd kiderül a végén mi lesz vele...Jerry McDonald @Jerrymcd 3hTalán az szólhat a mentségére, hogy ez egy jótékonysági esemény volt.Levi
I'm going to guess the Raiders aren't thrilled that Latavius Murray, who missed practice Monday injured, is playing hoops tonite vs. 49ers.
Annyira nem örültek, h lehet elmeszelték...
Latavius Murray @LataviusM 2h
i missed one practice and all of a sudden I've been sidelined for ota's?
Mégis van egy hülye gyerek nálunk is?
Előtte van MJD és DMC. Vele kb egy szinten van Sheets és Stewart ez meg pihenget és hülyeségeket csinál ahelyett, h kaparna a roster helyért...Rolni
több mint 11 éve
Jerry McDonald @Jerrymcd 3hTalán az szólhat a mentségére, hogy ez egy jótékonysági esemény volt.
I'm going to guess the Raiders aren't thrilled that Latavius Murray, who missed practice Monday injured, is playing hoops tonite vs. 49ers.
több mint 11 éve
Jerry McDonald @Jerrymcd 3hI'm going to guess the Raiders aren't thrilled that Latavius Murray, who missed practice Monday injured, is playing hoops tonite vs. 49ers.
Előtte van MJD és DMC. Vele kb egy szinten van Sheets és Stewart ez meg pihenget és hülyeségeket csinál ahelyett, h kaparna a roster helyért...
több mint 11 éve
Moore valóban esélyes lehet egy mégjobb évre, hiszen fejlődik még, erősödik is. Sok tapasztalatot szerzett tavaly és jobb lett körülötte a csapat. A DL papíron nagyobb nyomást tud majd az ellenre helyezni és Khalil Mack fokozott figyelmet fog kapni a másik oldalon. Ez mind Sio malmára tereli a vizet...Bills védelem nagyon erős, náluk az O az ami nem akar összeállni (ha jól látom). Ha Manuel idén egészséges tud maradni és szintet lép (akár Watkins-nak köszönhetően) akkor hirtelen nagyon erős gárda lehet...
több mint 11 éve
A legjobb secondary-k sorában a contender kategóriába kerültünk: www.sbnation.com/nfl/2014/6/4/5775098/nfl-best-secondaries-rankings-seahawks-richard-sherman-earl-thomasTudod mi az érdekes ebben a 3-ban, a Bills.
A legjobb LB corp-ok között a wild-card helyre fértünk fel: www.sbnation.com/nfl/2014/5/30/5742946/best-nfl-linebacker-corps-bills-49ers-kiko-alonso-novorro-bowman
A DL összeállításba nem fértünk fel a korosodó falunkkal, de ez nem meglepő: www.sbnation.com/nfl/2014/5/28/5739748/2014-nfl-defensive-line-rankings-rams-panthers-saints-broncosRolni
Mindenhol ott van az elit közelében, mégis egy kutyaütő banda...
több mint 11 éve
CBS Sports meg Sio Moore-tól vár kirobbanó szezont.www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/24581140/prisco-top-25-breakout-players-in-the-nfl-for-2015
Sio Moore, OLB, Oakland Raiders -- He impressed as a rookie last season on a bad team with 49 tackles and 4 1/2 sacks. He played the strong side last season, but will likely play on the weak side this season with the addition of Khalil Mack. That should give him a chance to really show off his speed.