Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Jóféle Holmes elemzés:  www.rotoworld.com/articles/nfl/47833/260/re-watching-andre-holmes

Ami érdekes, hogy Jones-Holmes szélső párost Streater slot opcióval említ...Rolni
Jah ez tényleg furi, én ink a Holmes-Streater a szélén, JJ a slotban opciót gondolnám reálisnak.empty taxi
Én is ezt várom. Sztem mindhárman lesznek a szélen, a 2WR-es playeknél szépen rotálják majd őket, aztán ha 3-as felállás van akkor JJ-t tenném bentre és a két fiatalt kívülre.Rolni
Moore?
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem kell a szélre magas ember feltétlen. Sok séma akkor is használ gyors kisembert, ha kettő WR van. Mert miért is kellene feltélen 3 elkapót játszatnod, ha akarsz egy tisztán gyors mélységi célpontot? Legyen az a kettő akkor a legjobb kettő. Vagyis JJ+Streater. Ha három, akkor pedig szintén maradhat szélen gyors kisember (Andy Reidnél is mindig gyors kisember az egyik szélső, biztos láttátok mostanság a rendszerét. Vagy lehet megfigyelni legközelebb).
Hozzátéve mindenképpen, hogy JJ nem kicsi. Átlagos méretű WR. 6'1 magas és 200 font fölött van.

Egyébként van olyan séma, bár a Raiders nem ezt fogja játszani (igazából mint már írtam, nem tudom mit fog játszani a Raiders. 😀 Láthatóan a cikk szerzője is mindent betippelt West Coasttól a Run heavyn át a Coryellig), szóval van olyan séma ahol a slot elkapó egy gyorsabb TEnek felel meg. Ehhez kell tudnia blokkolni, elzárni közepes szinten (elkapóhoz mérten jól), és ennyi. Persze elkapni is, de nem TE, szal ez alap.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Jóféle Holmes elemzés:  www.rotoworld.com/articles/nfl/47833/260/re-watching-andre-holmes

Ami érdekes, hogy Jones-Holmes szélső párost Streater slot opcióval említ...Rolni
Jah ez tényleg furi, én ink a Holmes-Streater a szélén, JJ a slotban opciót gondolnám reálisnak.empty taxi
Én is ezt várom. Sztem mindhárman lesznek a szélen, a 2WR-es playeknél szépen rotálják majd őket, aztán ha 3-as felállás van akkor JJ-t tenném bentre és a két fiatalt kívülre.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26

Jah ez tényleg furi, én ink a Holmes-Streater a szélén, JJ a slotban opciót gondolnám reálisnak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve

Ami érdekes, hogy Jones-Holmes szélső párost Streater slot opcióval említ...

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 395 — Sworn to the Dark
kezdődik a TC! az első érkező: George Atkinson III

ez meg az öltöző Napában. elég puttó :#

built for this shit

több mint 11 éve
Tegyük hozzá, hogy a 3.8 gyenge átlagnak számít. De egy jó szezonja volt 4.8as átlaggal 2009ben futott 589 yardot. Illetve 2008+2010ben a 4.4+4.1 elfogadható szint, 421+655 yarddal.
Jó munkásember volt. Csak elkopott.

több mint 11 éve
Kicsit meglepődtem rajta, de Michael Bush-nak még mindig nincs csapata és könnyen lehet, hogy ez az NFL karrierje végét is jelenti...Mondjuk tény, hogy a Bearsben nem nagyon csinált semmit és évek óta csökken a YAC-a, ami tavaly 3,1-en állt meg...ezzel együtt kicsit fura, mert 2011ben nálunk még 3,8-al majdnem 1000 yardos futó volt...mondjuk már 30 évesRolni
egy jó FB azért sok helyre kellhetne. Kár érte jó játékos volt.
| szeretnek nálunk DMC árnyékában jól futni a 2. számú futók; Bush, Goodson, Jennings |
több mint 11 éve
Kicsit meglepődtem rajta, de Michael Bush-nak még mindig nincs csapata és könnyen lehet, hogy ez az NFL karrierje végét is jelenti...Mondjuk tény, hogy a Bearsben nem nagyon csinált semmit és évek óta csökken a YAC-a, ami tavaly 3,1-en állt meg...ezzel együtt kicsit fura, mert 2011ben nálunk még 3,8-al majdnem 1000 yardos futó volt...mondjuk már 30 éves

több mint 11 éve
Middlekauff szerint Hayden PUP listára kerülhet, ha nem kerül rá, akkor is csak limitált edzést végez a TC alatt.deyell
Jaj de fasza...Rolni
talán ha szerencsénk lesz, a TC elején LP, aztán a végére FP. amúgy a legutóbbi hírek szerint nem a bokájával, hanem a lábfejével van valami (remélhetőleg nem Lisfranc-sérülés)deyell
Ja, de már kezd kicsit elfogyni a türelmem nekem is, pedig az egyik legnagyobb DJ támogató vagyok talán errefelé...Továbbra is azt gondolom, h remek CB lehetne, de ez, h nem bír egészséges maradni pár hónapnál többet kiakasztó...

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
 www.facebook.com/257362254445027/photos/a.257745417740044.1073741828.257362254445027/311810745666844/?type=1&theater

Én kitudnék egyezni ezzel a borítóval 😀

több mint 11 éve
Middlekauff szerint Hayden PUP listára kerülhet, ha nem kerül rá, akkor is csak limitált edzést végez a TC alatt.deyell
Jaj de fasza...Rolni
talán ha szerencsénk lesz, a TC elején LP, aztán a végére FP. amúgy a legutóbbi hírek szerint nem a bokájával, hanem a lábfejével van valami (remélhetőleg nem Lisfranc-sérülés)

built for this shit

több mint 11 éve
Jaj de fasza...

több mint 11 éve
ilyen összetételű a jelenlegi (90 fős) roster:

built for this shit

több mint 11 éve
Middlekauff szerint Hayden PUP listára kerülhet, ha nem kerül rá, akkor is csak limitált edzést végez a TC alatt.

built for this shit

több mint 11 éve

előző évünk....
Amadeus91
Az még jobban jellemzi a dolgot, amit a kommentátor mondott. Igazából 3rd&48nál mondta: Nincs is olyan play a Raiders playbookban (semelyikben), amely 3rd&48ra lenne kitalálva. Ennyire rossz volt ez a szituáció. Vagyis nekem tetszett. 😛 Ahogy emlékszem erre, első play egy 10 yardos büntetés volt, csak utána jöttek a Chiefs sackek. Így alakult ki, hogy a sárga vonalig puntolni már reális célnak számított.

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
kis hangolódás 😀

több mint 11 éve
előző évünk....
Amadeus91
ez a play is eléggé summázza az előző szezont

built for this shit

több mint 11 éve

előző évünk....

ez meg hatalmas 😀
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
Az idei HOF cermónián Ray Guy-t nem más fogja "bemutatni" mint Mr. Madden.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 925
 www.facebook.com/photo.php?v=10154404769240360

Nick Roach így "üti el" a TCig a szabadidejét 😀Rolni
Szívom is a fogam,hogy nem tartottuk meg. Most minden más lenne. 😕 😀
több mint 11 éve
Haydenen még mindig rajta van a járást segítő csizma. 10 nap múlva TCdeyell
üveg
több mint 11 éve
Haydenen még mindig rajta van a járást segítő csizma. 10 nap múlva TC

built for this shit

több mint 11 éve
 www.facebook.com/photo.php?v=10154404769240360

Nick Roach így "üti el" a TCig a szabadidejét 😀

több mint 11 éve
Reggie fia, Kahlil committol:

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

ez pedig RM és ikertestvére, Raleigh (jelenlegi Raiders scout) a Volsban:

built for this shit