Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
The San Antonio Express-News reports the Raiders are exploring the possibility of moving to San Antonio.www.si.com/nfl/2014/07/29/oakland-raiders-relocation-talks-san-antonio
According to reporters Josh Baugh and Tom Orsborn, Raiders owner Mark Davis and his "two top lieutenants" recently met with San Antonio officials to discuss a potential move.
duh!deyell
kemény lenne
mellesleg alaphangon 8 meccset a 16-ból Dome-ban játszana a csapat
több mint 11 éve
The San Antonio Express-News reports the Raiders are exploring the possibility of moving to San Antonio.According to reporters Josh Baugh and Tom Orsborn, Raiders owner Mark Davis and his "two top lieutenants" recently met with San Antonio officials to discuss a potential move.
duh!
internal primates forever
több mint 11 éve
Raiders preview:mmqb.si.com/2014/07/28/nfl-oakland-raiders-2014-team-preview/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
With help from highly respected QB coach John DiFilippo, Carr is learning fast and ESPN’s Adam Caplan says the rookie quarterback is much more comfortable after making changes to his footwork in OTAs.Dennis Allen says Raiders changing travel this year on East Coast trips. Arrive Thurday, practice Friday, walkthru Saturday. The Raiders have not won a game on the East Coast since December 2009, and have struggled with the three-hour time zone shift. Oakland only has two games on the East Coast on its 2014 schedule, but the first one -- against the New York Jets -- comes during Week 1, and the second one -- against the New England Patriots -- comes during Week 3. On top of that, the Raiders Week 4 game against the Miami Dolphins takes place in London.
több mint 11 éve
Kivancsi leszek,hogy ennek fuggvenyeben mit fog alkotni a mi Frissen kezdove eloleptetett,ujdonsult milliomos Griffenunk.Meg persze a masik oldalon Robisonra is.Barrnak is jo kis erofelmero lesz!(ha tenyleg olyan eros az OL-etek,ugy ertem.
Tudom,hogy PS ....de ki vagyunk ehezve! 😀
több mint 11 éve
Schaub nagy edzésmenő. Ez főként azért van, mert nyomás nélkül mindig kiváló. És edzésen nem kell tartania attól, hogy lezúzzák. Meccseken is akkor volt jó, mikor megvédték. Az a Houston OL azért egyik legjobb volt, mikor Schaub szárnyalt. Ez a kulcskérdés nála ma is. Ha kiváló lesz az OL, akkor ő is jó lesz ,ha nem, akkor szvsz kevésbé.ulpianusDolgoztak is elég sokat az erős OL összerakásán RM-ék. Ez nagyon fontos Schaub idei szereplése miatt is és Carr jövőbeni teljesítménye miatt is. Mindkettő erősen igényli a jó OL-t.
Ettől függetlenül nálunk az utóbbi 10 évben kb. nem nagyon van olyan TC, ahol azt lehet olvasni, hogy a QB-k jól festenek, jók a passzaik. Palmer volt aki azért le tudott hozni értelmes edzéseket ebben az időszakban. Na ezért engedd meg, h kicsit örüljünk ennek 😊
Nagyon kiváncsi leszek mit tud a fal élesben...addig sokra nem megyünk az MJD "sose volt ilyen erős fal előttem" nyilatkozatokkal sem ez tiszta sor.
Én bizakodó vagyok, mert Sparano elég jó szaki és évek óta a legjobb emberanyagunk van, főleg belülre.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Nyilván a blitzek oka, hogy mindenkit kibillent a játékából. Viszont túlzás lenne ennek oltárán általánosítani, és mindenkit egy kalap alá venni. Van akit jobban zavar, van akit kevésbé. Schaub játéka az átlagnál jobban függ ettől.Schaub nagy edzésmenő. Ez főként azért van, mert nyomás nélkül mindig kiváló. És edzésen nem kell tartania attól, hogy lezúzzák. Meccseken is akkor volt jó, mikor megvédték. Az a Houston OL azért egyik legjobb volt, mikor Schaub szárnyalt. Ez a kulcskérdés nála ma is. Ha kiváló lesz az OL, akkor ő is jó lesz ,ha nem, akkor szvsz kevésbé.ulpianusez nagyjából a legtöbb QB-ról elmondható.Amadeus91

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Schaub nagy edzésmenő. Ez főként azért van, mert nyomás nélkül mindig kiváló. És edzésen nem kell tartania attól, hogy lezúzzák. Meccseken is akkor volt jó, mikor megvédték. Az a Houston OL azért egyik legjobb volt, mikor Schaub szárnyalt. Ez a kulcskérdés nála ma is. Ha kiváló lesz az OL, akkor ő is jó lesz ,ha nem, akkor szvsz kevésbé.ulpianusez nagyjából a legtöbb QB-ról elmondható.
több mint 11 éve
RolniKasa cut lesz. nem bír ott lenni az edzéseken sem
Olawale vajon ott lesz a rosteren, megint két FB? és 3 QB? remélem marad McGloin, mert hosszútávon jó backup lehet, de lehet RM úgy dönt, hogy nem kell, mert Schaub és Carr is jó eddig.
ulpianusBarron óta nem vesszük készpénznek az edzésen nyújtott jó teljesítményt, megvárjuk vele legalább az előszezont.
több mint 11 éve
Schaub nagy edzésmenő. Ez főként azért van, mert nyomás nélkül mindig kiváló. És edzésen nem kell tartania attól, hogy lezúzzák. Meccseken is akkor volt jó, mikor megvédték. Az a Houston OL azért egyik legjobb volt, mikor Schaub szárnyalt. Ez a kulcskérdés nála ma is. Ha kiváló lesz az OL, akkor ő is jó lesz ,ha nem, akkor szvsz kevésbé.

több mint 11 éve
Tweetek világból szemezgetek kicsit, hátha segíteket pár non-twitter, elfoglalt fan-nak és beszélgetési alapnak se rosszak...Streater, Criner már nem edzett és Little sem fejezte be tegnap...Streater agyrázkódást kapott sajnos a másik két srác hamstring sérüléssel kűzd. JJ szabadnapos lett volna, de be kellett állnia, mert elfogytak a WR-ek.
JJ-ről nagyon jókat írnak a beatwriterek. Mindent elkap, Schaubbal nagyon érzik egymást!
Schaub nagyon pontos volt, főleg red zoneban. Jó hír!
Donald Penn eddig nagyon jól mozog állítólag. Woodley nem bír vele, ami mondjuk lehet aggodalomra okot adó is Woodley szempontból...
Menelik Watsonról is jókat olvastam eddig csak. Howard átállása RG posztra jól halad DA szerint, de vannak még apróbb hibák. A Howard-Watson páros remekül helyt állt a Tuck-Mack duó ellen!!
Nickel, dime felállásoknál a Woodley-Smith-Tuck-Mack DL-t vszeg sokat látjuk majd.
Leonardt (TE) nevét is a jól szereplők között említette Tafur egy jó elkapás után. Ez azért lehet fontos, mert ő elsősorban blokkoló TE ha jól emlékszem. Kasa alatt rezeghet emiatt a léc, aki ugye PUP-on figyel...
Seth Roberts UDFA WR 6'2 192 elég jó camp-et nyom eddig, baromi biztos a keze...a Streater "díjra" hajt...
Jack Crawford belülről állítólag szépen megindult párszor. Tuck cseréje lehet minden posztján. Base LDE, nickel, dime UT...
Carr néha olyan erőset dob, h nem tudják elkapni a WRek...ezen azért neki is kell dolgoznia, ahogy más Deyell írta korábban...
Chekwa elég jól mozog, ami számomra komoly meglepi...kiváncsi leszek mire elég ez.
TJ Carrie reméljük valóban Chris Harris nyomdokaiban lépked majd...
MJD robbanékonynak tűnik és DMCvel egyetemben visszahordásokhoz is odakerül néha...
Kory Sheets eddig jól fest táborban. El is mondta, h tudja, h utolsó esélye és ezerrel pörög. MJD és DMC mellett azért még Murray is lehet előtte van per pill...Stewart meg ugye elég jó ST arc...nincs könnyű dolga az biztos
Reece 238 fonttal sokkal gyorsabban mozog. Elvileg nagyobb szerepe lesz a pass játékban végre.
több mint 11 éve
Siót megtépték az edzésen
Streater meg valszeg agyrázkódást szenvedett a tegnapi esés után.deyell

Woodley fb profiljáról
több mint 11 éve
Siót megtépték az edzésen
Streater meg valszeg agyrázkódást szenvedett a tegnapi esés után.
több mint 11 éve
A USA Today szakírója Tom Pelissero járja sorra a TC-ket, most épp Oaklandbe látogatott: q.usatoday.com/2014/07/28/nfl-oakland-raiders-derek-carr-khalil-mack-dennis-allen/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Dennis Allent TJ Carrie Chris Harrisre emlékezteti."He was an undrafted free agent, nobody really knew anything about him, and then every day you go out there and you watch him practice and every day he's making a play that kind of catches your eye. At first, you don't really think a whole lot of it until Day Three, Day Four, Day Five, Day Six, and he continues to make plays. That's really how TJ was. We drafted him in the seventh round. We thought he had some talent. We thought he had some ability, but I think he's more mature than maybe I would have known from a rookie DB coming in from Ohio. He's got a better understanding of what we're asking him to do and what the offense is trying to do to him. I think just instinctively, I've been very impressed with his knowledge of the game."
Carrie elmondta, hogy sokat segített neki ebben az, hogy ismerte MJD-t és Taiwan Jonest korábbról.
több mint 11 éve
edzésen eddig MLB snapet Roach mellett Marshall McFadden kapott.elég ránézni GAIII-ra, nem RB alkat. Ha elég robbanékony, akkor lehetne egy szegény ember McClustere, egy itt-ott bedobható playmaker.
The worst blocking performance came from George Atkinson III who twice was knocked on his back - first by linebacker Carlos Fields and then by linebacker Nick Roach.
ebből max PS lesz.
.deyell
több mint 11 éve
edzésen eddig MLB snapet Roach mellett Marshall McFadden kapott.The worst blocking performance came from George Atkinson III who twice was knocked on his back - first by linebacker Carlos Fields and then by linebacker Nick Roach.
ebből max PS lesz.
Jake Murphy (TE) agyrázkódást szenvedett a Filimoeatuval való ütközése során. McGill lekerült a PUP-ról, visszatért, meg is fogta Crinert az edzésen, az egyetlen CB, akit dicsértek.
több mint 11 éve
Maiava alap, én úgy értelmeztem Deyell (lehet h költői) kérdését h Maiava sérülése esetén ki lesz a backup MLB. 😊empty taxidettó

több mint 11 éve
Maiava alap, én úgy értelmeztem Deyell (lehet h költői) kérdését h Maiava sérülése esetén ki lesz a backup MLB. 😊Illetve Maiava nevét is említette erre a posztra az egyik beat writer (Levi D.)Vagy Fields, ha megéri.ulpianuski lesz a csere MLB?deyellNem zárom ki h Burris.empty taxi
Amúgy én azt várom, h Sio lesz a kezdő WLB és Burris lesz mindegyik poszton az első beugró...Rolni

Madden hates me.
több mint 11 éve
Illetve Maiava nevét is említette erre a posztra az egyik beat writer (Levi D.)Vagy Fields, ha megéri.ulpianuski lesz a csere MLB?deyellNem zárom ki h Burris.empty taxi
Amúgy én azt várom, h Sio lesz a kezdő WLB és Burris lesz mindegyik poszton az első beugró...
több mint 11 éve
Vagy Fields, ha megéri.ki lesz a csere MLB?deyellNem zárom ki h Burris.empty taxi

több mint 11 éve
ki lesz a csere MLB?deyellNem zárom ki h Burris.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Raiders not done with read-optionThis year the Raiders are considering using running back Darren McFadden as the point man in the read option. Greg Olson is intrigued by the idea of having McFadden and newcomer Maurice Jones-Drew in the backfield together.
espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/5116/raiders-not-done-with-read-option
több mint 11 éve
Reece-re kíváncsi leszek...remélem többet használjuk idén fegyverként.Streater, Holmes, Jones, Moore, Butler, Little
DMC kapcsán csak reménykedni lehet, de nem nagyon éri meg.Én inkább MJDben bízom!
King remélem a pontosságban is fejlődik.
Little nem hiszem, h így keretre kerül...sajnos Holmes is droppolgat Ausberryvel egyetemben...Rolni
odaférhet. így Criner, Jenkins out.
én a tight endekre leszek kíváncsi. kell egy mindenképpen, aki tud blokkolni. az meg Kasa vs Leonhardt
ki lesz a csere MLB?
több mint 11 éve
Reece-re kíváncsi leszek...remélem többet használjuk idén fegyverként.DMC kapcsán csak reménykedni lehet, de nem nagyon éri meg.Én inkább MJDben bízom!
King remélem a pontosságban is fejlődik.
Little nem hiszem, h így keretre kerül...sajnos Holmes is droppolgat Ausberryvel egyetemben...