Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Mindent egybevéve jól sikerült a toborzás. Bízom benne, hogy Carr év végére kiszorítja a kezdőből azt a pancsert. Sok sikert a fiataloknak, remélem vért itatnak velük minden meccs előtt!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Peterbadbone
Mikor lesz tipp összesítés?Cubehead
Shilkor
Benci
Barb
Pari
empty taxi
deyell
Amadeus91
Épp most lett kész:

Cubehead - 66 pont
Shilkor - 64 pont
Benci - 53 pont
Barb - 43 pont
Pari - 23 pont
peterbadbone - 22 pont
empty taxi - 20 pont
deyell - 18 pont
Amadeus91 - 15 pont

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Peterbadbone
Mikor lesz tipp összesítés?

több mint 11 éve
UDFA közül Karl Williams (FB) is érdekes lehet még:  www.youtube.com/watch?v=1FT7lQ7vVKo
Futni is tud, elkapni is és blokkol is. Beleillik a Reece féle FB vonalba. Olawale kapott egy versenytársat.Rolni
Kimondottan szimpatikus.
Gyors erős és jól olvas. Jó szögben jó technikával ütközik és nem fél ütközni!
Olawale tényleg izgulhat.

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
RM is értékel:  www.raiders.com/media-vault/videos/Reggie-McKenzie-Recaps-the-2014-NFL-Draft/0ceda170-19ec-49ef-bf99-27219a5959dd

Nagyobbak, erősebbek és fizikálisabbak akartunk lenni! Szte sikerült is!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
UDFA közül Karl Williams (FB) is érdekes lehet még:  www.youtube.com/watch?v=1FT7lQ7vVKo
Futni is tud, elkapni is és blokkol is. Beleillik a Reece féle FB vonalba. Olawale kapott egy versenytársat.

több mint 11 éve
Remek lett deyell!

Egyetértek legtöbb helyen!

Mack lehet aki miatt szintet lép a D.

Carr-nak lesz ideje, jó a hozzáállása, megvan a tehetsége is. Meglássuk...

Jackson remek pick és day 1 starter lehet.

Ellis remek lesz Sims mögé rotációba és idővel akár kezdő NT lehet belőle. Szigorúan 2 down játékos, de ilyen is kell és annak jó lesz sztem már idén is, mert mérete, ereje abszolút NFL kompatibilis.

McGill ha fejben egyben tud maradni komoly fegyver lehet a mérete miatt. CWood nagyon jó, h keretben van!

TJ esetleg returnerként juthat szerephez, mondjuk ha az sikerül már jóra értékelhető a pick.

A Shelby pick az egyetlen az egész drafton ami nem tetszik. Nem is értem igazából, de majd kiderül a dolog. Ő az akinek a fejével komoly gondok vannak szerintem és nagy kérdés lesz. Az mondjuk pozitív, h kap elég kemény "mentorokat" Tuck, Woodley, Sims személyében. Meg azért DA és JT is elég szigorú arcok lehetnek...Tőle nem várom, h keretre kerül, de a PS se biztos, h opció lesz, ha fejben nem szedi össze magát...azért az egy év pincérkedés talán segít fejben...

Dowling kiválasztása tetszik, mert CWood, Branch és Young mellett nagyon össze kell kapnia magát majd sztem.
Ross számára jóféle TC ellenfél lehet.

Összességében nagyon nagyon elégedett vagyok. Ilyen még nem volt 2007 óta, amióta draftot nézek...

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
biztos ez?

i.imgur.com/UFWnqVj.jpg

www.rotoworld.com/articles/cfb/45952/349/out-of-the-boxJoey Tribbiani
hmm, azokon a meccseken amiket néztem róla, ritkán próbálkozott ugyan, de nem láttam, hogy rosszabb lenne ezen a téren, mint pl. Bortles vagy Bridgewater. a statok alapján mégis. nem baj, lesz ideje fejlesztenie magát.

internal primates forever

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 685 — Believelander
kezdjük az értékelést

2/36. Derek Carr, QB, Fresno State - értékelés: A

eredetileg elleneztem a Carr picket, de még BPA alapon is jó ez a választás, nem láttam kihagyhatatlan prospectet a 2. kör elején, aki hiányposztra érkezett volna. a Wilson fiaskó után Allenék alaposan kikérdezték Carrt a protectionökről, és kiderült, hogy neki Wilsonnal ellentétben nem lesz problémája az offense megtanulásával. "arm talent" szempontjából ő a legjobb a QB-k közül a drafton, erős karja van, a hosszú passzai is pontosak a többi prospecthez képest. karerősség sztem Cutler és Stafford szintjén, könnyűnek látszó mozdulattal engedi el a bombákat. fő gond vele az, hogy a nyomástól pánikolt, és utolsó szezonjában spreadben játszott. a Titans állítólag fel akart tradelni érte, de RM nem ment bele. jó fiú, vallásos, házas, van egy gyereke, remélhetőleg Davidnél jobb lesz.

deyell
biztos ez?

www.rotoworld.com/articles/cfb/45952/349/out-of-the-box

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
kezdjük az értékelést

1/5. Khalil Mack, DE/OLB, Buffalo - értékelés: A+

ez igen. behúztuk a top 1. játékost a boardon, RM meg is lepődött, hogy elérhető volt 1/5-nél. letrade ügyében kapott hívásokat, de ezek után szóba sem jött. Mack 2 csillagos recruitként csak a Buffalónak kellett, de felküzdötte magát. 46-os volt a mezszáma, mert az NCAA football videójátékban 46/100-as értékelést kapott. majdnem kijött tavaly a draftra, akkor 4. körbe jósolták, de a szülei lebeszélték róla. fun fact: amikor először találkozott Reggie-vel, megkérdezte tőle, hogy ő figyelte meg egész évben? persze nem ő volt, hanem az ikertestvére, Raleigh McKenzie. remek pick, Mack egyébként több területen jobb számokat produkált, mint a freaknek tartott Clowney (vertical, fekvenyomás). megvan a Von Miller típusú játékos Allen védelmébe.

2/36. Derek Carr, QB, Fresno State - értékelés: A

eredetileg elleneztem a Carr picket, de még BPA alapon is jó ez a választás, nem láttam kihagyhatatlan prospectet a 2. kör elején, aki hiányposztra érkezett volna. a Wilson fiaskó után Allenék alaposan kikérdezték Carrt a protectionökről, és kiderült, hogy neki Wilsonnal ellentétben nem lesz problémája az offense megtanulásával. "arm talent" szempontjából ő a legjobb a QB-k közül a drafton, erős karja van, a hosszú passzai is pontosak a többi prospecthez képest. karerősség sztem Cutler és Stafford szintjén, könnyűnek látszó mozdulattal engedi el a bombákat. fő gond vele az, hogy a nyomástól pánikolt, és utolsó szezonjában spreadben játszott. a Titans állítólag fel akart tradelni érte, de RM nem ment bele. jó fiú, vallásos, házas, van egy gyereke, remélhetőleg Davidnél jobb lesz.

3/81. Gabe Jackson, G, Mississippi State - értékelés: A+

nem szeretek dobálózni ezzel a kifejezéssel úgy, hogy még pályára sem lépett az NFL-ben, de ezt a húzást letrade után már stealnek tartom a 3. körben. sokak véleménye szerint a 336 fontos GJax a legjobb PBS guard a drafton. nem épp atletikus (legrosszabb 40 yard a combine-on az összes prospect közül holtversenyben), de erős, jó a technikája, a SEC-ben remek védőfalemberek ellen teljesített jól. utolsó 2 szezonjában nem engedett sacket. hiányposztra jött, hiszen lyukas a támadófal az LG poszton. azonnal kezdő lehet, és futásblokkolásban így kiváló lehet OL. Penn - Jackson - Wisniewski - Howard - Watson, mind nagydarab, erőteljes játékosok, nem néztem ennek utána, de nem lepődnék meg, ha a miénk lenne a legtöbb fontot nyomó fal. kaptunk egy +4 körös picket, ami kellett.

4/107. Justin Ellis, NT, Louisiana Tech - értékelés: B+

ismét egy nagydarab játékos, 336 fontot nyomott a combine-on. futás ellen remek NT lehet, a mentalitására csak jókat írnak, a CBS-es scouting report szerint "nonstop motor, kegyelmet nem ismer a pályán." jól mozog ahhoz képest, hogy milyen nagy, pass rush-ban viszont nem tud sokat hozzátenni. nagy baj vele az, hogy könnyen szaladnak rá a kilók, saját bevallása szerint játszott 390 fonttal is az egyetemen. beceneve: Jelly.

4/116. Keith McGill, CB, Utah - értékelés: B

eddig jó fiúkat hozott McKenzie, viszont ezután kezdett kicsit bevállalós lenni a húzások terén. elsőként jött McGill, akinek kiválasztása pillanatában örültem, mert 2-3. körbe vártam. magas (6-3), hosszú karokkal és nagy tenyérrel rendelkezik. 4,51 másodperc alatt futotta a 40 yardot a combine-on, ami a méretéhez képest jónak számít, ő volt a legjobb súlypontemelkedésben és távolugrásban a cornerbackek között a combine-on. safety poszton is van tapasztalata, de CB szeretne lenni, persze elmondta, hogy azt játszik, amire az edzők kérik. nézzük a negatívumokat, mert van bőven. coverage technikája elég nyers, főleg a lábmunkája szorul fejlesztésre, beletelik egy kis időbe, amíg ezt rendbe hozza, és 25 éves már. interceptionöket ritkán szerez, tavaly 1 jött össze, de az picksix volt az UCLA ellen. felépítéséhez képest nem elég jó futás ellen. legrosszabb 3 cone drill a combine-on a CB között, az méri az agilitást. komoly vállsérülés miatt kihagyta az 2011-es szezon utolsó négy meccsét, egész 2012-es szezont. korábban kosarazott. 2012-ben letartóztatták ittas vezetés miatt. munkamoráljáról sem írtak jókat, "junior college work ethic"... állítólag a hülyeségeket maga mögött hagyta, megnéztem a twitterét, és egész normálisnak tűnik az alapján, amiket oda írt. bust esély elég jelentős, de minden csintalansága ellenére egy angyal az utolsó kettő választáshoz képest.

7/219. Travis Carrie, CB, Ohio - értékelés: B-

TJ a beceneve, a Bay Areában található De La Salle középiskolába járt, mint Jones-Drew és McKenzie fia, Kahlil. nem fiatal sem, 89-es születésű, mint McGill, de RM ezt nem bánja, Tony Bergstrom is 26 éves volt, amikor draftolta, Menelik Watson 24. Mike Mitchell csapattársa volt az Ohióban, akit 2009-ben draftoltunk. nyílt szívműtéte volt 2006-ban, 2009-es szezont csípősérülés miatt kihagyta, a 2012-eset pedig vállsérülés miatt. letartóztatták orgazdaság miatt, megvett egy lopott számítógépet, 2 napot ült börtönben emiatt. combine-on térdsérülés miatt nem vett részt a gyakorlatokban. tavaly 12 meccsen játszott kezdőként, 8 leütött passz, 4 INT, 2 picksix, mindkettő az UMass ellen. 21 puntot vitt vissza, 12,7 yardos átlaggal. a sérülések nagyon aggasztóak vele kapcsolatban, egyébként akár meg is érheti az 53-as rostert, mert jó visszahordó és gunner. érdekesség, hogy inkább cover 2-őt használó csapatba tartották ideálisnak.

7/235. Shelby Harris, DE, Illinois State - értékelés: C

nehéz erre mit mondani. kirúgták a Wisconsinból, meg az Illinois State-ből is. 2013-ben nem játszott, pincér volt, előtte 14 sacket szerzett 33 meccsen. scouting reportot kihívás róla találni, profik között UT lehet a posztja, fizikumát tekintve tehetséges. twitterre felrakott egy vine-t (pár másodperces videót), amin épp piáltak a haverjaival, eközben Harris fontosnak találta megjegyezni, hogy "fingottam", majd úgy gondolta, mindezt meg kell osztania a világgal, why the fuck not. meg leszek lepődve, ha megéri az 53-as rostert, Tucknak alaposan meg kell nevelnie ehhez.

7/247. Jonathan Dowling, S, Western Kentucky - értékelés: B+

ahogy olvastam a véleményeket, ő nagy kedvenc itt a fórumon. érthető is, hiszen playmaker volt az egyetemen, 9 INT és 8 FF az utolsó két szezonjában. Floridáról kirúgták, mert elküldött a fenébe egy segédedzőt, ezután ment a Hillstoppersbe, utolsó szezonjában Petrino keze alatt. az a segédedző valószínűleg azt kifogásolta, hogy öncélúan játszik a pályán, inkább megy a nagy ütésre, mint hogy biztosan szereljen. szereléseknél rendre rossz szögeket választ, egy szabálytalanság miatt 1 meccses eltiltást kapott, azt mondják, jobbnak gondolja magát, mint ami valójában. van ST tapasztalata. mint minden választásunk idén, ő is magas, 6-3. ránéztem a twitterére, úr isten... Hogy Minden Szót Nagy Betűvel Ír És Millió Felkiáltójelet Használ Minden Tweetben !!!!!!!!!!!!!!! nyakán tetoválás. szóval ismét egy project, mentálisan, Woodsonra szükség lesz, hogy kezelésbe vegye. a 7. körben választott játékosaink közül szerintem ő a legtehetségesebb.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Dowlingnak szurkolok majd. Szvsz ebben a s classban o van legközelebb a steal lehetőségehez

több mint 11 éve
Skov megis 49ers lesz...legalabbis ezt tweetelte...

Nem baj, LB sor amugy is rendben.

Mike Davis pick kezd meg tetszeni...Rolni
hát nálunk lett volna esélye az 53-ba kerülni, a 49ersnél már nem annyira. kár.

az UDFA-k közül Mike Davis és Atkinson III mellett Jake Murphyt ismerem, láttam játszani, viszonylag jó kezű TE, de blokkolni nem tud. szegény ember Dennis Pittája

több mint 11 éve
Skov megis 49ers lesz...legalabbis ezt tweetelte...

Nem baj, LB sor amugy is rendben.

Mike Davis pick kezd meg tetszeni...

több mint 11 éve
Dowling pick tetszik!

7.ben kicsit hazardirozik RM, de itt ez mar belefer es vegre van olyan keret mar, h nem kell a 7. korostol is azt remelnunk, h tud kezdeni, merr nelkule nincs meg a csapat...

Ha a 3bol itt a vegen egy bejon mar jok vagyunk.

UDFA pick upok kozul Atkinson tetszik bloodline es return ability miatt leginkabb meg Skov. JT jol ismeri es ha nem lenne porcelanbol siman draftolva lett volna relativ elol sztem.

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
George Atkinson III vajon jön hozzánk, mint UDFA?deyell
Raiders signed Notre Dame RB George Atkinson III.

Dowling-ban van fantázia, Harris és Carrie pedig hajthat élete lehetőségéért.

Rotoworld-ön azt olvastam, hogy Skov a 49ers-t választotta.

sbnation-ön ez a lista szerepel:

Oakland Raiders

FB Karl Williams, Utah
WR Mike Davis, Texas
TE Scott Simonson, Assumption
RB George Atkinson, Notre Dame
WR D.J. Coles, Virginia Tech
TE Jake Murphy, Utah

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 822
Shayne Skov a Raiders és a 49ers között dönt majd.deyell
És a hírek szerint a Raiderst választotta. Sio Moore, Skov, Mack - nem gyenge LB-sor a jövőre nézve.
több mint 11 éve
Shayne Skov a Raidersé!

nagyon örülök ennek, egyik legszimpatikusabb játékos.

több mint 11 éve
Keith McGillt olvasgatom twitteren, és egész normálisnak tűnik. reméljük a karaktergondokat maga mögött hagyta.

Dowlingot azért rúgták ki a Floridából, mert lekurvaanyázott egy segédedzőt, miután ő valamit kifogásolt vele kapcsolatban.

Shelby Harrist miután kirúgták, egy szezont nem futballozott, pincér volt egy olasz étteremben, azt mondta, naponta edzett. azt mondja, a draft előtt a Raiders tette rá a legnagyobb benyomást, mert McKenzie úgy beszélt vele, mint egy felnőtt férfivel.

első UDFA: FB Karl Williams, aztán Mike Davis WR (Texas), utóbbit ismerem, volt egy jó meccse Justin Gilbert ellen. Shayne Skov a Raiders és a 49ers között dönt majd.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Tetszik, hogy a csapat magja azért nem problémás, de depthre jönnek a hagyományos raiderek.Amadeus91
utóbbi pick egyébként tetszik, mert playmaker játékos.

FS Jon Dowling. Originally 4-star Florida recruit. 9 INTs & 8 FFs in 2 years at WKU. 6'3/190. 33" arms. 4.52 40 at Pro Day. One scout says Dowling, out of W. Kentucky, more interested in hitting than securing tackles ... Led NCAA w/ 6 forced fumbles ... 6-3, 190deyell
ha az edzők meg tudják nevelni, nagy ász lehet, örüljetek neki 😊

több mint 11 éve
George Atkinson III vajon jön hozzánk, mint UDFA?

több mint 11 éve
Most nézem a legalacsonyabb playánk is 6'0 magas 😀

több mint 11 éve
Tetszik, hogy a csapat magja azért nem problémás, de depthre jönnek a hagyományos raiderek.Amadeus91
utóbbi pick egyébként tetszik, mert playmaker játékos.

FS Jon Dowling. Originally 4-star Florida recruit. 9 INTs & 8 FFs in 2 years at WKU. 6'3/190. 33" arms. 4.52 40 at Pro Day. One scout says Dowling, out of W. Kentucky, more interested in hitting than securing tackles ... Led NCAA w/ 6 forced fumbles ... 6-3, 190

több mint 11 éve
SS Jonathan Dowling 4-5 körre várt playa
kiváló labda vadász, magas és jók a kezei
egyetlen kérdőjel a tartósságaCubehead
őt meg a Floridáról rúgták ki 😀

Urban Meyer recruit, elég ennyit mondani.

deyell
😀

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
Tetszik, hogy a csapat magja azért nem problémás, de depthre jönnek a hagyományos raiderek.
több mint 11 éve
SS Jonathan Dowling 4-5 körre várt playa
kiváló labda vadász, magas és jók a kezei
egyetlen kérdőjel a tartósságaCubehead
őt meg a Floridáról rúgták ki 😀

Urban Meyer recruit, elég ennyit mondani.