Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 388 — Sworn to the Dark
Igen TJ to IRRolni
de egész szezonra... bassza meg.

Roach és MJD questionable. Olson elmondta, hogy DMC kezd, de idővel beszáll Murray is. Roach még mindig nem ment át az agyrázkódás utáni teszteken. Burris kezdhet megint.

várjátok a Kalifa vs Watt párharcot?

internal primates forever

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Igen TJ to IR

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Raiders are promoting Bojay Filimoeatu from practice squad to active roster.

gondolom, Taiwan Jones -> IR.

Raiders players elect Usama Young as NFLPA Player Rep and Matt Schaub, Antonio Smith as alternates.

több mint 11 éve
Egy cikk Smithről, állítólag nem csak a pályán hanem az öltözőben is sokat segít:  espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/6186/antonio-smith-brings-grit-humor-to-raidersempty taxi
a pályán kéne segítenie. átfutottak rajta gond nélkül a Jets RB-k. Justin Ellist kéne többet használni

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Egy cikk Smithről, állítólag nem csak a pályán hanem az öltözőben is sokat segít:  espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/6186/antonio-smith-brings-grit-humor-to-raiders

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
PFF-nél a többség mintket vár győztesnek:  www.profootballfocus.com/blog/2014/09/11/pff-pickem-week-2-3/
Ilyen is ritkán van...Rolni
szerintem is nyerhető a meccs, hazai pályán általában jobbak vagyunk. a Texans védőfala nem olyan jó, mint a Jetsé, Watt ellenére sem. a Jets falában 3 HQ játékos van, Crenneltől sem tartok annyira, mint Ryantől. ellenük valószínűleg már tudunk majd futni.

egyébként az összes szakértő 73%-a szerint a Texans nyer:  nflpickwatch.com/

több mint 11 éve
PFF-nél a többség mintket vár győztesnek:  www.profootballfocus.com/blog/2014/09/11/pff-pickem-week-2-3/
Ilyen is ritkán van...

több mint 11 éve
MJD a hírek szerint out, remélem látjuk Murrayt bőven. Chekwa visszatér és ő lesz a slot CB

D-Moore helyére pedig remélem James Jones kerül a kezdőben (már ha megint dink n dunk offense lesz). Moore nem volt meggyőző a Jets ellen, Jones legalább jól futja a route-okatdeyell
Én is szeretnék sok Murray-t látni!

Chekwa vajon slot lesz vagy 3 CB-s felállásoknál feljön és Rogers bemegy a slotba, mint ahogy Carrie esetében tettük.

JJ legyen kezdő sztem is, de szeretnék pár hosszabb utat is Moore-al. Holmes-t is jó lenne elővenni majd...nincs 6-nál nagyobb DBjük a használt playák között...

több mint 11 éve
MJD a hírek szerint out, remélem látjuk Murrayt bőven. Chekwa visszatér és ő lesz a slot CB

D-Moore helyére pedig remélem James Jones kerül a kezdőben (már ha megint dink n dunk offense lesz). Moore nem volt meggyőző a Jets ellen, Jones legalább jól futja a route-okat

több mint 11 éve
MJD vszeg nem jut szóhoz a kéz sérülés\műtét miatt, így DMC és Murray lesz a backfielden a Texans ellen...Murray nagyon bíztatóan futott a Seahawks ellen pl...meglássuk
 www.sfgate.com/news/article/Minus-Jones-Drew-Raiders-turn-to-backup-running-5749619.php?cmpid=twitter-mobile

több mint 11 éve
Nem én kerestem ki ezeket, azért is írtam, h nem tudom jók-e a számok.
Kinti fórumról "loptam" 😊

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Nem tudom jók-e a számok:
Rookies in their first away game:
Comp / Att / % / Yards / Avg Yds / TDs / INTs / Rtg
23 / 45 / 51.1 / 309 / 6.9 / 1 / 3 / 52.9 Andrew Luck’s first road game (@Chicago) Game 1
13 / 33 / 39.4 / 158 / 4.8 / 0 / 2 / 29.6 Matt Ryan (@TB) Game 2
21 / 33 / 63.6 / 188 / 5.7 / 1 / 3 / 51.1 Peyton Manning (@NE) Game 2
18 / 34 / 52.9 / 153 / 4.5 / 1 / 1 / 62.5 Russell Wilson (@Arizona) Game 1
16 / 31 / 51.6 / 192 / 6.2 / 1 / 0 / 81.7 Joe Flacco (@Pitt) Game 3
*20 / 32 / 62.5 / 151 / 4.7 / 2 / 0 / 94.7 Derek Carr (@NYJ) Game 1
All losing efforts.Rolni
Shób prof.-ét nem merted betenni?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto

23 / 45 / 51.1 / 309 / 6.9 / 1 / 3 / 52.9 Andrew Luck’s first road game (@Chicago) Game 1

All losing efforts.Rolni
Olyan QB-kat is kikereshetnél, akik bust-ok lettek, mert úgy teljes a kép! 😊
több mint 11 éve

All losing efforts.

több mint 11 éve
elemzés Carr teljesítményéről a Jets ellen, érdemes elolvasni

bleacherreport.com/articles/2193136-derek-carrs-growing-pains-highlight-challenge-ahead-for-the-oakland-raidersdeyell
Meglássuk mennyit tud fejlődni...

több mint 11 éve
elemzés Carr teljesítményéről a Jets ellen, érdemes elolvasni

bleacherreport.com/articles/2193136-derek-carrs-growing-pains-highlight-challenge-ahead-for-the-oakland-raiders

több mint 11 éve
Kicsit tekintsünk előre a vasárnapi meccsre.

Houston Texans érkezik a O.co-ba, ezzel a meccsel nyitjuk a szezont hazai pályán. Fontos lenne egy bíztató győzelem, de nem lesz ez egyszerű feladat, sőt…

DA és a staff számára is égető fontosságú, hogy nyerjünk, hiszen év végén minden egyes W betű komolyan befolyásolja majd a munkájuk sorsát. Emellett fontos lenne a szurkolók számára is egy jó hazai szereplés. Fontos lenne ez a játékosoknak is, hiszen a fiataloknak kell az önbizalom, az öregeknek meg fenn kell tartani az érdeklődését, motivációját. Hazai pályán a schedule egyik legkönnyebb ellenfele. Hozni kéne.

Ezzel együtt nem érzem magunkat kimondottan esélyesnek. Az a Watt vezette D elég veszélyes és a múltheti meccs alapján a mi OL-ünk nagyon nincs felkészülve rájuk. Márpedig ha az OL nem mutat komoly fejlődést és nem éled fel a futójáték Carr nem fogja tudni megnyerni a meccset.

Nagyon kell, hogy elinduljon a futójáték minél korábban, mert anélkül megint jönnek a 3&out-ok és az elfáradó D. Ami jó hír, hogy a Redskins elég szépen tudott futni első héten a Texans ellen, de Alfred Morris a liga jobb futói közé tartozik azért. Ettől függetlenül, ha a Texans ellen sem tudunk futni akkor az egész év tekintetében nagyon komoly kétség támadhat az offensive terveink felől, hiszen a futás alapú, időt ölő, védelmet lefárasztó, offenset padon tartó elképzelést kihajíthatjuk a picsába és jöhet egy nagyon csúnya vergődés a rookie QB számára egy liga szempontból átlag alatti kiegészítő személyzettel.

Védelmi oldalunkon Foster-t kell kordában tartani. Ha őt sikerül „lefogni”, akkor lehet esélyünk. Sajnos a múlt heti produkció futás ellen nem sok bizakodásra adhat okot. Ha Foster ficánkol, akkor széthullunk simán és Fitz is fog tudni haladni majd, mert a pass rush sem volt éppen egetverő.

Összességében kell tudnunk hatékonyan futni és kordában kell tudni tartani az ő futásukat. Ha ez megvan lehet esélyünk, enélkül nem hinném.

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Csak most sikerült megnéznem a meccset és azt kell, hogy mondjam, sokkal csúnyább is lehetett volna. Tudom ezzel nem írok újdonságot. Ami nagyon feltűnt, hogy a védelemben nincs aki irányítsa a csapatot, Roach nagyon kell vissza. Burris lelkes és minden, sőt futás ellen illetve középen passz siettetésben is használható, de az emberkövetés nem az ő területe. Rossz volt nézni. Amúgy az LB sor szerintem jó lesz, Mack is, csak még nem érzi a ritmust. A DL viszont nagyon könnyűnek tűnt. Ennél többet vártam. Tuck sokszor olyan arcot vágott, mint aki mozogni sem tud, remélhetőleg nem lesz nála sérülés. A csúnya az volt amikor a Sims-Ellis-Wilson hármas volt fent és úgy jöttek át futással, mintha ott sem lettek volna. Kemény ez a Jets OL, de ennyire talán nem.

A mi OL munkánk kb egyenlő volt a nullával. Lehet kell még idő, hogy összeálljanak, de, hogy a liga egyik legjobb OL edzőjének kikiáltott Sparano által összeválogatott emberekből álló fal ennyire gyenge legyen... ez rohadt nagy kritika neki. Jó lenne, ha az öreg összekapná magát, mert ez eddig hígfos a javából! Az újoncok nem rosszak eddig, Carr is jobb, mint vártam, kell elé az OL és akkor nem lesz gond, főleg, ha megy majd a futás.

Szerencsére nem volt komolyabb sérülés a meccsen, ami nagyon fontos! Nem biztató az összkép, de én egyenlőre nem mondok le a csapatról.

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Roach még mindig nem tud edzeni agyrázkódás miatt. nagyon kéne pedig vissza, Burrisszel ellentétben ő néha be tudja fejezni a playeket. Taiwan Jones szintén out, Allen szerint egy jó darabig out. gondolom a visszatérős IR bent lehet a pakliban

itt pedig valami nem stimmel:

deyell
Ezt nevezik úgy,hogy szar elosztás és blitz pick up. Kb mutogatni kellene
Mojo kiszedi az egyik blitzet vagy endet (nem látom a számát), Riviérának kellene az azonos oldali blitzet (#57) Howard és Kalifa üti #91 ( és ha kell akkor egyikőjük üti #52 habár ő inkább coverben van és a passing line-t nézi) Wis és Gabe üti #96 és Penn fedi a vakoldalt ha #56 megindulna ha esetleg meg bevágott volna középre akkor meg Wisnek kellett volna leválni és felvenni.

Szánalom,h futóval együtt 7ember képtelen felvenni egy unbalanced 5man rusht ( ha #52-st leveszem akkor meg pláne)

// persze ez az én olvasatom, az összképhez kellene tudni a play indítása előtti felállást pl #52 mutat e blitzet avagy ehte coverben áll e fel, és persze,hogy mi volt a pass prot calling on the field,hogy ez a "szörmedvény" lett behívva vagy csak szimplán elbaszták

több mint 11 éve
Roach még mindig nem tud edzeni agyrázkódás miatt. nagyon kéne pedig vissza, Burrisszel ellentétben ő néha be tudja fejezni a playeket. Taiwan Jones szintén out, Allen szerint egy jó darabig out. gondolom a visszatérős IR bent lehet a pakliban

itt pedig valami nem stimmel:

több mint 11 éve

play vége sack lett.

ez meg egy textbook tackle

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem kell aggódni, ez az év a Denveré. Inkább kikerestem ezt:

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Cornerbacks who have not allowed a single receiving yard yet: Bradley Fletcher, Richard Sherman, Casey Hayward, Tarell Brown, Cortez Allendeyell
ezen meg is lepődtem tegnap.Amadeus91
nem ment Brown felé passz. deyell
shutdown corner. Aso 2.0
több mint 11 éve
Cornerbacks who have not allowed a single receiving yard yet: Bradley Fletcher, Richard Sherman, Casey Hayward, Tarell Brown, Cortez Allendeyell
ezen meg is lepődtem tegnap.Amadeus91
nem ment Brown felé passz. Rogers ezzel szemben.... Carlos Rogers allowed 9 catches on 9 passes in coverage.

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Hát elég gay volt az egész tegnapi produkció...
Jets mindent megtett pedig, hogy nyerjünk. A D fal szar, az O fal pedig valami borzasztó. Nem értem, hogy lehetnek futás terén ennyire szarok! Sparano meg a staff csak a heréiket lógatják? Nagy mamlasz tulkok. 😕 Egyedül Gabe aki nekem feltűnt, hogy relative jól tolja.

Elején szépen operáltunk rövid passzokkal de futni akkor sem futottunk, utána meg nagyon egydimenziós lett a támadójátékunk. Kíváncsian várom fogunk e javulni futás terén mert ez nagyon aggasztó volt.
Még jó, hogy erre ment a hype egész nyáron. Nagyok vagyunk és erősek, mindenkit bebetonozunk a francba. Aha hát nem tudom, én valahogy nem így látom.

Amm szegény MoJo mekkorát focizott! 😀