Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Reméljük erre nem kerül sor.ez meg wtf:retireStez
Nick Roach still not cleared (concussion) ---- lassan egy hónapja van ezdeyell
Ha sem ő, sem pedig Sio nem lesz hadra fogható akkor a nagyon veretes Mack - Burris - Maiava - Filimoeatu négyessel tudunk nekivágni LB poszton a Patriots elleni meccsnek.
több mint 11 éve
ez meg wtf:retire
több mint 11 éve
Tuck megbetegedett, Rogers térde sérült, Streaternek a csípője, Siónak a bokájamondjuk Tuck nem hiányzik.
ez meg wtf:
több mint 11 éve
Tuck megbetegedett, Rogers térde sérült, Streaternek a csípője, Siónak a bokájaez meg wtf:
Nick Roach still not cleared (concussion) ---- lassan egy hónapja van ez
internal primates forever
több mint 11 éve
nem edz: MJD, Tuck, Streater, Sio, Rogers
több mint 11 éve
McClain első évében (legyen kettő) volt jó, de ott még rutintalan volt, nagyon vakra futott sokat. Csak akkor még erőszakos volt, hajtott, ütközött, verekedett. Már akkor is sokszor ez büntetés képében hátrányt okozott, csak akkor még minden Raiders fan hitte, ő elit, ezért ezeket nem látta annyira. Aztán mikor a hátrányok maradtak, az előnyök eltűntek, akkor estek át sokan a túloldalra, hogy sosem volt jó semmiben. Az sm igaz. Bruce védte legtöbbet őt, és igaza volt. De egy idő után már nem volt mit védeni.ulpianusPedig én az elején nagyon nem örültem neki, azt hogy miért nem, azt nem tudom megmondani. Aztán mindenki mondta hogy ő nagyon nagyon jó játékos, na hát akkor én meg elhittem és úgy néztem a játékát, azért is védtem sokáig, mert szerintem tud ő focizni, csak fejben lett egy kis problémája... és semmi motivációja nem volt Raiderként, ezért aztán előjött hogy lassú, meg így már kedv nélkül természetesen oda sem ért, de akkor is látszott, hogy érzi ő a footballt csak nem itt nálunk! 😊 Sajnos.
Elitnek már soha nem lesz elit, mert nem egy alázatos fajta ember, de egy átlag feletti teljesítményt simán hozhat.
több mint 11 éve
eddig a PFF által legjobban értékelt újoncok:1. Aaron Donald (Rams)
2. Khalil Mack (Raiders)
3. Ja'Wuan James (Dolphins)
több mint 11 éve
Jó mondjuk AP nélküli Vikings nem igazán mérvadó futás szempontból sztem, de értem amit írsz...Pats 21. futás ellen, szóval, ha ellenük sem tudunk futni akkor aztán mehet mindenki amerre lát...RolniCsalóka stat. Első fordulóban szétfutott minket a Fins, utána egy konzervatívabb felállásban az AP nélküli Vikings futójátékot meg lenulláztuk (54 yard).zinedine5
Kiderül nemsokára
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
McClain első évében (legyen kettő) volt jó, de ott még rutintalan volt, nagyon vakra futott sokat. Csak akkor még erőszakos volt, hajtott, ütközött, verekedett. Már akkor is sokszor ez büntetés képében hátrányt okozott, csak akkor még minden Raiders fan hitte, ő elit, ezért ezeket nem látta annyira. Aztán mikor a hátrányok maradtak, az előnyök eltűntek, akkor estek át sokan a túloldalra, hogy sosem volt jó semmiben. Az sm igaz. Bruce védte legtöbbet őt, és igaza volt. De egy idő után már nem volt mit védeni.ulpianusmeg hát ezért e
több mint 11 éve
Pats 21. futás ellen, szóval, ha ellenük sem tudunk futni akkor aztán mehet mindenki amerre lát...RolniCsalóka stat. Első fordulóban szétfutott minket a Fins, utána egy konzervatívabb felállásban az AP nélküli Vikings futójátékot meg lenulláztuk (54 yard).
több mint 11 éve
McClain első évében (legyen kettő) volt jó, de ott még rutintalan volt, nagyon vakra futott sokat. Csak akkor még erőszakos volt, hajtott, ütközött, verekedett. Már akkor is sokszor ez büntetés képében hátrányt okozott, csak akkor még minden Raiders fan hitte, ő elit, ezért ezeket nem látta annyira. Aztán mikor a hátrányok maradtak, az előnyök eltűntek, akkor estek át sokan a túloldalra, hogy sosem volt jó semmiben. Az sm igaz. Bruce védte legtöbbet őt, és igaza volt. De egy idő után már nem volt mit védeni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
fogalmam sincs, miért vágta ki 2012-ben McKenzie. 3. körösként nem keresett sokat. talán mert nem volt ZBS fit, de ha már Bruce Campbellt el tudta tradelni...Emlékszem mikor jött Barksdale, szokásosan nagy keverés volt a támadófalban. Én akkor mondtam, hogy ő az LSUn is jó volt, csak nyers. Egyik kedvencem volt itt. Már ahhoz képest, hogy kik meg nem fordultak itt a támadófalban.Vhol olvastam, h Penn a 10. nek rangsorolt OT eddig idén...Veldheer 34.Joe Barksdale meg a 3.
Rolni
deyell
Mindenesetre azt akartam mondani: Radírsban nem első eset, hogy aki itt elit, máshol gyenge. Aki itt rossz, máshol még lehet jó. Aso és párja, Huff, Wheeler, most épp McClain például. A fekete lyuk egy párhuzamos univerzum.ulpianus
McClain nálunk is jó volt a futás ellen, amikor még akart focizni (2010-2011), az akkori McClain sokkal jobb lenne, mint a mostani Burris (mondjuk ez már leírtam párszor)
több mint 11 éve
Emlékszem mikor jött Barksdale, szokásosan nagy keverés volt a támadófalban. Én akkor mondtam, hogy ő az LSUn is jó volt, csak nyers. Egyik kedvencem volt itt. Már ahhoz képest, hogy kik meg nem fordultak itt a támadófalban.Vhol olvastam, h Penn a 10. nek rangsorolt OT eddig idén...Veldheer 34.Joe Barksdale meg a 3.
Rolni
deyell
Mindenesetre azt akartam mondani: Radírsban nem első eset, hogy aki itt elit, máshol gyenge. Aki itt rossz, máshol még lehet jó. Aso és párja, Huff, Wheeler, most épp McClain például. A fekete lyuk egy párhuzamos univerzum.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Remélem már Roach visszatér erre a meccsre.A Tuck-Smith-Woodley trio játékidejét pedig erősen etetném a fiatalokkal...
több mint 11 éve
jaja, az egyik komoly RM hiba volt sztem, őt elengedni...Vhol olvastam, h Penn a 10. nek rangsorolt OT eddig idén...Veldheer 34.Joe Barksdale meg a 3.
Rolni
de jól jönne most egy épkézláb RT.deyell
több mint 11 éve
Vhol olvastam, h Penn a 10. nek rangsorolt OT eddig idén...Veldheer 34.Joe Barksdale meg a 3.
Rolni
de jól jönne most egy épkézláb RT.
több mint 11 éve
Jó ezt így értem...az nem értem, h van egy top OL edzőnk van papíron 5 korrekt játékosunk, ráadásul egy részük statisztikailag is rendebn, akkor miért trágya az összhatás.Mondjuk nem értem, h ha Penn elvileg ilyen jó, Gabe jó, Wiz stabil akkor legalább egyik oldalra miért nem tudunk futni...RolniEz esetben a blokkolási sémában, a futó és az OL összhangjában vagy a futó képességeiben kell a gondot keresni.empty taxi
Sparano tavaly elég korrekt munkát végzett a toldozott foltozott fallal. Sémája működik ez alapján és gondolom nem lett rosszabb szaki, tanár ő sem. Emberek egy része itt volt, ismeri a sémát (Barnes, Wiz), másik része korábbról ismeri (Howard), a másik kettő meg statisztikailag és szemre jó munkát végez( Penn, Gabe)...hol van a szar a paliban?
Lehet valóban a futókkal nem érzik egymást, de akkor meg miért nem engedjük pl oda Murrayt is, illetve miért tűnt pre-meccseken szolidnak a dolog...
MJD, DMC se tudott eddig semmit mutatni velük, Murray-t meg nem emgedi szóhoz az edzői kar...gondolnám azért, mert jobban bíznak a veteránokban...
Pats 21. futás ellen, szóval, ha ellenük sem tudunk futni akkor aztán mehet mindenki amerre lát...
több mint 11 éve
Mondjuk nem értem, h ha Penn elvileg ilyen jó, Gabe jó, Wiz stabil akkor legalább egyik oldalra miért nem tudunk futni...RolniEz esetben a blokkolási sémában, a futó és az OL összhangjában vagy a futó képességeiben kell a gondot keresni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Andy Benoit, a Sports Illustrated szakijának észrevételei a Texans elleni meccsről:Mack, Carr, Jackson, Sio lehetnek RM túlélő kártyái...
- Rookie LG Gabe Jackson showed great strength, run and pass blocking, including vs. JJ Watt. Jackson fought Watt to a draw.
- Sio Moore flashed as downhill attacker, usually from a stacked LB position. Looked good in a variety of run defense.
- Khalil Mack has outstanding phone booth athleticism. Makes him tough to block.
- Miles Burris a liability. Bad inside, was not great outside in past years. Runs well at times, that's it.
ez pedig meglepő lehet:
- Take out the turnovers and Raiders offense played great vs. Texans. (Not being facetious.) - ennek nagy része mondjuk garbage time-ban történtdeyell
Na mondjuk ezt a remek O játékot nem láttam...
Vhol olvastam, h Penn a 10. nek rangsorolt OT eddig idén...Veldheer 34.
Mondjuk nem értem, h ha Penn elvileg ilyen jó, Gabe jó, Wiz stabil akkor legalább egyik oldalra miért nem tudunk futni...
több mint 11 éve
Gyanús volt, de így a két csapat névvel még inkább érdekes.egy pozitívum: eddig 44 yard büntetést kapunk, ez a legkevesebb az NFL-ben. eléggé karakteridegen =)deyellMivé lett a világ...
Patriots lead NFL with 263 penalty yards assessed against them; Raiders have fewest, at 44.Gogo
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Andy Benoit, a Sports Illustrated szakijának észrevételei a Texans elleni meccsről:- Rookie LG Gabe Jackson showed great strength, run and pass blocking, including vs. JJ Watt. Jackson fought Watt to a draw.
- Sio Moore flashed as downhill attacker, usually from a stacked LB position. Looked good in a variety of run defense.
- Khalil Mack has outstanding phone booth athleticism. Makes him tough to block.
- Miles Burris a liability. Bad inside, was not great outside in past years. Runs well at times, that's it.
ez pedig meglepő lehet:
- Take out the turnovers and Raiders offense played great vs. Texans. (Not being facetious.) - ennek nagy része mondjuk garbage time-ban történt
több mint 11 éve
egy pozitívum: eddig 44 yard büntetést kapunk, ez a legkevesebb az NFL-ben. eléggé karakteridegen =)deyellMivé lett a világ...
Patriots lead NFL with 263 penalty yards assessed against them; Raiders have fewest, at 44.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Rhoads, ez vicc? Örül, ha nem rúgják ki a szezon végén, bár az iowai derbivel most valószínűleg önmagában nyert magának még egy évet. Gundy kevésbé rossz, de ő meg egy Kiffin-szerű választás lenne. Akiért én a Raiders fanok helyében a két kezemet összetenném, az Kevin Sumlin, mondjuk hozzá már a szervezeti kultúrában is komoly változás kellenebaggioPrivát véleményem h az Iowa State-ben nincs több, mint amit Rhoads hoz ki belőle, lehet nincs igazam. Sumlin a Raidersben az kb. sci-fi.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Murray-re én is nagyon kíváncsi lennék. A seahawks ellen is jól nyomta és engem kicsit Bushra/Jenningsre emlékeztetett a stílusa csak kicsit gyorsabb kiadásban.Emiatt amúgy nem örülnék egy ilyen cserének...minek legyen HC, ha még a kurva falat se tudta összerakni...Rolniszerintem a fal most jó volt. Carrt megvédték, nem volt sack, volt ideje dobni. a futást meg kéne próbálni Murrayvel. meg talán még MJD is többet tud ennél, a Jets ellen megsérült a keze, úgy játszott végig.deyell
Ha meg szezon közben HC cserére kerülne sor habár tudom,hogy rang alapján Sparanonak kellene jönnie de ha van mód én inkább Saunderst nevezném ki

több mint 11 éve
Emiatt amúgy nem örülnék egy ilyen cserének...minek legyen HC, ha még a kurva falat se tudta összerakni...Rolniszerintem a fal most jó volt. Carrt megvédték, nem volt sack, volt ideje dobni. a futást meg kéne próbálni Murrayvel. meg talán még MJD is többet tud ennél, a Jets ellen megsérült a keze, úgy játszott végig.