Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Én néztem a meccset, és szerintem ennek a csapatnak a leggyengébb pontja a coaching és a playhívás.
több mint 11 éve
David J. Chao, MD ProFootballDoc QB Derek Carr leaves London game with L high ankle sprain mechanism. May miss some time.
built for this shit
több mint 11 éve
www.change.org/p/the-oakland-raiders-and-nfl-fire-the-coaching-staff-of-the-oakland-raiders-head-coach-offensive-coordinator-etc#shareitt tudjátok a petíciót aláírni DA kirúgásáról.
több mint 11 éve
Jason La Canfora, a CBS Sports inszájdere szerint Greg Olson lesz az interim HC, ha DA repül.deyellUgye a csapatból HC múltja Tony Sparanonak (OL coach, ex-Dolphns HC), Al Saundersnek (senior offensive assitant, ex-Chargers HC) és Mark Hutsonnek (TE coach, egykori Eastern Illinois és Tulane interim HC) van. Saunders túl öreg, a pozíciós edzőknek meg nincs asszisztense, így logikus h a coordinatorból csinálnak HC-t és az alapvetően rutinosabb támadóoldali stábból választanak vki OC-nek a pozíciós edzői feladatainak megtartása mellett.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Jason La Canfora, a CBS Sports inszájdere szerint Greg Olson lesz az interim HC, ha DA repül.
built for this shit
több mint 11 éve
En ma nem veszithetek, barki nyer, nekem orom.Mentem is.
több mint 11 éve
a nap híre:Fallon Smith @FallonSmithCSN
I ran into Mark Davis' hair stylist & she wanted to set the record straight. She does what she is told, so don't blame her for his hair
built for this shit
több mint 11 éve
Bejáratnál megvizsgálnak, piát nem vihetsz be meg persze fegyvert és bombát. 😀
több mint 11 éve
Kis élménybeszámoló a Ragent streetről...Nagyon jó kis event volt. Kis sorbanállás után lehrtett nyerni cuccokat s raiders sátránál. Sajna sapi, sál és egyébb jó cuccok melett sikerült kipörgetnem egy kitűzőt 😀. Mindenféle mezekben voltak emberek és csapat hovatartozástól függetlenül rengetegen voltak. Különböző akadály versenyek voltak ahol kipróbálhatták a rajongók az NFL skilljeiket. Irányitót játszhattál, de még a futási sebességed is mérték ( dash) .Volt egy nagy színpad ahol mindig koncertek voltak valamint interjúk a játékosokkal, edzőkkel. Persze rengeteg cuccot lehetett venni . Mezeket, polókat, sapit, sálat stb...A Jags sátorban nagyon jó cuccokat lehetett nyerni, de ott sem volt szerencsém pedig a sisakra nagyon pályáztam 😀 ...Találkoztam nagyon elvetemûlt Raiders szurkerekkel. Mindenféle jelmezekben iszogattak, énekeltek. Nagyon jó formák voltak...Nagy vonslakban ennyi, hplnap majd írok kicsit a meccsről is.TomcsikÉn is megyek holnap. Most végül, hogy működik a bag policy?
több mint 11 éve
Kis élménybeszámoló a Ragent streetről...Nagyon jó kis event volt. Kis sorbanállás után lehrtett nyerni cuccokat s raiders sátránál. Sajna sapi, sál és egyébb jó cuccok melett sikerült kipörgetnem egy kitűzőt 😀. Mindenféle mezekben voltak emberek és csapat hovatartozástól függetlenül rengetegen voltak. Különböző akadály versenyek voltak ahol kipróbálhatták a rajongók az NFL skilljeiket. Irányitót játszhattál, de még a futási sebességed is mérték ( dash) .Volt egy nagy színpad ahol mindig koncertek voltak valamint interjúk a játékosokkal, edzőkkel. Persze rengeteg cuccot lehetett venni . Mezeket, polókat, sapit, sálat stb...A Jags sátorban nagyon jó cuccokat lehetett nyerni, de ott sem volt szerencsém pedig a sisakra nagyon pályáztam 😀 ...Találkoztam nagyon elvetemûlt Raiders szurkerekkel. Mindenféle jelmezekben iszogattak, énekeltek. Nagyon jó formák voltak...Nagy vonslakban ennyi, hplnap majd írok kicsit a meccsről is.
több mint 11 éve
Elkél majd a segítség az tuti...-OL run block javulása mellett komolyan kell, h figyeljen a pass protra. Miami elég jó rusherekkel rendelkezik, tisztán kell tartani Carr-t.Rolnikicsit húzós lesz a Khalif Barnes vs Cameron Wake párharcdeyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
average yards per route run - legrosszabb 10
built for this shit
több mint 11 éve
-OL run block javulása mellett komolyan kell, h figyeljen a pass protra. Miami elég jó rusherekkel rendelkezik, tisztán kell tartani Carr-t.Rolnikicsit húzós lesz a Khalif Barnes vs Cameron Wake párharc
built for this shit
több mint 11 éve
Vs Miami:O:
-Be kell indítani azt a tetvedék futást
-Passzjátékban szeretném látni Reece és Rivera okos bevonását
-Szeretnék futás feléledése kapcsán több mély passzt is JJ és Holmes felé
-OL run block javulása mellett komolyan kell, h figyeljen a pass protra. Miami elég jó rusherekkel rendelkezik, tisztán kell tartani Carr-t.
D:
-Múlt heti teljesítményhez hasonlók szeretnék látni
-Ölni a futást és nyomást helyezni Tannehill-re
-Turn over(ek)et szeretnék látni egy fiatal, zaklatott QB ellen
-Mack domináns játékát szeretném ismét látni, ezúttal sack(ek)el megspékelve
több mint 11 éve
Juhu ma NFL party a Ragent Streeten holnap meccs, jegyek a zsebben. Jobban örültem volna ha a Bears😛ackers rangadót hozzák Londonba, na de nem fanyalgok és alig várom, hogy ismét élőben élvezzem a kedvenc sportom. Ha időm engedi próbálok majd írni egy kis beszámolót...
több mint 11 éve
"Raiders rookie linebacker Khalil Mack is the highest graded LB in the NFL according to @PFF with a +10.8 grade"
több mint 11 éve
Running back Darren McFadden has one 10+yard run in his past seven games.nem tudom, hogy mennyire az ő és mennyire a fal hibája. Mindenesetre idén olcsó, szóval nem zavar különösképpen, úgy fest, hogy ő ennyi volt. | Jennings-t kurva jó lett volna megtartani, nem-e Mr. McKenzie. |
kgyenge. MJD játszani fog, meglátjuk mire lesz képes.deyell
több mint 11 éve
Egyre biztosabb, hogy Streater is megy IR-re. Állítólag Holmes kap majd nagyobb szerepet.
több mint 11 éve
Running back Darren McFadden has one 10+yard run in his past seven games.kgyenge. MJD játszani fog, meglátjuk mire lesz képes.
built for this shit
több mint 11 éve
Köszi!Most volt időm elolvasniRolniajánlok egy még érdekesebb cikket. ezúttal Khalil Mackről, a játékát elemzi gifek segítségével.
www.footballoutsiders.com/film-room/2014/film-room-khalil-mack
As a pass rusher, Mack doesn't have Cameron Wake's initial step or Von Miller's leverage. He doesn't bend the edge at speed like Robert Quinn. Instead, he is a very well-rounded player who can use his strength, speed, or fluidity to deceive the offensive tackle throughout each play. It's very difficult to set up against Mack initially because he can convert speed to power or use his quickness in tight areas to knock you off balance before knocking you to the ground. deyell
Jó cikk, szépen végigelemzi azokat a gif-eket amiket mi is beraktunk már ide. Ez a meccs alapján Mack kurva nagy fogás. Nagyon kíváncsi leszek rá (is) hétvégén. B.Albert jobb LT per pill., mint Solder, de Tannehill nem érzi úgy a nyomást, mint Brady, nem szabadul olyan gyorsan...reméljük ez így együtt megint domináns játékot eredményez és sacke(ke)t is.
Érdekes lesz nézni azt is, hogyan használjuk a továbbiakban Mack-et. Ezen a meccsen nagyon feküdt neki a jobb oldal. Woodley ugyebár évekig LOLB volt a Steelersnél nagy sikerrel. Ha Mack marad ROLB\RDE többnyire, akkor Woodley mehet LOLB-nak, ahol hatékonyabb lehetne.
több mint 11 éve
Most volt időm elolvasniRolniajánlok egy még érdekesebb cikket. ezúttal Khalil Mackről, a játékát elemzi gifek segítségével.
www.footballoutsiders.com/film-room/2014/film-room-khalil-mack
As a pass rusher, Mack doesn't have Cameron Wake's initial step or Von Miller's leverage. He doesn't bend the edge at speed like Robert Quinn. Instead, he is a very well-rounded player who can use his strength, speed, or fluidity to deceive the offensive tackle throughout each play. It's very difficult to set up against Mack initially because he can convert speed to power or use his quickness in tight areas to knock you off balance before knocking you to the ground.
built for this shit
több mint 11 éve
Azért 1\1-re van még pár erős versenyző idén is 😊
több mint 11 éve
nem baj, 1/1.előre ittál a medve bőrére. az 56-os edzMiles Burris is sporting a walking boot.ennél szebb születésnapi ajándékot nem is kaphattam volna. Remélem IR-ra kerül, aztán hozunk egy értelmes embert FA-ről. Amadeus91
ez bazmegdeyell
deyell
több mint 11 éve
előre ittál a medve bőrére. az 56-os edzMiles Burris is sporting a walking boot.ennél szebb születésnapi ajándékot nem is kaphattam volna. Remélem IR-ra kerül, aztán hozunk egy értelmes embert FA-ről. Amadeus91
ez bazmegdeyell
built for this shit
több mint 11 éve
ezt a cikket érdemes elolvasni, mert frankón levezeti, hogy miért volt ordas nagy kamu a holding call (nagyjából amiket leírtam itt), illetve még kitér arra is, hogy miért volt eredményesebb a pass rush a Patriots ellen, míg korábban szinte nem is létezett.Most volt időm elolvasni.
www.sbnation.com/nfl/2014/9/24/6839261/raiders-patriots-holding-call-touchdown-screwed-by-refereesdeyell
Jó meglátás ez a 3-4 look sztem. Jelly és Sims erős rotációban pedig meg tudja oldani a NT posztot.
Én azt mondom igenis ezt kell erőltetni, mert Tuck csak bentről veszélyes mint rusher és így tudunk talán összességében legjobbak lenni. Jobban fekszik Smith-nek, Woodley-nak és Mack-nek is. Tucknak kb mindegy sztem és a Sims,Jelly rotáció meg elég bentre. McGee jó megoldás lehet Wilson mellett DE depthnek...