Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 737
Ami meglepett eléggé az a DE poszt eddig.
Houston volt a RDE, míg Hunter a LDE...Rolni
Ez simán lehet azért mert közeledik a 3-4.
Sims Nose, Houston RDE, had legyen közelebb a blind sidehoz, Walker/Bilukidi meg viszi az LDE-t. Hunternek megvan a tömege ahhoz h erős oldali OLB legyen és run supportban segíthet, Sio meg blitzelhet a gyenge oldalon.empty taxi
Empty

Denis Allen lenyilatkozta,hogy alapból marad a 4-3 base defense nálunk,persze lesznek 3-4 felállások is játék szituációktól függően.
Szóval lehet az is amit mondasz de akár lehet,hogy csak,mint versatille,biztos alapként vándorolt át a másik oldalra Houston.
Látni kellene a felállást és,hogy ép mit gyakoroltak a srácok ahhoz,hogy biztosat lehessen mondani.

Egy biztos érdekes.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
Houston volt a RDE, míg Hunter a LDE...Rolni
Ez simán lehet azért mert közeledik a 3-4.
Sims Nose, Houston RDE, had legyen közelebb a blind sidehoz, Walker/Bilukidi meg viszi az LDE-t. Hunternek megvan a tömege ahhoz h erős oldali OLB legyen és run supportban segíthet, Sio meg blitzelhet a gyenge oldalon.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 340 — Raiders fan
Ross S lesz és volt is egy INTje, bár szar passz volt elvileg TP részéről.

Houston volt a RDE, míg Hunter a LDE...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 368 — Sworn to the Dark
Wilson rovidre, mig TP hosszura dobal eddig jobban.Rolni
ezt Vic Tafur írta, a másik beatwriter, Corkran szerint nem így van, azt írta erre Tafurnak, hogy "Site For Sore Eyes on line 2" 😊 utóbbi Wilsont és Flynnt dicsérte, míg Pryor szerinte inkonzisztens. Kluwe egyelőre jobban puntol, mint King, jobb a hang time-ja.deyell
Egyik fórumon azt írták,hogy Corkran szerint Wilson 3INT-et is dobott. Tweetjei között nem látom, más is hallott erről vagy abszolút kacsa?undisputedly
sztem kamu. csak annyit írnak, hogy majdnem dobott egy interceptiont, de Clayton elejtette. eddig legjobban talán Wilsont dicsérték a beatwriterek, ha jól veszem ki a tweetekből. ("smooth, accurate")deyell
Oké, köszi. Flynn miatt a fél szememet az itt zajló eseményeken tartom. Remélem elnyeri a Week1 starter címet, habár ekkora közútálat(kinti fanok egy része) mellett hacsak nem indít 100-as ratinggel akkor nem sokáig húzza.undisputedly
én nem láttam közutálatot a fórumokon. footballsfuture-n volt egy szavazás, 70%-a Raiders szurkolóinak Flynnt akarja kezdőnek. sokan szeretnék Pryort is, de tapasztalataim szerint tőlük sem jellemző a haterkedés Flynn irányába.

Brandian Ross pedig full-time safety lesz Allen szerint.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
ezt Vic Tafur írta, a másik beatwriter, Corkran szerint nem így van, azt írta erre Tafurnak, hogy "Site For Sore Eyes on line 2" 😊 utóbbi Wilsont és Flynnt dicsérte, míg Pryor szerinte inkonzisztens. Kluwe egyelőre jobban puntol, mint King, jobb a hang time-ja.deyell
Egyik fórumon azt írták,hogy Corkran szerint Wilson 3INT-et is dobott. Tweetjei között nem látom, más is hallott erről vagy abszolút kacsa?undisputedly
sztem kamu. csak annyit írnak, hogy majdnem dobott egy interceptiont, de Clayton elejtette. eddig legjobban talán Wilsont dicsérték a beatwriterek, ha jól veszem ki a tweetekből. ("smooth, accurate")deyell
Oké, köszi. Flynn miatt a fél szememet az itt zajló eseményeken tartom. Remélem elnyeri a Week1 starter címet, habár ekkora közutálat(kinti fanok egy része) mellett hacsak nem indít 100-as ratinggel akkor nem sokáig húzza.
több mint 12 éve
sztem kamu. csak annyit írnak, hogy majdnem dobott egy interceptiont, de Clayton elejtette. eddig legjobban talán Wilsont dicsérték a beatwriterek, ha jól veszem ki a tweetekből. ("smooth, accurate")

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Egyik fórumon azt írták,hogy Corkran szerint Wilson 3INT-et is dobott. Tweetjei között nem látom, más is hallott erről vagy abszolút kacsa?
több mint 12 éve
ezt Vic Tafur írta, a másik beatwriter, Corkran szerint nem így van, azt írta erre Tafurnak, hogy "Site For Sore Eyes on line 2" 😊 utóbbi Wilsont és Flynnt dicsérte, míg Pryor szerinte inkonzisztens. Kluwe egyelőre jobban puntol, mint King, jobb a hang time-ja.

több mint 12 éve
Flynn jol fest (az baszna be, ha nem igy lenne)...

Wilson rovidre, mig TP hosszura dobal eddig jobban. TPnel a hosszu dobasok biztatoak, mert kozelre sokszor ugyis futasbol dob, mikor a vedo mar leindul az elkaporol...

több mint 12 éve
OTA elindult.
Cribbs es Williams (udfa rb) nincs csak jelen.

Jano allitolag tiszta szalka 😊

Erdekes info egyik beatwriter szerint Sparano anno nagyon magasan jegyezte Bergstromot mint OGt. Akkor Jetsnel volt ugye es nem ZB rendszerbe nezegette. Talan errol (is) tanuskodik, h O a kezdo LG OTA nyitason.
Ezek alapjan Nix kuzd majd kezdobe jutasert hatrebbrol...

több mint 12 éve
Miguel Maysonetet kirakta az Eagles, be kéne gyűjteni. Pro Dayen megnézte a stáb, sok mock várta, hogy a hátsó körökben behúzzuk. Deonte Williamsszel, Jeremy Stewarttal harcolhatna a roster spotért.deyell
Azért az jelzés értékű,hogy Felix Jones érkezte után tettük őt lapátra....Janek
nem hiszem, hogy számunkra bármilyen jelzésértékkel bírna. Jones illik Kelly offensébe, Maysonet nem.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 529
Ez itt mar off. Ha erdekel pm-ben megiromJanek
nyomhatjátok itt is, sok látnivaló amúgy sem lesz idén errefelé 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 888 — Apu ökölbeszorított keze
Ez itt mar off. Ha erdekel pm-ben megirom

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 863 — no es importante
itt a lehetőség, hogy megoszd velünk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
imádom ezt a szurkolói hozzáállást

azért szeretted volna jobban, mert még sosem láttad az NFL-ben játszani (értsd hibázni), és ezért minden első-második körös újonc future hall of famer, harmadik-ötödik körös stabil kezdő, hatodik körös az új Brady, hetedik körös az új Colston, és minden jobb nevű UDFA sima 53-as kerettagjjncaa
nem azért.
De te biztos jobban tudod én miért szerettem volna.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 760 — Salus populi suprema lex esto

azért szeretted volna jobban, mert még sosem láttad az NFL-ben játszani (értsd hibázni), és ezért minden első-második körös újonc future hall of famer, harmadik-ötödik körös stabil kezdő, hatodik körös az új Brady, hetedik körös az új Colston, és minden jobb nevű UDFA sima 53-as kerettagjjncaa
Fő a bizalom 😀
több mint 12 éve

azért szeretted volna jobban, mert még sosem láttad az NFL-ben játszani (értsd hibázni), és ezért minden első-második körös újonc future hall of famer, harmadik-ötödik körös stabil kezdő, hatodik körös az új Brady, hetedik körös az új Colston, és minden jobb nevű UDFA sima 53-as kerettag

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
azért nem felixről szólt az elmúlt két szezon...

én is meglepődtem rajta,hogy nem fért be jobban szerettem volna mint Jonest...

(de lehet Polk is jobb nála aki nem sok rutinnal rendelkezik...)

több mint 12 éve
Miguel Maysonetet kirakta az Eagles, be kéne gyűjteni. Pro Dayen megnézte a stáb, sok mock várta, hogy a hátsó körökben behúzzuk. Deonte Williamsszel, Jeremy Stewarttal harcolhatna a roster spotért.deyell
Azért az jelzés értékű,hogy Felix Jones érkezte után tettük őt lapátra....Janek
egy korábbi 1. körös, 5 évnyi profi rutinnal bíró játékos kiszorított egy UDFA újoncot, ez tényleg jelzésértékű 😊

---
több mint 12 éve
Azért az jelzés értékű,hogy Felix Jones érkezte után tettük őt lapátra....

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
Sio gyümölcslé mellé majonéz? Csúnya fosás lesz ebből... 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Miguel Maysonetet kirakta az Eagles, be kéne gyűjteni. Pro Dayen megnézte a stáb, sok mock várta, hogy a hátsó körökben behúzzuk. Deonte Williamsszel, Jeremy Stewarttal harcolhatna a roster spotért.

több mint 12 éve

Allen a mi kutyánk.
több mint 12 éve
Goodson-t soha nem kedveltem, de hogy ennyire idióta legyen?

Kicsit visszanéztem az utóbbi idők híreit és az tűnt fel, hogy még nem írt alá egy újonc sem? Vagy az én figyelmem kerülte el?peterbadbone
még nincs is elkésve a dolog.Amadeus91
Június 1 után kerül Huff dead money-ának jó része át köv szezonra és akkor fogjuk vszeg aláíratni velük a deal-eket.
Most gondolom ami megvan arra kell, ha esetleg C-Wood minket választ legyen rá keret.

több mint 12 éve
Goodson-t soha nem kedveltem, de hogy ennyire idióta legyen?

Kicsit visszanéztem az utóbbi idők híreit és az tűnt fel, hogy még nem írt alá egy újonc sem? Vagy az én figyelmem kerülte el?peterbadbone
még nincs is elkésve a dolog.