Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Persze ez a része rendben is van.Desmond 5 év 34 MCubeheadsok. Ennyiért jobb, hogy nem maradtak.Amadeus91
Viszont ha meg azt nézzük,hogy mennyi kezdőnk van a D oldalon szerződés alatt . .......

több mint 12 éve
Desmond 5 év 34 MCubeheadsok. Ennyiért jobb, hogy nem maradtak.
több mint 12 éve
Ennyi erővel tegyük még ki Kellyt,Rolando és Palmert is!Ha RM nem varázsol és eddig nem úgy néz ki akkor ennek a szezonnak újonc és udfa védelem végett úgy is mindegy! Legalább megláthatjuk mit is tudd TP

több mint 12 éve
Sajnalom, h Des lelep nagyon, de ez az 5 ev 34M megint olyan osszeg amire huztam volna a szamat nagyon...Nalam Des 5 ev 25M-t er(ne)...
Ezekutan nagyon kivancsi leszek TK sorsara es a talan beindulo igazolasoknak...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Ian Rapoport @RapSheet#Raiders DT Desmond Bryant is going to sign with Cleveland. Best DT on the market.

több mint 12 éve
Steve Corkran @CorkOnTheNFL32m dead money? mother of god...
Raiders save $5.34 million by cutting Darrius Heyward-Bey, $1.79 million on Michael Huff release, $1.6 million with Dave Tollefson purging.
ezek lehetnek a jó számok...
Steve Corkran @CorkOnTheNFL
Raiders have $32 million in so-called dead money for 2013. On the bright side, they are approximately $16 million under the salary cap.
ez meg a valóság...Rolni
több mint 12 éve
Steve Corkran @CorkOnTheNFLRaiders save $5.34 million by cutting Darrius Heyward-Bey, $1.79 million on Michael Huff release, $1.6 million with Dave Tollefson purging.
ezek lehetnek a jó számok...
Steve Corkran @CorkOnTheNFL
Raiders have $32 million in so-called dead money for 2013. On the bright side, they are approximately $16 million under the salary cap.
ez meg a valóság...
több mint 12 éve
Hát örülök, h ennyiért nem nálunk játszik...Jó srác, de nem több átlagos 4-3 SLB nél...mistacklek is voltak, coverben voltak benézések...szar védelemben tűnt ki, de ennyit nem ér...
Miamiban elgurult a gyogyó sztem...
több mint 12 éve
Wheeler is odahogy ráéreztem a 25+-ra.
5 éves szerződés kapot
Five years, $26 million for Wheeler in Miami, with $13 fully guaranteed.Cubehead
több mint 12 éve
Wheeler is oda5 éves szerződés kapot
Five years, $26 million for Wheeler in Miami, with $13 fully guaranteed.

több mint 12 éve
ProFootballTalk @ProFootballTalkPhillip Wheeler agrees to terms with Dolphins, per league source
érdekes előző tweetben vizitről volt csak szó holnapra...
több mint 12 éve
Ilyen riport is van, bár nem tudom honnan szedi a számokat...Quote:
The three releases of Huff, DHB, and Tollefson save #Raiders a combined $15.5 million off the 2013 cap. They are now $23 million under.
Lehet ott lesz a trükk, h Huff lesz az egyik June1 utánra jelölt emberünk, így kétévre oszlik a dead money-ja...
több mint 12 éve
SS-FS...maradjunk a Snél...Huff-on 1,7M-t takarítunk "csak" meg...Mitchell inkább SS mint FS típusú playaCubehead
Lehet Mitchell marad, kezd??
DHBn 5,3Mt spórolunk...
Tollefson-on min 900K-tRolni
Megfelelő rendszerben működhet a Branch-Mitchell duo sztem...
több mint 12 éve
Huff-t én sem értembtw, talán egyetlen egy csapategységünk volt, ahol nem volt need, a safety sor. Na tessék...
Mert oks,hogy sokat keres de versatile playa ráadásul így a S sorunk is bontva van, újabb need!
/Ha csak nem kötnek vele teljesen új szerződéstCubehead
kicsit olyan mint a viccben, mikor megy a púpos a temetőben, találkozik a halállal...mondja a halál, "mond púpos mit tehetek érted?" -"levennéd rólam ezt a púpot?"
-"le"
- megy a púpos haza, találkozik a vak haverjával, meséli neki mi történt. Másnap fellelkesülve elmegy a vak a temetőbe... találkozik a halállal.
-"mond vak, van púpod?"
-"nincs"
-"akkor nesze baszd meg"
több mint 12 éve
Huff elküldését értem, de kicsit meglepett...Az Ő szerződése botrány szar volt a 4M-s roster bonusokkal teletömve...
TK túlélése érdekes...sztem csak időleges...
több mint 12 éve
Huff-on 1,7M-t takarítunk "csak" meg...Mitchell inkább SS mint FS típusú playa
Lehet Mitchell marad, kezd??
DHBn 5,3Mt spórolunk...
Tollefson-on min 900K-tRolni

több mint 12 éve
Huff-t én sem értemMert oks,hogy sokat keres de versatile playa ráadásul így a S sorunk is bontva van, újabb need!
/Ha csak nem kötnek vele teljesen új szerződést

több mint 12 éve
Huff-on 1,7M-t takarítunk "csak" meg...Lehet Mitchell marad, kezd??
DHBn 5,3Mt spórolunk...
Tollefson-on min 900K-t
több mint 12 éve
OAKLAND RAIDERS @RAIDERSchild please
The Raiders have released WR Darrius Heyward-Bey, DB Michael Huff and DE David Tollefson; and re-signed DB Phillip Adams.
Huff cut meglep...Rolni
több mint 12 éve
Wheeler megy vizitre Miamiba...Rolniamilyen összegek röpködnek, lehet, hogy ő és Bryant is komoly 25+ milliós dealt akaszt le.... annyit meg nem érnek.
több mint 12 éve
OAKLAND RAIDERS @RAIDERSThe Raiders have released WR Darrius Heyward-Bey, DB Michael Huff and DE David Tollefson; and re-signed DB Phillip Adams.
Huff cut meglep...
több mint 12 éve
OAKLAND RAIDERS @RAIDERSThe Raiders have released WR Darrius Heyward-Bey, DB Michael Huff and DE David Tollefson; and re-signed DB Phillip Adams.

több mint 12 éve
Wheeler megy vizitre Miamiba...
több mint 12 éve
Desmond Bryant - DL - RaidersCSN Bay Area confirms the 49ers are interested in free agent DL Desmond Bryant, but have yet to schedule a visit.
Dolphins keep going... LB Philip Wheeler visits tomorrow.