Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Rég volt már. 😃Raiders safety Roderic Teamer arrested for DUI before their game with Chiefs https://t.co/NRlXjnT4wy
— NFL Draft Diamonds (@DraftDiamonds) November 27, 2023
empty taxi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Raiders safety Roderic Teamer arrested for DUI before their game with Chiefs https://t.co/NRlXjnT4wy
— NFL Draft Diamonds (@DraftDiamonds) November 27, 2023

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Marcus Peters with the attempted tackle pic.twitter.com/JJ42GMCkUJ
— Master Marco Polo 🇲🇽“El Buki Raider” (@srchilaquilles) November 26, 2023
több mint 2 éve
Ja azzal én is egyet értek h Mahomesékkal nem lesz egy szinten, ezért írtam, hogy nem top 15, de a bottom 20 kezdő QB, egy jó vezető gárdával sb contender simán, ahogy említetted is a 49erst. és lehet még a közép mezőnybe is bekerülhet.AOC ra azért ne úgy gondolj h végig nálatok volt, mert szerintem pre seasonban a kezdők közelébe se volt és utána meg szó se volt h kezdő lesz, aztán puff belett rakva szezon közben és ott kellett megtanulni a kémiát a playeket jobban, na meg ugye HC váltás... szóval én még nem írnám le ennyire. Minden esetre ha nem is top15-be való QB, de egy 4. körösként, így játszani akiben még lehet több is, ha off seasontól foglalkoznak vele. Falcons pl szerintem bármit megadott volna ha Ridder leg ilyen szinten lenne 😀Értem amit mondasz, de nem értek egyet vele.
onDier
AOC kapcsán látunk egy pontos srácot, akinek megvannak a korlátai. Nem elég mobilis, ahhoz, hogy varázsoljon és a mai NFL-ben ez többnyire kevés...ennek ellentételezéséhez zseni HC, remek OL, bitang D kell. Erre meg nehéz alapozni.
AOC lehet egy megbízható back up, lehet valaki, aki a 2024-es első körös irányító előtt játszik esetleg pár meccsen, de nem látom benne így 4(5) meccs után azt, hogy majd vele megyünk Mahomes, Herbert ellen head-to-head...
Marcus Peters szerelési "kísérletei" kapcsán bőven megérett a helyzet a cut-ra nálam...
Rolni
Én alapból azt vallom hogy a vezetőségnek több szerepe van, mint a játékosoknak a győzelemben, a játékos az extrát teszi bele inkább.
Minden esetre nem vagytok vele elveszve, és lehet előbb könnyebb egy jó vezető gárdát találni mint egy új Mahomest és utána lehet a QB vadászat is. Bár nálunk mind a kettőre volt rossz példa az elmúlt években 😅
több mint 2 éve
AOC ra azért ne úgy gondolj h végig nálatok volt, mert szerintem pre seasonban a kezdők közelébe se volt és utána meg szó se volt h kezdő lesz, aztán puff belett rakva szezon közben és ott kellett megtanulni a kémiát a playeket jobban, na meg ugye HC váltás... szóval én még nem írnám le ennyire. Minden esetre ha nem is top15-be való QB, de egy 4. körösként, így játszani akiben még lehet több is, ha off seasontól foglalkoznak vele. Falcons pl szerintem bármit megadott volna ha Ridder leg ilyen szinten lenne 😀Értem amit mondasz, de nem értek egyet vele.
onDier
AOC kapcsán látunk egy pontos srácot, akinek megvannak a korlátai. Nem elég mobilis, ahhoz, hogy varázsoljon és a mai NFL-ben ez többnyire kevés...ennek ellentételezéséhez zseni HC, remek OL, bitang D kell. Erre meg nehéz alapozni.
AOC lehet egy megbízható back up, lehet valaki, aki a 2024-es első körös irányító előtt játszik esetleg pár meccsen, de nem látom benne így 4(5) meccs után azt, hogy majd vele megyünk Mahomes, Herbert ellen head-to-head...
Marcus Peters szerelési "kísérletei" kapcsán bőven megérett a helyzet a cut-ra nálam...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 2 éve
Én egy olyan hc-t szeretnék végre, aki a red zoneban 4&1-nél nem field gólra megy.
több mint 2 éve
The Las Vegas Raiders are planning to release veteran cornerback Marcus Peters, reports Vic Tafur of The Athletic.
built for this shit
több mint 2 éve
Jól indult, aztán 14-0 után elfogyott a sztori...AOC ra azért ne úgy gondolj h végig nálatok volt, mert szerintem pre seasonban a kezdők közelébe se volt és utána meg szó se volt h kezdő lesz, aztán puff belett rakva szezon közben és ott kellett megtanulni a kémiát a playeket jobban, na meg ugye HC váltás... szóval én még nem írnám le ennyire. Minden esetre ha nem is top15-be való QB, de egy 4. körösként, így játszani akiben még lehet több is, ha off seasontól foglalkoznak vele. Falcons pl szerintem bármit megadott volna ha Ridder leg ilyen szinten lenne 😀
AOC egy pontos game manager type, aki egy Kyle Shannahan kezei alatt lehetne fr. QB esetleg, de sajnos én azt látom, hogy nekünk kevés lesz, mert Ő se az a fajta QB, aki hátára veszi a csapatot. Nekünk meg végre olyan kéne...
Bo gameplan jól indult, de aztán megállt a tudomány...egyenlőre nem látom keeper OC-nak, persze ez a gyatra run blocking nem segíti őt sem...
Graham és a védelem egész jó meccset hozott, de azért sok a Chiefs nekünk ezen az oldalon is...ettől függetlenül én szívesen látnám Graham-et DC poszton majd 2024-ben is, legyen folyamatosság, kapjon még pár fegyvert és lépjünk még egy szintet...persze, ha új GM-HC jön, jó eséllyel új DC is jön majd sajnos...
AP egyenlőre 2-2 és kvázi papírforma. 2 verhető csapatot vertük, két erősebb csapattól kikaptunk, de egyik L, se volt megalázó, homály vereség legalább...jön a bye, meglátjuk a folytatást, de egyenlőre azért nem vagyok agyon meggyőzve vele kapcsolatban sem. Persze szimpatikus, meg minden...
Crosby meg egy állat 😀
Rolni
több mint 2 éve
Összefoglalót és a statokat nézve nem volt ez rossz a körülményekhez képest egy Chiefs ellen.Kár hogy a második félidőben már nem igazán szóltunk bele a meccs alakulásában.AOC nem adta el a lasztit 248Y 1TD nem olyan rossz egy KC ellen,most Josh futott szépen 5,5 átlaggal.KC egy jobb csapat ahogy Ulpi írta rutinból megvertek a dolgokat a helyén kell kezelni.Meccset mindenképpen megnézem ahogy az időm engedi. GO RAIDERS.Sajnos a 63 yardos TD nélkül már csak 2,5 az az átlag.
Porsan
Szerintem túl sokat építünk Jacobsra, amihez nincs meg a támadófal (4&1 extra blokkoló nélkül Chris Jones ellen?!), harmadik és hosszúra meg nem kell sokat gondolkodni a védelmeknek.
O'Connellnek vannak egész szép dobásai, kaphatna kicsit több lehetőséget, bár valószínűleg csak összetörnék.
Az első három drive elég meggyőző volt, de aztán elfogyott a lendület.
több mint 2 éve
Jól indult, aztán 14-0 után elfogyott a sztori...AOC egy pontos game manager type, aki egy Kyle Shannahan kezei alatt lehetne fr. QB esetleg, de sajnos én azt látom, hogy nekünk kevés lesz, mert Ő se az a fajta QB, aki hátára veszi a csapatot. Nekünk meg végre olyan kéne...
Bo gameplan jól indult, de aztán megállt a tudomány...egyenlőre nem látom keeper OC-nak, persze ez a gyatra run blocking nem segíti őt sem...
Graham és a védelem egész jó meccset hozott, de azért sok a Chiefs nekünk ezen az oldalon is...ettől függetlenül én szívesen látnám Graham-et DC poszton majd 2024-ben is, legyen folyamatosság, kapjon még pár fegyvert és lépjünk még egy szintet...persze, ha új GM-HC jön, jó eséllyel új DC is jön majd sajnos...
AP egyenlőre 2-2 és kvázi papírforma. 2 verhető csapatot vertük, két erősebb csapattól kikaptunk, de egyik L, se volt megalázó, homály vereség legalább...jön a bye, meglátjuk a folytatást, de egyenlőre azért nem vagyok agyon meggyőzve vele kapcsolatban sem. Persze szimpatikus, meg minden...
Crosby meg egy állat 😀
több mint 2 éve
Összefoglalót és a statokat nézve nem volt ez rossz a körülményekhez képest egy Chiefs ellen.Kár hogy a második félidőben már nem igazán szóltunk bele a meccs alakulásában.AOC nem adta el a lasztit 248Y 1TD nem olyan rossz egy KC ellen,most Josh futott szépen 5,5 átlaggal.KC egy jobb csapat ahogy Ulpi írta rutinból megvertek a dolgokat a helyén kell kezelni.Meccset mindenképpen megnézem ahogy az időm engedi. GO RAIDERS.
több mint 2 éve
Against all odds, #Raiders Pro Bowl edge Maxx Crosby is pushing to play against the #Chiefs and there is a realistic chance he makes it happen, per me and @MikeGarafolo. Crosby is listed as doubtful with a knee injury. He'd be the first "doubtful" player to go this season. (Rapoport)
built for this shit
több mint 2 éve
Ez nem túl jó hír 😔
több mint 2 éve
Crosby ma sem edzett... térd sérülést írnak neki. De bővebb infót nem találtam.Doubtful besorolást kapott a meccsre. www.raiders.com/team/injury-report/
Bruce
több mint 2 éve
Crosby ma sem edzett... térd sérülést írnak neki. De bővebb infót nem találtam.Tegnap nem volt edzés (gondolom a hálaadás miatt) így csak a tegnapelőtti részvételeket írták be.
Bruce
több mint 2 éve
Crosby ma sem edzett... térd sérülést írnak neki. De bővebb infót nem találtam.
több mint 2 éve
"25 fölött kólát a borba nem rak már senki, maximum az orrba"
több mint 2 éve
😀Pillanatra kólát olvastam rum nélkül.😀Nem volt igazam. Csak szarabb a rum blockingArról nem hallottam. De a rumos kóla is szar.
Rolni
ulpianus
Egy időbe csúszott a rum kóla, de most már inkább csak minőségi rum kóla nélkül 😉
Rolni
😄
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 2 éve
Pillanatra kólát olvastam rum nélkül.😀Nem volt igazam. Csak szarabb a rum blockingArról nem hallottam. De a rumos kóla is szar.
Rolni
ulpianus
Egy időbe csúszott a rum kóla, de most már inkább csak minőségi rum kóla nélkül 😉
Rolni
😄
több mint 2 éve
😀Nem volt igazam. Csak szarabb a rum blockingArról nem hallottam. De a rumos kóla is szar.
Rolni
ulpianus
több mint 2 éve
Nem volt igazam. Csak szarabb a rum blockingArról nem hallottam. De a rumos kóla is szar.
Rolni

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
#Raiders Josh Jacobs didn’t face a single stacked box per NextGen stats from @ZebraSports but was held to 39 yards on 14 carries and had 24 fewer yards than expectedNem volt igazam. Csak szarabb a rum blocking
több mint 2 éve
A Chiefs ellen mit vártok?nyerünk
Egyébként valakinek van infója arról, hogy milyen súlyos a sérülése Crosby-nak? Tegnap ugyanis nem edzett.
Bruce
több mint 2 éve
When Rocky premiered #OTD in 1976, Apollo Creed was played by Carl Weathers, who played with Raiders in 1970 & '71.His Hall of Fame teammates included Ken Stabler, George Blanda, Ron Mix, Jim Otto, Willie Brown, Gene Upshaw, Fred Biletnikoff and Art Shell.
Weathers was coached by John Madden.