Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 14 éve
További olvasáshoz: http://paulonthenfl.com/2011/07/26/raiders-sign-udfas/
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Állítólag a Tampa nagyon érdeklődik Nnamdi iránt, valamint említik még az Eagles-t és a Texans-t mint akik ajánlani fognak neki valamit.BruceIgen és ezek közül a Tampa áll legjobban anyagilag ha jól tudom...viszon onnan a Falcons, Saints mellől nem tuti PO esélyes a csapat, főleg ha most szétesik az LB soruk, így Aso kívánsága miszerint SB győzelem közeli csapat kell elmaradna...
Tampa vagy a Houston inkább pénzzel tudna operálni, míg a Philly a sikerrel tudja kecsegtetni...
Jets van emlegetve a files szakma közelsége vmint a Revis-Aso duo létrejötte miatt...nem hiszem, hogy ott lenne rá pénz, de azért azt a duot megnézném szívesen...
több mint 14 éve
Állítólag a Tampa nagyon érdeklődik Nnamdi iránt, valamint említik még az Eagles-t és a Texans-t mint akik ajánlani fognak neki valamit.
több mint 14 éve
Jött egy szépdarab FB is : http://www.youtube.com/watch?v=Y6KuLZheagc&feature=youtu.be
több mint 14 éve
Chris Francis HL: http://www.youtube.com/watch?v=XtC9StDTxxU egész jó gamespeedje van a srácnak...STbe jó lehet...ahogy nézem szeret ütközni is
több mint 14 éve
Jerrymcd Jerry McDonald Raiders OT Jared Veldheer says he's put on 15 pounds, weighs 325 and hopes to be better equipped to handle bull rushes this season.
több mint 14 éve
Eddigi termés:Sterling Moore (CB, SMU)
Alan Pelc (OL, North Carolina)
Mason Brodine (DE, Nebraska-Kearney) 6'7 252 Moss felépítésű DE, de infot nem sikerült találni róla...sztem tuti kuka lesz
Chris Francis (LB, Baylor) 6 235 nulla info egyenlőre...kuka gyanús ő is, hacsak STben nem tud hozzátenni...
Ben Iamaak (OL, Iowa State)
Derrick Jones (WR, California (PA)) 6 191 4'34-4'46-os idővel...nulla info, de vszeg kuka
Ben Gbadyu (OLB, Penn State) 6'1 241 Bani-ként van máshol a Ben helyett Wiz csapattársa volt...STként talán...
Eddie McGee (WR/QB, Illinois) 6'3 198 4'52-es idővel WR\QB...nem tudom mi vele a terv...Wildcat-hez DMC és Bush mellé ember fölösleges lenne...hátha mint QBból WRé képzett playa összeáll, bár már egyetemen is inkább WR volt, annak meg nem túl jó 😊
És állítólag Mosst visszaigazoltuk...
több mint 14 éve
Ray Domingezt elvitte a Packers, pedig neki örültem volna még...
több mint 14 éve
Még egy belső falember érkezett:Itt 320-at írnak súllyra: http://www.cbssports.com/nfl/draft/players/1123448
Ben Lamaak, C, Iowa State, 6-4 / 302peterbadbone
C volt tavaly, de RT-t is játszott korábban, meg a szöveg alapján vszeg G-t is, de azt konkrétan nem említik...
több mint 14 éve
Még egy belső falember érkezett:Ben Lamaak, C, Iowa State, 6-4 / 302
több mint 14 éve
Sterling HL: http://www.youtube.com/watch?v=j0mtPzoSLyMPersze azért HL, hogy jó színben tüntesse fel, de nekem szimpatikus amit láttam...agresszív, jól nyúlt bele a passzokba...
200 feletti súllya miatt, illetve amiatt, hogy a mi mércénkhez képest lassú CB ideje van...draft előtt is FS-t írták 2. posztjának...majd kiderül mire jó...
Pelc egyetemen főleg G volt...előbb LG majd RG, de tavaly C poszton is játszott 1 meccset...
Parsons és Schelling ellenfele lehet egy back up posztért legjobb esetben...
több mint 14 éve
Lassan ébredezik Al is.Camp body...jó esetben PS lehet belőle...illetve persze ha tényleg akkorát szopun a cap-el mint sokan mondják back up G\C is lehet 😊
Megvan a 2. UDFA igazolás:
Alan Pelc, OG, North Carolina, 6-6 / 305peterbadbone
több mint 14 éve
Lassan ébredezik Al is. Megvan a 2. UDFA igazolás:
Alan Pelc, OG, North Carolina, 6-6 / 305
több mint 14 éve
Még Senior Bowl környékén is nézegettük, ha jól emlékszem és húztak nála egy erős Flacco párhuzamot, akit ugye Hue trenírozott...Közben a Dolphins kikapkodja az összes általunk emlegetett QB-t, Devlin és Van Camp is Miami-ba megy.peterbadbonePedig Schefter szerint nagyon érdeklődtünk Devlin iránt...
Lassú voltam 😕BMG
Most már mindegy...
több mint 14 éve
Közben a Dolphins kikapkodja az összes általunk emlegetett QB-t, Devlin és Van Camp is Miami-ba megy.peterbadbonePedig Schefter szerint nagyon érdeklődtünk Devlin iránt...
Lassú voltam 😕
több mint 14 éve
Hát varázsoljanak csak nyugodtan, mert Miller nélkül és egy-két tapasztalt harcos nélkül felálló OL mögött JC és az egész O# napjai meg vannak számlálva.Miller és egy épkézláb OL nélkül semmi esélyünk...
Állítólag Devlin-nél próbálkoztunk a Colts-al egyetemben, de mégis a Floridai környezet mellett döntött. Egy próbát megért volna.peterbadbone
Devlin gondolom Henne mögül előbb tud kilépni szerinte mint JC mögül...Manningről ne is beszéljünk...
több mint 14 éve
Hát varázsoljanak csak nyugodtan, mert Miller nélkül és egy-két tapasztalt harcos nélkül felálló OL mögött JC és az egész O# napjai meg vannak számlálva. Állítólag Devlin-nél próbálkoztunk a Colts-al egyetemben, de mégis a Floridai környezet mellett döntött. Egy próbát megért volna.
több mint 14 éve
Amúgy nagyjából minden értelmes UDFA kiment már sztem...Mondjuk ha Miller és a FA szekció nagyrészét visszaigazolják pont leszarom mennyire inaktívak voltunk UDFA sessin alatt 😊
Mekkora Cap varázslás mehet éppen 😀
több mint 14 éve
Közben a Dolphins kikapkodja az összes általunk emlegetett QB-t, Devlin és Van Camp is Miami-ba megy.
több mint 14 éve
Úgy látszik mennyiséggel próbáljuk pótolni Asot.Lesz olyan rotáció CB poszton!
több mint 14 éve
Felébredt az öreg...és persze CB vel nyitunk 😀CB Sterling Moore 5-10 204
Strengths: Excellent athlete. Very humble Oakland upbringing. Good character. 2 INT's and 11 defended passes in 2010. Shown capability to blitz the edge as well.
Weaknesses: Inexperienced. Has had numerous nagging little injuries. Kept out of 5 games in 2010 because of recurring knee problems.
Ki hitte volna, hogy remek atléta 😊
Ez kb tényleg csak viccnek jó...van rosteren már annyi fiatal CB mint a szemét erre hozunk még1et...
több mint 14 éve
Én ezt az oldalt követem az UDFA-k miatt:Senki nem meri felébreszteni a nagyurat...hm ilyen mintha lett volna már a történelem során 😀
http://www.nflroughdraft.com/node/145
Ezek szerint Al tényleg szarik az egészre, vagy lehet csak elszunyókált az öreg. 😀peterbadbone
több mint 14 éve
Én ezt az oldalt követem az UDFA-k miatt:http://www.nflroughdraft.com/node/145
Ezek szerint Al tényleg szarik az egészre, vagy lehet csak elszunyókált az öreg. 😀
több mint 14 éve
Talán még épp meglévő UDFAkközül őket szvesen látnám:Silva, Mana S
Hurd, Zachary OL
Johnson, Carl OL
Tarrant, Jerrard FS
Bair, Brandon DE