Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Carr a nehez dontes jelenleg. Es szerintem vacillalnak is rendesen, hogy vele kepzeljek e el a jovot, vagy netan elcsereljek jo dragan.A Coltsba 🙂
Stez
több mint 2 éve
Carr a nehez dontes jelenleg. Es szerintem vacillalnak is rendesen, hogy vele kepzeljek e el a jovot, vagy netan elcsereljek jo dragan.
több mint 2 éve
Õt is meg kell fizetni. Ezek nem nehéz döntések.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
elvileg úton van Renfrow hosszabbítása is.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
www.raiders.com/news/raiders-defensive-coordinator-patrick-graham-ready-to-teach-defense
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Crosby’s 82 quarterback pressures and 53 quarterback hurries were the most in the NFL last season, according to Next Gen Stats
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
komoly pénz. Pressureok számában elit, sackekben fejlődni kell. Egyértelmű, hogy köré épül a védelem majd. Yannick viszont marad ennyi vagy jövőre lapát.
több mint 2 éve
köszönömValaki kontextusba tudná ezt nekem helyezni?A legjobbak. Ez top4 fizetes a poszton, Watt, Bosa es Garrett utan.
Melyik EDGE kap évi 25 misit?
zacknorb
Stez
igen, most láttam én is, hogy elv Garrett pont 25 misi/év
több mint 2 éve
Valaki kontextusba tudná ezt nekem helyezni?A legjobbak. Ez top4 fizetes a poszton, Watt, Bosa es Garrett utan.
Melyik EDGE kap évi 25 misit?
zacknorb
több mint 2 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1502396310044950528Nem 99 millio, csak 95.
Szerkesztette: Stez
több mint 2 éve
deyell
11 702
kicsit soknak érzem... de persze örülök hogy marad, mert mint mondottam volt, Renfrow és Crosby a két legnagyobb király a csapatban.Spoiler: természetesen nem így lett, nem is értettem miért összehasonlítható a két játékos.Harold Landry just signed at 5/85. That is a fair barometer for Crosby’s value (i.e. not 25 mil or more per year)Legyen így!
(17/y)
Amadeus
Meglepődnek rajta, de legyen így!
Rolni
4/99 lett a szám, azaz pont 25M per év.
Hulkeinstein
choose life
több mint 2 éve
Spoiler: természetesen nem így lett, nem is értettem miért összehasonlítható a két játékos.Harold Landry just signed at 5/85. That is a fair barometer for Crosby’s value (i.e. not 25 mil or more per year)Legyen így!
(17/y)
Amadeus
Meglepődnek rajta, de legyen így!
Rolni
4/99 lett a szám, azaz pont 25M per év.
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 2 éve
Na ja, de elvileg PG rendszere nem zone heavy ám, csak a Giants emberanyaga nem volt alkalmas a man coverre és ezért váltott zone heavy-re menet közben.Az első cikk igen gyenge, de a második jó, azt olvastam korábban!egy zone heavy schemebe akár vissza is jöhetne Heyward
Rolni
Amadeus
Gondolom, ha lehet válogatni akkor inkább man cover embereket kér magának...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Az első cikk igen gyenge, de a második jó, azt olvastam korábban!egy zone heavy schemebe akár vissza is jöhetne Heyward
Rolni
több mint 2 éve
The #Cowboys are having active trade conversations centered around starting OT La'el Collins, sources say. A mainstay since 2015, Collins is due $10M this coming year and there is interest from other teams.Ezt amúgy adnám jó áron...
több mint 2 éve
Az első cikk igen gyenge, de a második jó, azt olvastam korábban!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
theathletic.com/3130132/2022/02/23/with-patrick-graham-the-raiders-defense-will-make-a-radical-shift-in-philosophy/
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
lvchronicle.com/raiders/breaking-down-the-patrick-graham-defensive-scheme/Pat Graham d scheme.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Grahamnál ilyen problémákról nem tudok, hogy ne tudott volna rendet tartani.remélhetőleg a sok Patriotstól jött arc képben van vele, bár pont a védelemnek nincs olyan edzője, aki az utóbbi négy évben New Englandben dolgozott volna. de remélhetőleg a GM tudja milyen mentalitással bír. Littleton megkapta a nagy pénzt, utána nem tette oda magát. JC Jackson is lehet, hogy ilyen lenne, de bízom benne, hogy a stábnál ismerik a mentalitását, és ha ilyen nem igazolják le.Ez felveti a kerdest, ha csillio penzert elhozzuk JC Jackson-t, akkor az jo lesz-e nekunk?Raiders are releasing Cory Littleton as a post-June 1 cut, per source. That means they'll save $11.75 million in cap space on *JUNE 2* and eat about $4 million in dead money. They'll also take a dead money hit of around $9.9 million in 2023.kibaszottul nem így nézett ki előzetesen. Ahogy Joyner sem. Tragikus, ahogy szarrá váltak nálunk.
Cory Littleton's last 2 seasons with Rams: 9 takeaways, 7 1/2 sacks, 22 passes defensed, 5.5% missed tackle rate
Cory Littleton's 2 seasons with #Raiders: 1 takeaway, half a sack, 4 passes defensed, 12.6% missed tackle rate
nagy igazolás volt.
deyell
Amadeus
Pari
deyell
A Giants védelmet kb. a fosból gyúrta össze.
több mint 2 éve
deyell
11 702
remélhetőleg a sok Patriotstól jött arc képben van vele, bár pont a védelemnek nincs olyan edzője, aki az utóbbi négy évben New Englandben dolgozott volna. de remélhetőleg a GM tudja milyen mentalitással bír. Littleton megkapta a nagy pénzt, utána nem tette oda magát. JC Jackson is lehet, hogy ilyen lenne, de bízom benne, hogy a stábnál ismerik a mentalitását, és ha ilyen nem igazolják le.Ez felveti a kerdest, ha csillio penzert elhozzuk JC Jackson-t, akkor az jo lesz-e nekunk?Raiders are releasing Cory Littleton as a post-June 1 cut, per source. That means they'll save $11.75 million in cap space on *JUNE 2* and eat about $4 million in dead money. They'll also take a dead money hit of around $9.9 million in 2023.kibaszottul nem így nézett ki előzetesen. Ahogy Joyner sem. Tragikus, ahogy szarrá váltak nálunk.
Cory Littleton's last 2 seasons with Rams: 9 takeaways, 7 1/2 sacks, 22 passes defensed, 5.5% missed tackle rate
Cory Littleton's 2 seasons with #Raiders: 1 takeaway, half a sack, 4 passes defensed, 12.6% missed tackle rate
nagy igazolás volt.
deyell
Amadeus
Pari
choose life
több mint 2 éve
Ez felveti a kerdest, ha csillio penzert elhozzuk JC Jackson-t, akkor az jo lesz-e nekunk?Raiders are releasing Cory Littleton as a post-June 1 cut, per source. That means they'll save $11.75 million in cap space on *JUNE 2* and eat about $4 million in dead money. They'll also take a dead money hit of around $9.9 million in 2023.kibaszottul nem így nézett ki előzetesen. Ahogy Joyner sem. Tragikus, ahogy szarrá váltak nálunk.
nagy igazolás volt.
deyell
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Raiders are releasing Cory Littleton as a post-June 1 cut, per source. That means they'll save $11.75 million in cap space on *JUNE 2* and eat about $4 million in dead money. They'll also take a dead money hit of around $9.9 million in 2023.kibaszottul nem így nézett ki előzetesen. Ahogy Joyner sem. Tragikus, ahogy szarrá váltak nálunk.
nagy igazolás volt.
deyell
több mint 2 éve
deyell
11 702
Raiders are releasing Cory Littleton as a post-June 1 cut, per source. That means they'll save $11.75 million in cap space on *JUNE 2* and eat about $4 million in dead money. They'll also take a dead money hit of around $9.9 million in 2023.Cory Littleton's last 2 seasons with Rams: 9 takeaways, 7 1/2 sacks, 22 passes defensed, 5.5% missed tackle rate
nagy igazolás volt.
choose life