Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bears are attempting to finalize a trade now that will send six-time Pro-Bowl DE Khalil Mack to the Los Angeles Chargers.

Mack újra a divízióban, ezúttal csoportriválisnál...
deyell
Chargers elleni meccseken majd lehet ezt játszani a helyi DJ-nek.
 www.youtube.com/watch?v=uB1D9wWxd2w
több mint 2 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 679 — Raiders fan
Bears are attempting to finalize a trade now that will send six-time Pro-Bowl DE Khalil Mack to the Los Angeles Chargers.

deyell
Bosa-Mack
Kelleni fog egy fasza RT...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702

choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Raiders are not tendering fullback and team captain Alec Ingold.

? 😕
deyell
Meglepő.
JMD tavaly a 2. (asszem) legtöbb 21 formációt használta, így kicsit fura ez. Azt írják, h később visszajöhet, bár twitteren Ingold búcsúzott egyet.
Vagy rosszabb a térde vagy csak nem akarnak 2M-t FB-re költeni.
Ha jól rémlik csak blokkoláshoz használta tavaly JMD a FB-et, szóval lehet, h olcsóbb, nagyobb embert keresünk csak blokkolni...
Rolni
valszeg is-is.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve

? 😕
deyell
Meglepő.
JMD tavaly a 2. (asszem) legtöbb 21 formációt használta, így kicsit fura ez. Azt írják, h később visszajöhet, bár twitteren Ingold búcsúzott egyet.
Vagy rosszabb a térde vagy csak nem akarnak 2M-t FB-re költeni.
Ha jól rémlik csak blokkoláshoz használta tavaly JMD a FB-et, szóval lehet, h olcsóbb, nagyobb embert keresünk csak blokkolni...

több mint 2 éve

? 😕
deyell
nagyon szétment az a térd ezek szerint

több mint 2 éve

? 😕

choose life
több mint 2 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Rodger Saffold-al megpróbálkozhatnánk újra. LG-ként erősítés lenne
Bruce
elég csúnya dolgot műveltünk vele. meglepne ha ezek után visszajönne.
deyell
Új város új vezetés. Fátylat rá 🙂
több mint 2 éve
Bruce
elég csúnya dolgot műveltünk vele. meglepne ha ezek után visszajönne.

choose life
több mint 2 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
több mint 2 éve
The #Lions are releasing veteran DE Trey Flowers, per
@davebirkett
. Former big-ticket free agent pickup spent three years in Detroit and now becomes a free agent again.

több mint 2 éve
Las Vegas Raiders
CB J.C. Jackson
DL Folorunso Fatukasi
OG Andrew Norwell
GM Dave Ziegler and coach Josh McDaniels know Jackson well from their time together in New England. The Raiders will be facing Patrick Mahomes, Justin Herbert and Russell Wilson six times a year. They need playmaking corners, and Jackson is one of the best. His 22 interceptions over the past three seasons are tops in the NFL, and his 47 passes defended are tied for second. Fatukasi should be an affordable nose tackle. And Norwell gives the Raiders a competent starter at guard.

több mint 2 éve
The Raiders have restructured the contracts of LT Kolton Miller and RB Kenyan Drake, creating $14.525M in 2022 cap space, per source.
Amadeus
Maxx extension incoming?

több mint 2 éve
The Raiders have restructured the contracts of LT Kolton Miller and RB Kenyan Drake, creating $14.525M in 2022 cap space, per source.

több mint 2 éve
“ i really play for the raiders. really living out a childhood dream”

Drake twitteren.

több mint 2 éve
Harold Landry just signed at 5/85. That is a fair barometer for Crosby’s value (i.e. not 25 mil or more per year)

(17/y)
Amadeus
Legyen így!
Meglepődnek rajta, de legyen így!

több mint 2 éve
NFL 5th Year Option projections are out, here’s the cost for 3 #Raiders

DE Clelin Ferrell: 11.5M
HB Josh Jacobs: 8M
S Johnathan Abram: 7.9M

több mint 2 éve
The #Titans and OLB Harold Landry III reached agreement on a massive 5-year, $87.5M deal that includes $52.5M guaranteed, as @TomPelissero said. This was the goal today. The former 2nd-round pick has not missed a game over the last 3 years and is coming off a 12-sack season.

több mint 2 éve
Harold Landry just signed at 5/85. That is a fair barometer for Crosby’s value (i.e. not 25 mil or more per year)

(17/y)

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Jó hát ilyen alapon bármit csak utólag szabad kommentelni 😊

Tehetség, képesség, potenciál alapján igen komoly papíron ez a QB négyes azért. Persze Carr ebben a leggyengébb láncszem, de még Ő is azért okozhat meglepetést többeknek szerintem jövőre ebben a sémában és szerintem előfordulhat, hogy 4db TOP10-es irányító (milyen szempont, stat alapján persze...) lesz az AFC Westben. Az meg törpös!
Rolni
igazából a Broncos lett az AFC Washingtonja. Mindig márciusban állnak a legjobban. Nincs miért aggódni szerintem.
Amadeus
Mi vagyunk az új Jags. Az örökös offseason championok.

De most legalább valami olyat csinálunk aminál reális esély van arra is, hogy nagyon működik meg arra is, hogy nagyon nem. Hosszú távon még az is jobb, ha egyszer nagyon földbeállunk és top3-ban húzunk, csak olyan évben legyen, amikor miénk a pick... Vágre a plafont tesszük magasabbra nem a padlót, komolyan inkább álljunk fejjel a földbe, mint ez a kis kilengésű biztos öt-hét győzelmes tremendous job...

Hogy miért nem próbáltunk QBt draftolni, nevelni, az igazából független a trade-től. Mármint most jöhetett volna 1/9ből valaki, de attól sem aggódnál, akárki is az... Az meg hogy tavaly nem jött, az a tavalyi év hiábja...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve

Tehetség, képesség, potenciál alapján igen komoly papíron ez a QB négyes azért. Persze Carr ebben a leggyengébb láncszem, de még Ő is azért okozhat meglepetést többeknek szerintem jövőre ebben a sémában és szerintem előfordulhat, hogy 4db TOP10-es irányító (milyen szempont, stat alapján persze...) lesz az AFC Westben. Az meg törpös!
Rolni
Kommentelni lehet, elemezni lehet, de attól az ilyen kijelentéseknek sok értelme nincs. Olyan ez mint a strength of schedule, beszarhatsz miatta nyáron, aztán kiderül valójában melyik csapat milyen erős, milyen formában találkozol vele, hogy alakulnak a sérülések, stb.
Annak szerinem nincs jelentőssége, hogy most a legerősebb qb csoport-e vagy sem. Annak igen, hogy Carr mire lehet elég ha egy bestcase Wilsonnal kiegészülő csoportban és egy worstcase Wilsonnal kiegészülő csoportban vagy bármivel közte.

Én ezeket a kroatavaszi, nyári hangzatok kijelentéseket nem szeretem.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve

Rolni
igazából a Broncos lett az AFC Washingtonja. Mindig márciusban állnak a legjobban. Nincs miért aggódni szerintem.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
All time legerősebb csoportunk lett QB szempontból?
Rolni
Utoljára 2017-ben a 2. forduló után lett historikusan erősnek kikiáltva a divíziónk. Aztán lett 30-34-es összesített mérleg.
Szerintem várjuk meg a szezon végét a koronázással...
Black_Adder
Csak QB szempontból írtam én is...
Rolni
QB szempontból (is) várnék a koronázással.
Az egy dolog, hogy most Mahomesről nagy biztonsággal lehet mondani, hogy a liga egyik legjobbja lesz, de nála is jöhet törés, ha valószínűtlen is.
Herbert jó QB, de igazán "csak" azért félelmetes, mert még fejlődőágon van, útban a stardom felé. Valószínűbb, hogy jövőre még jobb lesz, de nem teljesen kizárt, hogy elérte a palfont vagy akár jön egy visszaesés.
Carr egy átlag fölötti QB. Nem tudom játszott-e valaha jól hidegben, de egész szezonra nézve egy kellően biztos alap ahhoz, hogy az ember ne adjon 2 első 2 második körös picket meg 3 játékost egy QBért. Új támadó séma lehet jobban fekszik majd neki, lehet kevésbé
Wilson játékának a minősége azért kérdéses. btw, 2012-ben PFMnek maga a játéka is kérdéses volt, aztán elég jól kijöttünk belőle, de van olyan is, amikor ez nem jön be. Várjuk meg milyen lesz.

Ha azt nézem a plafon (qb-k teljesítményére itt nyugaton) némi túlzással a csillagos ég, és köztük Carré a legalacsonyabb.
Ha a padlót nézem, az azért Wilsonnál lehet alacsonyabban. Illetve nem is az, hanem hogy ő azért nagyobb eséllyel padlózhat le kor és trend alapján.

Magát a trade-et egyelőre nem tudom értékelni, és átfogó helyzetelemzésre se vagoyk képes, de azért bízom benne, hogy rövid távon érződni fog, hogy bH2O helyett Wilson irányít a szomszédotokban.

több mint 2 éve
All time legerősebb csoportunk lett QB szempontból?
Rolni
Utoljára 2017-ben a 2. forduló után lett historikusan erősnek kikiáltva a divíziónk. Aztán lett 30-34-es összesített mérleg.
Szerintem várjuk meg a szezon végét a koronázással...
Black_Adder
Csak QB szempontból írtam én is...