Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Austin Gayle@PFF_AustinGayleWould be shocked if the Raiders don’t land Marquez Valdes-Scantling today now that DJ Chark is signed — they’ll be desperate for a field stretcher if not.
Remélem inkább Allen Robinson érkezik 😉
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Darius Phillips CB5'10 190
Bengals-nál töltötte az elmúlt négy évet, miután a 2018-as draft 5. körében kihúzták.
2018-ban és 2019-ben igen kevés szerep jutott neki, aztán 2020-ban úgy tűnt lehet belőle valaki. 2021-ben viszont megint kevés szerephez jutott és jól se játszott igazán. Rengeteget volt sérül eddigi NFL karrierje alatt, nem igazán értem ezt az igazolást 😀
Simán lehet ST embernek hozzuk, de ott se egy ász, illetve ott se tart majd ki az egészsége...
Szerkesztette: Rolni
több mint 2 éve
Első fecske:Jeremy Fowler@JFowlerESPN
Cornerback Darius Phillips to the Raiders on a one-year, $2.25-million deal, per source.
Nem éppen a Chargers, Denver léptéke egyenlőre 😀
több mint 2 éve
A nyitó héten asszem volt meccsnyertes TD-je tavaly. 😊Ne izgulj nem fogja...3 év alatt nálunk 2db TD-ig jutott...Csak aztán nehogy az idei Jags-Raiders meccsen ő kapja el a győztes TD-t. 😀 (Ettől függetlenül a legfejvakarósabb szerződés a sok-sok fejvakarós tegnapi szerződésünkből.)Source: #Raiders WR Zay Jones is headed to the #Jaguars. MORE. He gets 3 years and up to $30M. $24M base.😀
😀
Amadeus
Rolni
iktriad
Rolni
több mint 2 éve
Ne izgulj nem fogja...3 év alatt nálunk 2db TD-ig jutott...Csak aztán nehogy az idei Jags-Raiders meccsen ő kapja el a győztes TD-t. 😀 (Ettől függetlenül a legfejvakarósabb szerződés a sok-sok fejvakarós tegnapi szerződésünkből.)Source: #Raiders WR Zay Jones is headed to the #Jaguars. MORE. He gets 3 years and up to $30M. $24M base.😀
😀
Amadeus
Rolni
iktriad
több mint 2 éve
Csak aztán nehogy az idei Jags-Raiders meccsen ő kapja el a győztes TD-t. 😀 (Ettől függetlenül a legfejvakarósabb szerződés a sok-sok fejvakarós tegnapi szerződésünkből.)Source: #Raiders WR Zay Jones is headed to the #Jaguars. MORE. He gets 3 years and up to $30M. $24M base.😀
😀
Amadeus
Rolni
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Source: #Raiders WR Zay Jones is headed to the #Jaguars. MORE. He gets 3 years and up to $30M. $24M base.😀
😀
Amadeus
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Allbright szerint Gilmore érkezik hozzátok.
több mint 2 éve
Oke. Szurkolok Lorincnek. De valahogy (lehet cafolni) az oruletes kapkodas jut eszembe mindig a Jax terveirol.Pedig megszokhatnád, hogy minden (2.) márciusban ez van nálunk.Source: #Raiders WR Zay Jones is headed to the #Jaguars. MORE. He gets 3 years and up to $30M. $24M base.A Jax engem kikeszit.
😀
Amadeus
ulpianus
iktriad
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Pedig megszokhatnád, hogy minden (2.) márciusban ez van nálunk.Source: #Raiders WR Zay Jones is headed to the #Jaguars. MORE. He gets 3 years and up to $30M. $24M base.A Jax engem kikeszit.
😀
Amadeus
ulpianus
több mint 2 éve
Source: #Raiders WR Zay Jones is headed to the #Jaguars. MORE. He gets 3 years and up to $30M. $24M base.A Jax engem kikeszit.
😀
Amadeus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Source: #Raiders WR Zay Jones is headed to the #Jaguars. MORE. He gets 3 years and up to $30M. $24M base.😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Marcus Cannon ex-Pats OT közben lapátra került a Texans-tol.Ha egészséges egy próbát megerhet, hamár Karras-ról lecsúsztunk...
több mint 2 éve
Jackson-->Chargers5 years, up to $85M. $28M in year 1. $40M in the first 2 years. A bag, as they say.
Quote Tweet
Ian Rapoport
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
JC Jackson nem itt fog kikötni minden bizonnyal.ha elviszi a Chargers, akkor nálunk csak a Denver lesz viccesebb szituban.
deyell
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
engem spec annyira nem zavar, hogy nem költünk agyatlanul
több mint 2 éve
😀az ESPN-es is fake volt. 😀Source: The Raiders are closing in on signing free agent safety Tyrann Mathieu to a 2-year deal. More details coming soonAzt olvastam, h fake account volt, aki ezt tolta...bár most ESPN-es ember is hozza már...
lottóznom kéne
Amadeus
Meglássuk...
Rolni
Valdes-Scantling nem hiszem hogy megoldás lenne.
deyell
DJ Chark akkor már inkább!
Bár olcsón MVS is lehet jó speed decoy 😊
több mint 2 éve
deyell
11 702
az ESPN-es is fake volt. 😀Source: The Raiders are closing in on signing free agent safety Tyrann Mathieu to a 2-year deal. More details coming soonAzt olvastam, h fake account volt, aki ezt tolta...bár most ESPN-es ember is hozza már...
lottóznom kéne
Amadeus
Meglássuk...
Rolni
Valdes-Scantling nem hiszem hogy megoldás lenne.
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
én alapból az utóbbit láttam.Source: The Raiders are closing in on signing free agent safety Tyrann Mathieu to a 2-year deal. More details coming soonAzt olvastam, h fake account volt, aki ezt tolta...bár most ESPN-es ember is hozza már...
lottóznom kéne
Amadeus
Meglássuk...
Rolni
több mint 2 éve
Source: The Raiders are closing in on signing free agent safety Tyrann Mathieu to a 2-year deal. More details coming soonAzt olvastam, h fake account volt, aki ezt tolta...bár most ESPN-es ember is hozza már...
lottóznom kéne
Amadeus
Meglássuk...
Szerkesztette: Rolni
több mint 2 éve
Beers&Beards
97
Source: The Raiders are closing in on signing free agent safety Tyrann Mathieu to a 2-year deal. More details coming soonAdja és ha tényleg érkezik akkor remélem jól fog szólni!
lottóznom kéne
Amadeus
Cirka ~1hónpja láthatóan nem volt boldog a távozás gondolatától:
www.youtube.com/watch?v=ScbGdl9jcpA
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Source: The Raiders are closing in on signing free agent safety Tyrann Mathieu to a 2-year deal. More details coming soonlottóznom kéne