Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Mitchell SchwartzHmm, Gregory-nak (aki egyértelmű visszalépés ahhoz képest hogy tavaly ilyenkor Von Miller volt a helyén) és Chubbnak együtt volt 6 (hat) darab sackje tavaly. Az elmúlt 3 évben 18. Ha a jövőre várható 6, mind a KC elleni 2 meccsen lesz, az is menedzselhető...
When I signed in KC in 16 I faced Justin Houston + Tamba Hali in practice.
Then Von Miller + DeMarcus Ware, Khalil Mack + Bruce Irvin, and Melvin Ingram + Joey Bosa twice a year.
Chiefs OTs now? Maxx Crosby + Chandler Jones, Mack + Bosa, Randy Gregory + Bradley Chubb.
LOADED
Bruce
Kicsit olyan ez a lista mint a Bortles-facts, hogy pl Bortlesnek és Bradynek együtt van 7 Super Bowl gyűrűje, meg hasonlók...
Félelmetes névsort alkot ez a 6 játékos így, majdnem annyira, mintha Bosánál véget érne a sor és csak 4-en lennének...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Mitchell SchwartzWhen I signed in KC in 16 I faced Justin Houston + Tamba Hali in practice.
Then Von Miller + DeMarcus Ware, Khalil Mack + Bruce Irvin, and Melvin Ingram + Joey Bosa twice a year.
Chiefs OTs now? Maxx Crosby + Chandler Jones, Mack + Bosa, Randy Gregory + Bradley Chubb.
LOADED
több mint 2 éve
Na most már mindenki happy, hogy nem alszik a vezetőség a volánnál? 😀Littleton, Nassib és Kwia kirakása várható és logikus volt. Fáj a DM, de a 2 post June 1 dezignáció miatt azért élhető a szitu, van még hely idén is és jövőre is lesz bőven.
Chandler Jones a házban! Ez a Jones-Crosby edge páros nagyon kemény lesz ám!
Jones sokkal jobb system fit és amúgy sémától függetlenül is jobb játékos, mint Yannick. Ngakue legjobb helye a Bradley rendszerben van gyenge oldalon, minden egyéb helyen kevésbé hasznos, mert futás ellen nagyon súlytalan.
Jones kapcsán is elmondható (mint Bilal esetében), hogy a stáb remekül ismeri, tudják kit "vettek".
#Raiders are very familiar with Chandler Jones. DC Patrick Graham was the DL & LB coach during Jones' tenure with the Patriots (2012-15), HC Josh McDaniels was the OC & assistant director of player personnel DuJuan Daniels was a part of the scouting staff that drafted Jones.
PG rendszerében az edge rusherek kell, hogy tartsák a szélüket a futás ellen is! Ezt Jones és Crosby hozni fogja.
Várhatóan Jones lesz a weak side OLB, míg Crosby a strong side OLB a base felállásban. Nickel és dime esetén meg mennek szépen DE posztra terrorizálni...
A Yannick-Rock Ya-Sin cserét meg onnan kell megközelíteni, hogy a Jones szerződés után Yannick-nek nem volt maradása és egy cut-nál ez azért lényegesen jobb. Sin 2,54M-t fog keresni idén és igazi prove it year-en lesz. Sémába szerintem jó fit, mert elvileg emberezésben a legjobb. Amúgy tuti siker sztori lesz belőle, mert ez a Diablo-Sin "páros" egy védelemben sorsszerűen hangzik 😊
Amúgy Rock Ya-Sin szerződése és múltja sem gátolja meg a csapatot abban, hogy esetleg egy idősebb CB-re még rámozduljon, ha úgy alakul, de a Mullen-Ya-Sin-Hobbs trio azért nem hangzik vállalhatatlanul már.
Az OL rendezése a legfőbb feladat szerintem most, de várható még DL, LB, DB és WR igazolás is.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
deyell
11 702
Raiders cut veteran LB Nick Kwiatkoski.ez az igazolás sem nagyon jött be.
choose life
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
3 év 51m, meg Ngakoue 8m dm. Valakit elengedtek? Nem tudom értelmezni miért érte meg megenni Ngakoue fizuját, pláne hogy a Coltsnak van helye.
több mint 2 éve
deyell
11 702
Ferrell nem jobb fit Graham védelmébe mint korábban volt?Elég egyértelműnek tűnik az irány, hogy csak olyan DE marad nálunk aki passz és futás ellen is életképes. Maxx ilyen, Jones is. Yannick remek srác, jó passrusher, de futás ellen nem ment.jogos. Rock Ya-Sinről info? keveset játszott tavaly, de viszonylag jó értékelést kapott a PFF-től.nem tudom mit gondoljak erről. Ngakoue még mindig csak 27 éves lesz idén. Chandler Jones már 32. és akkor 17 milla / év?Ngakoue szenvedett futás ellen, lehet ez nem tetszett. Én sajnálom azért, szimpi volt. Persze az is érdekes, hogy 3. tradeje már.
deyell
Amadeus
deyell
Ferrell lesz a következő, akitől köszönünk szerintem.
Amadeus
choose life
több mint 2 éve
Szar. Verekszik, nagyon fizikalis, kurva buta a jatekhoz, ha iranyt kell valtania, gondban van, nehezen tudja letukrozni az elkapo route-jait. Ehhez merten kell hasznalni. Igazabol az a helyzet, hogy harom ev alatt en csekelynyi fejlodest tapasztaltam nala. 2/2-es pickkent sokkal tobbet vartam tole. Talan egy uj rendszer jot tesz majd neki.jogos. Rock Ya-Sinről info? keveset játszott tavaly, de viszonylag jó értékelést kapott a PFF-től.nem tudom mit gondoljak erről. Ngakoue még mindig csak 27 éves lesz idén. Chandler Jones már 32. és akkor 17 milla / év?Ngakoue szenvedett futás ellen, lehet ez nem tetszett. Én sajnálom azért, szimpi volt. Persze az is érdekes, hogy 3. tradeje már.
deyell
Amadeus
deyell
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
I'm told Chandler Jones has agreed to a 3-year deal to join the #Raiders, per source.My understanding is the other teams Jones was considering were the #Jets, #49ers,
#Bills and #Colts.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
deyell
11 702
Rock Ya-Sin: 5th highest graded Cornerback in man coverage this season (81.4)i.imgur.com/cNaUb0W.jpg
Amadeus
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Rock Ya-Sin: 5th highest graded Cornerback in man coverage this season (81.4)
több mint 2 éve
maddenben esetleg 😀 de amúgy tényleg egyedül tavaly nem volt annyira fos, de nála jobbak vannak most is kint a FA piacon
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Elég egyértelműnek tűnik az irány, hogy csak olyan DE marad nálunk aki passz és futás ellen is életképes. Maxx ilyen, Jones is. Yannick remek srác, jó passrusher, de futás ellen nem ment.jogos. Rock Ya-Sinről info? keveset játszott tavaly, de viszonylag jó értékelést kapott a PFF-től.nem tudom mit gondoljak erről. Ngakoue még mindig csak 27 éves lesz idén. Chandler Jones már 32. és akkor 17 milla / év?Ngakoue szenvedett futás ellen, lehet ez nem tetszett. Én sajnálom azért, szimpi volt. Persze az is érdekes, hogy 3. tradeje már.
deyell
Amadeus
deyell
Ferrell lesz a következő, akitől köszönünk szerintem.
több mint 2 éve
deyell
11 702
pedig azt hallottam hogy Lock Ya-Sin a beceneve 😕Kavics sokáig a legszarabb cb-nk volt, pedig nem volt magasan a mérce. Tavaly csak aránylag volt fos, mindenesetre ötletem sincs Raiders oldalon kinek az ötlete volt, hogy ő kell nektek 😀jogos. Rock Ya-Sinről info? keveset játszott tavaly, de viszonylag jó értékelést kapott a PFF-től.nem tudom mit gondoljak erről. Ngakoue még mindig csak 27 éves lesz idén. Chandler Jones már 32. és akkor 17 milla / év?Ngakoue szenvedett futás ellen, lehet ez nem tetszett. Én sajnálom azért, szimpi volt. Persze az is érdekes, hogy 3. tradeje már.
deyell
Amadeus
deyell
Farky
choose life
több mint 2 éve
Kavics sokáig a legszarabb cb-nk volt, pedig nem volt magasan a mérce. Tavaly csak aránylag volt fos, mindenesetre ötletem sincs Raiders oldalon kinek az ötlete volt, hogy ő kell nektek 😀jogos. Rock Ya-Sinről info? keveset játszott tavaly, de viszonylag jó értékelést kapott a PFF-től.nem tudom mit gondoljak erről. Ngakoue még mindig csak 27 éves lesz idén. Chandler Jones már 32. és akkor 17 milla / év?Ngakoue szenvedett futás ellen, lehet ez nem tetszett. Én sajnálom azért, szimpi volt. Persze az is érdekes, hogy 3. tradeje már.
deyell
Amadeus
deyell
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 2 éve
deyell
11 702
jogos. Rock Ya-Sinről info? keveset játszott tavaly, de viszonylag jó értékelést kapott a PFF-től.nem tudom mit gondoljak erről. Ngakoue még mindig csak 27 éves lesz idén. Chandler Jones már 32. és akkor 17 milla / év?Ngakoue szenvedett futás ellen, lehet ez nem tetszett. Én sajnálom azért, szimpi volt. Persze az is érdekes, hogy 3. tradeje már.
deyell
Amadeus
choose life
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Elvileg megeszitek Ngakoue fizetésének nagy részét.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
nem tudom mit gondoljak erről. Ngakoue még mindig csak 27 éves lesz idén. Chandler Jones már 32. és akkor 17 milla / év?Ngakoue szenvedett futás ellen, lehet ez nem tetszett. Én sajnálom azért, szimpi volt. Persze az is érdekes, hogy 3. tradeje már.
deyell
több mint 2 éve
deyell
11 702
nem tudom mit gondoljak erről. Ngakoue még mindig csak 27 éves lesz idén. Chandler Jones már 32. és akkor 17 milla / év?
choose life
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Sources: #Raiders pass-rusher Yannick Ngakoue is expected to be traded to the #Colts in a deal that includes CB Rock Ya-Sin.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Four-time Pro Bowl pass rusher Chandler Jones is finalizing a deal with the #RaidersOther teams are told this is in the $17 million per year range.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Ereck Flowers is FA lett Washingtonban. Ha már guardot keresünk.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
2020 offseason moves by Jon Gruden and Mike Mayock:Signed LB Cory Littleton (released)
Signed FS Damarious Randall (cut before Week 1 of 2020)
Signed TE Jason Witten (lol)
Signed Carl Nassib (released after two years with 4 sacks)
Signed QB Marcus Mariota (three 30 passes)
Gave Richie Incognito a contract extension (two games played since 2019)
Drafted WR Henry Ruggs (cut) in Round 1
Drafted CB Damon Arnette (cut) in Round 1
Drafted Lynn Bowden (traded before Week 1 of 2020) in Round 3.
Drafted LB Tanner Muse (Round 3) and never played a snap.
több mint 2 éve
Matt Ioannidis is getting released from the Washington Commanders, per sourceÉrdekes lehet nekünk is sztem
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Carl Nassib will be designated a post June 1 release, saving the Raiders $8 million against the cap, per source. But Nassib free to find another team now.pocsék igazolás volt.
Rolni