Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Source: The Packers were willing to pay Davante Adams as much or more than the Raiders are. It came down to him wanting out and to play with Derek Carr, his college QB.Vegasban a nettó több lesz tuti.... Hagyjuk már az egyetemi csapatot.....
Also per source, Aaron Rodgers knew this was coming and still signed his new Packers contract.
Amadeus
Rodgers 14 millával többet keres Mahomesnál, ez volt az ára, bye bye Adams, MVP cím és PO. Brett Favre nyomdokain járva, majd kétszer-háromszor nyugdíjba fog vonulni és kész. Emberként nálam már leszerepelt a vaccinated srác, most meg egyedül is maradt a hidegben. Sztem 3 évre hazavágta a FRt-t.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Source: The Packers were willing to pay Davante Adams as much or more than the Raiders are. It came down to him wanting out and to play with Derek Carr, his college QB.Also per source, Aaron Rodgers knew this was coming and still signed his new Packers contract.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
legalább a drafton nem kell izgulni.
több mint 2 éve
Csak el ne cseréljék Carrt Clevelandbe Mayfieldért, mire megjön Adams. 😀 😀 😀 Adams is friends with Derek Carr from their college days.
— Pete Prisco (@PriscoCBS) March 17, 2022
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
jóvan 😀Davante Adams' contract is worth $141.25M over five yearsvótmá
Rodaron
briareos
több mint 2 éve
Davante Adams' contract is worth $141.25M over five yearsvótmá
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Davante Adams' contract is worth $141.25M over five years
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Konkrétan azt mondom, hogy Wilson 2 év és cserét fog kérni, ha engem kérdezel én nem látom jónak ezt a helyzetet.jaja. 3-4 gyűrűvel. úgyh broncos részről idő, mint a tenger. 😀hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
Jók ezek a márciusi jóslatok.
roberto23
KeyG
de amúgy állom. csak akkor konkretizáljuk mit takar az évekig, nehogy ezen csússzon el a dolog. 😀
roberto23
briareos
roberto23
Mahomes-sal nem lehet versengeni hosszútávon, Herbert és csapata bitang évekig a Raiders egy QB-ra van attól, hogy ott legyen ahol ez a két csapat.
Wilson és a Broncos? Számomra valahogy nem jön át, és nem akarom elvenni a kedved.
Hamarabb lesz Mbappé a Realba ami évek óta húzódik, mint Wilson gyűrűt nyerjen.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Amadeus safety a Maddenben volt.tartok tőle az 1-2 szinttel az nfl alatt vanhát figyu, én tudok talán játszani safetyt, Rolniék közül valaki méretben meglesz a LB depthhez.Bruce LB volt a JB Wolverinesben.
Amadeus
ulpianus
briareos
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Nem tudom volt-e olyan valaha, hogy egy csoporton belül 3 contender és egy PO esélyes csapat legyen. Wow.
több mint 2 éve
mondjuk ha elég keményen tolja ez kb 1 hét maddenbenjaja. 3-4 gyűrűvel. úgyh broncos részről idő, mint a tenger. 😀hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
KeyG
de amúgy állom. csak akkor konkretizáljuk mit takar az évekig, nehogy ezen csússzon el a dolog. 😀
roberto23
briareos
roberto23
több mint 2 éve
jaja. 3-4 gyűrűvel. úgyh broncos részről idő, mint a tenger. 😀hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
KeyG
roberto23
briareos
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
tartok tőle az 1-2 szinttel az nfl alatt vanhát figyu, én tudok talán játszani safetyt, Rolniék közül valaki méretben meglesz a LB depthhez.Bruce LB volt a JB Wolverinesben.
Amadeus
ulpianus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Gotcha!hát figyu, én tudok talán játszani safetyt, Rolniék közül valaki méretben meglesz a LB depthhez.Bruce LB volt a JB Wolverinesben.
Amadeus
ulpianus
Éreztem én, hogy megleszünk darabszámra.
több mint 2 éve
hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
KeyG
roberto23
több mint 2 éve
hát figyu, én tudok talán játszani safetyt, Rolniék közül valaki méretben meglesz a LB depthhez.Bruce LB volt a JB Wolverinesben.
Amadeus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Adam Schefter@AdamSchefter
🏈Raiders get Davante Adams.
🏈Packers get two 2022 picks, including the Raiders’ first-round pick, per sources.
több mint 2 éve
Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
KeyG
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
hát figyu, én tudok talán játszani safetyt, Rolniék közül valaki méretben meglesz a LB depthhez.salary cap részletkérdés, saints kb 3 nap alatt talált 100 millát, ha majd könyvelni kell, könyvelve lesznekem tök jó, csak a sogennante salary capet nem értem most.Rookie QB miből lesz?hát semmi sem jó neki
Amadeus
briareos
Amadeus
briareos
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
salary cap részletkérdés, saints kb 3 nap alatt talált 100 millát, ha majd könyvelni kell, könyvelve lesznekem tök jó, csak a sogennante salary capet nem értem most.Rookie QB miből lesz?hát semmi sem jó neki
Amadeus
briareos
Amadeus
több mint 2 éve
Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
nekem tök jó, csak a sogennante salary capet nem értem most.Rookie QB miből lesz?hát semmi sem jó neki
Amadeus
briareos