Las Vegas Raiders
Én örülük ennek a trade-nek. Lehet mély a class, de nincs garancia arra, hogy akit 22-ön maradt volna az legint No1 elkapó lett volna. Márpedig nekünk évek óta a WR1 az egyik legnagyobb need. Egy bizonyított elit elkapó érkezett aki nem egy AB/OBJ kategória.
Liverpool Fc
Sok.detto ez az érzésem nekem is. Max 2 évet látok benne, amikor még Top szinten lesz. Kívánom, hogy sikeres legyen Las Vegas-ban, de nehezen tudom elképzelni.
30 eves lesz a pali, duskal a rohadt jo elkapokban a draft. Hiaba kiraly Adams, nalam ez a csere butasag a volt Raiderstol.
Stez
Sok.Annyiban vitatkoznék, hogy a draft dúskál az egyetemen jó elkapókban, Adams meg már az NFL-ben is bizonyított.
30 eves lesz a pali, duskal a rohadt jo elkapokban a draft. Hiaba kiraly Adams, nalam ez a csere butasag a volt Raiderstol.
Stez
Az tény, hogy ennyit szerintem sem ér egy elkapó, de mivel ez volt a csereérték, így ez már így esett.
Sok.nem hinném, hogy olyan sok elit elkapó prospect maradna bent 1/22-nél. mivel nem is nagyon van olyan idén. jó prospectek vannak ezen a poszton, viszonylag mély is, de ennyi. ez a draft egyébként összességében viszonylag gyenge, nem tragédia most két picktől megszabadulni.
Stez
choose life
Sok.És így több esélyük lesz a csoport megnyerésére? Nem hiszem..
Stez
oh so i’m not punting at all next year huh? lets gooooooo https://t.co/1G4cyuc9Yo
— AJ Cole III (@AJCole90) March 17, 2022
choose life
Ez pont jól jön a hosszabítás előtt... 😀Adams mint Raider.Mi a baja Renfrowal?
Green Bayben is kapott volna annyit, mint itt, de ő ide akart jönni!
Final thought (for now) on the Davante Adams trade: His agents Frank Bauer and Kenny Chapman confirm that the #Packers offered more money than the contract he’ll sign in Las Vegas.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 18, 2022
Simply, it was his lifelong dream to be with the #Raiders.
Hogy legyen azért egy kis keserű mellékíz,
Renfrow 🤮🤮🤮
— Davante Adams (@tae15adams) January 10, 2022
Vajon milyen gyorsan lesz ez a tweet törölve.
iktriad
steelwolf
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
Na erre nem számítottam 😀
OL rendezésére azért kíváncsi leszek, illetve remélem nem Renfrow vagy Waller bánja majd ezt...
Carr gondolom kapja a hosszabbítást majd ezután 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
Adams mint Raider.Mi a baja Renfrowal?
Final thought (for now) on the Davante Adams trade: His agents Frank Bauer and Kenny Chapman confirm that the #Packers offered more money than the contract he’ll sign in Las Vegas.
Renfrow 🤮🤮🤮
iktriad
Renfrow 🤮🤮🤮
Szerkesztette: iktriad
Three-year, $51M
$12M signing bonus
$32M total guaranteed
2025/2026 void years !!!
$4M 2022/$7.5M salaries fully gtd
$8.5M roster bonus on third day of 2023 league year
$44k per game roster bonuses
$500k Pro Bowl incentive each year.
2022 cap hit: $7.312M
Raiders RB Brandon Bolden:
Two-year, $5.01 contract includes $1.25M signing bonus, $2.375M guaranteed. $1.125M 2022 base salary is fully guaranteed. Has $17.5k per game roster bonus in 2022, $30k in 2023, $82.5k workout bonus in 2022, $90k in 2023.
22 cap hit: $2.13M
23: $2.88M
Szerkesztette: deyell
choose life
gondolom igazolni nem nagyon fogunk már, azt mondom az egész draft (már ami maradt belőle) mehet a támadófal erősítésére, hátha kifogunk egy jó right tackle-t vagy guardot.
becsüljük meg Carrt. nélküle Adams nem jött volna ide
Szerkesztette: deyell
choose life
Mack a futás ellen is remek. Drafton jöhet valami husi D line. …"Herbert és csapata bitang évekig" - Herbert tavaly is brutál jó volt, de a gyenge védelem miatt nem jutottak be. Na most jött egy (gyenge formában lévő) khalil Mack meg Jc Jackson így a passzvédelem javulni fog valamit. Viszont a futás elleni védekezéshez, ami a legnagyobb gyengeseguk volt, jött egy szem Joseph Day. Ha nem hoznak mást kimondottan erre, akkor ugyanúgy atfog futni rajtuk mindenki. Na meg Lombardit még nem is említettem. Szóval a fő achilles pontok ugyanúgy megvannak a chargersnél.Konkrétan azt mondom, hogy Wilson 2 év és cserét fog kérni, ha engem kérdezel én nem látom jónak ezt a helyzetet.jaja. 3-4 gyűrűvel. úgyh broncos részről idő, mint a tenger. 😀hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
Jók ezek a márciusi jóslatok.
roberto23
KeyG
de amúgy állom. csak akkor konkretizáljuk mit takar az évekig, nehogy ezen csússzon el a dolog. 😀
roberto23
briareos
roberto23
Mahomes-sal nem lehet versengeni hosszútávon, Herbert és csapata bitang évekig a Raiders egy QB-ra van attól, hogy ott legyen ahol ez a két csapat.
Wilson és a Broncos? Számomra valahogy nem jön át, és nem akarom elvenni a kedved.
Hamarabb lesz Mbappé a Realba ami évek óta húzódik, mint Wilson gyűrűt nyerjen.
KeyG
"Raiders egy qb-ra van attól, hogy ott legyen ahol ez a két csapat" - Szerintem meg pont a qb miatt vannak közel ehhez a két csapathoz. A raidersben lehet sorolni az elit játékosokat. Adams, Waller, Crosby, Chandler Jones. Viszont mögöttük? Van még egy-két elfogadható játékos, de még nagyon kéne OG, OT, Dt, Cb meg S. Némelyikből több is.
Szóval bőven van még támadási felület mindkét csapaton. Denverben viszont.. Már tavaly is a 16. fordulóig tartottak a lépést a másik két csapattal. Azota meg a messze a legnagyobb problémájukat orvosolták. Ha visszaigazolják azt az egy-két FA-jüket akkor a védelem se lesz rosszabb mint tavaly.
Seda26
Chargers tavaly Staley miatt volt ott + és - irányban is ott ahol, túl sok volt a kockázatos döntés. Valóban futás elleni védelemben gyengék voltak, de a drafton ha kihúznák elsőben Jordan Davist nem lennék meglepődve."Herbert és csapata bitang évekig" - Herbert tavaly is brutál jó volt, de a gyenge védelem miatt nem jutottak be. Na most jött egy (gyenge formában lévő) khalil Mack meg Jc Jackson így a passzvédelem javulni fog valamit. Viszont a futás elleni védekezéshez, ami a legnagyobb gyengeseguk volt, jött egy szem Joseph Day. Ha nem hoznak mást kimondottan erre, akkor ugyanúgy atfog futni rajtuk mindenki. Na meg Lombardit még nem is említettem. Szóval a fő achilles pontok ugyanúgy megvannak a chargersnél.Konkrétan azt mondom, hogy Wilson 2 év és cserét fog kérni, ha engem kérdezel én nem látom jónak ezt a helyzetet.jaja. 3-4 gyűrűvel. úgyh broncos részről idő, mint a tenger. 😀hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
KeyG
de amúgy állom. csak akkor konkretizáljuk mit takar az évekig, nehogy ezen csússzon el a dolog. 😀
roberto23
briareos
roberto23
Mahomes-sal nem lehet versengeni hosszútávon, Herbert és csapata bitang évekig a Raiders egy QB-ra van attól, hogy ott legyen ahol ez a két csapat.
Wilson és a Broncos? Számomra valahogy nem jön át, és nem akarom elvenni a kedved.
KeyG
"Raiders egy qb-ra van attól, hogy ott legyen ahol ez a két csapat" - Szerintem meg pont a qb miatt vannak közel ehhez a két csapathoz. A raidersben lehet sorolni az elit játékosokat. Adams, Waller, Crosby, Chandler Jones. Viszont mögöttük? Van még egy-két elfogadható játékos, de még nagyon kéne OG, OT, Dt, Cb meg S. Némelyikből több is.
Szóval bőven van még támadási felület mindkét csapaton. Denverben viszont.. Már tavaly is a 16. fordulóig tartottak a lépést a másik két csapattal. Azota meg a messze a legnagyobb problémájukat orvosolták. Ha visszaigazolják azt az egy-két FA-jüket akkor a védelem se lesz rosszabb mint tavaly.
Seda26
Nálam jelenleg a Chargers a team to beat az AFC-ben, de korai még erről beszélni.
Raiders, Josh Jacobs és Nate Hobbs elég jó játékosok Renfrow-ról ne is beszéljünk, Carr a kérdés mire lesz képes egy ilyen O-val illetve McDaniels. Itt sokkal több a támadható felület még, de kevesebb is mint Denverben.
Denver: Elég jó WR corp van itt ez tény, de számomra Metcalf és Lockett szintjét nem hozzák még de ez változhat Jeudy esetében leginkább. Fangio nem véletlenül lett elküldve a 7 győzelem ( Giants, Jets, Jags, WFT, Cowboys, Chargers, Lions ) szerintem ezzel sok mindent elmondtam. A Raiders és a Chiefs tavaly is oda-vissza verte őket.
Wilsonra reagálva, rengeteget adott érte a Broncos és én láttam tavaly párszor játszani Wilson-t, engem nem nyűgözött le állandóan a hero Lockett és Metcalf felé, semmi TE játék.
Másképp látjuk a helyzetet, de ezért jó az ubiszezon. 😊
Én nem lennék meglepődve ha a Broncos végezne egyedül ebből a csoportból 0.5% alatt és ezt is jósolom.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
"Herbert és csapata bitang évekig" - Herbert tavaly is brutál jó volt, de a gyenge védelem miatt nem jutottak be. Na most jött egy (gyenge formában lévő) khalil Mack meg Jc Jackson így a passzvédelem javulni fog valamit. Viszont a futás elleni védekezéshez, ami a legnagyobb gyengeseguk volt, jött egy szem Joseph Day. Ha nem hoznak mást kimondottan erre, akkor ugyanúgy atfog futni rajtuk mindenki. Na meg Lombardit még nem is említettem. Szóval a fő achilles pontok ugyanúgy megvannak a chargersnél.Konkrétan azt mondom, hogy Wilson 2 év és cserét fog kérni, ha engem kérdezel én nem látom jónak ezt a helyzetet.jaja. 3-4 gyűrűvel. úgyh broncos részről idő, mint a tenger. 😀hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
KeyG
roberto23
briareos
roberto23
KeyG
Welcome home @tae15adams 🏴☠️
— Derek Carr (@derekcarrqb) March 18, 2022
Trade compensation, per league sources:
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 18, 2022
Packers are getting back 2022 first- and second-round picks in return for Davante Adams.
fixed that for you amúgy +1Source: The Packers were willing to pay Davante Adams as much or more than the Raiders are. It came down to him wanting out and to play with Derek Carr, his college QB.Vegasban a nettó több lesz tuti.... Hagyjuk már az egyetemi csapatot.....
Also per source, Aaron Rodgers knew this was coming and still signed his new Packers contract.
Amadeus
Rodgers 14 millával többet keres Mahomesnál, ez volt az ára, bye bye Adams, MVP cím és PO. Brett Favre nyomdokain járva, majd kétszer-háromszor nyugdíjba fog vonulni és kész. Emberként nálam már leszerepelt avaccinatedimmunized srác, most meg egyedül is maradt a hidegben. Sztem 3 évre hazavágta a FRt-t.
Kájzerszóze