Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
3 free agents I think the Raiders get are...- D.J. Chark, WR
- Ted Karras, OG
- Kyle Van Noy, LB
This is just an educated guess.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Darious Williams is target a Ramsből.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Érdeklődünk Valdez-Scantling iránt.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
JC Jacksonért a Chargers és Phins ellen küzdünk.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Ha 10 elég lenne neki, akkor elhoznám Moehrig mellé.Honey Badger vajon mennyit kérne?15 millió / év?
Amadeus
deyell
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Honey Badger vajon mennyit kérne?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
And same Davis family had tripled the teams value in 5 years and ensured years of confined revenue for the team and investors. Yep, terrible
több mint 2 éve
deyell
11 702
#Raiders aren't bringing back Alec Ingold, and the Patriots' fullback from last year is hitting the open market, so...fenébe. Ingold nem csak a pályán volt hasznos, az öltözőben is sokat számított a jelenléte. nem véletlenül volt csapatkapitány. igazi Gruden grinder, de a jó értelemben.
Rolni
choose life
több mint 2 éve
Rumors: #Raiders and #Patriots have interest in WR D.J. Chark, per @JFowlerESPN
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
#Raiders aren't bringing back Alec Ingold, and the Patriots' fullback from last year is hitting the open market, so...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Quinton Jefferson sem fog visszatérni úgy fest.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
1. Signing bonus: $13 million.2. 2022 base salary, fully guaranteed: $3.51 million.
3. 2023 roster bonus, fully guaranteed: $10.005 million.
4. 2023 base salary, guaranteed for injury at signing and fully guaranteed in 2023: $7.505 million.
5. 2024 base salary, guaranteed for injury at signing and fully guaranteed in 2023: $19.01 million.
6. 2025 base salary: $21.038 million.
7. 2026 base salary: $21.038 million.
8. 2023-24 active roster bonuses: $272,000 per year ($16,000 per game).
9. 2025-26 active roster bonuses: $782,000 per year ($46,000 per game).
10. 2022 workout bonus: $372,000.
11. 2023-26 workout bonuses: $100,000 per year.
12. Incentives: $200,000 per year, based on being named first-team All-Pro.
The deal has a new-money value of $23.5 million per year, with $53 million in total guarantees. Of that amount, $26.515 million is fully guaranteed at signing.
The new deal did not account for the $234,471 that Crosby would have received under his prior contract, as part of a total old-money base salary of $4.22 million.
The total value of the contract is five years, $97.986 million, an average payout of $19.59 million per year.
több mint 2 éve
deyell
11 702
Crosby cap hitje a hosszabbítás után2022: $6.7 million (up from about $4.2M pre deal)
2023: $20.5 million
2024: $22 million
2025: $24.5 million
2026: $24.5 million
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
erre elfelejtettem írni: PG2 saját bevallása szerint pragmatikus csávó, szarik a számisztikára. A rendelkezésre álló roster alapján, az adott ellenfélhez adjusted védelmet futtatja, simán megfér nála a 3-4 és a 4-3 a bookban.Na ja, de elvileg PG rendszere nem zone heavy ám, csak a Giants emberanyaga nem volt alkalmas a man coverre és ezért váltott zone heavy-re menet közben.Az első cikk igen gyenge, de a második jó, azt olvastam korábban!egy zone heavy schemebe akár vissza is jöhetne Heyward
Rolni
Amadeus
Gondolom, ha lehet válogatni akkor inkább man cover embereket kér magának...
Rolni
Így lett a man heavy scheme zone heavy két év alatt. Simán kinézem belőle, hogy 4-3 over/under fronttal elkezd egy olyasmit futtatni 2 high safetyvel, mint a Bills. Elvileg a cov7 a nagy kedvence, amit minden sb győztes védelem tolt az elmúlt 3 évben.
szerintem itt úgy kéne a fotelből vizionálni, hogy szerepkörökre nézzük az embereket. Edge, 3tech, 1 tech, etc. A frontok majd alakulnak.
több mint 2 éve
Erős lista...Gruden lehet mégis bosszúból tért vissza amúgy, mert nem éppen előrefelé vitte a hajót az biztos 😊
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Josh Dubow✔
@JoshDubowAP
10 biggest #Raiders FA additions under Gruden:
Trent Brown 4 years, $66M
Tyrell Williams 4-$44.3M
Lamarcus Joyner 4-$42M
Cory Littleton 3-$35.3M
Yannick Ngakoue 2-$26M
Carl Nassib 3-$25.3M
Nick Kwiatkoski 3-$21M
Tahir Whitehead 3-$19M
Marcus Mariota 2-$17.5M
Jordy Nelson 2-$14.2M
több mint 2 éve
Eddie Goldman-t elküldte a Bears.6'4 320-as méretű NT, aki csak 28 éves és igen sikeres évei is voltak az NFL-ben a 2020-as opt out előtt.
Mérete és háttere alapján érdekes lehet szerintem számunkra is...
több mint 2 éve
Koordinátoraink első megszólalása:twitter.com/i/broadcasts/1mrGmaeVAmMGy
Szerkesztette: Rolni
több mint 2 éve
Én Watsont akaromWatson-ra lenne értelme lecserélni Carr-t! Kérdés ugye az ár lenne, meg az, hogy hány csapatot kell bevonni, mert nem biztos, h Texans-ba Carr nagyon lelkesen menne...
Bruce
Abban lehet fantázia, h Carr megy tőlünk valahova (Colts, Steelers, Saints stb) és utána mi meg jól megszórjuk a Texans-t egy zsák pickkel Watsonért. Persze valószínűleg lesz aki többet ad érte és az NFC csapatok előnyben vannak, mert nem hiszem, h AFC-be akarnák elpasszolni...persze a Pats connection meg segíthet nekünk...
Ha ez nem megvalósítható akkor Carr marad az irányítónk!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Sztem egyébként maradni fog Carrén kinézem belőlük, hogy jön egy rookie.
Bruce
több mint 2 éve
Sztem egyébként maradni fog Carr
több mint 2 éve
Legyen igazad. Csak ne dragan.Carr a nehez dontes jelenleg. Es szerintem vacillalnak is rendesen, hogy vele kepzeljek e el a jovot, vagy netan elcsereljek jo dragan.A Coltsba 🙂
Stez
Bruce
több mint 2 éve
Én Watsont akarom