Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Az ott már egy prime-ján túllévő McNabb és Vick volt szvsz.2010-es NFC East?All time legerősebb csoportunk lett QB szempontból?Talán igen, a 2015-16-os NFC South volt nálam eddig a nyerő a 2015-ös MVP Cam Newtonnal, a 2015-ös ORoY Jameis Winstonnal, mellettük mindkét szezont a legtöbb passzolt yarddal záró Drew Brees-szel meg a 2016-os MVP Matt Ryannel.
Rolni
empty taxi
Eli/Romo/McNabb/Vick?
warr_b
Ez az aktuális felhozatalból max DangeRussra igaz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
2010-es NFC East?All time legerősebb csoportunk lett QB szempontból?Talán igen, a 2015-16-os NFC South volt nálam eddig a nyerő a 2015-ös MVP Cam Newtonnal, a 2015-ös ORoY Jameis Winstonnal, mellettük mindkét szezont a legtöbb passzolt yarddal záró Drew Brees-szel meg a 2016-os MVP Matt Ryannel.
Rolni
empty taxi
Eli/Romo/McNabb/Vick?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
All time legerősebb csoportunk lett QB szempontból?Utoljára 2017-ben a 2. forduló után lett historikusan erősnek kikiáltva a divíziónk. Aztán lett 30-34-es összesített mérleg.
Rolni
Szerintem várjuk meg a szezon végét a koronázással...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
All time legerősebb csoportunk lett QB szempontból?Talán igen, a 2015-16-os NFC South volt nálam eddig a nyerő a 2015-ös MVP Cam Newtonnal, a 2015-ös ORoY Jameis Winstonnal, mellettük mindkét szezont a legtöbb passzolt yarddal záró Drew Brees-szel meg a 2016-os MVP Matt Ryannel.
Rolni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Világos. Azért megnézném JMD arcát a DangeRuss hírre.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
bmg
2 681
Én is elcserélném Carr-t egyébként, de továbbra is inkább Watson lenne a célpontom. 😊Viszont OC téren elvileg előre léptünk.
Azért így azért kemény lesz ez a csoport és a leggyengébb irányítónk azért nekünk van jelen esetben. A tapasztalat szól mellette most leginkább.
Bruce
Idén még van Carrnak szerződése, csak meg kellene nézni, mit tudnak kihozni belőle, mielőtt megint újraépítés kezdődik. Főleg miután mindenki lenyilatkozta, hogy nem akarnak újraépíteni.
Watson úgysem megy sehova, amíg nem rendeződik az ügye, meg nálunk amúgy sem jó ajánlólevél a nőkkel szembeni erőszak gyanúja. Más cserélhető QB meg nem lenne előrelépés szerintem.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Valamelyik NFL networkos insider elhintett egy olyat combine közvetítésben pár napja, hogy ha Rodgers jön, cserélitek Carr-t és rámentek a pickgyűjtésre. Nem tudom, hogy ez Wilsonnal is ül-e.
több mint 2 éve
All time legerősebb csoportunk lett QB szempontból?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Én is elcserélném Carr-t egyébként, de továbbra is inkább Watson lenne a célpontom. 😊Azért így azért kemény lesz ez a csoport és a leggyengébb irányítónk azért nekünk van jelen esetben. A tapasztalat szól mellette most leginkább.
több mint 2 éve
deyell
11 702
i.imgur.com/IzTCFBE.pngegy fél pillanatra majdnem beszoptam.
choose life
több mint 2 éve
bmg
2 681
Azért remélhetőleg van annyi önkritikája, hogy nem helyezi magát egy szintre egy négyszeres MVP-vel, de én a Carr - Love tranzakciót nem tudtam értelmezni.nem. Ezután Carrnak is irreális fizuigénye lesz.Ittál?The Packers and Aaron Rodgers have agreed on a 4-year, $200M deal that makes him the highest paid player in NFL history, per @RapSheettrade Carr, aztán egy elsőért elhoznám Loveot.
Na a legnagyobb QB dominó eldőlt...
Rolni
Amadeus
bmg
Amadeus
Azt értem, hogy a Carrért kapott pickért jönne, de miért ő?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Russell Wilson a Broncosban...😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDD
deyell
Jól van. Féltem, hogy Heckett alatt jó lesz a Broncos, de meg lehet nyugodni srácok.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
nem. Ezután Carrnak is irreális fizuigénye lesz.Ittál?The Packers and Aaron Rodgers have agreed on a 4-year, $200M deal that makes him the highest paid player in NFL history, per @RapSheettrade Carr, aztán egy elsőért elhoznám Loveot.
Rolni
Amadeus
bmg
több mint 2 éve
bmg
2 681
Ittál?The Packers and Aaron Rodgers have agreed on a 4-year, $200M deal that makes him the highest paid player in NFL history, per @RapSheettrade Carr, aztán egy elsőért elhoznám Loveot.
Rolni
Amadeus
több mint 2 éve
Véletlen elsőt írtál a negyedik helyett.The Packers and Aaron Rodgers have agreed on a 4-year, $200M deal that makes him the highest paid player in NFL history, per @RapSheettrade Carr, aztán egy elsőért elhoznám Loveot.
Rolni
Amadeus
Biztos az autocorrect.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
The Packers and Aaron Rodgers have agreed on a 4-year, $200M deal that makes him the highest paid player in NFL history, per @RapSheettrade Carr, aztán egy elsőért elhoznám Loveot.
Rolni
több mint 2 éve
The Packers and Aaron Rodgers have agreed on a 4-year, $200M deal that makes him the highest paid player in NFL history, per @RapSheetNa a legnagyobb QB dominó eldőlt...
több mint 2 éve
Sztem meglepő:Also confirmed with the @Raiders
’ staff announcement: Vegas is keeping Deuce Gruden on as a strength-and-conditioning coach.
Az is meglepő, h nincs TE edző a végleges stáb listában...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
na itt a teljes staff, hivatalos. szerencsére Gruden maradtegyetlen keeper az előző staffbol a wr coach mellet nem?
i.imgur.com/WymQ6om.png
deyell
több mint 2 éve
deyell
11 702
na itt a teljes staff, hivatalos. szerencsére Gruden maradti.imgur.com/WymQ6om.png
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
bírom Crosbyt, de nem évi 30 millióért.
több mint 2 éve
Source: The Oakland Raiders are expected to hire Mitch Singler as an offensive quality coach. Singler spent the past four seasons with Duke’s staff as offensive quality control coordinator.Természetesen elírás az Oakland...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
és megmagyarázták nekem, hogy Turbóval super bowl window.Khalil MackÁllítólag előbb lesz Crosby hosszabbítás, mint Carr hosszabbítás.nem lesz még egy Mack.
20M/év feletti összegről csipognak a hírek természetesen.
Rolni
Amadeus
4 seasons with #raiders
$18,677,002 salary
40.5 sacks
304 tackles
84 QB hits
4 season with #bears
$96,770,000
36 sacks
163 tackles
52 QB hits
Rolni
Jaj istenem.
Jó játékos volt Mack, de sosem volt az a - Donald - szint, amit fizuban elkért.