Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Alone in the Darkigen ez mondjuk lényeges elem lenne 😊Mark amúgy rohadjak meg jól csinálja 😊reméljük neki azért van ötlete.
Mindenki vakon van, mindenki találgat, senki se tudja mi lesz 😊
Rolni
Amadeus
mert nem nagy kihívás sötétségben tartani mindenki ha neked sincs fogalmad sem róla hogy mit csinálsz
remélem Harbaugh jön hozzátok, vele jól járnátok
Cuchulain82
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
igen ez mondjuk lényeges elem lenne 😊Mark amúgy rohadjak meg jól csinálja 😊reméljük neki azért van ötlete.
Rolni
Amadeus
mert nem nagy kihívás sötétségben tartani mindenki ha neked sincs fogalmad sem róla hogy mit csinálsz
remélem Harbaugh jön hozzátok, vele jól járnátok
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Mark amúgy rohadjak meg jól csinálja 😊reméljük neki azért van ötlete.
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Mark amúgy rohadjak meg jól csinálja 😊Mindenki vakon van, mindenki találgat, senki se tudja mi lesz 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Jár pick, ha feka lesz a hc?Todd Bowles jön interjúrakezdem azt gondolni, hogy ez már nem a rooney rule miatt van, hanem tényleg rámegyünk a kompenzációs pickre.
Amadeus
deyell
több mint 2 éve
deyell
11 702
Todd Bowles jön interjúrakezdem azt gondolni, hogy ez már nem a rooney rule miatt van, hanem tényleg rámegyünk a kompenzációs pickre.
Amadeus
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Todd Bowles jön interjúra
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
www.si.com/nfl/raiders/the-black-hole-plus/bill-belichick-josh-mcdaniels-sean-payton-jim-harbaugh-rich-bisacci-las-vegas-raidersHarbó,Rics, JMD
több mint 2 éve
Josh Dubow@JoshDubowAP#Raiders will need to decide if they want to pay $35-40 million a year to keep Carr (who probably wouldn't even be a top 5 QB in the AFC at that time) or trade him and move on. Not my call
több mint 2 éve
Minden együtt jelenti a 8 sacket. Gondolom Ő is másképp edzett azért, mint anno itt ...de ez 8 sacket jelent? Azért Bradley előtt itt kurva nagy lófasz volt a védelem oldalán.Meg azért a körülötte lévő társak! Bosa és Armstead nem piskóták!Igen, néztem én is. Mindezt egy olyan sémában, ami a legkevesebb blitzelte idén a ligában. (Elvileg Demeco még Bradleynél is kevesebbet blitzel)www.youtube.com/watch?v=WA_7vVsKptIPedig súlyt is raktak rá szerintem!
Az a kemény, hogy nálunk egyszer nem láttam ennyire robbanékonynak.
Amadeus
Rolni
Az szerintem nettó coaching. Semmi mással nem magyarázható.
Amadeus
Rolni
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
de ez 8 sacket jelent? Azért Bradley előtt itt kurva nagy lófasz volt a védelem oldalán.Meg azért a körülötte lévő társak! Bosa és Armstead nem piskóták!Igen, néztem én is. Mindezt egy olyan sémában, ami a legkevesebb blitzelte idén a ligában. (Elvileg Demeco még Bradleynél is kevesebbet blitzel)www.youtube.com/watch?v=WA_7vVsKptIPedig súlyt is raktak rá szerintem!
Amadeus
Rolni
Amadeus
Rolni
több mint 2 éve
Meg azért a körülötte lévő társak! Bosa és Armstead nem piskóták!Igen, néztem én is. Mindezt egy olyan sémában, ami a legkevesebb blitzelte idén a ligában. (Elvileg Demeco még Bradleynél is kevesebbet blitzel)www.youtube.com/watch?v=WA_7vVsKptIPedig súlyt is raktak rá szerintem!
Amadeus
Rolni
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Igen, néztem én is. Mindezt egy olyan sémában, ami a legkevesebb blitzelte idén a ligában. (Elvileg Demeco még Bradleynél is kevesebbet blitzel)www.youtube.com/watch?v=WA_7vVsKptIPedig súlyt is raktak rá szerintem!
Amadeus
Rolni
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=WA_7vVsKptIPedig súlyt is raktak rá szerintem!
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
www.youtube.com/watch?v=WA_7vVsKptIAz a kemény, hogy nálunk egyszer nem láttam ennyire robbanékonynak.
több mint 2 éve
Én is így látom!Crosby 20+Renfrow kicsit van túllőve csak, Crosby teljesen reális szerintem.Carr elképzelései 35-40 millió körül vannak.Jó neki 😊
Amadeus
Spotrac amúgy 31,2M-ra teszi őt.
Ugyanitt Renfrow 17M, míg Crosby 13,9M.
Szerintem Renfrow túl van lőve kicsit, viszont Crosby nagyon alá van lőve. Lehet Carr akkor pont jó 😀
Rolni
Amadeus
Nézd meg a passrusher fizukat.
Watt 4 ev 112. Szted Crosby alair a feleert?
Es brutalisan emelkedni fog a sapka.
gabokocka
több mint 2 éve
Crosby 20+Renfrow kicsit van túllőve csak, Crosby teljesen reális szerintem.Carr elképzelései 35-40 millió körül vannak.Jó neki 😊
Amadeus
Szerintem Renfrow túl van lőve kicsit, viszont Crosby nagyon alá van lőve. Lehet Carr akkor pont jó 😀
Rolni
Amadeus
Nézd meg a passrusher fizukat.
Watt 4 ev 112. Szted Crosby alair a feleert?
Es brutalisan emelkedni fog a sapka.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Renfrow kicsit van túllőve csak, Crosby teljesen reális szerintem.Carr elképzelései 35-40 millió körül vannak.Jó neki 😊
Amadeus
Rolni
több mint 2 éve
Carr elképzelései 35-40 millió körül vannak.Jó neki 😊
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
John U. Bacon@Johnubacon
Harbaugh Watch, Day 23: Nobody Knows Anything.
But, FWIW, I'm hearing the NFL possibilities seem to be shrinking, not expanding, especially with probably the best fit, Las Vegas. Flip side, just heard, "Don't count the Vikings out."
See you tomorrow!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Carr elképzelései 35-40 millió körül vannak.
több mint 2 éve
Guenther katasztrófa volt. Jó lecke, hogy defensive hc alól nem szabad dc-t hozni.Marky Mark nem tudom figyelt-e...éppen egy all time defensive HC alól hallgatunk meg egy 35 éves még csak nem is DC-t a HC pozinkra 😀
Amadeus
Moe véleménye:
sportsnaut.com/jerod-mayo-las-vegas-raiders-candidate/
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Guenther katasztrófa volt. Jó lecke, hogy defensive hc alól nem szabad dc-t hozni.Közben meg lenyilatkozta, hogy az a move, amivel idén szárnyal eddig a Raiders DC által tiltva volt neki...PG nagy szakértő volt!PláneArden Key lehozott egy 6 sackes szezont Friscoban.Azt hiszem 8 az a 6.
Amadeus
kristóf17
Amadeus
Közben:
Mike Jones@ByMikeJones
Raiders are interviewing director of pro personnel Dwayne Joseph for their general manager opening, league source says.
Ez új dolog...házon belüli jelöltnek eddig nem Ő volt bedobva a médiába 😊
Rolni
több mint 2 éve
Közben meg lenyilatkozta, hogy az a move, amivel idén szárnyal eddig a Raiders DC által tiltva volt neki...PG nagy szakértő volt!PláneArden Key lehozott egy 6 sackes szezont Friscoban.Azt hiszem 8 az a 6.
Amadeus
kristóf17
Amadeus
Közben:
Mike Jones@ByMikeJones
Raiders are interviewing director of pro personnel Dwayne Joseph for their general manager opening, league source says.
Ez új dolog...házon belüli jelöltnek eddig nem Ő volt bedobva a médiába 😊
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
PláneArden Key lehozott egy 6 sackes szezont Friscoban.Azt hiszem 8 az a 6.
Amadeus
kristóf17