NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Pedig a Coltsnak pont hogy hatalmas szivességet tett azzal, hogy nem írt oda alá, míg a Broncosból nukleáris sivatagot csinált másfél év alatt...A Broncos fiaskóra még azt mondanám oké, régen volt, mások is buktak az elején, de azt hogy lehet elfelejteni amit a Colts-cal csinált?Na szerintem Mark fejében ez a két terv pörög:ha McDaniels a fejében van, akkor sürgősen adja el a csapatot.
Plan A:
Dodds+Harbaugh
Plan B:
Ziegler+McDaniels
Rolni
deyell
Nálunk sokszor felmerült a neve, Haslam szerelmes belé, plusz Ohio-i, szerencsére megúsztuk.
Bele se gondolok milyen lenne mögötte az öltöző egy esetleges rossz széria esetén, menne az egymásra mutogatás.
Joey Tribbiani
Egyébként is, Belichick - ha valamiért elérhető lenne - minden edzőt kereső csapat listáján az 1. lenne, pedig szerintem eggyel durvább storyt játszott el a Jetscel mint jmd a Coltscal. Amíg valaki sikeres nem mindenkit érdekel, hogy milyen ember...
Ja a kedvencem, hogy valahol olvastam, hogy JMD megérdemelne még egy esélyt, mert a Broncos-zal azért nem jött össze neki, mert a csapat azzal kezdte, hogy eltrade-elte Cutlert... Ő csak egy áldozat volt Denverben...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Harbóval mehet a kötélhúzás. Pénzen, hatalmon, staffon. Érződik, hogy komoly konkurencia nincs is kérve interjúra. Sem Ryans, sem Mayo nem az. Rooney rule le van tudva legalább.Én csak azt érzem veszélynek, hogy húzzuk az időtEgyedül a Giants nevezett ki GM-et eddig. Ő még nem volt a listánkon sem. Nem kell kapkodni.
Bruce
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Én csak azt érzem veszélynek, hogy húzzuk az időtEgyedül a Giants nevezett ki GM-et eddig. Ő még nem volt a listánkon sem. Nem kell kapkodni.
Bruce
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Én csak azt érzem veszélynek, hogy húzzuk az időt
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Én nem érzem valós veszélynek JMD-t.
több mint 2 éve
A Broncos fiaskóra még azt mondanám oké, régen volt, mások is buktak az elején, de azt hogy lehet elfelejteni amit a Colts-cal csinált?Na szerintem Mark fejében ez a két terv pörög:ha McDaniels a fejében van, akkor sürgősen adja el a csapatot.
Plan A:
Dodds+Harbaugh
Plan B:
Ziegler+McDaniels
Rolni
deyell
Nálunk sokszor felmerült a neve, Haslam szerelmes belé, plusz Ohio-i, szerencsére megúsztuk.
Bele se gondolok milyen lenne mögötte az öltöző egy esetleges rossz széria esetén, menne az egymásra mutogatás.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
deyell
11 702
Na szerintem Mark fejében ez a két terv pörög:ha McDaniels a fejében van, akkor sürgősen adja el a csapatot.
Plan A:
Dodds+Harbaugh
Plan B:
Ziegler+McDaniels
Rolni
choose life
több mint 2 éve
Cubehead
2 541
Na szerintem Mark fejében ez a két terv pörög:A B-től még a hideg is kiráz
Plan A:
Dodds+Harbaugh
Plan B:
Ziegler+McDaniels
Rolni
több mint 2 éve
Na szerintem Mark fejében ez a két terv pörög:Plan A:
Dodds+Harbaugh
Plan B:
Ziegler+McDaniels
több mint 2 éve
Már aki kívülről nézi a káoszt 😊Jaja, 2010-ben. Nehéz megmondani, hogy az-e a legszarabb Broncos védelem amit láttam, vagy a 2008-as Slowikkal...Martindale mint DC?Nem lenne vele bajom.
Bruce
JMD alatt volt Ő anno DC a Broncos-nál...ha ez a package akkor inkább skippelem mondjuk 😊
Rolni
Amúgy csak annyi lenne a lényeg, hogy ne nevezzetek ki JMD mellé GM-et, aki visszatartaná zsenije kibontakozását, mint ahogy BoB is évekig hátráltatva volt. Full control és mindenki boldog
Black_Adder
Röhögtetek Ti eleget ezen a Gruden projekten is az elmúlt években...lassan járna nekünk is pár év nyugalom...
Martindale a Ravens emberanyagából jó védelmet hozott össze. Persze ettől még a miénkből lehet semmit se tud összerakni...nem az a kaliberű aki nagyon kéne, de azért az utóbbi éves munkái alapján nem is sírnék előre.
több mint 2 éve
Jaja, 2010-ben. Nehéz megmondani, hogy az-e a legszarabb Broncos védelem amit láttam, vagy a 2008-as Slowikkal...Martindale mint DC?Nem lenne vele bajom.
Bruce
JMD alatt volt Ő anno DC a Broncos-nál...ha ez a package akkor inkább skippelem mondjuk 😊
Rolni
Amúgy csak annyi lenne a lényeg, hogy ne nevezzetek ki JMD mellé GM-et, aki visszatartaná zsenije kibontakozását, mint ahogy BoB is évekig hátráltatva volt. Full control és mindenki boldog
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Na ennek örülök!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Ed Dodds interview requestet benyújtottátok.Helyes. Ideje hazatérnie.
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ed Dodds interview requestet benyújtottátok.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
www.sportscasting.com/derek-carr-may-request-trade-rich-bisaccia-doesnt-get-las-vegas-raiders-job-according-nfl-insider-ian-rapoport/?fbclid=IwAR0hmjeL4l_E97tU1fBWsaxRZfN4FvlN4DHtjslx2yHIJOjv09GDOJe9MtILooool
több mint 2 éve
Martindale mint DC?Nem lenne vele bajom.
Bruce
több mint 2 éve
Martindale mint DC?
több mint 2 éve
Demeco Ryans lehet Mayo után a 2. Rooney rule interjúnk a hírek szerint
több mint 2 éve
Rolni majd lesz valahogy.Alap 😊
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Rolni majd lesz valahogy.
több mint 2 éve
Amúgy még novemberben bedobtam 3 párost:Dodds-Eberflus
Schoen-Daboll
Hortiz-Hackett
Ezek közül jó esély van arra, hogy a Giants viszi a középsőt, viszont a többi ember még elérhető.
Dodds interjúzott a Bears (utána visszalépett) és bár nincs időpontja, de elvileg érkezik majd hozzánk is a GM pozira.
Eberflus interjúzott a Bears (ahol 2. körbe jutott), a Jaguars (ahol 2. körbe jutott) HC posztjaira.
Nálunk nem merült fel Eberflus neve eddig, ami még nem jelent sokat, mert összesen Bisaccia és Mayo neve van eddig a kalapban hivatalosan (bár utóbbihoz nincs időpont egyenlőre), ugyanakkor ha nem sietnek a Dodds interjúval és esetleges kinevezéssel, akkor le is csúszhatunk a Dodds-Eberflus párosról, mert jó eséllyel a Bears vagy a Jags lecsap rá addig...
Hortiz interjúzott a Giants GM pozijára, de lecsúszott róla. Én örültem volna neki, ha bekerül a kalapba, jobb jelöltnek érzem Champ Kelly-nél, Trey Brown-nál vagy akár Dave Ziegler-nél.
Hackett interjúzott a Vikings, a Denver, a Bears HC és a Jaguars HC pozijára. Hozzánk Ő sincs beharangozva egyenlőre.
Schoen interjúzott a Bears és a Giants GM pozijára és az utóbbit el is nyerte
Daboll interjúzott a Miami, a Bears és Schoen kinevezését követően rögtön a Giants HC pozijára is.
Szerintem a Giants-nál létrejön az egyik általam magunknak kinézett páros. Jó nekik...
Mivel nem bővül a GM jelültjeink listája várhatóan a Champ Kelly, Trey Brown, Dave Ziegler, Ed Dodds négyesből kerül ki a befutó, bár ugye Dodds esetében nincs még hivetalos időpont, lehet kikérő is csak média szinten van...nem örülnék. Amúgy a Kelly-Brown párosé simán lehet csak Rooney rule interjú, míg a Dodds meg kis média szellőztetés, hogy ne legyen túl levágós, hogy MD egy lóra tette fel a tétet Dave Ziegler személyében. Hát én őszintén remélem nem erről van szó, mert mint már többször leírtam HC kérdés kapcsán is, nálam szabély, hogy a BB/Pats fáról nem szabad gyümölcsöt szedni...
Na és ugye ezután kezdték még szellőztetni ezt a remek Josh McDaniels nevet HC posztra, meg persze rögtön van, aki a Mayo interjúban már a Rooney rule-on túl látja a DC interjút is...
Hát egy
GM: Ziegler
HC/OC: McDaniels
DC: Mayo
brigádtól kiverne a víz rendesen...
Akkor már komolyan mondom maradhatott volna Mayock is felőlem Bisaccia-val. Az még vhogy szódával lement volna, ha hoznak új OL edzőt és OC-t...
Na talán ezzel a rémképpel, (mert ugye egy Raiders fan sajnos mindig a legrosszabra kell, hogy készüljön) nagyon is vonzó egy Jim Harbaugh neve!
Róla elhiszem, hogy összerak egy stábot, ami nem közröhej tárgya és ad a csapatnak egy tartást, identitást és nem törlik fel velünk a padlót hétről hétre. Róla elhiszem, hogy stabil PO csapatot csinál belőlünk és ha nem is nyer SB-t, de szintet lép a gárda.
több mint 2 éve
www.cbssports.com/nfl/news/raiders-nate-hobbs-cited-for-driving-110-mph-weeks-after-being-arrested-for-dui-per-report/Hiába jo NCB, ha ennyi esze van hamar ligan kívül találja magát...
empty taxi
több mint 2 éve
www.cbssports.com/nfl/news/raiders-nate-hobbs-cited-for-driving-110-mph-weeks-after-being-arrested-for-dui-per-report/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Én nem nézek egyetemi meccseket csak a rekordokat látom. Inkább a 49ers-es NFL ideje izgatja a fantaziamat amúgy is. Mondjuk a Stanford, a 49ers és azért idén a Michigan kapcsán is lehet azt mondani, h felhúzta a csapatokat egy korábban rég látott szintre.Hát én kurva mérges leszek, ha Jim Harbaugh helyett Josh "gerinctelen" McDaniels lesz a HC...Én vagyok az egyetlen amúgy aki ezt a Harbaugh projektet nem látja olyan fényesen?
Rolni
Én a többet vártam tőle a Wolverines-nél, volt pár igen gyenge időszak. A védelem so-so, de normális támadósort nem nagyon tudott összerakni.
Bazzani
Nem azt mondom, h Ő lesz a megváltó, de egy Todd Bowles helyett sokkal jobb esélyt látok benne. Vagy pláne egy JMD helyett...
Nekem Bisaccia-t is el lehet adni simán egy lecserélt O stábbal csak azt nem szeretném ha olyan ember jönne akiben nulla fantáziát látok és utálom az első pillanattól, mint legutóbb Gruden-t...