Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Cardinals have cut Trayvon Mullen which means the Raiders will get a 7th round pick for him.mi a fasz.
deyell
Én amúgy visszahoznám. Nem tudom mi történhetett vele.
több mint 3 éve
Cardinals have cut Trayvon Mullen which means the Raiders will get a 7th round pick for him.
buhloone mindstate
több mint 3 éve
The Las Vegas Raiders sign Netane Muti from the practice squad of the Denver BroncosFuture HoF
Beers&Beards
több mint 3 éve
The Las Vegas Raiders sign Netane Muti from the practice squad of the Denver Broncos
több mint 3 éve
i.imgur.com/1DYvPfx.jpgEbből az 5. pont a legvalószínűtlenebb, főleg, hogy Bill a hétvégi ellenfél.
deyell
több mint 3 éve
I'm setting Vegas as the favorite to sign Brady. Owner wanted him last time, McDaniels is there and can get picks for Carr t.co/FuEvaim8GS— Gregg Rosenthal (@greggrosenthal) December 11, 2022
több mint 3 éve
Ki nyerte a Khalil Mack trade-t ?NFC North, többi csapata, mert a Bears azzal a traddel (s Truby vegett) meg 3-4 evre kiszette magát a párharcból : D
Szivacs
több mint 3 éve
Simpsonnak gatya
több mint 3 éve
hadd bírózzam már ki magam!csüt este megvertek minket a bírók. Nem kell ebbe többet belelátni.valóban voltak szar hívások, de ilyen fegyelmezettlen bandát régen láttam....
Amadeus von Dollárbaloldal
csi77
több mint 3 éve
csüt este megvertek minket a bírók. Nem kell ebbe többet belelátni.valóban voltak szar hívások, de ilyen fegyelmezettlen bandát régen láttam....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Ki nyerte a Khalil Mack trade-t ?Az ugynoke
Szivacs

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Ki nyerte a Khalil Mack trade-t ?senki, szar trade volt mindkét félnek.
Szivacs
több mint 3 éve
Ki nyerte a Khalil Mack trade-t ?
több mint 3 éve
Már bocs, de azt hittem tőlünk nagyobb balfaszok nincsenek..... de ez a meccs........mármint Falcons-nál? Azért a 3-28-at nehéz überelni.
Részvétem!!!!
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Már bocs, de azt hittem tőlünk nagyobb balfaszok nincsenek..... de ez a meccs........Részvétem!!!!

több mint 3 éve
Mondtam én h Tilleryn ér röhögni. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
csüt este megvertek minket a bírók. Nem kell ebbe többet belelátni.azért ez nagy faszság volt
Jerry Tillery gave the Rams 15 yards and a free first down for this pic.twitter.com/0PNAxzwVNn
— Christian D'Andrea (@TrainIsland) December 9, 2022
buhloone mindstate
több mint 3 éve
És akkor még hátra van a Patriots Patriciával... 😛ez a legszánalmasabb vereség hosszú idő óta, és ez nagy szó.Ez a Jeff Saturday-Baker Mayfield páros zakó egy szezonon belül meg aztán tényleg nagy szó!
deyell
Rolni
Mesterterv: Beállítjuk Zappe-t QB-nak.
több mint 3 éve
ez a legszánalmasabb vereség hosszú idő óta, és ez nagy szó.Ez a Jeff Saturday-Baker Mayfield páros zakó egy szezonon belül meg aztán tényleg nagy szó!
deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 3 éve
csüt este megvertek minket a bírók. Nem kell ebbe többet belelátni.Titeket nem megverni szoktak a bírók, hanem elítélni....

Bocs, ne üss !
több mint 3 éve
Tény, hogy voltak erősen kérdőjeles fújások de azért a második félidő szégyen és gyalázat. 4 meccset kibasztak az ablakon. Szó szerint. Lazsálós banda.