NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Playofff babyyyy!!! Ilyen meccsen, hihetetlen. Ilyen szezon után bejutottunk, Gruden, Ruggs. Madden szellem segített!
több mint 2 éve
deyell
11 702
PLAYOFF BOUND🎤 Back then they didn't want them, now the Raiders hot and they all on them 🎤 pic.twitter.com/f0B8niadSB
— Bleacher Report (@BleacherReport) November 7, 2016
Raiiiiiiiders pic.twitter.com/4D9pLOWmT1
— A MÁNGORLÓ (@mangorlas) January 10, 2022
choose life
több mint 2 éve
ahogy mondják, a PO mást kávéház 😉Ha minden a várakozásoknak megfelelően alkul, de mi véletlen megverjük a Bengalst, akkor a Titans ellen mennénk, a másik ágon a Bills-Chiefs a valószínűKIng Henry a mi világutolsó runD-nk ellen?
Pari
Amadeus
Ott a Titans visszaesik, a mi RunD-nk meg előbújik xd
több mint 2 éve
Kohonen
60
Wow!!Köszi 😉
Azt a *urva mindenit! Micsoda meccs volt ez gyerekek!!
Mekkorát küzdött a csapat, anyám!!!
Ehhez szív kellett, ehhez csapat kellett!
PO here we come 😀
Rolni
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Ha minden a várakozásoknak megfelelően alkul, de mi véletlen megverjük a Bengalst, akkor a Titans ellen mennénk, a másik ágon a Bills-Chiefs a valószínűKIng Henry a mi világutolsó runD-nk ellen?
Pari
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Ha minden a várakozásoknak megfelelően alkul, de mi véletlen megverjük a Bengalst, akkor a Titans ellen mennénk, a másik ágon a Bills-Chiefs a valószínű
több mint 2 éve
-65 pontos (374–439) különbséggel kerültünk be a PO-ba. (rajtunk kívül csak a steelers negatív még -45)A colts +86-al esett ki.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Ha Bisaccia nyer még egy meccset a Bengals ellen, akkor marad HC a következő szezonra is? Gus Bradley és Greg Olson PO meccsre készülhetnek, mint DC és OC. 😊 😊 😊Bisaccia kb CoY
The second of the Steelers’ two game-winning field goals today…. pic.twitter.com/3oIMFr5Y8r
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 10, 2022
iktriad
több mint 2 éve
Wow!!Azt a *urva mindenit! Micsoda meccs volt ez gyerekek!!
Mekkorát küzdött a csapat, anyám!!!
Ehhez szív kellett, ehhez csapat kellett!
PO here we come 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Am bazdmeg értem én, hogy jönnek a flashy jelöltek - de ezután az év után én inkább megtartnám Bisacciát.Ki van zárva.
Ennyi fos ellenére bevinni a csapatot playoffba, nem semmi.
tenorx
több mint 2 éve
Am bazdmeg értem én, hogy jönnek a flashy jelöltek - de ezután az év után én inkább megtartnám Bisacciát.Ennyi fos ellenére bevinni a csapatot playoffba, nem semmi.
több mint 2 éve
Hááát elég odabaszós lett a vége, de büszke vagyok a fiúkra, hogy nem adták fel, nem mentek a döntetlenre. A sportnak arról kell szólnia, amit tegnap lerakott a csapat és ez így jó!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Everyone has their eyes firmly on the Raiders/Jim Harbaugh possibility. We'll see. If Broncos move on from Fangio, could he be the DC in that setup?--
Mark Davis liked Todd Bowles as well
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
“ think the Raiders would love to go and still perhaps get a rock star,” Glazer said on Sunday morning. “Maybe even look to trade for somebody. A Mike Tomlin or Sean Payton. Something along those lines.”Jay Glazer
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Gruden 4.évében meglett a PO. Ahogy mondtam. 😄
több mint 2 éve
Szerintem Crosby-nak 100 fölött lett a pressure-je a szezon végére, ami azért szép teljesítmény. 😊
több mint 2 éve
Remélhetőleg a sérüléseink nem súlyosak, így a legtöbben bevethetőek lesznek az első olyan PO meccsünkön hosszú idő óta, ahol lesz QB-nk is. 😊
több mint 2 éve
Ha Bisaccia nyer még egy meccset a Bengals ellen, akkor marad HC a következő szezonra is? Gus Bradley és Greg Olson PO meccsre készülhetnek, mint DC és OC. 😊 😊 😊 The second of the Steelers’ two game-winning field goals today…. pic.twitter.com/3oIMFr5Y8r
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 10, 2022
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
skat
285
Kíváncsi leszek a mai buli után hányan és milyen ostobaságot fognak csinálni.....😀 😀 El kell zárni őket,úgy is covid van...
TST
több mint 2 éve
Surda
3 297
Kíváncsi leszek a mai buli után hányan és milyen ostobaságot fognak csinálni.....Neeeee kezd!
TST
több mint 2 éve
Kíváncsi leszek a mai buli után hányan és milyen ostobaságot fognak csinálni.....
több mint 2 éve
Petila
686
Komolyan utálom mind két csapatot.Ezzel én is így vagyok, Gratulálok, reméljük 1 and done here we come....
Simán verni kellő volna LACot és megspórolok egy infarktus közeli állapotot.
Playofff gyerekek
PO 2016 után.
Surda
több mint 2 éve
Surda
3 297
Komolyan utálom mind két csapatot.Simán verni kellő volna LACot és megspórolok egy infarktus közeli állapotot.
Playofff gyerekek
PO 2016 után.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Köszönjük!!!