NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
sports.yahoo.com/column-raiders-coach-bisaccia-aces-070751330.htmlÉn nem tartanám meg Bisaccia-t, maximum maradna mint ST coach. Hosszú távon nem ő a megoldás, alá nagyon erős OC kellene.
A cikk írója szerint a Bengals meccs eredményétől függetlenül meg kellene tartani Rich Bisaccia-t HC-nek...
Ha jól játszunk a Bengals ellen akkor talán, bár az Olson-Cable páros reptetését parancsba adnám neki Mark helyében...
Rolni
Ha Renfrow koronavírusos, akkor ő biztos hogy nem fog játszani. Nagy hátrány (fizikailag is és lélektanilag is) a meccsre vonatkozólag, akár döntő faktor is lehet
több mint 2 éve
Surda
3 297
Remélem nem!Renfrow állítólag covidos lettNem látom egyenlőre sehol lehozva. Nagyon reméljük, h nem igaz!!
Cubehead
Rolni
több mint 2 éve
sports.yahoo.com/column-raiders-coach-bisaccia-aces-070751330.htmlA cikk írója szerint a Bengals meccs eredményétől függetlenül meg kellene tartani Rich Bisaccia-t HC-nek...
Ha jól játszunk a Bengals ellen akkor talán, bár az Olson-Cable páros reptetését parancsba adnám neki Mark helyében...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Renfrow állítólag covidos lettNem látom egyenlőre sehol lehozva. Nagyon reméljük, h nem igaz!!
Cubehead
több mint 2 éve
A Bengals védelme időnként egészen extrém kilengéseket képes produkálni, egyik meccsről a másikra, de meccsen belül is. A KC ellen az első félidőben nyelte a D a yardokat és a TD-ket, majd a másodikban leradírozták őket. Mondjuk vélhetőleg a stratégia az volt, hogy Hill és Kelece játékát megfogják, ami összességében sikerült. Jellemző egyébként, hogy akár a D, akár az O oldalon ha valakit nagyon veszélyesnek tartanak, legyen az WR vagy épp pass rusher, akkor ott elég gyakran megy a kettőzés. Nem lenne meglepő, hogyha ezt most is megtennék, és ha Waller egészséges, akkor rá jobban fognak figyelni, ahogy a másik oldalon a falember mellett a TE mondjuk folyamatosan próbálná majd Crosbyt blokkolni.Köszi az építő jellegű hozzászólást!
Ha fogtok tudni futni, akkor az O oldalon a passzjátékotok is működni fog, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy Carr szétdobálná a Bengals secondaryt.
munoz
Wallert és Renfrowt kell levenni a passzjátékban nektek. Crosby folyamatos kettőzése mellett Yannickra is érdemes lesz figyelni majd.
több mint 2 éve
munoz
1 213
A Bengals védelme időnként egészen extrém kilengéseket képes produkálni, egyik meccsről a másikra, de meccsen belül is. A KC ellen az első félidőben nyelte a D a yardokat és a TD-ket, majd a másodikban leradírozták őket. Mondjuk vélhetőleg a stratégia az volt, hogy Hill és Kelece játékát megfogják, ami összességében sikerült. Jellemző egyébként, hogy akár a D, akár az O oldalon ha valakit nagyon veszélyesnek tartanak, legyen az WR vagy épp pass rusher, akkor ott elég gyakran megy a kettőzés. Nem lenne meglepő, hogyha ezt most is megtennék, és ha Waller egészséges, akkor rá jobban fognak figyelni, ahogy a másik oldalon a falember mellett a TE mondjuk folyamatosan próbálná majd Crosbyt blokkolni.Easy Rider!Azért mindkét felvetéshez ajánlanám visszanézni a kansas meccset. Simán 50 50 a meccs. Azt azonban nagyon nem hiszem hogy a hat emberes passrush megoldás lenne. Átmennek és megtekintik ahogy boyd 20 30 yardokat gyalogol. Rég nem lesz ott a labdanyomást kell helyezni Burrow-ra, különben baj lesz.Remek meccs kell a DL-től, mert Mixon-t sem szabad engedni szabadon rohangálni...
deyell
O oldalon meg ki kell használni rendesen Waller-t és Moreau-t, mert ahogy olvastam a Bengals D elég sebezhető TE játékkal!
Rolni
laoce
Szerintem Ti vagytok az esélyesek.
DL-el, ergo 4emberrel kell a nyomást hoznunk, de ha megnézed egész évben ez a stratégia nálunk, nincs 6 man rush, de még 5 se nagyon. A kérdés, h tud-e majd elég gyorsan működni a 4 man rush és közben nem engedjük-e el a runD-t...
A tightend "vonal" helyett mást mondanál a védelmetek ellen legjobb fogásnak?
Rolni
Ha fogtok tudni futni, akkor az O oldalon a passzjátékotok is működni fog, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy Carr szétdobálná a Bengals secondaryt.
több mint 2 éve
vegassportstoday.com/raiders-good-matchup-bengals-moton/Moe Moton szerint a következő 3 tényező miatt lehet esélyünk:
1, Josh Jacobs has revitalized ground attack, brought balance to offense
Ha JJ tud rendesen futni, mint az utóbbi hetekben, akkor az sokkal kiegyensúlyozottabbá teheti az O-t, ami legutóbb igen egysíkú és szenvedős volt a Bengals ellen...
2, Raiders defense held Joe Burrow to 148 passing yards in Week 11
Legutóbb sem tudott szétdobni minket Burrow. Elég jó a cover egység és a pass rush gondot okozhat a Bengals OL-nek és ezáltal Burrownak. Burrow nyalta be a legtöbb sacket idén (51), míg QB knockdown tekintetében a liga 3. legjobb gárdája vagyunk.
3, Raiders run defense has improved greatly since Week 15
Sokat javult a run D, pedig a papíron erős Denver és J.Taylor ellen dolgozott a D mostanában.
Winning in the trenches
lesz/lenne a siker kulcsa Moe szerint is...Ha tudunk a falakban erősen játszani és hozni a csatákat, akkor végig szorosan tarthatjuk a meccset és idén a Carr&Carlson párosnál nem igen van clutch-abb páros 😉
Tessék bízni!!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
szokásos Buckeye CB produktum.A tightend "vonal" helyett mást mondanál a védelmetek ellen legjobb fogásnak?Eli Apple.
Rolni
Miknar
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Miknar
515
A tightend "vonal" helyett mást mondanál a védelmetek ellen legjobb fogásnak?Eli Apple.
Rolni
több mint 2 éve
Easy Rider!Azért mindkét felvetéshez ajánlanám visszanézni a kansas meccset. Simán 50 50 a meccs. Azt azonban nagyon nem hiszem hogy a hat emberes passrush megoldás lenne. Átmennek és megtekintik ahogy boyd 20 30 yardokat gyalogol. Rég nem lesz ott a labdanyomást kell helyezni Burrow-ra, különben baj lesz.Remek meccs kell a DL-től, mert Mixon-t sem szabad engedni szabadon rohangálni...
deyell
O oldalon meg ki kell használni rendesen Waller-t és Moreau-t, mert ahogy olvastam a Bengals D elég sebezhető TE játékkal!
Rolni
laoce
Szerintem Ti vagytok az esélyesek.
DL-el, ergo 4emberrel kell a nyomást hoznunk, de ha megnézed egész évben ez a stratégia nálunk, nincs 6 man rush, de még 5 se nagyon. A kérdés, h tud-e majd elég gyorsan működni a 4 man rush és közben nem engedjük-e el a runD-t...
A tightend "vonal" helyett mást mondanál a védelmetek ellen legjobb fogásnak?
több mint 2 éve
Azért mindkét felvetéshez ajánlanám visszanézni a kansas meccset. Simán 50 50 a meccs. Azt azonban nagyon nem hiszem hogy a hat emberes passrush megoldás lenne. Átmennek és megtekintik ahogy boyd 20 30 yardokat gyalogol. Rég nem lesz ott a labdanyomást kell helyezni Burrow-ra, különben baj lesz.Remek meccs kell a DL-től, mert Mixon-t sem szabad engedni szabadon rohangálni...
deyell
Rolni
Szerkesztette: laoce
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
nyomást kell helyezni Burrow-ra, különben baj lesz.Remek meccs kell a DL-től, mert Mixon-t sem szabad engedni szabadon rohangálni...
deyell
több mint 2 éve
deyell
11 702
nyomást kell helyezni Burrow-ra, különben baj lesz.Highest passing grade when kept clean:
— PFF (@PFF) January 12, 2022
Joe Burrow - 94.6 🥶🥶
📸: @Bengals pic.twitter.com/JpPcWvBYAZ
choose life
több mint 2 éve
mennyire segítik az irányítókat csapattársaik?Pont ezt akartam betenni!!
i.imgur.com/fV30X1T.jpg
deyell
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
"According to Ian Rapport, "Raiders will conduct a thorough coaching search, and coach Jim Harbaugh has garnered some interest. He will, at least, listen." I am shocked that Mark Davis does not bring back Rich Bisaccia because he got the Raiders to the playoffs in the most extreme circumstances. I am not endorsing Rich to retain the Raiders head coach position but if the next head coach does not make the playoffs, it is not a good look.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
deyell
11 702
mennyire segítik az irányítókat csapattársaik?i.imgur.com/fV30X1T.jpg
choose life
több mint 2 éve
deyell
11 702
Közben Philon kiesése miatt leigazoltunm egy korábbi Steelers DT I. Buggs-t.Buggs nem olyan rossz, de Philont nem tudja pótolni érdemben.
Cubehead
Raiders designated LB Nicholas Morrow to return from IR. He can practice and be activated to roster when ready. DT Darius Philon was placed on IR and LB Will Compton was released. LB Marquel Lee and DT Kendal Vickers were activated from COVID list.
végre összeáll a Perryman - Deablo - Morrow LB sor?
choose life
több mint 2 éve
Cubehead
2 541
Közben Philon kiesése miatt leigazoltunm egy korábbi Steelers DT I. Buggs-t.
több mint 2 éve
Jut eszembe Rolni! Remélem még éjszaka sem veszed le azt a kib@szott rózsaszín szemüveget! 😅 Okké, hogy savankás a szőlő de Playoff van Töki! 🤗Duck tape-el fel van rögzítve ne aggódj!!
TST
Finom ez a szőlő nagyon 😀
több mint 2 éve
Jut eszembe Rolni! Remélem még éjszaka sem veszed le azt a kib@szott rózsaszín szemüveget! 😅 Okké, hogy savankás a szőlő de Playoff van Töki! 🤗
több mint 2 éve
Surda
3 297
Életem első PO W-ért szurkolok.Mindig akkor vagyunk partyban ha az FK! beharangozóiban senki nem tart minket favoritnak (meg más sem) szóval pls húzzátok le a csapatot megint a tippjátékban! (Tényleg! Köszönet! 😊)mert Gruden az alapján, amit tudunk róla, leszarja a draftot az első kör kivételével. Simpson lehetett még Cable pick.Nem tudom, meg sose fogjuk megtudni mi volt, hogy volt. Én azért nem vagyok Mayock-tól hasra esve összességében, mert mégiscsak aszisztált azokhoz a borzalmas első körös pickekhez és ha tényleg ezek Gruden pickek akkor is megbukott a szememben, hogy nem tudta meggyőzni a helyes pickekről Őt.
deyell
Na mindegy is. Koncentráljunk a Bengals elleni meccsre inkább!
Baromira nem mi vagyunk a favoritok, DE pont ez a teher nélküliség, illetve ez a szezont záró 4 győzelem és ez a mostani őrölt OT win adhat vmi olyat a csapatnak, hogy mégis meccsben lehetünk...
Egyetlen esélyünk szerintem, ha a DL állat módjára dolgozik megint és Burrow többet van a hátán, mint a lábán 😀
Rolni
Sztem a fiúk most óriási pélóval fognak kimenni! Bárcsak nyernénk akár csak 1 meccset is. Olyan jó lenne Skacok! ☺️
Meg reméljük egyszer már nekünk is szerencsénk lesz, nem csak mindig az ellennek (gondolok a Colts és hasonló TD-kre).
TST
több mint 2 éve
Mindig akkor vagyunk partyban ha az FK! beharangozóiban senki nem tart minket favoritnak (meg más sem) szóval pls húzzátok le a csapatot megint a tippjátékban! (Tényleg! Köszönet! 😊)mert Gruden az alapján, amit tudunk róla, leszarja a draftot az első kör kivételével. Simpson lehetett még Cable pick.Nem tudom, meg sose fogjuk megtudni mi volt, hogy volt. Én azért nem vagyok Mayock-tól hasra esve összességében, mert mégiscsak aszisztált azokhoz a borzalmas első körös pickekhez és ha tényleg ezek Gruden pickek akkor is megbukott a szememben, hogy nem tudta meggyőzni a helyes pickekről Őt.
deyell
Baromira nem mi vagyunk a favoritok, DE pont ez a teher nélküliség, illetve ez a szezont záró 4 győzelem és ez a mostani őrölt OT win adhat vmi olyat a csapatnak, hogy mégis meccsben lehetünk...
Egyetlen esélyünk szerintem, ha a DL állat módjára dolgozik megint és Burrow többet van a hátán, mint a lábán 😀
Rolni
Sztem a fiúk most óriási pélóval fognak kimenni! Bárcsak nyernénk akár csak 1 meccset is. Olyan jó lenne Skacok! ☺️
Meg reméljük egyszer már nekünk is szerencsénk lesz, nem csak mindig az ellennek (gondolok a Colts és hasonló TD-kre).
több mint 2 éve
mert Gruden az alapján, amit tudunk róla, leszarja a draftot az első kör kivételével. Simpson lehetett még Cable pick.Nem tudom, meg sose fogjuk megtudni mi volt, hogy volt. Én azért nem vagyok Mayock-tól hasra esve összességében, mert mégiscsak aszisztált azokhoz a borzalmas első körös pickekhez és ha tényleg ezek Gruden pickek akkor is megbukott a szememben, hogy nem tudta meggyőzni a helyes pickekről Őt.
deyell