Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 424
Elnézést kérek mindenkitől, tényleg nem akarok trollkodni, de szerintem még sose láttam ennél viccesebb és szánalmasabb dolgot NFL-pályán. Pedig láttam Peyton Manninget is futni..

Ez a mélypont lehet egy franchise életében.
Szokol
Imádom, hogy ezt pont egy Steelers fan írta be a Raiders topicba 😊

youtu.be/15BjNDW5b0s

Amúgy PM leghosszabb futása 33 yardos volt (2001, Bills), Ryané az este 39
r.baggio
Al was right!
több mint 3 éve
Nagyon azt írják, h a játékosok egyszerűen kiálltak JMD és a stáb mögül.
Ha ez igaz, akkor viszont Mark ezt figyelembe kell, h vegye.
Rolni
pont ezen töprengtem valamelyik nap, amikor olvastam - talán - Z nyilatkozatát, miszerint fasza minden, JMD helluva coach, csak tehetség meg executio nincs meg a pályán. Ezek után minden normális öltöző kifarol a stáb mögül és beül a tankba, ilyet nem lehet nyilvánosan mondani a csapatról.

Mondjuk ezek után Z is mehet, felesleges itt tartani. JMD gyakorlatilag lecopyzza a denveri bukót. Ugyanaz az emberi része úgy fest.

Amúgy Marknak respect, hogy szívvel-lélekkel próbálkozik, legalább nem az a beleszarós fajta. Ennek örülök.

Örülnék egy Ed Dodds második esélynek, valami progresszívebb offensive HC-val és egy új QB-val. A JMD érának kb. vége is van, de nem baj. Megpróbáltuk, nem ment, le kell írni a veszteséget, ahogy a Jax is leírta tavaly Urbant. Nincs ezzel semmi gond.
több mint 3 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 235 — Raiders fan
Nagyon azt írják, h a játékosok egyszerűen kiálltak JMD és a stáb mögül.
Ha ez igaz, akkor viszont Mark ezt figyelembe kell, h vegye.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 3 éve
Teabee Denver Broncos 792
Jól érzékelem, hogy a történelemben először egy Raiders-Broncos meccsen mindenki az ellenfélnek fog szurkolni?
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 713 — no es importante
Elnézést kérek mindenkitől, tényleg nem akarok trollkodni, de szerintem még sose láttam ennél viccesebb és szánalmasabb dolgot NFL-pályán. Pedig láttam Peyton Manninget is futni..

Szokol
Imádom, hogy ezt pont egy Steelers fan írta be a Raiders topicba 😊

youtu.be/15BjNDW5b0s

Amúgy PM leghosszabb futása 33 yardos volt (2001, Bills), Ryané az este 39

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Persze nincs még itt a szezon vége, de úgy fest a csapat, az öltöző romokban. Én nem igen hittem, h Gruden után zuhanás lesz, de úgy fest ez van...

Van/lesz viszont egy igen korai draft pick.
Most jön szerintem Mark Davis tulajdonosi létének az egyik legfontosabb mérföld köve. Kire bízza rá ezt a választást, kire bízza rá a várhatóan rookie Franchise QB felépítését?
Ha ezt elrontja és marad a csapat a mocsárban, akkor elkezdhet visszaütni majd a költözés, mert ez nem Oakland, itt el fog fogyni a drukker, ha nem megy és akkor majd az NFL fog beleugatni már...
Rolni
szerintem elrakhatjuk egy időre a szemcsit.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 953
Nem bírja a nyomást, ennyi.
Lúdas Solymi
Azért kap a srác bőven az átlagon felül a jóból - Gruden, Ruggs balhék, most meg ez. Tavaly is azt mondtam már, hogy mindenkinek jobb lenne ha Carr továbbállna, nem rossz QB, több csapatnál örülnének neki.
Beers&Beards
Van sportpszichológus is a világon, meg azért már a 9. szezonja az NFL-ben.
Amúgy elhiszem, hogy szar lehet neki, valszeg a belét kidolgozza meg mindent megtesz, hogy menjen a csapatnak, szal megértem, ha összetörik, ha túl sokat kérnek tőle, ez a HC hibája is.

Ezért kérdem, hogy mi a retek lehet, mert azért ez egy PO csapat kellene h legyen.
több mint 3 éve
Persze nincs még itt a szezon vége, de úgy fest a csapat, az öltöző romokban. Én nem igen hittem, h Gruden után zuhanás lesz, de úgy fest ez van...

Van/lesz viszont egy igen korai draft pick.
Most jön szerintem Mark Davis tulajdonosi létének az egyik legfontosabb mérföld köve. Kire bízza rá ezt a választást, kire bízza rá a várhatóan rookie Franchise QB felépítését?
Ha ezt elrontja és marad a csapat a mocsárban, akkor elkezdhet visszaütni majd a költözés, mert ez nem Oakland, itt el fog fogyni a drukker, ha nem megy és akkor majd az NFL fog beleugatni már...

több mint 3 éve
Porsan Las Vegas Raiders 233

deyell

Szokol
Megelőztél.Pont írni akartam hogy nem tudom hány NFL csapat védelme engedett volna futni gyök kettővel fútó 37 éves QBt 38 yardot menni.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 376 — Steelers fan

deyell

több mint 3 éve
Beers&Beards Las Vegas Raiders 97
Lúdas Solymi
Azért kap a srác bőven az átlagon felül a jóból - Gruden, Ruggs balhék, most meg ez. Tavaly is azt mondtam már, hogy mindenkinek jobb lenne ha Carr továbbállna, nem rossz QB, több csapatnál örülnének neki.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 280

buhloone mindstate

több mint 3 éve
nem tudom milyen üzenete van annak, hogy Carr végig pityergett a sajttáj alatt.
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 3 éve
nem tudom milyen üzenete van annak, hogy Carr végig pityergett a sajttáj alatt.
több mint 3 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 716
állítólag Carr repül az év végén, CJ Stroud a target
Mert olyan jól beváltak eddig a Ryan Day féle QB-k egy nem rájuk szabott rendszerben...
több mint 3 éve
állítólag Carr repül az év végén, CJ Stroud a target
több mint 3 éve
Kevin Grandheer

@NFLGrandheer
·
Follow
#Raiders owner Mark Davis is in the locker room. Davis has had internal discussions about bringing back Jon Gruden. "He's shown remorse for his actions and was given a raw deal." Could this be the end of the Josh McDaniels era in Vegas?
az eleg wtf lenne, nem mondom h rossz, csak wtf
Pari
Annak fenyeben is h hany elso korost vagtatok ki eddig?
Lúdas Solymi
najo, hat a draft kozelebe nem engednenk az is fix
Pari
Azt meg nem biztos h meg tudod tenni.

Amugy ertem en a fanyalgast, de nekem akkor is fura h ennyire ossze van zuhanva a csapat, ezert is kerdem h gameplay resznel mit lattok.

Azert JMD-nek nem nagyon kellett belenyulnia a csapatba, nem?
Raadasul itt van Adams is…
több mint 3 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 716
Penalties:
Colts - 4-25
Raiders - 10-74

Mintha egy hét közepén szerződtetett high school coach lenne a HC... ja nem, ők nyertek.
több mint 3 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Kevin Grandheer

@NFLGrandheer
·
Follow
#Raiders owner Mark Davis is in the locker room. Davis has had internal discussions about bringing back Jon Gruden. "He's shown remorse for his actions and was given a raw deal." Could this be the end of the Josh McDaniels era in Vegas?
Pari
Lúdas Solymi
najo, hat a draft kozelebe nem engednenk az is fix
több mint 3 éve
Kevin Grandheer

@NFLGrandheer
·
Follow
Pari
több mint 3 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Kevin Grandheer

@NFLGrandheer
·
Follow
több mint 3 éve
Kevin Grandheer

@NFLGrandheer
·
Follow
több mint 3 éve
Mi a retek folyik itt?

Miert nem megy a jatek? Rossz a playhivas, rossz a rendszer vagy Carr van ennyire szetesve, mert tobbet varnak tole, mint eddig vagy sokaig tart neki megtanulni egy rendszert?
Lúdas Solymi
szar minden. JMD meg Graham is kókler.
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 244
JMD menj a picsába, Foxba.
Surda
Mindenkinek ez lenne a legjobb a jelek szerint 😕
több mint 3 éve
Remélem Mark Davis elég tökös ahhoz, h garantált pénzek ide-oda meglépje a 1&done-t...

Ez viccnek is rossz, ami itt megy idén...