Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Al was right!Elnézést kérek mindenkitől, tényleg nem akarok trollkodni, de szerintem még sose láttam ennél viccesebb és szánalmasabb dolgot NFL-pályán. Pedig láttam Peyton Manninget is futni..Imádom, hogy ezt pont egy Steelers fan írta be a Raiders topicba 😊
Ez a mélypont lehet egy franchise életében.
Szokol
youtu.be/15BjNDW5b0s
Amúgy PM leghosszabb futása 33 yardos volt (2001, Bills), Ryané az este 39
r.baggio
több mint 3 éve
Nagyon azt írják, h a játékosok egyszerűen kiálltak JMD és a stáb mögül.pont ezen töprengtem valamelyik nap, amikor olvastam - talán - Z nyilatkozatát, miszerint fasza minden, JMD helluva coach, csak tehetség meg executio nincs meg a pályán. Ezek után minden normális öltöző kifarol a stáb mögül és beül a tankba, ilyet nem lehet nyilvánosan mondani a csapatról.
Ha ez igaz, akkor viszont Mark ezt figyelembe kell, h vegye.
Rolni
Mondjuk ezek után Z is mehet, felesleges itt tartani. JMD gyakorlatilag lecopyzza a denveri bukót. Ugyanaz az emberi része úgy fest.
Amúgy Marknak respect, hogy szívvel-lélekkel próbálkozik, legalább nem az a beleszarós fajta. Ennek örülök.
Örülnék egy Ed Dodds második esélynek, valami progresszívebb offensive HC-val és egy új QB-val. A JMD érának kb. vége is van, de nem baj. Megpróbáltuk, nem ment, le kell írni a veszteséget, ahogy a Jax is leírta tavaly Urbant. Nincs ezzel semmi gond.
több mint 3 éve
Nagyon azt írják, h a játékosok egyszerűen kiálltak JMD és a stáb mögül.Ha ez igaz, akkor viszont Mark ezt figyelembe kell, h vegye.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 3 éve
Jól érzékelem, hogy a történelemben először egy Raiders-Broncos meccsen mindenki az ellenfélnek fog szurkolni?
több mint 3 éve
Elnézést kérek mindenkitől, tényleg nem akarok trollkodni, de szerintem még sose láttam ennél viccesebb és szánalmasabb dolgot NFL-pályán. Pedig láttam Peyton Manninget is futni..Imádom, hogy ezt pont egy Steelers fan írta be a Raiders topicba 😊
Szokol
youtu.be/15BjNDW5b0s
Amúgy PM leghosszabb futása 33 yardos volt (2001, Bills), Ryané az este 39

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Persze nincs még itt a szezon vége, de úgy fest a csapat, az öltöző romokban. Én nem igen hittem, h Gruden után zuhanás lesz, de úgy fest ez van...szerintem elrakhatjuk egy időre a szemcsit.
Van/lesz viszont egy igen korai draft pick.
Most jön szerintem Mark Davis tulajdonosi létének az egyik legfontosabb mérföld köve. Kire bízza rá ezt a választást, kire bízza rá a várhatóan rookie Franchise QB felépítését?
Ha ezt elrontja és marad a csapat a mocsárban, akkor elkezdhet visszaütni majd a költözés, mert ez nem Oakland, itt el fog fogyni a drukker, ha nem megy és akkor majd az NFL fog beleugatni már...
Rolni
több mint 3 éve
Van sportpszichológus is a világon, meg azért már a 9. szezonja az NFL-ben.Nem bírja a nyomást, ennyi.Azért kap a srác bőven az átlagon felül a jóból - Gruden, Ruggs balhék, most meg ez. Tavaly is azt mondtam már, hogy mindenkinek jobb lenne ha Carr továbbállna, nem rossz QB, több csapatnál örülnének neki.
Lúdas Solymi
Beers&Beards
Amúgy elhiszem, hogy szar lehet neki, valszeg a belét kidolgozza meg mindent megtesz, hogy menjen a csapatnak, szal megértem, ha összetörik, ha túl sokat kérnek tőle, ez a HC hibája is.
Ezért kérdem, hogy mi a retek lehet, mert azért ez egy PO csapat kellene h legyen.
több mint 3 éve
Persze nincs még itt a szezon vége, de úgy fest a csapat, az öltöző romokban. Én nem igen hittem, h Gruden után zuhanás lesz, de úgy fest ez van...Van/lesz viszont egy igen korai draft pick.
Most jön szerintem Mark Davis tulajdonosi létének az egyik legfontosabb mérföld köve. Kire bízza rá ezt a választást, kire bízza rá a várhatóan rookie Franchise QB felépítését?
Ha ezt elrontja és marad a csapat a mocsárban, akkor elkezdhet visszaütni majd a költözés, mert ez nem Oakland, itt el fog fogyni a drukker, ha nem megy és akkor majd az NFL fog beleugatni már...
több mint 3 éve
Megelőztél.Pont írni akartam hogy nem tudom hány NFL csapat védelme engedett volna futni gyök kettővel fútó 37 éves QBt 38 yardot menni.Elnézést kérek mindenkitől, tényleg nem akarok trollkodni, de szerintem még sose láttam ennél viccesebb és szánalmasabb dolgot NFL-pályán. Pedig láttam Peyton Manninget is futni..Rock Bottom 2.0 pic.twitter.com/RS51m4TEF9
— Raiders Beat (@RaidersBeat) November 14, 2022
deyell
Szokol
több mint 3 éve
Elnézést kérek mindenkitől, tényleg nem akarok trollkodni, de szerintem még sose láttam ennél viccesebb és szánalmasabb dolgot NFL-pályán. Pedig láttam Peyton Manninget is futni..Rock Bottom 2.0 pic.twitter.com/RS51m4TEF9
deyell
több mint 3 éve
Nem bírja a nyomást, ennyi.Azért kap a srác bőven az átlagon felül a jóból - Gruden, Ruggs balhék, most meg ez. Tavaly is azt mondtam már, hogy mindenkinek jobb lenne ha Carr továbbállna, nem rossz QB, több csapatnál örülnének neki.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Rock Bottom 2.0 pic.twitter.com/RS51m4TEF9
buhloone mindstate
több mint 3 éve
nem tudom milyen üzenete van annak, hogy Carr végig pityergett a sajttáj alatt.Nem bírja a nyomást, ennyi.
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 3 éve
nem tudom milyen üzenete van annak, hogy Carr végig pityergett a sajttáj alatt.
több mint 3 éve
állítólag Carr repül az év végén, CJ Stroud a targetMert olyan jól beváltak eddig a Ryan Day féle QB-k egy nem rájuk szabott rendszerben...
több mint 3 éve
állítólag Carr repül az év végén, CJ Stroud a target
több mint 3 éve
Azt meg nem biztos h meg tudod tenni.najo, hat a draft kozelebe nem engednenk az is fixAnnak fenyeben is h hany elso korost vagtatok ki eddig?Kevin Grandheeraz eleg wtf lenne, nem mondom h rossz, csak wtf
@NFLGrandheer
·
Follow
#Raiders owner Mark Davis is in the locker room. Davis has had internal discussions about bringing back Jon Gruden. "He's shown remorse for his actions and was given a raw deal." Could this be the end of the Josh McDaniels era in Vegas?
Pari
Lúdas Solymi
Pari
Amugy ertem en a fanyalgast, de nekem akkor is fura h ennyire ossze van zuhanva a csapat, ezert is kerdem h gameplay resznel mit lattok.
Azert JMD-nek nem nagyon kellett belenyulnia a csapatba, nem?
Raadasul itt van Adams is…
több mint 3 éve
Penalties:Colts - 4-25
Raiders - 10-74
Mintha egy hét közepén szerződtetett high school coach lenne a HC... ja nem, ők nyertek.
több mint 3 éve
najo, hat a draft kozelebe nem engednenk az is fixAnnak fenyeben is h hany elso korost vagtatok ki eddig?Kevin Grandheeraz eleg wtf lenne, nem mondom h rossz, csak wtf
@NFLGrandheer
·
Follow
#Raiders owner Mark Davis is in the locker room. Davis has had internal discussions about bringing back Jon Gruden. "He's shown remorse for his actions and was given a raw deal." Could this be the end of the Josh McDaniels era in Vegas?
Pari
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Annak fenyeben is h hany elso korost vagtatok ki eddig?Kevin Grandheeraz eleg wtf lenne, nem mondom h rossz, csak wtf
@NFLGrandheer
·
Follow
Pari
több mint 3 éve
Kevin Grandheeraz eleg wtf lenne, nem mondom h rossz, csak wtf
@NFLGrandheer
·
Follow
több mint 3 éve
Kevin Grandheer@NFLGrandheer
·
Follow
több mint 3 éve
Mi a retek folyik itt?szar minden. JMD meg Graham is kókler.
Miert nem megy a jatek? Rossz a playhivas, rossz a rendszer vagy Carr van ennyire szetesve, mert tobbet varnak tole, mint eddig vagy sokaig tart neki megtanulni egy rendszert?
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
JMD menj a picsába, Foxba.Mindenkinek ez lenne a legjobb a jelek szerint 😕
Surda
több mint 3 éve
Remélem Mark Davis elég tökös ahhoz, h garantált pénzek ide-oda meglépje a 1&done-t...Ez viccnek is rossz, ami itt megy idén...