NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Volt már?Volt.
Las Vegas Raiders CB Nate Hobbs arrested on DUI charge hours after win over Indianapolis Colts
ThundersNFL
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Volt már?Las Vegas Raiders CB Nate Hobbs arrested on DUI charge hours after win over Indianapolis Colts
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Straight outta ComptonVeteran LB Will Compton announced that he was released by the #Raiders.
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) January 5, 2022
több mint 2 éve
Akit erdekel Jimbo, az All or Nothing c. sorozatban volt egy evad ami a Michigan focicsapatrol szolt. (Az meg nem a sikerkorszak, csak szolok. 😀 Attol meg nagyon jo, szvsz.)
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Waller visszatért az edzésre, valószínűleg fog játszani is a meccsen.Hobbs viszont biztos hogy játszik.
több mint 2 éve
Carlson a hét ST játékosa az AFC-ben
több mint 2 éve
Az egyetem elengedne egy komplett stábot? Ott is általában belső előléptetés van, és a koordinátorokat szokták feljebb léptetni. Nem tudom, hogy ez így egyáltalán működhet-e - akár jogilag? (Az sem biztos, hogy az egyes emberek szerződésében van olyan kitétel, hogy NFL hívás esetén kötelesek elengedni.)Harbaugh vitt oda mindenkit, maximum Gattis lehetne az, aki gondolkozna a maradáson, szinte bárkit ki lehet amúgy vásárolni a szerződéséből
Willie Parker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Matthew Maddox érkezik a FO-ba, ha minden igaz. Team president, vagy mi lesz. A csávó jelenleg a Wynn Resorts CEO-ja.Érdekes lenne. Mondjuk ért Vegas-hoz és láthatott már ezt azt 😊
Amadeus
24,5 milliós fizut mondjuk gondolom nem kap itt azért 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Matthew Maddox érkezik a FO-ba, ha minden igaz. Team president, vagy mi lesz. A csávó jelenleg a Wynn Resorts CEO-ja.
több mint 2 éve
Az egyetem elengedne egy komplett stábot? Ott is általában belső előléptetés van, és a koordinátorokat szokták feljebb léptetni. Nem tudom, hogy ez így egyáltalán működhet-e - akár jogilag? (Az sem biztos, hogy az egyes emberek szerződésében van olyan kitétel, hogy NFL hívás esetén kötelesek elengedni.)Fogalmam sincs.
Willie Parker
Álmodni lehet attól még 😊
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Az egyetem elengedne egy komplett stábot? Ott is általában belső előléptetés van, és a koordinátorokat szokták feljebb léptetni. Nem tudom, hogy ez így egyáltalán működhet-e - akár jogilag? (Az sem biztos, hogy az egyes emberek szerződésében van olyan kitétel, hogy NFL hívás esetén kötelesek elengedni.)Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.Nekem jelenleg Ő lenne a favoritom.
Bruce
Neki van Raiders kötődése, van jó neve, így Mark Davis checklist-jét is kimerítheti.
Ami ennél lényegesen fontosabb, hogy van NFL (és egyetemi) szinten is komoly siker és tapasztalat mögötte.
Nem izgulnék Carr miatt sem, szerintem ha mellette tennék le a voksukat vele is működő O-t tudnának a pályára tenni, sőt ha Gattis és a no huddle offense érkezik (csak olvasgatás alapján írom, nem nézek egyetemi meccseket...), akkor szerintem az még kimondottan feküdne is Carr-nak. Ahogy olvasom Gattis sok no huddle és spread elemet vitt a Michigan rendszerében, ez pedig szerintem pont feküdne DC-nek...Az RPO elemek kapcsán persze lehet mondani, hogy Carr nem az a Kaepernick vagy Mariota, de szerintem tudna RPO-val is dolgozni.
Harbaugh kapcsán nem izgulnék a stáb összeállítása miatt, de még egy GM találása miatt sem. Remek és tág kapcsolati hálója van szerintem.
Nála a nagy kérdés, hogy akar-e egyáltalán NFL szinten edzeni?! Nemrég nyilatkozta egy újságírói kérdésre, ahol a 21 januárjában csökkentésre kerülő fizetését feszegették (~8M/év-ről ~4M/évre), hogy akár ingyen is edzené ezt a csapatot...persze ez biztosan barokkos túlzás, de az nem biztos, hogy váltani akarna...
Persze van akik úgy spekulálnak, hogy nem igen tud már egyetemi szinten mit bizonyítani a Michigannel és emiatt az idei sikeres szezon után akár pont időszerű is lehet neki egy váltás NFL-be...
Hát meglátjuk. Az biztos, hogy Mark tud neki a 4M-s fizura bőven ígérni és szerintem igen komoly beleszólást kapna mindenbe. Simán el tudom képzelni, hogy a GM kiválasztásba is lenne erősen szavazata.
A jelenlegi Michigan stábból OC-t és DC-t is hozhatna magával, de például Vic Fangio is szóba kerülhet, hiszen korábban Stanford-nál és a 49ers-nél is a DC-je volt.
Nálam a dream scenario az lenne, ha érkezne Jim Harbaugh HC-nek és Ő elcsábítaná a tesóéktól (Ravens) Joe Hortiz-t GM-nek!
OC lehetne Josh Gattis a jelenlegi Michigan OC
DC lehetne Mike Macdonald, aki a jelenlegi DC-je és előtte a Ravens LB és DB edzője volt
ST edző meg lehetne a saját fia Jay Harbaugh, aki jelenleg a Michigan ST edzője...
Rolni
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Ez a stáb jelentős upgrade lenne, mondom úgy, hogy Bradleyt sokra tartom.Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.Nekem jelenleg Ő lenne a favoritom.
Bruce
Neki van Raiders kötődése, van jó neve, így Mark Davis checklist-jét is kimerítheti.
Ami ennél lényegesen fontosabb, hogy van NFL (és egyetemi) szinten is komoly siker és tapasztalat mögötte.
Nem izgulnék Carr miatt sem, szerintem ha mellette tennék le a voksukat vele is működő O-t tudnának a pályára tenni, sőt ha Gattis és a no huddle offense érkezik (csak olvasgatás alapján írom, nem nézek egyetemi meccseket...), akkor szerintem az még kimondottan feküdne is Carr-nak. Ahogy olvasom Gattis sok no huddle és spread elemet vitt a Michigan rendszerében, ez pedig szerintem pont feküdne DC-nek...Az RPO elemek kapcsán persze lehet mondani, hogy Carr nem az a Kaepernick vagy Mariota, de szerintem tudna RPO-val is dolgozni.
Harbaugh kapcsán nem izgulnék a stáb összeállítása miatt, de még egy GM találása miatt sem. Remek és tág kapcsolati hálója van szerintem.
Nála a nagy kérdés, hogy akar-e egyáltalán NFL szinten edzeni?! Nemrég nyilatkozta egy újságírói kérdésre, ahol a 21 januárjában csökkentésre kerülő fizetését feszegették (~8M/év-ről ~4M/évre), hogy akár ingyen is edzené ezt a csapatot...persze ez biztosan barokkos túlzás, de az nem biztos, hogy váltani akarna...
Persze van akik úgy spekulálnak, hogy nem igen tud már egyetemi szinten mit bizonyítani a Michigannel és emiatt az idei sikeres szezon után akár pont időszerű is lehet neki egy váltás NFL-be...
Hát meglátjuk. Az biztos, hogy Mark tud neki a 4M-s fizura bőven ígérni és szerintem igen komoly beleszólást kapna mindenbe. Simán el tudom képzelni, hogy a GM kiválasztásba is lenne erősen szavazata.
A jelenlegi Michigan stábból OC-t és DC-t is hozhatna magával, de például Vic Fangio is szóba kerülhet, hiszen korábban Stanford-nál és a 49ers-nél is a DC-je volt.
Nálam a dream scenario az lenne, ha érkezne Jim Harbaugh HC-nek és Ő elcsábítaná a tesóéktól (Ravens) Joe Hortiz-t GM-nek!
DC lehetne Mike Macdonald, aki a jelenlegi DC-je és előtte a Ravens LB és DB edzője volt
ST edző meg lehetne a saját fia Jay Harbaugh, aki jelenleg a Michigan ST edzője...
Rolni
Jimbó amúgy MD nagy barátja. Mint Gruden anno.
több mint 2 éve
Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.Nekem jelenleg Ő lenne a favoritom.
Bruce
több mint 2 éve
Surda
3 297
nagyon remélem h ezek az előre szaladó spekulációk, nem veszik el a "figyelmet" az előttünk álló meccsről. most ez a fontos, minden majd csak ez után.
több mint 2 éve
Én annyira nem ismerem, hogy Harbaugh-nak mi a system amit futtat, bár azt sem, hogy Carr milyen systembe illik. Mondjuk igazából ráérünk erről elmélkedni, ha megvalósul a fenti scenario.Nem system fit.Miért lenne annyi neki?Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.Én fázom tőle. Mondjuk Carr-nak annyi lenne.
Bruce
Amadeus
Bruce
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Nem system fit.Miért lenne annyi neki?Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.Én fázom tőle. Mondjuk Carr-nak annyi lenne.
Bruce
Amadeus
Bruce
több mint 2 éve
Miért lenne annyi neki?Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.Én fázom tőle. Mondjuk Carr-nak annyi lenne.
Bruce
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.Én fázom tőle. Mondjuk Carr-nak annyi lenne.
Bruce
több mint 2 éve
Jim Harbough-hoz mit szólnátok? Én azt gondolom, hogy neki örülnék így első blikkre.
több mint 2 éve
Mondjuk Nevadában azért fagyhalaltól nem kell tartani. 😁
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Surda
3 297
kezdetben, aztán vért pisálAki rendesen bebaszik az nem fázik! 😉Rengetegszer aludtam részegen a kocsiban sokszor még téli bulik után is.Legyen igazad 😊De lehet, hogy tenyleg csak elaludt az autoban, direkt azert, mert hogy reszeg es igy nem akar vezetni. Erte azert kar lenne, eleg jo kis ujoncszezonja van.Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
De a Raiders is, h még nem adott ezeknek a srácoknak egy sofőr szolgálatos telefonszámot...
Rolni
Majd most jön a bociszemmel nézés, hogy én csak aludtam ám, aztán meg jön a térfigyelő kamera felvétele, hogy mégiscsak vezetett, aztán meg, hogy nem bizonyítható, hogy akkor már részeg volt stb stb stb.
Elvileg ennek is olyan megítélés alá kellene esnie, mint a Ruggs esetnek, tehát kibaszni a csapatból azonnali hatállyal. Persze egy ejnye-bejnyével megússza a dolgot, aztán jövőre majd ő lesz, aki megöl valakit...
Bruce
Stez
Bruce
Sőt mivel hideg volt be is indítottam hogy ne fagyjak meg.De eszem ágában nem volt elindulnom.Volt úgy hogy az autó is ment én meg hátul aludtam a a csomagtartóban és a hátsó üléseken (kombi BMW).Ajtó bezárva fűtés 23 állítva.
VvAlekosz
steelwolf
több mint 2 éve
Levi
597
Így van. Egy igazi férfi halálra fagy! 😎💪Aki rendesen bebaszik az nem fázik! 😉Rengetegszer aludtam részegen a kocsiban sokszor még téli bulik után is.Legyen igazad 😊De lehet, hogy tenyleg csak elaludt az autoban, direkt azert, mert hogy reszeg es igy nem akar vezetni. Erte azert kar lenne, eleg jo kis ujoncszezonja van.Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
De a Raiders is, h még nem adott ezeknek a srácoknak egy sofőr szolgálatos telefonszámot...
Rolni
Majd most jön a bociszemmel nézés, hogy én csak aludtam ám, aztán meg jön a térfigyelő kamera felvétele, hogy mégiscsak vezetett, aztán meg, hogy nem bizonyítható, hogy akkor már részeg volt stb stb stb.
Elvileg ennek is olyan megítélés alá kellene esnie, mint a Ruggs esetnek, tehát kibaszni a csapatból azonnali hatállyal. Persze egy ejnye-bejnyével megússza a dolgot, aztán jövőre majd ő lesz, aki megöl valakit...
Bruce
Stez
Bruce
Sőt mivel hideg volt be is indítottam hogy ne fagyjak meg.De eszem ágában nem volt elindulnom.Volt úgy hogy az autó is ment én meg hátul aludtam a a csomagtartóban és a hátsó üléseken (kombi BMW).Ajtó bezárva fűtés 23 állítva.
VvAlekosz
steelwolf
több mint 2 éve
Aki rendesen bebaszik az nem fázik! 😉Rengetegszer aludtam részegen a kocsiban sokszor még téli bulik után is.Legyen igazad 😊De lehet, hogy tenyleg csak elaludt az autoban, direkt azert, mert hogy reszeg es igy nem akar vezetni. Erte azert kar lenne, eleg jo kis ujoncszezonja van.Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
Rolni
Bruce
Stez
Bruce
VvAlekosz
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
KITT pedig vezetettRengetegszer aludtam részegen a kocsiban sokszor még téli bulik után is.Legyen igazad 😊De lehet, hogy tenyleg csak elaludt az autoban, direkt azert, mert hogy reszeg es igy nem akar vezetni. Erte azert kar lenne, eleg jo kis ujoncszezonja van.Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
Rolni
Bruce
Stez
Bruce
VvAlekosz
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Rengetegszer aludtam részegen a kocsiban sokszor még téli bulik után is.Legyen igazad 😊De lehet, hogy tenyleg csak elaludt az autoban, direkt azert, mert hogy reszeg es igy nem akar vezetni. Erte azert kar lenne, eleg jo kis ujoncszezonja van.Biztos hogy van sofőrszolgálat, csak hát egy 22 éves nagyfaszú gyereknek ne legyen már akadály egy kis részeg vezetés.Akkor ezek szerint csak részegen aludt a kocsijában 😀Igen, de a kihajtó rámpán, ami azért ráutaló magatartás lehet 😊
Bruce
A hülye!
Rolni
Bruce
Stez
Bruce