Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem pedig elég rossz matchup nekünk a Saints. A passzjátékuk nagyon jó. A védelem is eléggé rendben van.sajnos a vedelem az elmult 3 hetben konkretan ligautolso. rengeteg a serult a secondaryben:
Sőt nem lehet tudni ki lesz az irányító a meccsen, így nehezebb készülni. Ráadásul korai meccs lesz, ami nekünk soha nem szokott jó lenni.
Egyébként 18.00-kor kezdenek magyar idő szerint.
Bruce
a legjobb vedonk, CB1 Lattimore most sem fog jatszani
CB2 Adebo eddig iden nagyon gyenge teljesitmenyt nyujt es sajnos serulessel is bajlodik
a kezdo slot CB Roby most kerult IR-re, csereje PJ Williams pedig par hete. Mathieu sajnos mar nem az a jatekos aki volt… osszesen 1 INT-et hozott a vedelem 7 merkozes alatt, labdaszerzesekben ligautolso a vedelem. a regen rettegett futas elleni vedelem szaz sebbol verzik… nem tudom sikerult-e valamit javitani a mini bye alatt, de jelenleg a vedelem az, ami nagy aggodalomra ad okot a varakozasokkal ellentetben. a talent meg mindig ott van, de sok a serult es iden valami coaching szinten sem mukodik megfeleloen… khm DA khm
a labda masik oldalan pedig sajnos ugy tunik, hogy meg mindig nem lesz MT es Landry. egesz jol haladunk a labdaval az elmult hetekben, de akit egy Andy Dalton megver eros vedelem nelkul, az szerintem ne akarjon PO-ba kerulni 😀
osszessegeben en egy viszonylag magabiztos Raiders gyozelmet varok egy sok pontos merkozesen. Carrnak szet kell szednie ezt a foghijas secondaryt szerintem. (Adams-t rakja be fantasybe mindenki… 😀)
Szerkesztette: mate93
több mint 3 éve
Hát én megint azt mondom, h a coaching kapcsán felmerülnek bennem kérdések, ha Andy Dalton megver minket...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 3 éve
Splash plays" for the purpose of this statistic are sacks, interceptions, passes defensed, forced fumbles and fumble recoveries.twitter.com/SportsSturm/status/1585282093977944066?t=h6RMIF_-EuZmfb_n_Atv4w&s=19
több mint 3 éve
Egy probléma kihúzva 😁Szerintem pedig elég rossz matchup nekünk a Saints. A passzjátékuk nagyon jó. A védelem is eléggé rendben van.Saints announced that Andy Dalton will be their starting QB this week vs. the Raiders.
Sőt nem lehet tudni ki lesz az irányító a meccsen, így nehezebb készülni. Ráadásul korai meccs lesz, ami nekünk soha nem szokott jó lenni.
Bruce
deyell
több mint 3 éve
Szerintem pedig elég rossz matchup nekünk a Saints. A passzjátékuk nagyon jó. A védelem is eléggé rendben van.Saints announced that Andy Dalton will be their starting QB this week vs. the Raiders.
Bruce
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Szerintem pedig elég rossz matchup nekünk a Saints. A passzjátékuk nagyon jó. A védelem is eléggé rendben van. Sőt nem lehet tudni ki lesz az irányító a meccsen, így nehezebb készülni. Ráadásul korai meccs lesz, ami nekünk soha nem szokott jó lenni.
több mint 3 éve
Saints ellen jó lenne behúzni az első back-to-back győzelem 2. felét 😊ki ne kapjunk Denis Allentől.
Rolni
több mint 3 éve
Saints ellen jó lenne behúzni az első back-to-back győzelem 2. felét 😊
több mint 3 éve
Hankins trade-et nem igazán értem, de vszeg nem ezen megy el a szezon 😊Waller egyfelelől remek sztori és remek TE, ha egészséges, de az Adams-Renfrow páros mellett Moreau is elegendő lehet, ha JJ így nyomja és Hollins is kitart...
Szotyiért viszont nem adnám.
Szezon után is minimális DM-mel mozdítható és egy erős szezonzárással az értéke is magasabban lehetne...
több mint 3 éve
tavaly sem nagyon tette oda magát ami azt illeti. és már 30 éves. nem biztos, hogy vele hosszabbítottam volna... főleg hogy Moreau is használható.As the trade deadline gets closer, maybe keep an eye on Darren Waller.egyre többen írják kint. Hát idén kb semmit nem mutatott.
His contract extension was crafted in a way that allows the Raiders to trade him with a relatively insignificant cap hit…
na?
deyell
Amadeus von Dollárbaloldal
trade értékét viszont rontja, hogy gyakran sérült az utóbbi időben.
buhloone mindstate
több mint 3 éve
As the trade deadline gets closer, maybe keep an eye on Darren Waller.egyre többen írják kint. Hát idén kb semmit nem mutatott.
His contract extension was crafted in a way that allows the Raiders to trade him with a relatively insignificant cap hit…
na?
deyell
több mint 3 éve
As the trade deadline gets closer, maybe keep an eye on Darren Waller. His contract extension was crafted in a way that allows the Raiders to trade him with a relatively insignificant cap hit…
na?
buhloone mindstate
több mint 3 éve
szar trade
több mint 3 éve
A Las Vegas Raiders elcserélte defensive tacklejét, Johnathan Hankins-t a Dallas Cowboys csapatával! A jövő évi hatodik körös választás volt a védő ellenértéke! A Cowboys a játékos mellett megkapja a Raiders jövő évi hetedik körös választását is.hát ezt miért kellett? A Cowboys ha playoff csapat lesz, akkor kb 15 helyet jöttünk előre. A fizetése sem volt olyan sok, hogy megérje...
KeyG
Azért mondjuk sokat nem játszott és lehet hogy pont a két újonc játékidejének növelése miatt fölöslegessé vált.
több mint 3 éve
A Las Vegas Raiders elcserélte defensive tacklejét, Johnathan Hankins-t a Dallas Cowboys csapatával! A jövő évi hatodik körös választás volt a védő ellenértéke! A Cowboys a játékos mellett megkapja a Raiders jövő évi hetedik körös választását is.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Keményen felfelé húzná a draftunkat egyébként ha Munford is bevállna a falban Parham mellett.A két DT sajnos még nagyon keveset játszik, de én már 100%-osan elégedett lennék, ha a két fenti O fal ember egy jó kezdő szintet el tudna érni.
több mint 3 éve
Csak nem lenne baj, ha igazolnánk azért valakit vagy legalább akkor játszana egy fiatalabb tehetség, ja az meg nincs.Én 4. helyet olvastam Offensive EPA alapján (az Eagles a 3. helyezett), de gyakorlatilag mindegy.Anthony Averett
Sajnos ami nagyon árnyalja a képet, hogy a védelmünk pedig 26. A futás ellen még csak jók vagyunk, mert ott 3. helyen vagyunk (Rams és Cardinals mögött), de a passz ellen 31. helyen szerepelünk (csak a Lions van mögöttünk). Amíg a védelem nem javul a passz ellen, addig nem igazán fogunk a jobb csapatok ellen nyerni, hiába a jó támadósor. Úgyhogy Graham kapja össze magát gyorsan, meg a játékosok is.
Bruce
KeyG
több mint 3 éve
Anthony AverettJosh Jacobs this season (among RBs):Én 4. helyet olvastam Offensive EPA alapján (az Eagles a 3. helyezett), de gyakorlatilag mindegy.
91.3 PFF Grade (1st)
37 rushes for a first down (1st)
36 missed tackles forced (3rd)
6 red-zone RUSH TDs (T-1st)
19 rushes of 10+ yards (2nd)
Thayer Munford allowed 0 pressures, sacks, or hits in 21 pass blocking snaps.
79.1 PFF Grade, 76.9 run block, 81.4 pass block grades
Raiders WR Davante Adams is on pace for 1,442 yards and 14 TDs.
The Raiders are now up to 3rd in the NFL in offensive EPA, trailing only KC and BUF.
#RAIDERS vs #TEXANS HIGHLIGHTS 🎙 #Raidernation #nfl pic.twitter.com/5VIzgjlSvi
— 🎙 (@bigcory00) October 24, 2022
deyell
Sajnos ami nagyon árnyalja a képet, hogy a védelmünk pedig 26. A futás ellen még csak jók vagyunk, mert ott 3. helyen vagyunk (Rams és Cardinals mögött), de a passz ellen 31. helyen szerepelünk (csak a Lions van mögöttünk). Amíg a védelem nem javul a passz ellen, addig nem igazán fogunk a jobb csapatok ellen nyerni, hiába a jó támadósor. Úgyhogy Graham kapja össze magát gyorsan, meg a játékosok is.
Bruce
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Josh Jacobs this season (among RBs):Én 4. helyet olvastam Offensive EPA alapján (az Eagles a 3. helyezett), de gyakorlatilag mindegy.
91.3 PFF Grade (1st)
The Raiders are now up to 3rd in the NFL in offensive EPA, trailing only KC and BUF.
deyell
több mint 3 éve
Josh Jacobs this season (among RBs):még a végén jó lesz JMD.
91.3 PFF Grade (1st)
deyell
több mint 3 éve
Josh Jacobs this season (among RBs):91.3 PFF Grade (1st)
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Aaron Schatz 🏈@FO_ASchatz
·
Follow
The offensive line nobody is talking about:
Right now the #Raiders lead the NFL with 5.70 adjusted line yards per carry. No other offense is above 5.1!
Raiders RB have only been stuffed for a loss or no gain 11% of the time, second behind GB.
több mint 3 éve
Volt egy kis nyomás pedig Mills-en, mégis elég simán passzolgatott. Crosby: 8 pressures, 2 hits, 6 hurries, 2 stops
Nichols: 4 pressures, 3 hits, hurry
Ferrell: 4 pressures, .5 sack, hit, 2 hurries, stop
Jones: 3 pressures, .5 sack, hit, 2 hurries, stop
Farrell: pressure, hit
Vickers/Deablo/Abram/Billings: pressure and hurry each
több mint 3 éve
Munford jól nyomta szerencsére, lehet eljött akkor az ő ideje!Highest-graded #Raiders in Week 7 by Pro Football Focus: Duron Harmon 93.4 (65 snaps), Josh Jacobs 91.4 (45), Andrew Billings 88.7 (20), Davante Adams 83.0 (54), Hunter Renfrow 79.3 (32), Thayer Munford 79.1 (43), Denzel Perryman 78.3 (37).