Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Első körben azt mondom, hogy Saints vagy Pittsburgh. Ott lenne értelme egy Carr tradenek. A Saints simán contender lenne vele és SP talán egyben tudná tartani egy évig. Ő egy ilyen csóró Stafford. Nem való gyenge keretbe, de még egy közepesbe sem.
Nyugodt szívvel adnám el. Érződik nagyon, hogy lefőtt a kávéja nálunk.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Egyetértek deyell-el. Carr-ért szerintem olyan csapatnak van értelme cserélni, amelyiknek van egy erős kerete és tényleg egy jó QB hiányzik a stabil PO szerepléstől. Amit még kiemelnék, h erős OL mögé érdemes Carr-t megszerezni. Nem igazán vagyok képben veletek, de papíron van egy erős védelmetek és úgy tűnt van egy erős futójáték is. Ezek mellé érdemes lehet Carr-t megszerezni. Jack Del Rio ugye adja a kapcsolatot, amire lehet alapozni, mert Carr-nak korábban volt olyan kijelentése, hogy nem játszik más csapatba sohase...emiatt lehettek Ti potenciális vevők, mert JDR azon kevesek egyike lehet, aki meggyőzheti, mert ők elég jóban voltak.
Az ellenérték érdekes kérdés. 2db első kör és egy harmadik szerintem nekünk elég kedvező lenne, mert ugye a vevőnek majd azért hosszabbítania is kell DC-vel és az nem lesz olcsó, főleg egy komoly trade után. Én ennél kevesebbel is beérném már, egy 1.+2.+3. körös csomag már működne simán, akár úgy is, hogy a 2. vagy 3. kör lehet 2023-as pick is...
Jó QB Carr, de nekünk nagyon kéne egy totális tiszta lapos restart és ahhoz sztem új QB is kéne.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
deyell
11 702
Inkább ide, rajtam kívül nem ír más Skins fan úgyse 😆egy olyan csapatban, ami minden csapatrészt tekintve kiváló, csak egy QB hiányzik, abban tudna Carr Super Bowlt nyerni. ami azt jelenti, hogy mivel erősen hullámzó a teljesítménye, gyakran kellene a védelem is, hogy kisegítse, ha épp nem megy neki. ha Carrnak kellene vállán vinnie a csapatot, az nem fog menni.
Szóval már főbb cikkben olvastam, hogy mekkora kiváló ötlet lenne ha cserélnénk Carr-ért (ilyen 2 first + 3rd árát olvastam)... Szerintetek?
Vannak jól kinéző statjai (game winning drive-ok, big time throw-k), de nekem valahogy sosem tűnt egy top kalliber qb-nak...
Jó, értem, hogy a sok éve húzódó irányító-mizériánknál és az azóta nálunk kezdőként dobáló emberkék jó részénél nyilván jobb lenne, de azért ilyesmi ár mindenképpen magas lenne értem szerintem.
warr_b
choose life
több mint 2 éve
Inkább ide, rajtam kívül nem ír más Skins fan úgyse 😆Szóval már főbb cikkben olvastam, hogy mekkora kiváló ötlet lenne ha cserélnénk Carr-ért (ilyen 2 first + 3rd árát olvastam)... Szerintetek?
Vannak jól kinéző statjai (game winning drive-ok, big time throw-k), de nekem valahogy sosem tűnt egy top kalliber qb-nak...
Jó, értem, hogy a sok éve húzódó irányító-mizériánknál és az azóta nálunk kezdőként dobáló emberkék jó részénél nyilván jobb lenne, de azért ilyesmi ár mindenképpen magas lenne értem szerintem.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Merry Christmas!
több mint 2 éve
Boldog Karácsonyt Srácok!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Yannick pont idén tette be magát a szituációs edge kategóriába végleg. Nem fog ő nagy moneyért pusholni.Jelenlegi védelemből Crosby, Yannick, Deablo (ő kurva jó szerintem), Perryman, Hayward, Hobbs, Mullen és Moehrig az, akibe van értelme kapaszkodni.Koonce nevét még idetennén, illetve Hayward kapcsán megjegyezném, hogy csak, ha zóna védekezés marad a séma.
Amadeus
Ami jó hír, h egyedül Casey lesz UFA erről a listáról...bár Crosby kapcsán várható egy erős push a hosszabbítás felé és akár Yannick is beprobálkozhat, de neki azért nem olyan erős az igénye friss UFA deal-el...
Rolni
Nagyon csípem, de futás ellen katasztrófa.
több mint 2 éve
Jelenlegi védelemből Crosby, Yannick, Deablo (ő kurva jó szerintem), Perryman, Hayward, Hobbs, Mullen és Moehrig az, akibe van értelme kapaszkodni.Koonce nevét még idetennén, illetve Hayward kapcsán megjegyezném, hogy csak, ha zóna védekezés marad a séma.
Amadeus
Ami jó hír, h egyedül Casey lesz UFA erről a listáról...bár Crosby kapcsán várható egy erős push a hosszabbítás felé és akár Yannick is beprobálkozhat, de neki azért nem olyan erős az igénye friss UFA deal-el...
több mint 2 éve
Vékony lesz a CB sor
több mint 2 éve
Placed CB Brandon Facyson on the Reserve/COVID-19 list.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
glory boy J@2slickjordan
·
Dec 23, 2021
Replying to @RichGannon12
what about comebacks? 😂
Rich Gannon
@RichGannon12
I always thought that’s overrated. What did you and your team do the first 55 minutes of the games to always be playing from behind?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Nincs posztja igazán. Safetynek nem elég jó coverben, LB-nek nem elég tartós. Elvileg ugyanaz a válla.Crosby ügynöke 18-19 millió/évben gondolkodik.Gondolom ők a pressure számokat nézik 😊
Kicsit sokallom. Ennyi pénzért stabilan 10+ sackes szezonokat várnék el.
Amadeus
J.Abram vállműtét miatt kidőlt a szezonra. Nem kapna tőlem 5. éves opciót ezzel az injury history-val, meg mondjuk a játékával se 😊
Sztem neki 4-3 WLB a posztja NFL-ben amúgy...
Rolni
Ferrell szintén nem lesz lehívva. Őt megnézném egy Ron Rivera kezei alatt.
Jelenlegi védelemből Crosby, Yannick, Deablo (ő kurva jó szerintem), Perryman, Hayward, Hobbs, Mullen és Moehrig az, akibe van értelme kapaszkodni.
több mint 2 éve
Crosby ügynöke 18-19 millió/évben gondolkodik.Gondolom ők a pressure számokat nézik 😊
Kicsit sokallom. Ennyi pénzért stabilan 10+ sackes szezonokat várnék el.
Amadeus
J.Abram vállműtét miatt kidőlt a szezonra. Nem kapna tőlem 5. éves opciót ezzel az injury history-val, meg mondjuk a játékával se 😊
Sztem neki 4-3 WLB a posztja NFL-ben amúgy...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Crosby ügynöke 18-19 millió/évben gondolkodik. Kicsit sokallom. Ennyi pénzért stabilan 10+ sackes szezonokat várnék el.
több mint 2 éve
Littleton is milyen rossz FA igazolás lett...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
For the first time since Littleton signed a free-agent contract with the Raiders in the 2020 offseason, he didn’t start. Not only did he not get the start, but he also played just five snaps.Meanwhile, rookie Divine Deablo started his second game alongside veteran KJ Wright who played every snap with Denzel Perryman again out with an ankle injury.
It’s possible the Raiders were just using this combination for this game expecting a run-heavy attack and Littleton is a weakside linebacker. But it’s also an indication the Raiders are liking what they see from Deablo and are getting him snaps with big plans for him.
több mint 2 éve
A Chiefsben sem volt Dorsey rossz. Reid elobb erkezett, de jol kijottek. Dorsey dolga az volt, hogy az OC (aki HC) es a DC is megkapja az embereit. Foleg a piacrol dolgozott. A drafton csak mint a merleg nyelve szerepelt. Bar az is hasznos, ha vki jol csinalja.A STC is kapjon eleg olcso fiatalt (ne toltse fel se a DC se az OC a sajat embereivel a rostert onmagaban). Mindenkire legyen penz, aki szamit. Ne panaszkodjon se jatekos, se edzo.
Jol csinalta, es a Brownsban is. Amit Dorsey elkolt, abbol mashol gyengebb rostereket raknak ossze.
Koze nincs a fociszakmai munkahoz, de nem is akar beleszolni. Viszont az edzok mindig tul sokat akarnak, valakinek kontrollalni kell az egyensulyt, tobb szempontbol. Vagy ugye lehet eladni a jovot a jelenert, aztan jon a cap hell.
A gond az volt vele, fonok akart lenni a HC folott. Marpedig a palyan nem a koltseghatekonysag nyeri a meccseket. ellenben arra, hogy osszerakjon vki egy mukodo rostert, megfelel. Nem sztarolom en ot, egy a hasznalhatokbol. Ha megy valahova, nem lesz gond az epitkezesi fazissal.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
GM: Joe HortizHC: Jim Harbaugh
OC: Josh Gattis/ Matt Weiss
DC: Vic Fangio
??
több mint 2 éve
casaubon
2 401
Hackettet meg csak-csak vihetitek, de Stenavichot nem adjuk 😁Karácsonyra?Legyen
GM: Joe Hortiz
HC: Nathaniel Hackett
OC: Adam Stenavich
DC: Anthony Weaver
Rolni
Amadeus
több mint 2 éve
John Dorsey srácok?Meh
Amadeus
Ahogy Black is írja a sikerei alapvetően Andy mellett jöttek azután sokat nem tett le az asztalra. Én szeretném elkerülni a Reid "fát", ahogy a BB "fát" is...
több mint 2 éve
John Dorsey srácok?Hát nem tudom, Brownsba odavitt random nagyneveket, akikkel aztán semmire nem mentek, miközben a háta mögött megalázta Depodestát, aki szerintem az egyetlen értelmes hang lett volna egész Clevelandben...
Amadeus
Az meg, hogy Kansas City-ben a sikerekből mekkora részt vett ki ő és mekkorát Reid - akit ha jól tudom nem ő nevezett ki - az jó kérdés, de ne vitassuk el tőle azt ami akkor épült, viszont miután különváltak az útjaik szerintem egyértelmű melyikük volt sikeresebb a másik nélkül, és hát szerintem a Barnák is tovább tudtak lépni rajta...
Én úgy gondolom tudtok rosszabbul járni egy kinevezéssel, mint vele, de egészen biztos, hogy sokkal jobban is...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
John Dorsey srácok?ezekhez én nem tudok hozzászólni 😀
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
John Dorsey srácok?
Szerkesztette: Amadeus the Young