Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Ki legyen?A leginkább hot nevek:
Amadeus
Dennis Allen, Saints DC
Eric Bienemy, Chiefs OC
Todd Bowles, Buccaneers DC
Matt Campbell, Iowa State HC
Brian Daboll, Bills OC
Matt Eberflus, Colts DC
Leslie Frazier, Bills DC
Patrick Graham, Giants DC
Nathaniel Hackett, Packers OC
Byron Leftwich, Buccaneers OC
Wink Martindale, Ravens DC
Josh McDaniels, Patriots OC
Raheem Morris, Rams DC
Dan Quinn, Cowboys DC
www.youtube.com/watch?v=i1nzADdV6zk
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Oké.Pederson hc, Brady oc combo?Meh
Pederson mellett érv, hogy Jim Schwartz hozható lenne DC-nek.
Amadeus
Rolni
Ki legyen?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Pederson hc, Brady oc combo?Meh
Amadeus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Pederson hc, Brady oc combo?Bienamy is jön akkor HC-nek? 😊Láttam én már karón varjútNekem most olyan érzésem van, hogy jövőre Watson lesz az irányítónk.Nem hinném, hogy egy ilyen nőket zaklatós ügybe keveredett embert Mark Davis elfogadna a franchise arcának...ez ugye Fred Biletnikof lánya miatt nagyon no go zona elvileg
Bruce
Rolni
Bruce
Rolni
több mint 2 éve
Bienamy is jön akkor HC-nek? 😊Láttam én már karón varjútNekem most olyan érzésem van, hogy jövőre Watson lesz az irányítónk.Nem hinném, hogy egy ilyen nőket zaklatós ügybe keveredett embert Mark Davis elfogadna a franchise arcának...ez ugye Fred Biletnikof lánya miatt nagyon no go zona elvileg
Bruce
Rolni
Bruce
több mint 2 éve
Láttam én már karón varjútNekem most olyan érzésem van, hogy jövőre Watson lesz az irányítónk.Nem hinném, hogy egy ilyen nőket zaklatós ügybe keveredett embert Mark Davis elfogadna a franchise arcának...ez ugye Fred Biletnikof lánya miatt nagyon no go zona elvileg
Bruce
Rolni
több mint 2 éve
Nekem most olyan érzésem van, hogy jövőre Watson lesz az irányítónk.Nem hinném, hogy egy ilyen nőket zaklatós ügybe keveredett embert Mark Davis elfogadna a franchise arcának...ez ugye Fred Biletnikof lánya miatt nagyon no go zona elvileg
Bruce
több mint 2 éve
Nekem most olyan érzésem van, hogy jövőre Watson lesz az irányítónk.
több mint 2 éve
Beers&Beards
97
Nos, reméljük, hogy Hétfőre javulnak annyit, hogy pályára tudnak lépni.
több mint 2 éve
Ezt most találtam:Pont aznap áttam én is twitteren 😊
...
empty taxi
Jöjjön akkor Jim Harbaugh egyetemi szintről 😊
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Josh Dubow@JoshDubowAP
I can do playoff teams. #Raiders are 7-37 (.159) vs teams that made the playoffs with Derek Carr at QB. That's 3rd worst among 27 QBs w/ 20+ starts vs playoff teams since 2014:
Blake Bortles 2-24 .077
Jameis Winston 4-23 .148
Tweet idézése
Ozzy
@WizardOfOzzy31
· 12 h
@JoshDubowAP What is Carr's record against winning record teams?
több mint 2 éve
Chip se oly katasztrófa mint beállítódik, 49rsnèl meg esèlye nem volt semmire....Gyakorlatilag Jimbó és Kliff.Ezt most találtam:Ja ok. Mivel volt előtte komoly NFL tapasztalata nálam Ő másik kalap.Nem. Arra h sikeres college HC karrier után az NFL-ben is ért el komoly eredményt.Neki USC előtt volt 15 év NFL tapasztalat...NFL HC is volt.Pete Carroll.Dabo állítólag radaron van.Melyik egyetemi nagykutyának jött be a váltás utoljára?
Amadeus
Rolni
empty taxi
Vagy arra gondolsz, amikor először jött NFLbe?
Rolni
empty taxi
Olyan emberkékre gondoltam Dabo kapcsán, akik nulla vagy közel nulla NFL tapasztalattal érkeztek az egyetemi szintről és sikeresek lettek.
Rolni
empty taxi
Amadeus
több mint 2 éve
Ezt most találtam:Ez volt schefter csodás listája, de jöhet egy hasonló az nfl segédedzőkről is, ott szerinted annyival nagyobb a találati arány?
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Gyakorlatilag Jimbó és Kliff.Ezt most találtam:Ja ok. Mivel volt előtte komoly NFL tapasztalata nálam Ő másik kalap.Nem. Arra h sikeres college HC karrier után az NFL-ben is ért el komoly eredményt.Neki USC előtt volt 15 év NFL tapasztalat...NFL HC is volt.Pete Carroll.Dabo állítólag radaron van.Melyik egyetemi nagykutyának jött be a váltás utoljára?
Amadeus
Rolni
empty taxi
Rolni
empty taxi
Olyan emberkékre gondoltam Dabo kapcsán, akik nulla vagy közel nulla NFL tapasztalattal érkeztek az egyetemi szintről és sikeresek lettek.
Rolni
empty taxi
több mint 2 éve
Ezt most találtam:Ja ok. Mivel volt előtte komoly NFL tapasztalata nálam Ő másik kalap.Nem. Arra h sikeres college HC karrier után az NFL-ben is ért el komoly eredményt.Neki USC előtt volt 15 év NFL tapasztalat...NFL HC is volt.Pete Carroll.Dabo állítólag radaron van.Melyik egyetemi nagykutyának jött be a váltás utoljára?
Amadeus
Rolni
empty taxi
Rolni
empty taxi
Rolni
Madden hates me.
több mint 2 éve
Todd Bowles srácok?Egy Chargers-szurkoló, akit elég közelről ismerek, pezsgőt bontana.
Amadeus
Madden hates me.
több mint 2 éve
Browns-nál covid tarol.Mondjuk szerintem így is kikapunk
Nem tudom hogy örüljek v ne 😊/😕
Surda
több mint 2 éve
Ja ok. Mivel volt előtte komoly NFL tapasztalata nálam Ő másik kalap.Nem. Arra h sikeres college HC karrier után az NFL-ben is ért el komoly eredményt.Neki USC előtt volt 15 év NFL tapasztalat...NFL HC is volt.Pete Carroll.Dabo állítólag radaron van.Melyik egyetemi nagykutyának jött be a váltás utoljára?
Amadeus
Rolni
empty taxi
Rolni
empty taxi
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Mike Clay@MikeClayNFL
The Chiefs have faced 2-high safeties less than 40% of the time in only 2 games this season.
Week 10 vs. Raiders (28%)
Week 14 vs. Raiders (24%)
The Chiefs scored 41 points in Week 10 and 48 in Week 14, compared to 23.8 per game in their other 11 games.
Azért Bradley is nagyot megy itt a végére.
több mint 2 éve
Nem. Arra h sikeres college HC karrier után az NFL-ben is ért el komoly eredményt.Neki USC előtt volt 15 év NFL tapasztalat...NFL HC is volt.Pete Carroll.Dabo állítólag radaron van.Melyik egyetemi nagykutyának jött be a váltás utoljára?
Amadeus
Rolni
empty taxi
Rolni
Madden hates me.
több mint 2 éve
Neki USC előtt volt 15 év NFL tapasztalat...NFL HC is volt.Pete Carroll.Dabo állítólag radaron van.Melyik egyetemi nagykutyának jött be a váltás utoljára?
Amadeus
Rolni
empty taxi