Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Ezt mondja most mindenki jajaT.Williams 11Mja garantáltá vált, így már az Ő vegasi bemutatkozása is biztosnak vehető. Renfrow és Williams tehát fix, már csak a többi hely kiadó a WR corpban...1.kör: WR+LB
Rolni
Amadeus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
T.Williams 11Mja garantáltá vált, így már az Ő vegasi bemutatkozása is biztosnak vehető. Renfrow és Williams tehát fix, már csak a többi hely kiadó a WR corpban...1.kör: WR+LB
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Az Athletic szerint nem Bradybe buzultunk bele, hanem aktívan dolgozik a stáb Carr lecserélésén. Tannehill a következő target.Engedd már el ezt a témát. Ez kacsa, Carr lesz az irányítónk a következő szezonban is.
Amadeus
Elkapó kell és a védelmet kell upgradelni (LB mindenképpen kell), aztán megnézni mit tudunk. Ha 2 éven belül nincs eredmény, akkor Gruden is mehet a picsába.
több mint 4 éve
Az Athletic szerint nem Bradybe buzultunk bele, hanem aktívan dolgozik a stáb Carr lecserélésén. Tannehill a következő target.De vele mennyivel lennetek előrébb? Oké, volt egy patent szezonja, de erősen kérdéses szvsz h ezt képes lesz-e megismételni. Plusz kétlem, hogy a Titans elengedné.
Amadeus
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Az Athletic szerint nem Bradybe buzultunk bele, hanem aktívan dolgozik a stáb Carr lecserélésén. Tannehill a következő target.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
ja, Jones pont az az ember, aki nekünk kell. Kíváncsi vagyok, hogy a KC-t hogy tartják majd egyben.Első körös RB draftra giga UFA RB deal lenne igen fasza...bebaszna...Overkill lenne, de érzem a zsigereimben, hogy lesz valami splash idén. Gruden arcán is láttam, hogy elszakadt a pohár és megtelt a cérna, és LV megköveteli, hogy ne üres kézzel menjünk.Henry-t akkor is szerettük volna itt páran, amikor draftolták, de most nem hinném, hogy Jacobs mellé nekünk szükségünk lenne rá.Figyeld meg, ha nem jön Brady, akkor Henry kapja a lét.UDFA-ról is lehet szerezni ilyen erőfutót, arra nem is kell költeni, de egyébként Washingtont is megtartanám.Jalen Richard hosszabbított, Marinelli hivatalosan is megérkezett.Richard 2 évre írt alá. Ezzel megvan a 3rd down back, már csak egy erős ember kell JJ mögé és kész a back field. Washington meg gondolom máshol folytatja...
Amadeus
Rolni
Bruce
Amadeus
Bruce
Nagyon kíváncsi vagyok. Amúgy Chris Jones baszna oda, szerintem.
Amadeus
Washington sztem nem kell Richard mellé, más típusú ember kéne...
Chris Jones viszont állat igazolás lenne, ha a Chiefs piacra engedi!
Rolni
több mint 4 éve
Első körös RB draftra giga UFA RB deal lenne igen fasza...bebaszna...Overkill lenne, de érzem a zsigereimben, hogy lesz valami splash idén. Gruden arcán is láttam, hogy elszakadt a pohár és megtelt a cérna, és LV megköveteli, hogy ne üres kézzel menjünk.Henry-t akkor is szerettük volna itt páran, amikor draftolták, de most nem hinném, hogy Jacobs mellé nekünk szükségünk lenne rá.Figyeld meg, ha nem jön Brady, akkor Henry kapja a lét.UDFA-ról is lehet szerezni ilyen erőfutót, arra nem is kell költeni, de egyébként Washingtont is megtartanám.Jalen Richard hosszabbított, Marinelli hivatalosan is megérkezett.Richard 2 évre írt alá. Ezzel megvan a 3rd down back, már csak egy erős ember kell JJ mögé és kész a back field. Washington meg gondolom máshol folytatja...
Amadeus
Rolni
Bruce
Amadeus
Bruce
Amadeus
Washington sztem nem kell Richard mellé, más típusú ember kéne...
Chris Jones viszont állat igazolás lenne, ha a Chiefs piacra engedi!
több mint 4 éve
Henry Zeke pénzt szeretne, szal remélem nem itt köt ki. 1 futó se ér annyit, még Jacobs se.Jaja, Jacobs is az 5. évéig fogja megérni, aztán sajnos el kell engednünk, bár addigra már lehet, hogy a piaci értéke se lesz túl magas egy futónak és maradhat, de ez még távol van
Levi
több mint 4 éve
Levi
597
Henry Zeke pénzt szeretne, szal remélem nem itt köt ki. 1 futó se ér annyit, még Jacobs se.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Overkill lenne, de érzem a zsigereimben, hogy lesz valami splash idén. Gruden arcán is láttam, hogy elszakadt a pohár és megtelt a cérna, és LV megköveteli, hogy ne üres kézzel menjünk.Henry-t akkor is szerettük volna itt páran, amikor draftolták, de most nem hinném, hogy Jacobs mellé nekünk szükségünk lenne rá.Figyeld meg, ha nem jön Brady, akkor Henry kapja a lét.UDFA-ról is lehet szerezni ilyen erőfutót, arra nem is kell költeni, de egyébként Washingtont is megtartanám.Jalen Richard hosszabbított, Marinelli hivatalosan is megérkezett.Richard 2 évre írt alá. Ezzel megvan a 3rd down back, már csak egy erős ember kell JJ mögé és kész a back field. Washington meg gondolom máshol folytatja...
Amadeus
Rolni
Bruce
Amadeus
Bruce
több mint 4 éve
Henry-t akkor is szerettük volna itt páran, amikor draftolták, de most nem hinném, hogy Jacobs mellé nekünk szükségünk lenne rá.Figyeld meg, ha nem jön Brady, akkor Henry kapja a lét.UDFA-ról is lehet szerezni ilyen erőfutót, arra nem is kell költeni, de egyébként Washingtont is megtartanám.Jalen Richard hosszabbított, Marinelli hivatalosan is megérkezett.Richard 2 évre írt alá. Ezzel megvan a 3rd down back, már csak egy erős ember kell JJ mögé és kész a back field. Washington meg gondolom máshol folytatja...
Amadeus
Rolni
Bruce
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Figyeld meg, ha nem jön Brady, akkor Henry kapja a lét.UDFA-ról is lehet szerezni ilyen erőfutót, arra nem is kell költeni, de egyébként Washingtont is megtartanám.Jalen Richard hosszabbított, Marinelli hivatalosan is megérkezett.Richard 2 évre írt alá. Ezzel megvan a 3rd down back, már csak egy erős ember kell JJ mögé és kész a back field. Washington meg gondolom máshol folytatja...
Amadeus
Rolni
Bruce
több mint 4 éve
UDFA-ról is lehet szerezni ilyen erőfutót, arra nem is kell költeni, de egyébként Washingtont is megtartanám.Jalen Richard hosszabbított, Marinelli hivatalosan is megérkezett.Richard 2 évre írt alá. Ezzel megvan a 3rd down back, már csak egy erős ember kell JJ mögé és kész a back field. Washington meg gondolom máshol folytatja...
Amadeus
Rolni
több mint 4 éve
Jalen Richard hosszabbított, Marinelli hivatalosan is megérkezett.Richard 2 évre írt alá. Ezzel megvan a 3rd down back, már csak egy erős ember kell JJ mögé és kész a back field. Washington meg gondolom máshol folytatja...
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
The Raiders also announced that they have hired Austin King as their offensive quality control coach. King spent the last three years as the offensive coordinator at the University of Dayton.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Jalen Richard hosszabbított, Marinelli hivatalosan is megérkezett.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Carrnek jó lesz a sivatagban 😀Arizonaba megy?
Bruce
több mint 4 éve
Viktor! Te vagy az?!Fedett stadiont mindenhová!!!Még jó, hogy fedett lesz a stadion.Carrnek jó lesz a sivatagban 😀este ott is hideg van
Bruce
Black_Adder
bmg
Bruce
több mint 4 éve
Fedett stadiont mindenhová!!!Még jó, hogy fedett lesz a stadion.Carrnek jó lesz a sivatagban 😀este ott is hideg van
Bruce
Black_Adder
bmg
több mint 4 éve
bmg
2 681
Még jó, hogy fedett lesz a stadion.Carrnek jó lesz a sivatagban 😀este ott is hideg van
Bruce
Black_Adder
több mint 4 éve
Carrnek jó lesz a sivatagban 😀este ott is hideg van
Bruce
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Carrnek jó lesz a sivatagban 😀
több mint 4 éve
Surda
3 297
Brady érkezése esetén Carr kiköthet Chicagoban.aha, a non-stop hidegbe???
Amadeus
amit mi tudunk, azt talán ők is.