Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 5 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Hajlok ra hogy letegyem a voksom erre: Derek Carr a legalulertekeltebb QB jelenleg a ligaban. Mindenesetre a folyton felvetodo kerdes, miszerint: "kell-e iranyitot draftolnotok jovore?" szamomra egy amugy sem tul magas pick elpazarlasaval er fel. Carr marmar siman top 10es.
RedFive
Szerencsére most ez nem aktuális kérdés már. Volt időszak amikor többen a lecserélése mellett voltunk, de mivel Gruden, akkor sem húzott QB-t, amikor 1/4-en voltunk, így nagyjából eldőlt, hogy Carr lesz az irányítónk még egy pár évig. Ha a játéka így alakul, akkor nem fogjuk ezt bánni szerintem.
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Hajlok ra hogy letegyem a voksom erre: Derek Carr a legalulertekeltebb QB jelenleg a ligaban. Mindenesetre a folyton felvetodo kerdes, miszerint: "kell-e iranyitot draftolnotok jovore?" szamomra egy amugy sem tul magas pick elpazarlasaval er fel. Carr marmar siman top 10es.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 180
 www.reviewjournal.com/sports/raiders/patrick-mahomes-says-raiders-are-a-great-football-team-2189431/

Patrick Mahomes says Raiders are ‘a great football team’
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 321

Rolni
Állítólag nem HoF.
Amadeus
Majd ha nyerünk egy-két gyűrűt vele. 😊
Bruce
Imádom a palit.
Vitathatatlan liga No1 C.
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 319 — we almost always almost win

Rolni
Állítólag nem HoF.
Amadeus
7 (hét) darab center van a hall of fame-ben 100 év alatt...
Hudson kiváló játékos, nálam befért volna az all decade-be is, de a poszton kevés olyan stat van, ami alpján sorrendbe teheted őket, és felvághatnának a helyezésükkel, kb a Pro Bowl (igen tudom, szerintem is el kéne felejteni) és All Pro marad nekik amiket visszavonulásuk után 5 évvel fel tudnak hozni náluk, ezen a téren Hudson teljesítményéhez mérten kriminálisan alulértékelt, ezért szerintem (is) esélytelen a HOF.
Pouncey vagy Mack előbb kerül be. Nem azért mert jobbak, én nem állítok köztük sorrendet, egyszerűen őket nagyobb hype övezi. Szóval olyan nagyon ne hergeld bele magad a HOF dologba, mert könnyen lehet hogy cslódni fogsz. Hudsonnek még nagyon sokáig kéne ilyen színvonalon játszania, hogy észrevegyék őt végre, esetleg a PO-ban is megmutatnia magát.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Where some #Raiders stand in first Pro Bowl top-10 fan voting that was released today:

RB Josh Jacobs (3rd)
FB Alec Ingold (9th)
TE Darren Waller (2nd)
C Rodney Hudson (5th)
SS Johnathan Abram (8th)
K Daniel Carlson (6th)
Bruce
Abram egyelőre örüljön, hogy kezdő.
Amadeus
Mondjuk Ingold 9. helye is elég meglepő, nincs is annyi FB a ligában 😀 😀
több mint 5 éve
Where some #Raiders stand in first Pro Bowl top-10 fan voting that was released today:

RB Josh Jacobs (3rd)
FB Alec Ingold (9th)
TE Darren Waller (2nd)
C Rodney Hudson (5th)
SS Johnathan Abram (8th)
K Daniel Carlson (6th)
Bruce
Abram egyelőre örüljön, hogy kezdő.
több mint 5 éve

RB Josh Jacobs (3rd)
FB Alec Ingold (9th)
TE Darren Waller (2nd)
C Rodney Hudson (5th)
SS Johnathan Abram (8th)
K Daniel Carlson (6th)
több mint 5 éve

Rolni
Állítólag nem HoF.
Amadeus
Bruce
Majd ha lesz egy menő insta profilja
több mint 5 éve

Rolni
Állítólag nem HoF.
Amadeus
több mint 5 éve

Rolni
Állítólag nem HoF.
több mint 5 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Egyetértek azzal, hogy jobb a Falcons mint amilyen rekordjuk van.
Viszont azt is gondolom, hogy számunkra ez a meccs a kötelező kategória, szóval nincs pardon, nyerni kell. Akkor is ha van Julio és akkor is ha nincs.
Őszintén én az ilyen meccsektől félek a legjobban, mert szemben a Chiefs elleni meccsel, itt csak nekünk van veszteni valónk.

Egyébként Ferrell és Joyner továbbra is a covid IR listán van, mint ahogyan Brown is. Littleton már aktiválásra került és edzett is a csapattal.
több mint 5 éve
Falcons ellen kötelező a győzelem.
Nézegettem a statokat, átlagokat kicsit és azt gondolom, hogy amennyiben nincs valami komoly leolvadás aránylag könnyedén hozható a meccs.

Elvileg nem szabadna, hogy gondunk legyen O oldalon és kell tudni haladni az órával illetve folyamatosan a pontokkal is.
Bár védelmi oldalon passzolt yardokat várhatóan erősen nyeljük majd, de elvileg pontok tekintetében kellene tudni őket a mi támadónk alatt tartani.
Julio Jones esetleges kiesése vagy komolyabb sérülés általi akadályoztatása esetén még könnyebb lehet a D feladata, ugyanis a Falcons O gépezet akkor megy igazán, ha Ő van és rendben van.
Rolni
kicsit trap game ez. Falcons jobb annál, mint a mérlege mutatja, legalábbis nagyobb potenciál van bennük. a támadóegységüknek bizony lehet sikere a Raiders védelem ellen. PFF power rankingjében a Broncos meg a Chargers előtt vannak egyébként.
deyell
fázom én is Juliotól.
több mint 5 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 224
Nézegettem a statokat, átlagokat kicsit és azt gondolom, hogy amennyiben nincs valami komoly leolvadás aránylag könnyedén hozható a meccs.

Elvileg nem szabadna, hogy gondunk legyen O oldalon és kell tudni haladni az órával illetve folyamatosan a pontokkal is.
Bár védelmi oldalon passzolt yardokat várhatóan erősen nyeljük majd, de elvileg pontok tekintetében kellene tudni őket a mi támadónk alatt tartani.
Julio Jones esetleges kiesése vagy komolyabb sérülés általi akadályoztatása esetén még könnyebb lehet a D feladata, ugyanis a Falcons O gépezet akkor megy igazán, ha Ő van és rendben van.
Rolni
kicsit trap game ez. Falcons jobb annál, mint a mérlege mutatja, legalábbis nagyobb potenciál van bennük. a támadóegységüknek bizony lehet sikere a Raiders védelem ellen. PFF power rankingjében a Broncos meg a Chargers előtt vannak egyébként.

buhloone mindstate

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Jacobs 4. A futók közt.

#bust
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Szerintetek Parker hosszú távon megoldás lehet RT poszton?
Brown ha visszatér, jövőre sztem cut lesz akárhogyan is játszik. De az utóbbi két héten Parker már nem tűnt egyáltalán világtalannak. A Pff értékeléseit nem tudom, de szemre biztos hogy jobban teljesített.
Bruce
 i.imgur.com/JkQm0ne.jpg
deyell
Köszi, kicsit mintha tényleg látszana a javulás. Sőt ha majd a posztja is állandó lesz, akkor talán még jobb lehet.
Bruce
Fura, de kicsit már azt mondom ne siessen Brown vissza és nézzük meg mit tud Parker...

több mint 5 éve
Brown ha visszatér, jövőre sztem cut lesz akárhogyan is játszik. De az utóbbi két héten Parker már nem tűnt egyáltalán világtalannak. A Pff értékeléseit nem tudom, de szemre biztos hogy jobban teljesített.
Bruce
 i.imgur.com/JkQm0ne.jpg
deyell
Köszi, kicsit mintha tényleg látszana a javulás. Sőt ha majd a posztja is állandó lesz, akkor talán még jobb lehet.
több mint 5 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 224
Bruce
 i.imgur.com/JkQm0ne.jpg

buhloone mindstate

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Ha most kezdődne a rájátszás, akkor megint a Chiefs ellen játszanánk 😊
több mint 5 éve
Vic Beasley és Tak McKinley is érkezett.
Amadeus
Nagy a baj...
Tak oaklandi gyerek, sza lehet felpörög, ha a kedvenc? csapatánál játszhat, illetve Ő legalább hozza az Atlanta playbookot...

Vic ugye most a Titanstól lett kivágva, lehet már a PO-ra készül a stáb és a Titans playbook azért kellett...Amúgy Ő Ps-re került.

Tak amúgy Mike-nál 2017-ben a #4 edge player volt, gondolom ez segít ilyenkor...
Nagyot bukni nem lehet velük, gondolom repülnek egyből, ha nem dolgoznak vagy nem teljesítenek.

Közben Richie műtéten esett át, nem tér már vissza. Ha Good tolja így tovább simán lehet szerintem, hogy már nem is látjuk majd Inkognitót, hanem helyére visszahozzuk Good-ot.

Richie után nincs DM és Good szerintem max annyival megelégszik, mint amit R kapott volna (6,35).