NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 5 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 677 — Salus populi suprema lex esto

Amadeus
Megy is IR-re
több mint 5 éve

Amadeus
Egy újabb FA gyöngyszem 😀
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
több mint 5 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
vagy időzítsék az offseasonra a gyermek érkezését 😀
Bruce
ahhoz a kedves feleségének szezon közben kéne elterelnie Derek figyelmét a fociról...
Black_Adder
a mai nap fényében annyit tudok hozzátenni, hogy DC legalább nővel csinálja.
Amadeus
Gyerekszületés okozta koncentráciohiány szempontjából ez inkább hátrány.
több mint 5 éve
Bruce
ahhoz a kedves feleségének szezon közben kéne elterelnie Derek figyelmét a fociról...
Black_Adder
a mai nap fényében annyit tudok hozzátenni, hogy DC legalább nővel csinálja.
több mint 5 éve
Bruce
Black_Adder
Egy-két dugás sztem bele kellene hogy férjen szezon közben is. 🙂
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 318 — we almost always almost win
Bruce

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
TST Las Vegas Raiders 1 476 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
A klasszis csapatok amikor beállnak a földbe mint Mink (ez oximoron mer nem vagyunk klasszis csapat) a második félidőre úgy jönnek ki, hogy még az Isten f@szát is ledarálják. A jó csapatok az elszenvedett nagy verést követően a következő ellenfelet módszeresen áthúzzák hibajavító rollerrel. A szar csapatok pedig pofával benne maradnak a földben pontosan úgy ahogy beleálltak.
Na nálunk most nem az a kérdés, hogy klasszis csapat vagyunk-e hanem hogy jók vagy kurva szarok. Nyilván a Jets árnyalhatja a képet, szar a merítés de lehet ez a Raiders nagy szerencséje.

Minden meccs más és más. Ne temessük még a srácokat. Jó szar meccs volt de hála az égnek már napok óta vége van. 😊
Reméljük, hogy innentől összekapják magukat ezek a balfasztinok! 😊
több mint 5 éve
Derek Carrnak megszületett az első lánya, aki egyben a negyedik csemete a családban. Jó egészséget nekik!
Így valamennyire érthető is, hogy nem volt 100%-os a fókusz a meccsen a részéről. Bár profikról van szó, de valahol ők is emberek és én a magam részét tudom elmondani, hogy kurvára nem érdekelt semmi előtte csak hogy rendben legyen minden a szülés körül.
Bruce
Remélem nem Rivers lesz belőle.
Amadeus
Mondjuk ő is elég vallásos. De remélhetőleg ha lesz következő gyereke, akkor már nem fog annyira izgulni, hogy meccset bukjunk rajta vagy időzítsék az offseasonra a gyermek érkezését 😀
több mint 5 éve
Derek Carrnak megszületett az első lánya, aki egyben a negyedik csemete a családban. Jó egészséget nekik!
Így valamennyire érthető is, hogy nem volt 100%-os a fókusz a meccsen a részéről. Bár profikról van szó, de valahol ők is emberek és én a magam részét tudom elmondani, hogy kurvára nem érdekelt semmi előtte csak hogy rendben legyen minden a szülés körül.
Bruce
Remélem nem Rivers lesz belőle.
több mint 5 éve
Teljes katasztrófa volt ez a produkció, ezek szerint nem csak szemre, hanem statisztikailag is.

Vigasztaljon bennünket, hogy ennél talán már nem lesz rosszabb. 😀

Másik vigasz, hogy Morrow megint jól játszott, most már a Pff is magasra értékelte:

PFF grade: 90.7
Run defense: 73.1
Tackle: 82.4
Pass rush: 79.7
Coverage: 90.4
Snaps: 77
Pressures: 2
Hurry: 1
Hit: 1
Tackles: 9
Stops: 6
Targeted: 5
Reception: 3
Yards: 11
PBU: 1
QB rating allowed: 64.6
Bruce
Lentről kell elrugaszkodnod, hogy elérd a csúcsot.

-

Amadeus Coelho
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Teljes katasztrófa volt ez a produkció, ezek szerint nem csak szemre, hanem statisztikailag is.

Vigasztaljon bennünket, hogy ennél talán már nem lesz rosszabb. 😀

Másik vigasz, hogy Morrow megint jól játszott, most már a Pff is magasra értékelte:

PFF grade: 90.7
Run defense: 73.1
Tackle: 82.4
Pass rush: 79.7
Coverage: 90.4
Snaps: 77
Pressures: 2
Hurry: 1
Hit: 1
Tackles: 9
Stops: 6
Targeted: 5
Reception: 3
Yards: 11
PBU: 1
QB rating allowed: 64.6
több mint 5 éve

Amadeus
Ez derék 😀
Bruce
Azért ez wtf.
több mint 5 éve

Amadeus
Ez derék 😀
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 321
Tudom nagy füles volt, de Carrt egy személyben nem tenném felelőssé!
Egy rémálom volt az egész, főleg a KC meccs után. Enerváltak voltunk , nem vettük fel a meccs ütemét, a büntik kizökkentettek. SzSz ne temessük őket. Van egy jó csapatunk aki most Sólyomszarba lépett. Le kell törölni és küzdeni tovább és nem szétesni meg bűnbakot keresni. Mert akkor beváltjuk a rémálmunkat. Sok volt ez az este, qrva sok. De volt 3/13-s szezonunk is. meg 52-0s Rams zakó. Meg én is hisztiztem egy sort, de jó kis csapat ez. Aki kifogott egy horror estét Atlantában. Nézzünk előre, még van esély! A PO-ba ( nem ilyen játékkal az biztos) meg kit érdekel, hogy mi volt.
több mint 5 éve
Ja, hogy mit kell Carr nyakába varrni és mit nem: sackek 4x%-ban fumblet vét. 4x több, mint a ligaátlag.
Amadeus
Nem kell engedni sack-elni, ezt tudja Gruden is, azért van túlfizetve a fal, hogy ez minél kevesebbszer forduljon elő. Továbbra is csereemberekből áll a fal, tehát ez benne van.
Meg hát ezen, hogy fumble-t vét, nagyon javítani nem lehet, mert ezt nem lehet gyakorolni nagyon.
Bruce
Mahomes miért nem ejti el a labdát?

Csak kérdem.

7.éves irányítóról beszélünk.
több mint 5 éve
Ja, hogy mit kell Carr nyakába varrni és mit nem: sackek 4x%-ban fumblet vét. 4x több, mint a ligaátlag.
Amadeus
Nem kell engedni sack-elni, ezt tudja Gruden is, azért van túlfizetve a fal, hogy ez minél kevesebbszer forduljon elő. Továbbra is csereemberekből áll a fal, tehát ez benne van.
Meg hát ezen, hogy fumble-t vét, nagyon javítani nem lehet, mert ezt nem lehet gyakorolni nagyon.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
A zakó nagyon rosszul jön a PO verseny miatt.

A történelmi zakó elfogadhatatlan, teljesen jól mutatja, hogy nem volt ott fejben a csapat. Elhitték magukról, hogy mekkora ászok, mennyire laza a schedule további része, mennyire simán meglesz. Jött is a kiütés. Nem lehet ezzel a kerettel, ilyen lazán venni semmit. Még a jövő heti Jets meccset sem!

Remélem kicsit felrázza a brigádot a dolog. Nagyon jól ment Carr-nak is a KC meccsek után a pózolás, meg az on a mission dolog és eddig idén remekül teljesített többnyire, de ez a meccs vastagon az Ő sara is.
"Láttam már, hogy a héten lapos a csapat"? Akkor miért nem rázta fel őket? Ő a QB, Ő a leader!
Ennyiszer nem lehet labdát eladni és lehet kiemelni az egyes playeket és megmagyarázni, hogy nem az Ő sara, de összességében mégis az övé volt ez a TO parádé. Nem fér bele nekünk 2 TO se egy normális csapat ellen...nem vagyunk akkora menők...ennyi meg aztán senki ellen...

Gruden is baromi vastagon benne van. Morris vmi régi Tampás playbook vagy emlékek miatt tudta így levenni Őt és az offense-t? Abban bíztam pont fordítva lesz és Gruden szépen kihasználja a Falcons védelem általa jól ismert gyengéit...félidőben se tudott semmit előrántani...

Guenther volt ebben a legkisebb ludas, mert az elején egész sokáig jól tartott a D, pedig volt, amikor mindkét kezdő CB-je kihullott...persze véletlenül se azt akarom mondani, hogy tartsuk meg az embert év végén...

Amúgy a Falcons D esetén nem tudom, hogy Quinn volt a gond és Morris valóban jó D szaki vagy a mostani DC ennyire jó és eddig nem jutott elég szóhoz?
Lényeg a lényeg érdemes lesz figyelni ezt a helyzetet, mert amennyiben év végén Morris nem lesz rendes HC Atlantában, akkor érdemes lehet a DC posztunkra megnézni (persze, ha az Atlanta D tartja ezt a szintet vagy fejlődik). Grudennél nagyon fontos ugye a pajtiság és mivel Morris anno alatta kezdte az NFL edzősködést és sokáig volt segédedzője lehet célkeresztben lesz...akkor meg nem lenne baj, ha jó DC lenne legalább papíron 😊

Reméljük nagyon komoly fejmosást kap mindenki, reméljük megrázzák magukat és a Jets ellen egy összeszedett, fókuszált brigád fut majd ki és egy domináns játékkal kicsit javítanak a megítélésükön és a mi lelki világunkon. Aztán onnan meg megindítanak egy erős PO push-t és többet ilyen töketlen, elvarázsolt módon nem játszanak.

Én továbbra is tartom, hogy amennyiben nincs PO nagyon meg kell Gruden segge alatt is ingatni azt a széket. Amennyiben nincs PO és egy tavalyihoz hasonló leolvadás jön innentől és oda vissza pofozgatnak megint, akkor meg egyértelműen kicsapnám.

Ha innen összekapja magát a csapat, jól játszik és megvan a PO akkor maradjon, mert akkor a csapat magja, tartása és az O teljesítmény megvan, de a D stábot szervezze újra.

Ha Mark Davis helyében lennék ezek lennének az elvárásaim, üzeneteim...
Rolni
Egyetértek annyi kivétellel, hogy tartom a 4 évet. A tegnapi elfogadhatatlan volt. Elbaszta Gruden, elbaszta Carr - nagyon - elbaszta a DL.

Nem volt edzői munka a tegnapiban. A védelem fegyelmezetlen, az offense pedig nem volt a pályán. Gruden legrosszabb meccse mióta visszatért. Mintha gőze nem lett volna az offensenek.

Ami még aggaszt, hogy konstans jól dolgozó 4-3 frontokkal nem tudunk mit kezdeni. Nagyon nyögvenyelősen dolgozik az offense ellenük. Agresszív frontokkal dettó. Carr sokadjára csuklik meg (ld idén Tampa, NE)

Ezért aggódom a jövő hét miatt. Greg Will a legagresszívabb DC, a szarból is blitzeket rak össze. Szenvedés lesz hidegben.

Ha ez jövőre nem javul, akkor Gruden és Carr lapát. Nincs több ennél ebben a projectben.
több mint 5 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
A zakó nagyon rosszul jön a PO verseny miatt.

A történelmi zakó elfogadhatatlan, teljesen jól mutatja, hogy nem volt ott fejben a csapat. Elhitték magukról, hogy mekkora ászok, mennyire laza a schedule további része, mennyire simán meglesz. Jött is a kiütés. Nem lehet ezzel a kerettel, ilyen lazán venni semmit. Még a jövő heti Jets meccset sem!

Remélem kicsit felrázza a brigádot a dolog. Nagyon jól ment Carr-nak is a KC meccsek után a pózolás, meg az on a mission dolog és eddig idén remekül teljesített többnyire, de ez a meccs vastagon az Ő sara is.
"Láttam már, hogy a héten lapos a csapat"? Akkor miért nem rázta fel őket? Ő a QB, Ő a leader!
Ennyiszer nem lehet labdát eladni és lehet kiemelni az egyes playeket és megmagyarázni, hogy nem az Ő sara, de összességében mégis az övé volt ez a TO parádé. Nem fér bele nekünk 2 TO se egy normális csapat ellen...nem vagyunk akkora menők...ennyi meg aztán senki ellen...

Gruden is baromi vastagon benne van. Morris vmi régi Tampás playbook vagy emlékek miatt tudta így levenni Őt és az offense-t? Abban bíztam pont fordítva lesz és Gruden szépen kihasználja a Falcons védelem általa jól ismert gyengéit...félidőben se tudott semmit előrántani...

Guenther volt ebben a legkisebb ludas, mert az elején egész sokáig jól tartott a D, pedig volt, amikor mindkét kezdő CB-je kihullott...persze véletlenül se azt akarom mondani, hogy tartsuk meg az embert év végén...

Amúgy a Falcons D esetén nem tudom, hogy Quinn volt a gond és Morris valóban jó D szaki vagy a mostani DC ennyire jó és eddig nem jutott elég szóhoz?
Lényeg a lényeg érdemes lesz figyelni ezt a helyzetet, mert amennyiben év végén Morris nem lesz rendes HC Atlantában, akkor érdemes lehet a DC posztunkra megnézni (persze, ha az Atlanta D tartja ezt a szintet vagy fejlődik). Grudennél nagyon fontos ugye a pajtiság és mivel Morris anno alatta kezdte az NFL edzősködést és sokáig volt segédedzője lehet célkeresztben lesz...akkor meg nem lenne baj, ha jó DC lenne legalább papíron 😊

Reméljük nagyon komoly fejmosást kap mindenki, reméljük megrázzák magukat és a Jets ellen egy összeszedett, fókuszált brigád fut majd ki és egy domináns játékkal kicsit javítanak a megítélésükön és a mi lelki világunkon. Aztán onnan meg megindítanak egy erős PO push-t és többet ilyen töketlen, elvarázsolt módon nem játszanak.

Én továbbra is tartom, hogy amennyiben nincs PO nagyon meg kell Gruden segge alatt is ingatni azt a széket. Amennyiben nincs PO és egy tavalyihoz hasonló leolvadás jön innentől és oda vissza pofozgatnak megint, akkor meg egyértelműen kicsapnám.

Ha innen összekapja magát a csapat, jól játszik és megvan a PO akkor maradjon, mert akkor a csapat magja, tartása és az O teljesítmény megvan, de a D stábot szervezze újra.

Ha Mark Davis helyében lennék ezek lennének az elvárásaim, üzeneteim...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Minden évben van 1/1. Adott csapat 4-5 meccsen játszik gyõzelmi eséllyel. Abból nyer 1-3-at. Még a 0-16 Lionsnál is megvolt 2-3 meccsen esélye, csak elbalfackodták.

A Jets idén még nekem egyetlen egyszer nem tūnt hihetõnek, hogy nyernek. 11 meccsbõl! Van akkor még 5, és mindegyiken annak kéne tūnjenek, Illetve nyerniük kellene 1-3-at. Kizártnak tartom. Nincs mire építsenek. Semmi nem mūködik. Minden séma ellen rosszak.
Folytassam játékos nevekkel? Stratégiai döntésekkel? Olyan mindegy.

Bármi lehet. De nagyot kell javulniuk a labda minden oldalán. Mégis mitõl? Mi változott?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Az utóbbi hetekben már kezdtem szorítani a Jets-nek, hogy nyerjenek végre egyet, ne minket verjenek meg először, de sajnos egyre nagyobb az esély...
bmg
Áruljátok már el mitől nagyobb az esély? Mitől kellene félnetek? A szeptember óta TD passzt sem dobó Darnoldtól, a nyugdíjas Gore-tól, a szar OL-nktől, a 3 újonc kezdő CB-től?
Egy dologra kell figyelnetek: mihelyst Gregg Williams nekikezd agresszív blitzeket küldeni, váltani kell passzblokkolásban. Ha Fitzpatrick és Herbert szarrá kapta a secondary-nket, akkor Carrnak is illik 30 pontot felpakolni gond nélkül.
Beki
Sajnos most egy történelmi vereség után, nem gondolkozik reálisan mindenki 😊

Mondjuk megjegyzem, ha a tegnapi napon mutatott játékot játszunk és eladogatjuk a labdákat, akkor azért lehet baj. Főleg ha az elején megfogjátok a futásokat és utána jön az agresszívabb blitz, akkor ezzel Carr megzavarható.
Bruce
Azt mondanám, hogy ha vmi csoda folytán 2 TD-s előnyben lenne a Jets félidő környékén, akkor sincs miért aggódnotok. A Pats elleni 10 pontos vezetés egy negyed alatt úgy leadtuk, hogy ilyet még én sem láttam.
Beki
A Falcons meccsen is ezt mondták az ellenfél szurkolói, hogy a félidei előny az nem előny, erre mi lett belőle.

Minden meccset komolyan kell venni, mert gyorsan megvan a baj. Lehet, hogy most nekünk ez a pofon még jókor jött, de úgy emlékszem tavaly, amikor ellenetek volt egy hasonló pofonunk, utána már csak egy meccset sikerült nyernünk, szóval ez majd kiderül, hogy most sikerül e összeszedni magunkat.
Csupán emiatt örülök annak, hogy nem egy top csapat ellen játszunk. Amúgy meg mindig is rühelltem, ha mi számítottunk az esélyesnek egy meccsen, mert akkor mindig jön valami blama.
Bruce
Falconsnál nem értem miért írták ezt, de az a csapat sokkal jobban felkészített képet mutat hétről hétre interim HC-val, míg nálunk Gase még(?) itt van. Hidd el ulpianus sem véletlenül írta lent amit.
Beki
Azt hogy miért írták, nem tudom, de emlékszem, hogy több meccsük is volt, amikor nagyobb előnyből olvadtak le és ettől tartottak.

Jets meccset idén még nem láttam, de gondolom nem véletlen a 0 győzelem.
Egyébként meg nagyon ritka az hogy egy csapat nem nyer meccset egy szezonban, ezért is félő, hogy pont ellenünk fog kijönni a lépés (amilyen a mi szerencsénk 😊 )