Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Surda
3 297
Ja, hogy mégsem volt egy elbaszoot döntés Coop trade? www.raidersbeat.com/report-cowboys-starting-to-second-guess-what-they-have-in-amari-cooper/
több mint 4 éve
Szét adnám!Byron-Mullen-Worley hármas elég korrekt lenne. FS Joyner, SS Abram, meg lenne oldva a sec évekre.Na végre már nem mi vagyunk a fő esélyesek Brady-re, ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy hová kerül.Byron Jones vagy Chris Harris jó is lenne kezdetnek.
Az FA-s tevékenységünkre is kíváncsi vagyok, hogy milyen irányba megyünk el. Remélem egy-két nagyobb név jön a védelembe.
Bruce
Bruce
Aki szintén jó lenne: Littleton, Schobert, draftról Simmons minimum. Egy ilyen baszó védelemmel még Carr is elég lenne QB-ként.
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Byron-Mullen-Worley hármas elég korrekt lenne. FS Joyner, SS Abram, meg lenne oldva a sec évekre.Na végre már nem mi vagyunk a fő esélyesek Brady-re, ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy hová kerül.Byron Jones vagy Chris Harris jó is lenne kezdetnek.
Az FA-s tevékenységünkre is kíváncsi vagyok, hogy milyen irányba megyünk el. Remélem egy-két nagyobb név jön a védelembe.
Bruce
Bruce
Aki szintén jó lenne: Littleton, Schobert, draftról Simmons minimum. Egy ilyen baszó védelemmel még Carr is elég lenne QB-ként.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Na végre már nem mi vagyunk a fő esélyesek Brady-re, ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy hová kerül.Byron Jones vagy Chris Harris jó is lenne kezdetnek.
Bruce
több mint 4 éve
Na végre már nem mi vagyunk a fő esélyesek Brady-re, ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy hová kerül. Az FA-s tevékenységünkre is kíváncsi vagyok, hogy milyen irányba megyünk el. Remélem egy-két nagyobb név jön a védelembe.
több mint 4 éve
bmg
2 681
Burrow-t J.T. Barrett és Dwayne Haskins is lejátszotta a pályáról, Joe Brady érkezéséig a az LSU-ban is inkább átlagos teljesítményt hozott. Nekem Luck biztosabb húzás volt.Az idei drafton és FA-n össze lehet szedni azokat az elemeket, amik előző szezonban hiányoztak egy wild card helyhez.Szerintem igen. Minden draft rizikós. Tucatszám vannak top5-ös QB-k a kukában, és hátsó kötös irányítók gyűrűkkel, de Burrowt húzni kábé most olyasmi lehetőség, mint Manning, Newton, Luck, vagyis ott és akkor a legtutibb.
Dobjunk el egy, vagy több szezont egy olyan húzásért ami kétségtelenül jól mutatna a címlapokon, de egyáltalán nem biztos, hogy bejön?bmg
Szerinted meg ostobaság. Oké. 😊
Sobri Jóska
Vegas, Gruden, sztár QB... mi kellhet még? A szórakoztatóipar, a sportfogadás központja, a sztáredző, és egy mindent nyerő egyetemi irányító.. wow, fincsi, nem? És most ne csak szakmailag nézd, hanem globálisan, a média szemszögéből.Én nem Blikket akarok olvasni.
Sobri Jóska
Bízom benne, hogy Gruden és Mayock is szakmailag nézi a dolgokat.
több mint 4 éve
Hurts 3. körben Carr mögé, 1 évig pedig ülhetne mögötte a padon.Nincs nagy érzéked a vegasi sztorikhoz...
Amadeus
több mint 4 éve
Hurts 3. körben Carr mögé, 1 évig pedig ülhetne mögötte a padon.Ő ülhet akármennyit, neki tökmindegy.
Amadeus
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Hurts 3. körben Carr mögé, 1 évig pedig ülhetne mögötte a padon.
több mint 4 éve
De nem a sztori miatt megyünk Vegas-ba, hanem mert Oakland nem akart beszállni egy új stadion építésébe.bmgIgen, így indult. De sztori lett belőle. Vegasban minden sztori.
Nem kell feltámasztani a franchise-t, sem megfordítani a sorsát, az már elkezdődött 2018-ban Gruden érkezésével, ennek kell most beérnie.A sztori, illetve a "nagy kockázat, nagy nyereség" elve okán. Carr teljesen jó középszer, a 49ersben ő is SB-t játszott volna, a Bengalsban ugyanúgy 1/1-re húznának vele is, semmi extra. Burrow (illetve egy fiatal szupertehetség irányító, de most más ilyen nincs) egy olyan lehetőség, ami jó marketinggel a következő évtized Patriotsát szülheti. Vegas, Gruden, sztár QB... mi kellhet még? A szórakoztatóipar, a sportfogadás központja, a sztáredző, és egy mindent nyerő egyetemi irányító.. wow, fincsi, nem? És most ne csak szakmailag nézd, hanem globálisan, a média szemszögéből.
Mi értelme lenne beáldozni 3-4 potenciális franchise játékost egy olyan posztra, ami még a média szerint sem need, csak fejlesztési potenciál?
bmg
Az idei drafton és FA-n össze lehet szedni azokat az elemeket, amik előző szezonban hiányoztak egy wild card helyhez.Szerintem igen. Minden draft rizikós. Tucatszám vannak top5-ös QB-k a kukában, és hátsó kötös irányítók gyűrűkkel, de Burrowt húzni kábé most olyasmi lehetőség, mint Manning, Newton, Luck, vagyis ott és akkor a legtutibb.
Dobjunk el egy, vagy több szezont egy olyan húzásért ami kétségtelenül jól mutatna a címlapokon, de egyáltalán nem biztos, hogy bejön?bmg
Szerinted meg ostobaság. Oké. 😊
több mint 4 éve
bmg
2 681
De nem a sztori miatt megyünk Vegas-ba, hanem mert Oakland nem akart beszállni egy új stadion építésébe.Pont azért, mert nem csak a QB a need, Bradynak csak marketingértéke van, mondjuk az a lehető legnagyobb, egy fiatal sztár irányító adhatna évekre alapot a vegasi feltámadáshoz.Én ezt sem igazán tenném, mert az az érzésem, hogy nem egy QB-nyira vagyunk a jó csapattól. Ha így lenne, akkor Brady lenne a logikus lépés. Több lyuk van még a csapatban, főként a védelemben, így inkább oda tölteném fel a csapatot, aztán ha már csak egy QB-nyira leszünk az átütő sikertől, akkor lehet tényleg eladni a franchise jövőjét egy tehetséges QB jelöltért.Nem kellene a Raidersnek inkább rámenni Burrowra mindenáron, és megszerezni az első választás lehetőségét?Nem értem a kérdést.Saját véleményem meg az, hogy nekünk inkább Carr kellene továbbra isÉs "mindent" odaadni az 1/1-ért?
Bruce
Sobri Jóska
Bruce
Én ezt látom a legértelmesebb lépésnek. Egy jó és hypeolt QB simán megfordíthatja egy franchise sorsát. Lásd Brady, Manning, Mahomes és Wilsonról vagy Breesről ne is beszéljünk.
És bár garancia nincs arra, hogy Burrow is beválik, de momentán erre a szerepre ő a legjobb elérhető opció, nem Brady, aki ehhez öreg, nem Newton, aki sérülékeny és elhasznált (bár ő igazi Vegas move lenne), nem Carr, aki középszerű, és senki más FA-ról vagy draftról.
Sobri Jóska
Bruce
Te logikusan, csapatépítésileg nézed, én bekalkulálom a Vegas faktort.
De majd nemsokára kiderül, kint melyik attitűd az erősebb.
Szerintem Burrow a legsanszosabb, de az is max 25%.
Sok minden történhet.
Sobri Jóska
Nem kell feltámasztani a franchise-t, sem megfordítani a sorsát, az már elkezdődött 2018-ban Gruden érkezésével, ennek kell most beérnie.
Mi értelme lenne beáldozni 3-4 potenciális franchise játékost egy olyan posztra, ami még a média szerint sem need, csak fejlesztési potenciál?
Az idei drafton és FA-n össze lehet szedni azokat az elemeket, amik előző szezonban hiányoztak egy wild card helyhez.
Dobjunk el egy, vagy több szezont egy olyan húzásért ami kétségtelenül jól mutatna a címlapokon, de egyáltalán nem biztos, hogy bejön?
Szerintem ostobaság, ahogy bármilyen csere QB poszton visszalépés lenne egy költözéssel nehezített holtszezon alatt.
több mint 4 éve
Persze lenne ennek is alapja, de én a jelenlegi helyzetben, ha van egy kb megfelelő QB-d, akkor nem a QB felé indulnék el, hanem pont a többi need felé. Egyébként ha azt nézzük kb idén van lehetőségünk arra, hogy a két első körünkkel fentebb menjünk, bár az 1/1-re még így is áldozni kellene egy jövő évi első kört is sztem.Pont azért, mert nem csak a QB a need, Bradynak csak marketingértéke van, mondjuk az a lehető legnagyobb, egy fiatal sztár irányító adhatna évekre alapot a vegasi feltámadáshoz.Én ezt sem igazán tenném, mert az az érzésem, hogy nem egy QB-nyira vagyunk a jó csapattól. Ha így lenne, akkor Brady lenne a logikus lépés. Több lyuk van még a csapatban, főként a védelemben, így inkább oda tölteném fel a csapatot, aztán ha már csak egy QB-nyira leszünk az átütő sikertől, akkor lehet tényleg eladni a franchise jövőjét egy tehetséges QB jelöltért.Nem kellene a Raidersnek inkább rámenni Burrowra mindenáron, és megszerezni az első választás lehetőségét?Nem értem a kérdést.Saját véleményem meg az, hogy nekünk inkább Carr kellene továbbra isÉs "mindent" odaadni az 1/1-ért?
Bruce
Sobri Jóska
Bruce
Én ezt látom a legértelmesebb lépésnek. Egy jó és hypeolt QB simán megfordíthatja egy franchise sorsát. Lásd Brady, Manning, Mahomes és Wilsonról vagy Breesről ne is beszéljünk.
És bár garancia nincs arra, hogy Burrow is beválik, de momentán erre a szerepre ő a legjobb elérhető opció, nem Brady, aki ehhez öreg, nem Newton, aki sérülékeny és elhasznált (bár ő igazi Vegas move lenne), nem Carr, aki középszerű, és senki más FA-ról vagy draftról.
Sobri Jóska
Bruce
Sok minden történhet.
Sobri Jóska
Én kicsit óvatosabb vagyok ezért is írtam én azt amit! 😊
több mint 4 éve
Pont azért, mert nem csak a QB a need, Bradynak csak marketingértéke van, mondjuk az a lehető legnagyobb, egy fiatal sztár irányító adhatna évekre alapot a vegasi feltámadáshoz.Én ezt sem igazán tenném, mert az az érzésem, hogy nem egy QB-nyira vagyunk a jó csapattól. Ha így lenne, akkor Brady lenne a logikus lépés. Több lyuk van még a csapatban, főként a védelemben, így inkább oda tölteném fel a csapatot, aztán ha már csak egy QB-nyira leszünk az átütő sikertől, akkor lehet tényleg eladni a franchise jövőjét egy tehetséges QB jelöltért.Nem kellene a Raidersnek inkább rámenni Burrowra mindenáron, és megszerezni az első választás lehetőségét?Nem értem a kérdést.Saját véleményem meg az, hogy nekünk inkább Carr kellene továbbra isÉs "mindent" odaadni az 1/1-ért?
Bruce
Sobri Jóska
Bruce
Sobri Jóska
Bruce
Sok minden történhet.
több mint 4 éve
Én ezt sem igazán tenném, mert az az érzésem, hogy nem egy QB-nyira vagyunk a jó csapattól. Ha így lenne, akkor Brady lenne a logikus lépés. Több lyuk van még a csapatban, főként a védelemben, így inkább oda tölteném fel a csapatot, aztán ha már csak egy QB-nyira leszünk az átütő sikertől, akkor lehet tényleg eladni a franchise jövőjét egy tehetséges QB jelöltért.Nem kellene a Raidersnek inkább rámenni Burrowra mindenáron, és megszerezni az első választás lehetőségét?Nem értem a kérdést.Saját véleményem meg az, hogy nekünk inkább Carr kellene továbbra isÉs "mindent" odaadni az 1/1-ért?
Bruce
Sobri Jóska
Bruce
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nem kellene a Raidersnek inkább rámenni Burrowra mindenáron, és megszerezni az első választás lehetőségét?Nem értem a kérdést.Saját véleményem meg az, hogy nekünk inkább Carr kellene továbbra isÉs "mindent" odaadni az 1/1-ért?
Bruce
Sobri Jóska
Bruce
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Compton teszteli a piacot, Chris Harris után érdeklődünk.
több mint 4 éve
Én azt gondolom, hogy lehet hogy fentebb kellene mennünk Simmonsért pár helyet. Érzésem szerint ha a Panthers nem húzza be, akkor érdemes lehet az Arizonával egy cserét megpróbálni az 1/12 + és egy harmadik körrel.Az 1/19-en meg jöhet egy WR aki a legjobb abban a pillanatban.
A másik opció, hogy maradunk a seggünkön és 1/12-re vagy Lamb vagy Jeudy jöhet. Az 1/19-re pedig vagy Queen vagy Murray mint LB opciók, inkább előbbi.
Mindkettővel elégedett lennék, de az első változat talán még jobban tetszene, főleg ha sikerülne egy jó WR-t behúzni (mondjuk Ruggs esetleg, de ő már előbb kimegy)
több mint 4 éve
Surda
3 297
Thank you, Thank you larrybrownsports.com/football/raiders-not-planning-to-aggressively-pursue-tom-brady/540527
több mint 4 éve
Nem értem a kérdést.Saját véleményem meg az, hogy nekünk inkább Carr kellene továbbra isÉs "mindent" odaadni az 1/1-ért?
Bruce
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Saját véleményem meg az, hogy nekünk inkább Carr kellene továbbra isÉs "mindent" odaadni az 1/1-ért?
Bruce
több mint 4 éve
Nem kell nekünk Brady ahhoz, hogy komoly hype legyen a csapat körül...ömleni fog az ember a meccsekre, aztán meg nyerni kell nincs mese...én továbbra sem gondolom, hogy Brady annyival nagyobb esélyt ad nekünk jövőre, mint Carr...kell ígyis, úgyis elkapó, kell ígyis, úgyis további erősítés a védelembe...TB-vel se fogunk jövőre SB-t nyerni, szóval nem látom miért lenne értelme extra 10M-t elkölteni a QB posztra...Menni kell előre, aztán egy erősebb csapat élére lehet rookie QB-t hozni úgy, hogy eladod a jövőt pár évre...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Szerintem már magában az hogy NFL csapat kerül Las Vegasba, az elég ahhoz hogy az emberek bemenjenek a stadionba. Nyilván gazdaságilag további előnyt jelentene, hogy egy olyan QB vezetné a csapatot, aki korunk legnagyobbja.A szakmai részt meg lehet ideologizálni innen a fotelból, de erre sokkal alkalmasabb személyek dolgoznak a Raidersnél. Ha ők úgy gondolják, hogy ezt meg tudják oldani, akkor le fogják igazolni, aztán kiderül, hogy jól látták e, mivel ők az állásukkal is játszanak, így gondolom minden eshetőséget megvizsgálnak. Emiatt én nem igazán aggódok.
Saját véleményem meg az, hogy nekünk inkább Carr kellene továbbra is és a védelmet kell megerősíteni olyan játékosokkal, akik a jelenlegi edzői team-el tudnak együtt dolgozni és így megmutatni, hogy mire képes a csapat. Több helyen is írták, hogy nem Carr volt a kerékkötője a csapatnak, tehát nem miatta nem nyertünk több meccset, hanem a védelem gyengesége miatt. Tehát ha egy erősebb védelem mellett majd rajta mennek el meccsek, akkor gondolkodnék el a lecserélésén.
Knock on wood if you are with me!
több mint 4 éve
Surda
3 297
Remélem senki nem hiszi el, hogy szurkolói bázist építeni mennek Las Vegas-ba!?Bízom benne h nincs 100%-ban igazad 😉
A turisták tejeltetése a fő szempont és ilyen téren tényleg ég és föld a két város.
Ehhez a liga is asszisztálni fog, lásd Golden Knights! És igazuk is van rohadjanak meg, ez üzlet még ha egyesek ezt el is felejtik néha.
🤘gaben🤘
youtu.be/UIzxOuM-SMc
több mint 4 éve
topin
2 007
Remélem senki nem hiszi el, hogy szurkolói bázist építeni mennek Las Vegas-ba!?
A turisták tejeltetése a fő szempont és ilyen téren tényleg ég és föld a két város.
Ehhez a liga is asszisztálni fog, lásd Golden Knights! És igazuk is van rohadjanak meg, ez üzlet még ha egyesek ezt el is felejtik néha.
🤘gaben🤘
Mondjuk most pont nem a ket varos kozti kulonbsegrol ment a csevereszes..hanem arrol, hogy a marketing van eloterbe tolva a koltozes miatt..es hogy a helyi emberek akkor is a fanbasehez fognak tartozni, ha TB lesz a QB es nem fogja oket erdekelni a Tuck Rule,mert kapnak egy csapatot..
Amugy meg a heti 2 millio turista eleg vonzo sztem minden marketingesnek..akar a TB12 brandnek is 😊