Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Variációk egy "témára" justblogbaby.com/2021/01/23/raiders-replace-trent-brown-williams/
több mint 5 éve
Report: Jim O’Neil departing Raiders staff to be Northwestern’s defensive coordinatorNem nagy érvágás, viszont once a raider, always a raider.
több mint 5 éve
NiceBefore the Contract:
— Nuggs! (@Nuggs4Real) January 6, 2021
After the Contract:#Raiders #RaiderNation #NFL pic.twitter.com/7x8WIFNj69
Amadeus

több mint 5 éve
i.imgur.com/xznesZi.jpgBefore the Contract:
Amadeus
közelítheti a 200 kilót a pali, Mack mellette kisfiúnak tűnik.
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Before the Contract:
több mint 5 éve
Az milyen már, hogy komoly forgatókönyv az, hogy a KC meccset el kellene halasztani, amíg Mahomes jól lesz?Csóró Denverben meg a practice squad wr volt a qb.
Mi a faszom ez már??
Forrás pl foxnews.
Surda
több mint 5 éve
Az milyen már, hogy komoly forgatókönyv az, hogy a KC meccset el kellene halasztani, amíg Mahomes jól lesz?Egy rádió sportriporter vetette fél, hogy milyen jó volna. Mert Mahomest akarja látni a nép, nem Hennet.
Mi a faszom ez már??
Forrás pl foxnews.
Surda
Nem ilyen egyszerū ez azért. És fõleg nem õt kérdezik meg errõl.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Az milyen már, hogy komoly forgatókönyv az, hogy a KC meccset el kellene halasztani, amíg Mahomes jól lesz?Mi a faszom ez már??
Forrás pl foxnews.
több mint 5 éve
Olyan hangosan felröhögtem, hogy bámulnak a kollégák.(Miért iszol Mariann? Néha.)Felsejlik előttem Javon Walker meg a többi Al Davis ösztöndíjas.Azért a túlsúly-büntetésből (ha van még olyan) csak visszakaptak valamennyi pénzt.Ha van ilyen a szerződésében igen, ha nincs akkor meg ugye nem...
bmg
Amúgy meg nem az izgat, hogy kevesebb pénzt tegyen zsebbe, hanem az, hogy a túlsúly miatt hullott szét a lába és jó eséllyel a Covid is azért vágta jobban földhöz...
Rolni
Amadeus
TST
több mint 5 éve
Al Davis University (Miért iszol Mariann? Néha.)Felsejlik előttem Javon Walker meg a többi Al Davis ösztöndíjas.Azért a túlsúly-büntetésből (ha van még olyan) csak visszakaptak valamennyi pénzt.Ha van ilyen a szerződésében igen, ha nincs akkor meg ugye nem...
bmg
Amúgy meg nem az izgat, hogy kevesebb pénzt tegyen zsebbe, hanem az, hogy a túlsúly miatt hullott szét a lába és jó eséllyel a Covid is azért vágta jobban földhöz...
Rolni
Amadeus
több mint 5 éve
Felsejlik előttem Javon Walker meg a többi Al Davis ösztöndíjas.Azért a túlsúly-büntetésből (ha van még olyan) csak visszakaptak valamennyi pénzt.Ha van ilyen a szerződésében igen, ha nincs akkor meg ugye nem...
bmg
Rolni
több mint 5 éve
Nekem mindig az a kép van előttem, amikor a Hard Knocks-ban nyomatta a cukorkákat befelé, amikor nem volt ott senki 😀 😀 😀Azért a túlsúly-büntetésből (ha van még olyan) csak visszakaptak valamennyi pénzt.Ha van ilyen a szerződésében igen, ha nincs akkor meg ugye nem...
bmg
Rolni
Gondolom, ha kamera sincs a környéken, akkor ez még hatványozottabban megy, hát persze hogy hízik a szentem. 😊 Napi 1 kiló nutella biztos bemegy simán 😀
több mint 5 éve
Azért a túlsúly-büntetésből (ha van még olyan) csak visszakaptak valamennyi pénzt.Ha van ilyen a szerződésében igen, ha nincs akkor meg ugye nem...
bmg
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 5 éve
Azért a túlsúly-büntetésből (ha van még olyan) csak visszakaptak valamennyi pénzt.
több mint 5 éve
Tehát benézték...egy olyan embernek adtak giga pénzt akinek nem kellett volna, illetve azt az embert akinek giga pénzt adtak nem tudták/akarták rendesen megfogni és fegyelmezni.Jól benézte Grudock ezt az igazolást is...Vagy csak szimplán szorsan kellett volna fogni, úgy mint NE-ben,mert bár felnőtt de mentálisan egy lusta gyerek
Rolni
Cubehead
Ez az egész szerintem pro scouting részleg hibája, bár nem tudjuk, hogy ők mit adtak át Grudock-nak, aki(k) esetleg a javaslat ellenére lépett mondjuk...
A lényeg, hogy el lett tolva...vagy legalábbis most nagyon úgy tűnik...
több mint 5 éve
Jól benézte Grudock ezt az igazolást is...Vagy csak szimplán szorsan kellett volna fogni, úgy mint NE-ben,mert bár felnőtt de mentálisan egy lusta gyerek
Rolni

több mint 5 éve
Jól benézte Grudock ezt az igazolást is...
több mint 5 éve
Raiders beat indicating reports from inside the Raiders organization indicated Brown showed up to camp weighing at least 400 lbs! Now his playing weight is listed at 380, so that's about 5% difference. The article goes on to say his reported overweight issue could be well north of the 400lb limit.Ezért nem bírja a térde. Súly+ terhelés/kitámasztás.
Amadeus
több mint 5 éve
Raiders beat indicating reports from inside the Raiders organization indicated Brown showed up to camp weighing at least 400 lbs! Now his playing weight is listed at 380, so that's about 5% difference. The article goes on to say his reported overweight issue could be well north of the 400lb limit.
több mint 5 éve
Leo megfelelő lenne 3T-nek, de a nagy zsákot én is óvakodva tolnám elé, mert nem konstans a teljesítménye azért az évek során...Kezdetnek, fasza az irány.jó játékos, de neki sem a pass rush az erőssége. sok sackje volt legutóbb, de ezek gyakran coverage sackek voltak. sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy igazán jó pass rushert idén nem tudunk leakasztani FA-ról.
www.raidersbeat.com/report-raiders-expected-to-have-interest-in-de-leonard-williams/
Surda
deyell
Yannick lehet igen jó system fit pass rusher a szélről, de ott is komoly kérdés lesz a pénz!
Surda által betett cikk kapcsán én nem vagyok biztos az ottani okfejtésben. Láttam a cikk írója twitteren is nagyon nyomja ezt a SAM vonalat, de ha megnézzük Bradley munkásságát a Chargersnál akkor nem ezt látjuk szerintem. Nyilatkozta is Bradley ugye, hogy az eredeti rendszertől azért eltért már több helyen.
N.Vigil volt tavaly a Chargers SAM, aki nem épp egy K.Mack/B.Irving típus. Korábbi években se ilyen típusú SAM LB-vel dolgozott szerintem, de remélem empty majd kisegít.
Szerintem nagyobb embert keresünk, mint Morrow (ezért is érhet véget a karrierje nálunk), olyat aki futás ellen tudja tartani a szélet, de nem hiszem, hogy olyan embert keresnénk, akit nickel, dime esetben leforgatnánk LEO-nak.
több mint 5 éve
Kezdetnek, fasza az irány.jó játékos, de neki sem a pass rush az erőssége. sok sackje volt legutóbb, de ezek gyakran coverage sackek voltak. sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy igazán jó pass rushert idén nem tudunk leakasztani FA-ról.
www.raidersbeat.com/report-raiders-expected-to-have-interest-in-de-leonard-williams/
Surda
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Mark megvette a Las Vegas Aces csapatát. (WNBA)Hülye frizura alatt, van azért gógyi.
Van itt pénz lóvéra.
The purchase further entrenches Davis in the Las Vegas sports landscape. Davis is a big player in the city, whereas he was never a big factor in the Bay Area. Now Davis is a real influencer in the Las Vegas sports scene, as the owner two separate sports franchises. It will be interesting to see if Davis expands his business ventures in Las Vegas. He is no longer just the owner of the Raiders to the local economy and to the sports world at large, and that’s significant.
Amadeus
Nem h eladja a Raiders, (mint ahogy sokan víziónàlták) hanem meghatározó személy lesz LA sport életében. $$$$$$,