Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Moore eleve 35 vagy mennyi. Azert ugrott be tavaly mert mindket QB serult volt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
bmg
2 681
Vagy éppen túl sok, hogy igaz legyen.twitter.com/Borsilli/status/1232789332601266179?s=09túl sok ahhoz, hogy ne legyen alapja.
Bruce
Amadeus
Daniel és Moore, az örök cserék, komolyan?
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
twitter.com/Borsilli/status/1232789332601266179?s=09túl sok ahhoz, hogy ne legyen alapja.
Bruce
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
twitter.com/Borsilli/status/1232789332601266179?s=09
több mint 4 éve
Chiefs taggeli Chris Jonest...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Egyébként mi lenne a reális csereértéke Carr-nek?Bears 2. Körért mehet. Brady/Foles jöhet, mögéjük Kizer/tetszőleges future HoF rookie.
2. kör? Mert szerintem első kört nem érne meg se a Bears-nek, sem a Coltsnak, de nem tudom. A Bears-nek van két második köre (ugye az egyik a miénk volt), ami akár már jó ellenérték lehetne. De kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.
Egyébként én ha összejönne ez a csere, akkor lehet nekivágnék Kizerrel a szezonnak és nem szereznék sem FA-ról sem draftról senkit idén és ha nem jön be Kizer, akkor jövőre mennék neki a QB draftnak.
Bruce
több mint 4 éve
Egyébként mi lenne a reális csereértéke Carr-nek? 2. kör? Mert szerintem első kört nem érne meg se a Bears-nek, sem a Coltsnak, de nem tudom. A Bears-nek van két második köre (ugye az egyik a miénk volt), ami akár már jó ellenérték lehetne. De kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.
Egyébként én ha összejönne ez a csere, akkor lehet nekivágnék Kizerrel a szezonnak és nem szereznék sem FA-ról sem draftról senkit idén és ha nem jön be Kizer, akkor jövőre mennék neki a QB draftnak.
több mint 4 éve
Tavaly is végig ez ment...aztán mégse lett semmi...meglássuk
több mint 4 éve
Most olvasom, hogy áruljuk Carr-t fű alatt. Na ha ez összejönne még a draft előtt, akkor az elég érdekes helyzetet teremtene. Bár ugye a Brady pletyka és most az új Rivers pletyka is benne van a kalapban, de akár még újonc is lehet a dologból.
Mindegy én továbbra is azt gondolom, hogy nem fogunk Carr-től megválni, bár már ez a pletykamennyiség kezd sok lenni. 😀
több mint 4 éve
Mayock továbbra is very happy Derek Carral...Keresik az olyan védőt, aki a div-ben lévő TE-k ellen hatékony lehet...
Megint elmondta az első körös WR félelmét...
Nagyon szeretnénk Vegasban készülni majd az offseasonban, de ahhoz épületek is kellenek, így még nem tuti a dolog...
több mint 4 éve
De. Jeudy ugyanugy droppol. Ezert Cooper-klon, mert felelmetes route runner, de ugyanugy tobbszor is ejt el labdakat es dekoncentralt.Route runningban igen. De Cooper baja a sok drop és a ütközés kerülése volt inkább. A Jeudy nem dropppol, akkor attól nem kell jobb WR sehova.Jeudy egy Cooper-klon. Ezzel viszont nem biztos, hogy a Raiders-szurkolok kedve megjon hozzam. Ettol fuggetlenul az. Nala ugyanugy fellelhetoek koncentracios problemak, hiaba egy zseni alapvetoen.www.pff.com/news/draft-jerry-jeudy-ceedee-lamb-the-real-wr1Írhatnak bármilyen cikket szerintem, a vak is láthatja, hogy Jeudy sokkal jobb. Néztem az ő meccseit is sokat, és azért az ő nagy játékainál inkább a védők hibáztak óriásiakat, mintsem ő volt akkora király. Labdával a kezében lehet, hogy szép dolgokat produkálna, de az nfl- ben nem lesz ennyire üresen, hogy 20 yardon belül nincs körülötte védő mert elváltották magukat. És Jeudy útvonal futásával nagyobb az esély hogy tisztára játssza magát mint Lamb esetében.
Wyatt
kapitnono
Stez
Pari
több mint 4 éve
Route runningban igen. De Cooper baja a sok drop és a ütközés kerülése volt inkább. A Jeudy nem dropppol, akkor attól nem kell jobb WR sehova.Jeudy egy Cooper-klon. Ezzel viszont nem biztos, hogy a Raiders-szurkolok kedve megjon hozzam. Ettol fuggetlenul az. Nala ugyanugy fellelhetoek koncentracios problemak, hiaba egy zseni alapvetoen.www.pff.com/news/draft-jerry-jeudy-ceedee-lamb-the-real-wr1Írhatnak bármilyen cikket szerintem, a vak is láthatja, hogy Jeudy sokkal jobb. Néztem az ő meccseit is sokat, és azért az ő nagy játékainál inkább a védők hibáztak óriásiakat, mintsem ő volt akkora király. Labdával a kezében lehet, hogy szép dolgokat produkálna, de az nfl- ben nem lesz ennyire üresen, hogy 20 yardon belül nincs körülötte védő mert elváltották magukat. És Jeudy útvonal futásával nagyobb az esély hogy tisztára játssza magát mint Lamb esetében.
Wyatt
kapitnono
Stez
több mint 4 éve
Jeudy egy Cooper-klon. Ezzel viszont nem biztos, hogy a Raiders-szurkolok kedve megjon hozzam. Ettol fuggetlenul az. Nala ugyanugy fellelhetoek koncentracios problemak, hiaba egy zseni alapvetoen.www.pff.com/news/draft-jerry-jeudy-ceedee-lamb-the-real-wr1Írhatnak bármilyen cikket szerintem, a vak is láthatja, hogy Jeudy sokkal jobb. Néztem az ő meccseit is sokat, és azért az ő nagy játékainál inkább a védők hibáztak óriásiakat, mintsem ő volt akkora király. Labdával a kezében lehet, hogy szép dolgokat produkálna, de az nfl- ben nem lesz ennyire üresen, hogy 20 yardon belül nincs körülötte védő mert elváltották magukat. És Jeudy útvonal futásával nagyobb az esély hogy tisztára játssza magát mint Lamb esetében.
Wyatt
kapitnono
több mint 4 éve
www.pff.com/news/draft-jerry-jeudy-ceedee-lamb-the-real-wr1Írhatnak bármilyen cikket szerintem, a vak is láthatja, hogy Jeudy sokkal jobb. Néztem az ő meccseit is sokat, és azért az ő nagy játékainál inkább a védők hibáztak óriásiakat, mintsem ő volt akkora király. Labdával a kezében lehet, hogy szép dolgokat produkálna, de az nfl- ben nem lesz ennyire üresen, hogy 20 yardon belül nincs körülötte védő mert elváltották magukat. És Jeudy útvonal futásával nagyobb az esély hogy tisztára játssza magát mint Lamb esetében.
Wyatt
Szerkesztette: kapitnono
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
www.pff.com/news/draft-jerry-jeudy-ceedee-lamb-the-real-wr1Amúgy sem lenne kérdés szerintem, játékban Jeudy fényévekkel van Lamb előtt, útvonal futása meg már most is nfl átlagon felül van.Kinti cikket olvastam a témában, miszerint Lamb szereti az éjszakai életet annyira, hogy a scoutokat zavarja. Valszeg emiatt biztos Jeudy mögött megy ki.Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
steelwolf
Amadeus
kapitnono
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Vegasban kezdi a csapat a minicampet
több mint 4 éve
Láttam videókat Jeudyról, eszméletlen lábmunkája van!Amúgy sem lenne kérdés szerintem, játékban Jeudy fényévekkel van Lamb előtt, útvonal futása meg már most is nfl átlagon felül van.Kinti cikket olvastam a témában, miszerint Lamb szereti az éjszakai életet annyira, hogy a scoutokat zavarja. Valszeg emiatt biztos Jeudy mögött megy ki.Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
steelwolf
Amadeus
kapitnono
/Köszi a magyaràzatot/
több mint 4 éve
Amúgy sem lenne kérdés szerintem, játékban Jeudy fényévekkel van Lamb előtt, útvonal futása meg már most is nfl átlagon felül van.Kinti cikket olvastam a témában, miszerint Lamb szereti az éjszakai életet annyira, hogy a scoutokat zavarja. Valszeg emiatt biztos Jeudy mögött megy ki.Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
steelwolf
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Kinti cikket olvastam a témában, miszerint Lamb szereti az éjszakai életet annyira, hogy a scoutokat zavarja. Valszeg emiatt biztos Jeudy mögött megy ki.Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
steelwolf
több mint 4 éve
Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
több mint 4 éve
Jeudy vagy Lamb?
több mint 4 éve
Azt pletykálják hogy FA-n rá megyünk a Rams LB-re Corey L.-reInkább rá mint Brady-re 😀
Cubehead
több mint 4 éve
+1Azt pletykálják hogy FA-n rá megyünk a Rams LB-re Corey L.-reHelyes.
Cubehead
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Azt pletykálják hogy FA-n rá megyünk a Rams LB-re Corey L.-reHelyes.
Cubehead