Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 5 éve
Remélem nem.Joseph valószínűleg megy ezek után.Jeff Heath is jott.Matt Giordano 2.0
Amadeus
d3Y
Amadeus
Kell a kalapâcs.
több mint 5 éve
Végül is két fél ember is több mint a semmi.nem. Moreau-nak térdműtéte volt a szezon végén, és a training camp kezdetére lehet, hogy nem lesz bevethető.Jason Witten a fedelzeten.Miért is???
Bence94
Komolyan b+ csak a pénz számít, meg a haverság?
🤘gaben🤘
d3Y
Félre ne értsétek, szeretem Witten játékát és hozzáállását viszont unom az évek óta tartó kukázást.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Joseph valószínűleg megy ezek után.Jeff Heath is jott.Matt Giordano 2.0
Amadeus
d3Y
több mint 5 éve
Jeff Heath is jott.
több mint 5 éve
Witten mindent tud a TE posztrol, a legmagasabb szinten. Ha nekem lenne egy fiatal TEm, biztos orulnek, ha egyutt edzenenek, jatszananak. Igazi jo arc egyebkent is. Nekem nincs ezzel gondom, ha nem tul draga. Palyaja csucsan az egyik legjobb volt. Csak ot nem nyomatta annyira a media, foleg eleinte.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Hogy legyen kivel sztorizgatni MNF-ekről a kommentátorfülkében. 😊Jason Witten a fedelzeten.Miért is???
Bence94
🤘gaben🤘
több mint 5 éve
nem. Moreau-nak térdműtéte volt a szezon végén, és a training camp kezdetére lehet, hogy nem lesz bevethető.Jason Witten a fedelzeten.Miért is???
Bence94
🤘gaben🤘
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Jason Witten a fedelzeten.Miért is???
Bence94
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Witten igazolását mondjuk nem értemGruden Grinder.
Rolni
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Maliek Collins remek és várható pick up Marinelli miatt.kedvenc indoklás amit olvastam: "Mayock igazol évente egy veteránt, hogy Gruden boldog legyen, utána szabadon tud dolgozni".
Witten igazolását mondjuk nem értem, de a másik 3 remek!!
Rolni
több mint 5 éve
Maliek Collins remek és várható pick up Marinelli miatt.Witten igazolását mondjuk nem értem, de a másik 3 remek!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Hát le domináltátok az FA-t
több mint 5 éve
Maliek Collins a fedélzeten. Kiváló igazolás ismét!
több mint 5 éve
Amadeus fejében pedig szól a dallam: Witten in the Stars!www.youtube.com/watch?v=YgFyi74DVjc

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Jason Witten a fedelzeten.
több mint 5 éve
Felférek? A csapatomat most kurta szét egy impotens bácsi..A helyedben én előtte még tennék egy próbát Houstonban is, kiváló Texans drukker lenne belőled.
TSzabi
És ahogy látom a bandwagonon is van épp üres
Win-win. Kihagyhatatlan ajánlat.
több mint 5 éve
Felférek? A csapatomat most kurta szét egy impotens bácsi..hozzánk bárki felfér, de "once a raider, always a raider". Aki egyszer belépett, az nem szabadul.
TSzabi
több mint 5 éve
Felférek? A csapatomat most kurta szét egy impotens bácsi..
több mint 5 éve
Brady megy Tampába (örülök, hogy nem a csoporton belül derül ki, hogy van-e még benne szufla, ha már mi nem ő rá cseréltük le Carr-t)
több mint 5 éve
Azt hittem drágább lesz, jónak tűnik eddig ez a FAPFF-nél előzetesen $12 milliót írtak éves átlagban Littletonnak mint projected salary, kb. annyit kapott, rendben van.
Rolni
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Dettó, én is elsőre megörültem, aztán néztem, hogy mindenhol máshol mást írnak... 😊Igen, most már látom, csak a főcímet olvastam és már írtam is, de a közleményt nem is olvastam, aztán azóta már javították az FK-n is. 😊Na vége a Brady-saga-nak! Ahogy többen is gondoltuk, természetesen marad BB égisze alatt. Nem érte meg neki a kockázatot.Pont hogy elköszönt a Pats-től.
Bruce
somoskovig
Bruce

több mint 5 éve
Érik a CB draft is erősen, ha oda nem viszünk senkit FA-n.Szerintem így LB-t sem viszünk az első körben.
1/12 Wr
1/19 Cb