NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 5 éve
Vegasban kezdi a csapat a minicampet
több mint 5 éve
Láttam videókat Jeudyról, eszméletlen lábmunkája van!Amúgy sem lenne kérdés szerintem, játékban Jeudy fényévekkel van Lamb előtt, útvonal futása meg már most is nfl átlagon felül van.Kinti cikket olvastam a témában, miszerint Lamb szereti az éjszakai életet annyira, hogy a scoutokat zavarja. Valszeg emiatt biztos Jeudy mögött megy ki.Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
steelwolf
Amadeus
kapitnono
/Köszi a magyaràzatot/
több mint 5 éve
Amúgy sem lenne kérdés szerintem, játékban Jeudy fényévekkel van Lamb előtt, útvonal futása meg már most is nfl átlagon felül van.Kinti cikket olvastam a témában, miszerint Lamb szereti az éjszakai életet annyira, hogy a scoutokat zavarja. Valszeg emiatt biztos Jeudy mögött megy ki.Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
steelwolf
Amadeus

több mint 5 éve
Kinti cikket olvastam a témában, miszerint Lamb szereti az éjszakai életet annyira, hogy a scoutokat zavarja. Valszeg emiatt biztos Jeudy mögött megy ki.Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
steelwolf
több mint 5 éve
Kifejtenéd?Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
Amadeus
több mint 5 éve
Jeudy vagy Lamb?Jeudy, Lamb mentalitása Johnny Foci magasságában.
Bruce
több mint 5 éve
Jeudy vagy Lamb?
több mint 5 éve
Azt pletykálják hogy FA-n rá megyünk a Rams LB-re Corey L.-reInkább rá mint Brady-re 😀
Cubehead
több mint 5 éve
+1Azt pletykálják hogy FA-n rá megyünk a Rams LB-re Corey L.-reHelyes.
Cubehead
Amadeus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Azt pletykálják hogy FA-n rá megyünk a Rams LB-re Corey L.-reHelyes.
Cubehead
több mint 5 éve
Eason semmivel nem jobb, mint Carr. DC-nek is a nagy pozitívuma a kar ereje volt a draft előtt, és nem hiszem, hogy nem azért nem dob mélyet, mert ne tudna. Felesleges még egy ilyen qb
több mint 5 éve
Azért Brady a régi iskolaban nőtt fel. Mahomi mar szét reklomalta vna a bírót..., de így sem kellyoutu.be/M4OTH0pddv4
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=cNA8gWRM16EUltimate RPO:Rivers lesz a kezdő, eltolja 58 percig a meccset, csak az utolsó két percre, amikor fordítani kell, akkor inkább kiszedik, ne legyen interception.Na urak itt eldobtam az agyam. Mennyi retardált forgatókönyv jön még. Mennek ezek a picba.Kell Brady mögé egy csereirányító is
raiderswire.usatoday.com/2020/02/17/nfl-com-suggests-raiders-could-sign-qb-philip-rivers-in-free-agency/
Surda
Black_Adder
Wyatt
Rivers, Brady egymás mellett a backfielden, Hudson képzett cenya, nem gond neki slégen snappelni. Snap után meg aki megkapta labdát az dönthet h passzol vagy fut, a másik QB-ből meg fullback lesz. 😀
empty taxi

több mint 5 éve
Ultimate RPO:Rivers lesz a kezdő, eltolja 58 percig a meccset, csak az utolsó két percre, amikor fordítani kell, akkor inkább kiszedik, ne legyen interception.Na urak itt eldobtam az agyam. Mennyi retardált forgatókönyv jön még. Mennek ezek a picba.Kell Brady mögé egy csereirányító is
raiderswire.usatoday.com/2020/02/17/nfl-com-suggests-raiders-could-sign-qb-philip-rivers-in-free-agency/
Surda
Black_Adder
Wyatt
Rivers, Brady egymás mellett a backfielden, Hudson képzett cenya, nem gond neki slégen snappelni. Snap után meg aki megkapta labdát az dönthet h passzol vagy fut, a másik QB-ből meg fullback lesz. 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Rivers lesz a kezdő, eltolja 58 percig a meccset, csak az utolsó két percre, amikor fordítani kell, akkor inkább kiszedik, ne legyen interception.Na urak itt eldobtam az agyam. Mennyi retardált forgatókönyv jön még. Mennek ezek a picba.Kell Brady mögé egy csereirányító is
Surda
Black_Adder
Szerkesztette: Wyatt

több mint 5 éve
Na urak itt eldobtam az agyam. Mennyi retardált forgatókönyv jön még. Mennek ezek a picba.Kell Brady mögé egy csereirányító is
Surda
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Na urak itt eldobtam az agyam. Mennyi retardált forgatókönyv jön még. Mennek ezek a picba. raiderswire.usatoday.com/2020/02/17/nfl-com-suggests-raiders-could-sign-qb-philip-rivers-in-free-agency/
több mint 5 éve
Easont hagyjuk, fejben nem alkalmas arra, hogy franchise QB legyen. azt meg nem tudom, miből gondolja, hogy Gladney bent lesz 3/91-nél, mert eléggé irreálisnak tűnik.
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Most sem hiszem el, hogy te pontosan tudod, hogy mi a helyzet. A véleményedet viszont ismerem. 😁Jó lenne tudni, hogy mi a valóság Carr vonatkozásában, mert idegesítő ez az egész.Hetekkel ezelőtt megmondtam, csak nem hitted el.
Bruce
Amadeus
több mint 5 éve
Jó lenne tudni, hogy mi a valóság Carr vonatkozásában, mert idegesítő ez az egész.Hetekkel ezelőtt megmondtam, csak nem hitted el.
Bruce
több mint 5 éve
Jó lenne tudni, hogy mi a valóság Carr vonatkozásában, mert idegesítő ez az egész.Én azt gondolom hogy nem Carr a legnagyobb gondunk jelenleg, hanem a védelem egésze, ami egy kicsit komplexebb probléma mint az irányító kérdés.
Egy jó védelemmel és a jelenleg rendelkezésre álló támadójátékosokkal (+ mondjuk egy TOP WR-rel, amit annyira várnak minden fronton hozzánk) egy Carr szintű irányítóval is el kellene tudnunk érni pluszos szezont, sőt akár a 10+ győzelmet is.
Az első 5 pickből 4-et a védelembe kell tenni, esetleg a 3-dik körben egy O fal embert tudok elképzelni.
Számomra a védelem a top prioritás idén, és ha teljes csődöt mondd Carr, akkor jövőre lehet menni a QB-ra.
több mint 5 éve
Easton 1\12-re??? Huhh, hát nem kezdtem el még nézegetni a draft class-t, de ez eddigi ismereteim alapján nagyon nagyon meredek lenne...Nagyjából egy éve amikor még úgy volt hogy Herbert jelentkezik a draftra, akkor Tua 1/1-e után Fromm top10, és Eason top 12 pickjét mockolták szinte mindenhol. Ez persze nem jelent sokat önmagában, de ő speciel azért csúszott sokat a QB-rankingokon, mert Burrow és Jordan Love berobbant, és Herbert is úgy döntött, hogy vár egy évet.
Rolni
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy kihúzzátok, mert ha QB-t akartok, akkor megvannak az assetjeitek az előrecseréhez. Persze ez nem zárja ki, hogy tényleg ő tetszik meg Grudenéknek
Jones abból a szempontból jó példa, hogy tavaly nagyon hamar kiment, míg ebben a classban simán lehet, hogy kicsúszna az első körből, mint ahogy Eason esetében is ezt várják.
több mint 5 éve
Daniel Jones, akit a cikk is említ párhuzamként jobb irányító volt egyetemen.Maguknak a prospekteknek még én se tudtam utána nézni. S igaz nem feltétlen 1/12-re de az elv/gondolat menet hogy hozzunk valakit akit kinevel és átveszi Carr helyét az tetszik. Carr remek játékos, és rendben lenne mind fejben mind fizikálisan Gruden rendszeréhez de fejben megtört. Ugyan javult a helyzet de így is ég és föld a sérülés előtti Carr tökösége és a mostani között. Szóval ígéret marad/maradt.Nem is rossz alapvetően. Ki mit gondol?Easton 1\12-re??? Huhh, hát nem kezdtem el még nézegetni a draft class-t, de ez eddigi ismereteim alapján nagyon nagyon meredek lenne...
justblogbaby.com/2020/02/15/las-vegas-raiders-2020-mock-draft-raiders-make-surprise-pick/5/
Cubehead
Rolni
Cubehead
Easonnak nem igazán kellett a hátára venni a csapatot, a folyamatos előrehaladást is inkább a futók biztosították, valamint a korábbi éveknél gyengébb védelem azért még mindig meccsben tartotta a Huskies-t, ha szükség volt rá.
Ha már mindenképp hülyeséget akarunk csinálni, szerintem lesz jobb QB is 1/12-re...